Alle innlegg Sukkerforum

Noen her som IKKE liker seg ute i naturen eller trener mye??

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) ti. 15 feb. 2011 21:04 Privat melding

Bare lurer..

Kan godt trene litt, ta en tur ut, på ski eller i bakken innimellom selv, men føler ikke akkurat det friskusinntrykket jeg får av veldig mange her passer meg..

Også er jeg veldig overrasket over den høye andelen som skriver det på profilen sin.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 15 feb. 2011 21:08

Tror veldig mange skryter det på seg. Den mest friluftsglade dama jeg har møtt her, nevnte det bare såvidt i profilen sin, mens det eneste som "avslørte" spinninginstruktøren jeg var på date med var at hun oppga at hun var atletisk og nokså opptatt av kropp og trening.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 15 feb. 2011 21:19 Privat melding

Jeg tar en kjapp treningsøkt to eller tre ganger i uken. I tillegg kan jeg sikkert ta meg en times tur eller to med hunden, men bortsett fra det er jeg dørge kjedelig i forhold til mange her ;)

(mann 31 år fra Buskerud) ti. 15 feb. 2011 21:22 Privat melding

jeg syns også det er utrolig mange her som liker å være ute, og som går på ski hele tiden, og elsker å trene.... :P
Nekter å tro at alle er like seriøse... :P

Skjult ID med pseudonym h0tntott ti. 15 feb. 2011 21:22

nei! takke seg til trening med hest&hund!

men grunnen til at sikkert mange jenter skriver det, er jo fordi 95% av alle manneprofilene her søker en "aktiv dame som kan være med ut på tur og en å trene sammen med".

(mann 44 år fra Akershus) ti. 15 feb. 2011 21:23 Privat melding

hotntott: så lenge hun har kondis til sex, så går jeg gjerne på tur med hunden alene ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 15 feb. 2011 21:23

Hotntott:
Dette tror jeg nok går begge veier, egentlig. Mange menn skriver det, noe som får mange damer til å skrive det, som igjen får enda flere menn til å skrive det, og hele bøttebaletten er i gang!

Skjult ID med pseudonym Sessa ti. 15 feb. 2011 21:25

Takk og lov... Jeg trener fordi jeg veit jeg begynner å bli gammel, og prøver å stanse prosessen. (hm... funker dårlig) 3 ganger i uka med en eller annen form for time på helsestudio er trim nok for meg. Trenger ikke opp i trærne og bestige høye fjell i tillegg..... Ikke veldig glad i vinter, eier ikke ski engang.
Ser "alle" her er på fjellet, med sykkel eller i fallskjerm eller ett eller annet. Føler meg drit lat som elsker grilling og slækking.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 15 feb. 2011 21:29 Privat melding

Blir en liten tur engang iblant, men mest sofa og peiskos:)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 15 feb. 2011 21:30 Privat melding

Sånne damer som jeno kan jeg like :-)

Skjult ID med pseudonym Jeno ti. 15 feb. 2011 21:32

Lenge siden du har vært på Rema og kjøpt Cola nå..hehe

Skjult ID med pseudonym elfrodo ti. 15 feb. 2011 21:33

hehe...

Skjult ID med pseudonym Bangalter ti. 15 feb. 2011 21:38

Har kjøpt meg en ergometersykkel nå, sånn at jeg kan sykle og se fotballkamp samtidig. Burde være ganske attraktivt, vil jeg tro.

