Alle innlegg Sukkerforum

sukker-kjøret

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dia1 sø. 13 feb. 2011 22:51

...blir så sliten av det innimellom. Som en berg og dal bane... Forventninger til værs og så rett ned i dass.... Flere som har det sånn?

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 22:56

Jaaaaa!!!!!

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 13 feb. 2011 23:00

Jeg blir egentlig bare skuffa over meg selv. Fordi jeg ikke tør, eller ikke klarer å få skrevet og sendt mailer :P

Skjult ID med pseudonym dia1 sø. 13 feb. 2011 23:06

..jeg er egentlig sjokka over hvor hekta man blir...... Det som frustrerer meg mest er all denne utelveringa for å endelig komme så langt som å treffes. Lurer på om jeg skal legge om strategi...cut the crap og bare slå til med å foreslå en date... men mannfolka blir jo redd!!!

(kvinne 31 år fra Hedmark) sø. 13 feb. 2011 23:10 Privat melding

Jeg irriterer meg mest over at man lever i en fantasiverden her inne :P alle kan se på deg og gradere deg etter hjerter eller blokke deg :P Vært ute og inne her flere ganger rett og slett for at jeg har blitt så sykt lei alt maset med det... møtt et par gutter som jeg har syntes vært skikkelig bra, men ikke blitt noe mer med. Og blir litt skuffet over at det som på "papiret" ser så utrolig bra ut, ikke klaffer med meg.. men men :) får se hvor lenge jeg blir ikke her denne gangen ;)

Skjult ID med pseudonym rosmarin sø. 13 feb. 2011 23:10

Enig med nushi. Må bare få sendt den ¤&#¤"& mailen:)

Men skal ikke klage, det renner jo inn med mailer men kun èn har vært aktuelt.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 23:16 Privat melding

Eneste jeg blir lei av er å skrive såpass mye som jeg gjør, og sjelden få respons. Nå skal jeg ikke klage, for egentlig har jeg ikke tid til å treffe noen uansett :p

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 23:20

Men mr. placebo... svarer du alle som kontakter deg? Syntes det er verre med de som begynner å prate og en har en god tone, og plutselig en dag er det ikke mer... Uten forklaring. En lurer jo på hva en har gjort galt da :)

Skjult ID med pseudonym dia1 sø. 13 feb. 2011 23:23

@sessa: så enig!!! -eller som når man etter 2 uker med lange mailer ikke vil treffes fordi man ikke var klar...hvorfor i *%!#%& er man her inne da???

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 23:27

Ja, det burde kommet frem i de meldingene en har skrevet om personen kun ser om sjekke ferdighetene fremdeles er inntakte. En kveld er det "snakkes i morgen håper jeg" i neste ikke noe. Noen ganger tror jeg noen menn har damer jeg... også er det spenning å flørte litt her inne. Da må de jo trekke seg om en vil møtes.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 23:32 Privat melding

Sessa: jeg svarer alle, ja. Uansett. Selv om det er for å si net, takk, og da bruker jeg heller ikke knappen for "beklager, men jeg bla bla bla". Sikkert derfor jeg har fått såpass med kjeft som jeg har fått også *ler* Det er visst feil av meg, som ikke har barn, å ikke ha lyst til å flirte med damer som er 10 år eldre enn meg og som har barn som snart skal flytte hjemmefra - og som ikke har noen som helst planer om å starte ny familie ;)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 23:36

Mrplacebo: Hmmm.. ser den. Har fått litt sånne snurte tilbakemeldinger selv da jeg svarte litt negativt, Og det er synd. Da tok jeg skrekken og valgte å ikke svare i stede. Veit ikke hva som er best jeg. En annen ting som også er snodig er matchtallet. Om jeg skriver en mann mellom 28-38 og det dukker opp en på 45 med fantastisk match som jeg ser er helt ulik meg. Da stusser jeg litt. Neeeeei, vanskelig dette her. Skulle bare vært sånn att mannen som var ment for meg i mitt liv bare visste om det, og kom på døren min og sa "hei, her er jeg " og alle bitene falt på plass :)

Skjult ID med pseudonym dia1 sø. 13 feb. 2011 23:36

...en teori jeg er redd stemmer...
hmmmm....kanskje på tide å ta en pause herfra...sjekke inn på rehab etter sukkerkjøret rett og slett. Der er jeg nå.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 23:37 Privat melding

Sessa: ....og noen ganger bare passer det ikke. Jeg har en date, som forøvrig er den eneste jeg har avtalt her inne, som har blitt utsatt i snart tre måneder. Og de siste to månedene har det ikke vært mye snakking, men vi gleder oss begge to. Men det går jo litt på hvilken type sted dette er - man vet jo at begge parter er ute etter å finne noe, og både jeg og hun jeg skal møte er totalt uinteresserte i å treffe "en fling" :)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 23:39 Privat melding

@Sessa: er du fin? :p

@dia: hehe...kanskje det er det jeg skal starte - "Sukker-rehab". Men...hvordan skal man forklare for diabetikerne om at det bare er slitne mennesker med overstimulert libido som slipper inn, og kun om de har aktivt medlemskap på sukker :p

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 23:43

Mrplacebo: vel, du har nå kikka på profilen min. Og ikke sagt hei, så jeg er nok ikke fin nok for deg ;) Men jeg er veldig snill.. haha

Skjult ID med pseudonym feil sø. 13 feb. 2011 23:47

Vi er her for dere, folkens. Tøm dere her. Vi skal ruste dere opp til en ny sukkerlig runde.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 23:47 Privat melding

Sessa: jeg klarer ikke å koble ansiktet ditt til bildet du har her. Nei, vent... ;)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 23:51

Mrplacebo: Hæ, tok den ikke jeg. Steike, er det så forbanna seint at jeg er blitt små dum?

