Alle innlegg Sukkerforum

Jeg undrer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trollet sø. 13 feb. 2011 19:12

Jeg lurer på hvorfor jeg har vært singel så lenge når over 500 menn har satt hjerter på meg, selv har jeg vært på flere date men allikevel ikke klart å finne noen jeg liker? Er det noe galt med meg? Jeg føler meg rett og slett bare ensom... Noen som har samme problemet her? Hvor lang tid tar det før følelsene utvikles for dere?

Skjult ID med pseudonym katte sø. 13 feb. 2011 19:25

Litt vanskelig å si noe, vi vet for lite om deg, og spørs hvor mye du bør si?

Har du tidligere hatt forhold som har gått dårlig, kan det ha noe å si.
Er du klar over hvem du er, og hvem du ønsker og hvordan du velger?

Og det kan variere, noen er mer direkte og øyeblikkelige av seg, mens andre trenger litt mer tid...

Skjult ID med pseudonym Trollet sø. 13 feb. 2011 19:46

Jeg har hatt i langvarige forhold før, men føler at jeg blir bare mer og mer følelsesløs. Ja jeg vet hva jeg IKKE vil ha iallfall. Føler at jeg kommuniserer bra med alle de jeg møter, og det ser ut som om de liker meg svært godt. Men jeg klarer alltid å finne et eller annet ved dem som gjør at jeg skygger unna.... sukk... hvordan er du?

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 13 feb. 2011 20:00

Vet hva du mener trollet...
Huff, jeg pleide å være denne superfølsomme gutten. Skrev masse dikt å greier jeg...
Nå klarer jeg det ikke lenger. Jeg føler jeg bryr meg mindre og mindre om hva andre mener.
Jeg bryr meg fortsatt mye mer enn gjennomsnittspersonen... men jeg har ikke lyst til å bli kald... jeg vil være den snille, omtenksomme personen som vennene mine elsker :-/

Skjult ID med pseudonym katte sø. 13 feb. 2011 20:19

Det høres ut som om det er noen forsvarsmekanismer i drift?
Eller?

Skjult ID med pseudonym Smårar sø. 13 feb. 2011 21:02

Vær heller glad for at du er singel fordi du ikke finner noen som er bra nok, i stedet for at du er singel fordi det ikke finnes noen som vil nedverdige seg til å vise interesse for deg. Hvis du alltid finner et eller annet negativt, så kan jeg opplyse om at det er en enkel kunst finne negative trekk ved andre mennesker (kanskje lettere enn å finne det hos seg selv). Du kommer aldri til å finne noen som ikke har noen trekk du ikke liker. Da kan du like gjerne gi opp med en gang, og heller lese et eventyr om en prinsesse og en ridder eller noe sånt.

Noen tror at det å ha erfaring kun handler om å kunne luke vekk alle som ikke er perfekte fra livet sitt. En slik holdning minner meg mer om emofjortisen, som tror at hun med sin tunge livserfaring kan gjennomskue idioten i alle og enhver ved første blikk. Men hun tar feil, og ender opp med å flytte inn i en følelsesmessig borg, der hun er både hersker, enedommer og lovgiver (selvfølgelig - hun er jo helt alene). Erfaring viser seg tvert imot gjennom evnen til å omgås mange forskjellige mennesker med de styrker og svakheter de måtte ha, og ikke bare rømme unna. Det handler om styrke og evne til å utsette seg selv for det imperfekte, og selvtillit nok til å tørre å kaste seg ut i det usikre. Det handler om oppriktig interesse for den andre, og ikke bare for hvordan den andre matcher deg og dine behov.

Hva med å snu litt på flisa? Hva med å tenke litt på hvordan du vil at dine medmennesker ønsker å se på deg? Ønsker du deg en kjæreste som analyserer deg opp og ned og leter etter avvik fra idealet? Eller ønsker du en kjæreste som tar deg som du er, og heller forholder seg til svakheter du har på en litt mer konstruktiv måte enn som begrunnelse for å tuppe deg ut av livet sitt? Ønsker du en kjæreste av den siste typen, så må du nok forvente at han krever det samme av deg.

Harde ord, dette, og jeg kan jo ikke vite om de er treffende for din situasjon. Det kan jo hende du har vært uheldig også. Det er ikke akkurat småting vi dealer med her inne, selv om det noen ganger kan virke som et partnershoppingsenter. Jeg ønsker deg lykke til, og håper du finner noen du tør å invitere inn i borgen.

Skjult ID sø. 13 feb. 2011 22:07

Mannen du leter etter som tilfredstiller alle krav finnes sikkert, men du må regne med konkurranse fra andre jenter.Kanskje blir du en av hans mange erobringer, men hvis han skal velge deg og være trofast mot deg foran alle de andre jentene må du holde et betydelig høyere nivå enn dem.
Ikke glem at det i den store gruppen menn som ikke tilfredstiller alle krav finnes mange bra menn.