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 15 feb. 2011 23:01 Privat melding

Jeg mener d jeg sier, og jeg er skikkeli treningsfrik trener alt fra 1-3 t vær dag, ja kødder ikke! sånn blir d når man jobber på treningsenter, og jeg syns d er gøy! blir fort dratt med på ting og har heller ikke noe i mot d :) Og jeg elsker faktisk friluftsliv, har hytte på fjellet som jeg elsker å være på får ikke være der ofte nok men har jeg muligheten tar jeg den! turer i skogen eller fjellturer når jeg er i nærheten av fjell er og knall :) så ja jeg er sånn :P Alltid vært glad i laaange joggeurer eller sykkelturer, da snakker vi timer, og kimser ikke av en utfordring!

så jeg velger å tro de som sier d, men jo er sikkert noen som ikke brenner for d like sterkt men d kommer da fort nok frem alikevell :P

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 01:08 Privat melding

Grunnen til at jeg HATER vinteren er at jeg ikke kan ta spontane løpeturer opp og ned Ekeberg..eller til IKEA, eller noen annen sted i byen, eller bare litt hit og dit uten mål....eller sykle forbi biler og le av bilistene som er fast i kø...

Ingen følelse er bedre enn å få ut energien og erstatte den med gleden av å løpe, blod i musklene, puls i kroppen og følelsen av å leve.

helt siden jeg fikk meg en sports-tracker på mobilen min har det tatt helt av...blir bare verre og verre da jeg kan konkurere mot meg selv :D

Eller ta laaaaaange promenader hvor-som-helst med et kamera og ta-bilder-av-hva-som-helst.

Nå, på vinterstid så er min trening begrenset til 1-1.5 timer per dag på SATS..

hvor er sommeren??...blir jo bare mer og mer kaldt jo! :(

(mann 37 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 11:33 Privat melding

Hvis det er slik h0tntott beskriver, at damer skriver det fordi mange menn skriver at de søker det, forsvinner jo hele poenget med matchinggreia og med det mye av poenget med hele Sukker :oP

Cluet er jo å finne seg den beste matchen for slik man er, ikke tilpasse seg andre for å oppfattes som en bedre match..

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 feb. 2011 17:00

Erikmy:
Det er lenge siden jeg sluttet å tro at folk var ærlige i matchsvarene sine...

PHJ1:
Bortsett fra at jeg ikke løper til Ekeberg, er jeg helt enig med deg - hvorfor er det ikke vi som står bak den globale oppvarmingen som får høste fruktene av den???

Skjult ID med pseudonym lise on. 16 feb. 2011 17:05

Jeg liker ikke å trene, men syns det er deilig å gå tur, man blir fort oppfattet som lat om man ikke trener........

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 17:08 Privat melding

PJH1 ikke noe er så deilig som å løpe en laaang tur i vårsola, gjett om jeg gleder meg til snøen forsvinner!! Da bytter jeg ut mye av innetreningen med jogging og sykkelturer, gleder meg ! :D Nå fikk dette meg til å lengte tilbake til syden turen jeg var på i høst løp laaange joggeturer på stranda etterfulgt av bad i havet...<3 leeeengt!!

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 17:09 Privat melding

@Qwerty

"hvorfor er det ikke vi som står bak den globale oppvarmingen som får høste fruktene av den???"

ja, ikke sant...så utrolig urettferdig egentligen...det blir ikke varmere her oppe i nord, til tross for at hele nasjoner (noen øy-nasjoner) synker snart i havet...kanske dags å øke innsatsen litt?, parker biler på tomgang, åpne kjøleskap, sett varmeovner på maks og åpen alle vinduene...

vi er jo nesten i mål!!..kanske vi kan fremskynde høsten med et par dager?

@Lise
" man blir fort oppfattet som lat om man ikke trener........"

nei da...ikke lat, nei.

Jeg ser på folk som ikke trener som personer som ikke har oppdaget det gode i det...Jeg FÅR energi av å trene, jeg får mer ut enn jeg setter inn av energi.
Det er vel det samme du får av dine turer..du mår bra da du er ute å går, og full av energi da du kommer hjem....samme med all trening ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 feb. 2011 17:22

Noen som hørte Tormod Løkling på Herreavdelingen i går? Jeg synes han sa det bra. Trener du ikke er du en lat sofagris, trener du er du desperat etter å forhindre forfallet.