(mann 44 år fra Akershus) sø. 13 feb. 2011 23:55 Privat melding

Sessa: du har ikke bilde i forumet her, så...derfor ser jeg ikke om jeg kjenner deg igjen eller ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 13 feb. 2011 23:57

Mrplacebo: Deilig å kunne late som om en er drit fin vettu ;) Men du syntes det er litt artig at du faktisk har vært innom profilen min da :)

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 14 feb. 2011 00:01

Jeg har nettopp bestemt meg for å endre taktikk - ikke legge ned overdrevent innsats før første date!

Frem til nå har jeg av en eller annen grunn fått ekstremt god kontakt med folk, og det er gjerne postveksling en stund, før det blir msn og telefonkontakt før første daten.. Dersom kjemien fungerer når vi endelig møtes er jo dette bra, siden god kontakt allerede er oppnådd.. men de gangene daten skuffer eller på andre måter virker bortkastet, har jeg brukt altfor mye tid på noe som aldri kommer til å bli noe mer...

Så fra og med nå blir det bare litt poster frem og tilbake før en date avtales på et relativt tidlig tidspunkt, og da slipper jeg forhåpentligvis de verste berg og dalbane følelsene..

(mann 44 år fra Akershus) ma. 14 feb. 2011 00:04 Privat melding

Sessa: synes bare det er plagsomt å ikke kunne plassere deg, og jeg fant deg ikke ved å søke på Sessa heller. Uansett, så var det vel ikke bare jeg som ikke skrev, siden du ikke tok kontakt med meg etter jeg var innom :p

Skjult ID med pseudonym Sessa ma. 14 feb. 2011 00:10

Mrplacebo.... hehe. Heter ikke sessa nei :) Jeg tar ikke kontakt med de som kikker inn uten å si hei, for da tror jeg ikke jeg var spennende nok for de. Men snakk om spennende!! Nå er det kvelden her i huset :) natti natt for kveldens sukker kjør.
Støtter @bravo! Greit å ha noen poster frem og tilbake, men ikke la det gå for lang tid. Forventningene kan bli skyhøye :)

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 14 feb. 2011 00:12

@Sessa: Jepp, det kan de... og det ER faktisk ikke like enkelt å avvise noen etter en date, etter at man har hatt masse positiv kontakt i forkant..

Skjult ID med pseudonym Tigergutt ma. 14 feb. 2011 09:51

Ja til de grader har jeg det slik , må ut herfra veldig snart tror jeg. Tar altfor mye tid til ikke å kaste noe av seg, noen erfaringer rikere selvfølgelig. Litt tøffere har jeg blitt, reise å date folk man aldri har hatt noe med å gjøre...... Det hadde jeg aldri turt for et år siden :)

Skjult ID ma. 14 feb. 2011 10:19

Ja, vi er flere som har det sånn! Veldig mange faktisk, ettersom jeg snakker med folk om dette.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 feb. 2011 12:07

Blir spennende å se om jeg får min første berg og dalbane nå da.. Har aldri hatt forventninger til dem jeg har møtt fra cyberverden... nå er jeg realist, men dæven jeg er nysgjerrig på et visst menneske.. Første gang jeg ikke ser noen mulige feil... og jeg leter alltid etter feil...

@sessa: Leste dialogen til deg og MrPlacebo..... Hehe.. jeg var førstemann inne på en profil her for 14 dager siden, la ikke igjen noen melding el lign, for fyren bor i en annen by på andre siden av landet.... Men HAN derimot så jeg hadde snoket, og HAN skrev. Jeg har en date med han til fræddan! ;p

Skjult ID med pseudonym katte ma. 14 feb. 2011 12:12

Hmm, vi burde kunne hindre at folk er inne og snoker, det blir bare trøbbel av det...

Skjult ID med pseudonym . ma. 14 feb. 2011 12:17

Mr Placebo du sier du svarer alle, jeg skreiv til deg for en stund tilbake , og jeg fikk ikke noe svar.......

(mann 44 år fra Akershus) ma. 14 feb. 2011 13:23 Privat melding

Anonym: hmm...Det synes jeg er rart, for så vidt jeg vet svarer jeg alle. Det har vært et par ganger jeg har lest mail på jobben, og jeg skal jo ikke garantere at jeg husket å svare når jeg kom hjem. Var det en førstemail, eller?

Skjult ID med pseudonym . ma. 14 feb. 2011 13:43

Ja det var en førstemail =)
Men det gjør ikke noe, er vant til at det er mange som ikke svarer, er som noen har nevnt her tidligere verre når noen man har skrevet mye med plutselig blir stille =)

Skjult ID med pseudonym Sessa ma. 14 feb. 2011 13:49

@Kvinne81: Jeg og vil på date!!! Lykke til på Fræddan!!! Legg inn ett lite innlegg og si om det var suksess da;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 feb. 2011 13:59

@Sessa: Self... !!! ;p