Alle innlegg Sukkerforum

Dater noen i øyeblikket...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente on. 16 feb. 2011 00:25

I det siste har jeg fått en del respons av typen hvor de sier at de treffer en annen, og at det da ikke er riktig å innlede kontakt med flere samtidig. Det holder jeg med dem i, svarer jeg. Men jeg lurer jo litt da... ettersom tiden går og de fortsatt finnes her inne...

Er det mange som bruker denne avlslagsvarianten som unnskyldning, tro? Er det egentlig en avvisning så god som noen? Eller er det så mange som faktisk dater en spesiell, men som likevel er på sukker måned etter måned?

Har du selv brukt dette som "unnskyldning" uten at det har vært reelt?

(mann 49 år fra Troms) on. 16 feb. 2011 00:31 Privat melding

Jeg har aldri brukt den avvisningen.
Men så dater jeg normalt sett ikke...

Jeg avviser ingen fra å bl kjent med meg hvis de vil bli kjent.
Det er dumt slik jeg ser det, dvs avvise å bli kjent med nye mennesker.
Man vet aldri hva et nytt bekjentskap kan føre til...

Skjult ID med pseudonym Jente 32 on. 16 feb. 2011 00:43

Jeg har opplevd det samme som deg flere ganger.. Tror mange gutter bruker det som "standardsvar" til jenter de ikke er keene på. Det er egentlig bare dumt, for da sitter man jo igjen med et bittelitte håp om at han kanskje tar kontakt senere, men det skjer jo aldri.. Da er det bedre av mennene å la være å svare evt blokkere meg. Tydelige, ærlige svar er bedre enn å pakke ting inn i bomull :) Stå på!!!! Vi finner nok drømmemannen til slutt :)

Skjult ID med pseudonym Whatevva on. 16 feb. 2011 00:48

Jeg sier dette som sant er når jeg treffer noen.

Det er jo ikke slik at man (ihvertfall ikke jeg) deaktiverer profilen etter første, andre eller tredje date selv om man føler at det er noe mer å utforske med ham jeg treffer.... Blir litt for dramatisk for meg.

Men har aldri brukt dette som unnskyldning dersom jeg pt IKKE treffer noen (da sier jeg heller til vedkommende at vi nok ikke passer sammen) - men etter at jeg reaktiverte profilen i oktober har jeg jo i store deler av denne perioden vært på datern med en eller annen herfra, og dermed gitt beskjed om dette til eventuelle nye som sender meg meldinger,

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 16 feb. 2011 00:50

Jeg har sendt det svaret til et par jenter, men da var det også sant at jeg traff en annen....
Innså etterpå at det var litt dumt, for det var jenter jeg antakeligvis ikke kom til å kontakte senere uansett, så burde ha sendt et klart avslag istedet.

Skjult ID med pseudonym Jonas on. 16 feb. 2011 00:58

Sånn jeg forstår det er dette en vanlig brukt måte for folk av begge kjønn å si: You have officially been dumped.
Ikke bare ubehagelig for dem som får avslag, men også for dem som avslår. Spesielt for dem som selv tidligere har blitt dumpa. For å dempe altfor dårlig samvittighet. Kanskje ikke så dumt, da man føler seg mest vel med å være noenlunde grei.

Skjult ID med pseudonym Fia on. 16 feb. 2011 01:05

Er vel enklere enn å si at du ikke er interessant for han.
Det er jo et ferdigskrevet avslagsbrev en kan trykke på hvor dette står nettopp dette.
Tror om noen sender dette er de ok nok til å gidde svare, men hadde han hatt noe ønske om å bli kjent hadde han ikke avskrevet deg selv om han snakket med andre.
Her inne snakker en jo alltid med flere..

Skjult ID med pseudonym Bravo on. 16 feb. 2011 01:13

Om man får invitasjon fra noen som i utgangspunktet er interessante, men man er "opptatt" med dating på annet hold - går det an å svare nettopp det - at man ønsker å finne ut av det man har gående først, og dersom det ikke er liv laga der, forsøke å gjenoppta kontakten med den som kom "sist til mølla"..

Nå er det riktignok få som vil finne seg i å være 2. valget, men det har funket én gang for meg.... Man forstår vel at en ikke avlyser en planlagt date fordi man får en invit fra en person som kanskje i utgangspunktet virker mer spennende enn vedkommende man har avtale med? eller?