Skjult ID med pseudonym Trollet ma. 14 feb. 2011 00:48

@smårar...Jeg vet at ingen er perfekte... og driver heller ikke å leter etter feil egentlig. Det er vel heller at jeg kan ikke noe for at jeg ofte gir opp så lett og går fort lei. Det er vel kanskje mer i det at jeg faktisk ser det positive hos de fleste og har problemer med å velge. Jeg har nå blitt stemplet som en "player, en hjerteknuser" i kvinnelig form av mine venner (selv ved å ha ting ganske uskyldig uten sex). Jeg ønsker ikke å være en slik person, en som sårer andre mennesker kan ikke ha det godt med seg selv heller.

Hvis du var en slik person som tilpasser deg godt i uansett miljø da denne evnen er medfødt og du er deg selv. Du har en karisma og utstråling som gjør at du blir godt elsket og lett for å glad i og dette smitter jo selvfølgelig tilbake. Hvis du i tillegg ser positive sider hos de fleste, så kan det fort bli vanskelig å gå i dybden hos én person.... jeg vet ikke om du forstår hvor jeg vil hen...

Jeg har virkelig ikke lyst til å være slik som jeg er, men det er vanskelig da dette er min personlighet. Dette handler inne om å catche drømme mann som alle andre også liker. Det handler mer om hva som skal til for at jeg skal kunne holde interessen vedlike.

Skjult ID med pseudonym franke ma. 14 feb. 2011 10:10

Du sier 500 har satt hjerter på deg.. Det er jo et høyt tall her inne tror jeg. Men hvor mange av de fanger interessen din? Og menn er etter det jeg forstår via venniner og sånt, mye mer agressive og kontaktsøkende enn det damer er her.. I tillegg er dette forumet ren markedsføring av seg selv, viktig å fremstå som idealmannen i de første mailer o.l.. Ikke mange er det, og veldig mange sliter vel litt med å beskrive seg selv realistisk. Så når daten kommer, svarer vel kanskje ikke personen helt til forventningene.... Ikke vet jeg om det er riktig, men de fleste her inne forsøker å fremstå - synest jeg - som veldig glatte, lytefrie og med sunne interesser.. Det du finner her inne er jo et tverrsnitt av befolkningen ellers, men når en leser besrivelsene til folk, virker det som om det bare er kremen som er her:) Så om noen dater går i dass, synes ikke jeg du skal bekymre deg stort over:)
For mitt vedkommende som ikke gidder å spille så mye teater, virker ikke dette som rette forumet å treffe frøkener allefall:) Mens ute i den virkelige verden, får jeg mye oppmerksomhet og kontakt med det motsatte kjønn om jeg vil, for å si det på den måten... Det har vel noe med det jeg mener at her inne skal en forestille og fremstå som et ideal for å holde interessen ved like overfor den en tar kontakt med og eventuelt skal på date med... Førsteinntrykket en får her stemmer vel kanskje ikke helt med det en møter på en date?? Og da mister iallefall jeg interessen kjapt.. jaja,ble mye det her hehe:)
Uansett trollet, stå på! Det ordner seg alltid for kjekke gutter og jenter;)

Skjult ID med pseudonym marini ma. 14 feb. 2011 17:26

smårar

"Noen tror at det å ha erfaring kun handler om å kunne luke vekk alle som ikke er perfekte fra livet sitt. En slik holdning minner meg mer om emofjortisen, som tror at hun med sin tunge livserfaring kan gjennomskue idioten i alle og enhver ved første blikk. Men hun tar feil, og ender opp med å flytte inn i en følelsesmessig borg, der hun er både hersker, enedommer og lovgiver (selvfølgelig - hun er jo helt alene). Erfaring viser seg tvert imot gjennom evnen til å omgås mange forskjellige mennesker med de styrker og svakheter de måtte ha, og ikke bare rømme unna. Det handler om styrke og evne til å utsette seg selv for det imperfekte, og selvtillit nok til å tørre å kaste seg ut i det usikre. Det handler om oppriktig interesse for den andre, og ikke bare for hvordan den andre matcher deg og dine behov."

Velskrevet og godt formulert! Har du skrevet det selv? Skal jeg ta med meg videre :-)

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 14 feb. 2011 18:55 Privat melding

@Trollet jeg føler skikkelig med deg for jeg er i nøyaktig samme situasjon selv og jeg liker d ikke! Er og blitt skikkelig kald og føler at d er ikke meg......mister og interesse kjempefort og blir som du beskrevet som en "player" av både venninner og kompiser..får hele tiden høre at jeg har sånn "draget" og hvorfor ingen er bra nok for meg..men jeg går kjempefort lei, men sier ofte ja til å finne på ting for jeg er rastløs og liker ikke å kjede meg :P men samtidig liker virkelig ikke å såre folk men d skjer desverre mye oftere enn jeg liker og d mot flotte mennesker! Jeg har desverre ingen gode råd til deg siden jeg selv har samme problemet..men tenkte d kunne hjelpe å se at flere har det som deg :)

Skjult ID med pseudonym majka_ ma. 14 feb. 2011 19:02

Djeezes!! 500 hjerter???
Hva er galt med profilen min da? Er usikker på om antall hjerter jeg har er en - eller -tosifret jeg.