Alle innlegg Sukkerforum

Sex på første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ArneBjarne ma. 14 feb. 2011 16:28

Forelskelse skjer sjelden på date nr en og for ofte er det alkohol i bildet. Ikke unormalt blir resultatet sex…
Men ved sex på første date mister jeg ”jakt” instinktet, og interessen for partneren faller. Flere enn meg som har det slik?

Skjult ID med pseudonym Skosålen ma. 14 feb. 2011 16:34

Jeg har aldri hatt sex på første date, har derimot blitt med folk hjem fra byen, og de blir det sjeldent mer med. Så sex på første date er egentlig ikke optimalt..

Skjult ID med pseudonym Whatevva ma. 14 feb. 2011 16:46

Hva med sex på andre date? Eller tredje? Hva er forskjellen?

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 feb. 2011 17:04 Privat melding

mmm...enda en av disse tråder?

hvor mange erter skal jeg ha for å lage ertesuppe?...mange rosin i en rosinbolle?

når skal jeg ha sex?...bør man starte med misjonærs-stilningen?..er det ok å ha skjorta på eller må den tas av?..en kyss eller en klem?..HJELP, NOEN!!

en gjenganger...hva slags svar vil dere ha egentligen?....vente til 5.te date?...hva dom den 5.te er en dålig date der alt går feil...kanske 8.nde date blir bedre, kanske 2.dre date var den eneste der du hade draget nok?..tenk om du gjør feil og har sex en date for tidig?

Hvorfor ikke bare vare mann/kvinne nok for å se litt inni seg selv og gjøre det som føles rett, isteden for å på liv og død folge faste normer og oppskrifter på hvordan man skal bete seg?

Dette er jo verdens enkleste ting...regelen er "gjør det som du føler er rett"

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 14 feb. 2011 17:04

Vi er jenter og gutter,kvinner og menn. Vi lever i år 2011...
Mine to viktigste forhold har startet med sex første kvelden..Det har det blitt både samboer og giftemål og barn ut av. ..Tror faktisk ikke det har noe å si i lengden. Så lenge man er klar over hva man har lyst til og ikke dømmer hverandre på feil grunnlag.

Skjult ID med pseudonym mega ma. 14 feb. 2011 17:24

Den ene mister sine jaktinstinkter ved for tidig sex, den andre stratet sine viktige forhold med sex på første date. Det finnes vel ikke noe oppskrift på hva og hvordan alle andre skal gjøre.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 feb. 2011 17:26

Kommer det ikke litt an på settinga, da? Jeg mener, har man avtalt en lunsjdate, er det vel ganske uaktuelt med sex på første date uansett, har man derimot avtalt en hjemmedate, er det nok mer som ligger til rette for det.

Skjult ID med pseudonym Sessa ma. 14 feb. 2011 17:31

Jeg er så enig med PJH1 som det overhodet går å være på disse spørsmålene.

Følger det jeg føler er rett. Javel, om det gjør at interessen blei borte så var vel strengt tatt ikke detta mannen for meg. Da vil han jakte videre når det blir for kjedelig i hverdagen.. Da er jakt innstinktet for sterkt.

Sex er naturlig!!! Bare bruk kondom!! ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 14 feb. 2011 17:38

Ingen sex i lunsjen, qwerty? Høh...så kjedelig. ;-)

*Forøvrig kjenner jeg meg ikke igjen i startinnlegget, så jeg kan ikke uttale meg. Jeg dater ikke...jeg har bare sex. ;-)*

Skjult ID med pseudonym katte ma. 14 feb. 2011 18:28

Noen som har opplevd at en lunsjdate, kinodate etc har endt med sex omtrent der og da uten å dra hjem?

Skjult ID med pseudonym Bamse ma. 14 feb. 2011 18:32

Kondom er unaturlig

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 14 feb. 2011 18:38 Privat melding

@ Katte ja skjedd et par ganger feks møtte en snekker fra nettet vi hadde så god kjemi at vi dro hjem til han i stedet for å gjøre no annet :P Vi datet litt og litt småtteri etterpå men d stoppa der da jeg som vanlig ikke fikk følelser men d gjorde gutten.....:/ Forøvrig er jeg ikke en person som pleier å ha sex på første date, og jeg har og som arnebjarne en greie med at jeg mister jaktinstinktet og interessen etterpå....så for min del prøver jeg å unngå d men noen ganger er d klart lysten kan ta overhånd for meg som for andre mensker :P

Skjult ID med pseudonym majka_ ma. 14 feb. 2011 18:41

Enig - tror ikke det har noe med om det er første date, andre date, tredje date eller date nr 100 om det blir noe mer seriøst eller ikke. Har med individene, hva hver enkelt søker og hva hver enkelt ønsker seg.

Noen forhold er mer overflatiske enn andre, noen kan ikke være uten hverandre en liten time, noen gjør ALT sammen HELE tiden, mens andre er kjæresten men lever hver for seg og er fornøyd med det.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 feb. 2011 18:53 Privat melding

@Mega
"Det finnes vel ikke noe oppskrift på hva og hvordan alle andre skal gjøre."

jeg mangler fortsatt et svar på antall rosiner i en rosinbolle...

@-Missi-

"og jeg har og som arnebjarne en greie med at jeg mister jaktinstinktet og interessen etterpå"

klart det, er du sulten og spiser, så er du ikke lengre sulten..vil man ha sex, så er det det naturlige resultatet...du blir mett for en stund.

det er så for alle, for meg også...men, man får mer intresse av å lære seg mer om personen..ring neste dag, send sms eller noe, få til en ny date til tross for at du ikke har jaktinstinktet på..og kanske du finner ut at personen er mer intressant enn du trodde...det vil si, dersom målet er å ha noe mer varigt, så må du drives av mer enn kun jaktinstinktet.

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 14 feb. 2011 19:01 Privat melding

@ PJH1 jeg vet..........men jeg får en sånn greie at jeg ikke vil se personen igjen en gang :P vet ikke helt hvorfor men :P og da er d liksom ikke no vits..og så blir d så dumt å møtes igjen når jeg overhodet ikke har interesse for ham..derfor funker ikke one nights osv for meg, tror jeg egentli bør være skikkeli forelska først så får jeg kansje ikke den panikk/ kvalm/ dumpe følelsen etterpå :P derfor har jeg prøvd nå å slutte med det der og heller maks sove med personen eller små rote og sette grensa der.. ikke at det er så mye mindre komplisert men hjelper litt :P

Skjult ID med pseudonym seppas ma. 14 feb. 2011 21:59

@TS

Jeg signerer..

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 14 feb. 2011 22:03 Privat melding

@ Bamse men veldig nødvendig!!