Skjult ID med pseudonym rosmarin on. 16 feb. 2011 04:33

jeg har selvv brukt dette og har selv mottatt slikt men er blitt kontaktet igjen av fyren. Ikke det at det ble noe mellom oss men jeg satte pris for ærligheten hans.

Hvis jeg mottar en mail som virker interessant så sier jeg klart fra om at jeg foreløpig treffer en annen. Da fjerner jeg profilen min fra onlinelista.

Hvis denne kan virke usammenhengende så får dere bare unnskylde:) sto opp tidlig for å rekke ett fly men så er deet ikke før imorgen....:S

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 07:02 Privat melding

Tror d kan være litt begge deler et høflig avslag eller rett og slett sannheten at de dater en annen nå litt mere seriøst. enig i at jeg heller ikke ville slette profilen min her så fort, må nå først bli når man er litt mer seriøse og blir sammen liksom..når man bare dater har man jo ingen "regler! liksom så hvorfor sitte der å vente ? jeg er vertfall ikke seriøs på 123 :P

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 07:11 Privat melding

@rosmarin: da sto du i hvert fall tidlig nok opp :p

Skjult ID med pseudonym . on. 16 feb. 2011 07:22

Jeg har selv brukt det når jeg har snakket med en spesiell veldig mye her inne, for meg blir det rett og slett kaos å forholde seg til mange på en gang. Men ser den der at det kanskje kan oppfattes som en litt feig avvisning.

Jeg har også prøvd å avvise veldig direkte, noe jeg syns er veldig ubehagelig, og mange kommer med mange spørsmål, hvorfor?, er det noe galt med meg? osv eller kommer med stygge slengkommentarer, hadde vært mye enklere å avvise dersom folk aksepterte det........

syns det er vanskeligere å avvise enn å bli avvist selv........

Skjult ID med pseudonym rosmarin on. 16 feb. 2011 07:44

Ja det er vanskeligere å avvise enn å bli avvist. Derfor er det lettere å ignorere. Jeg er mye her selv om jeg dater noen. Men det er pga forumet. Ikke det at jeg er så aktiv men er morsomt å følge med disse forumtrollene:)

@mcplacebo hehehehe..... blir nok "hjemmekontor" halve dagen:D

Skjult ID med pseudonym timmy on. 16 feb. 2011 09:03

Ganske enig med "."'s innlegg, bortsett fra at jeg synes ikke det er en direkte feig avvisning. Ja, det ligger litt implisitt i svaret at den som får dette svaret kanskje bør gå videre og ikke "vente i kø", men samtidig blir ikke mottaker avfeid med en ferdigskrevet avvisning, eller værre, helt ignorert. Og noen ganger vil det jo være tilfelle at den som blir avvist kunne vært interessant, men siden det mailes til mange blir det mye å holde orden på.

Husk at det kan hende at den som sender "avvisningen" også kan finne noen (andre enn de det mailes med i øyeblikket) som han/henne vil prøve å få kontakt med, og ønsker å "holde av plass i innboksen" om jeg får si det slik, i tilfelle denne personen gir positiv tilbakemelding. Vet ikke hva dere andre synes, men jeg synes det er ok å maile med flere, regner med det er vanlig å gjøre(?), men det blir noe kaotisk hvis man hele tiden skal utvide kretsen med kjente.

Ser at dette innlegget ble tilsvarende kaotisk :D

Skjult ID med pseudonym grrrr fr. 18 feb. 2011 00:29

I kveld ser jeg at en som avviste meg fordi han traff en sukkerdame er å finne på chatten. Jeg skrev at ettersom han er å finne der så jeg antar jeg at han dermed er på søken igjen? Og at jeg hadde blitt glad for en avvisning om det var det som var realiteten.

Lest, men ubevsart. Ingen bombe. Men alvorlig talt. Er så lei av menn som sier de er opptatt for så å sitte på chatten hele dagen.

Hva tenker dere? Er noen av dere på chatten selv om dere har en flørt gående med en bestemt?

Skjult ID med pseudonym gg fr. 18 feb. 2011 00:54

Jeg har brukt den avvisningen flere ganger. Et tips til dere andre som bruker den er å blokkere personen sånn at de ikke kan se når du er online!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 feb. 2011 01:03

Et annet tips er å ikke bruke denne unnskyldningen om den ikke er sann, så slipper man mer "styr". Anbefales.

(mann 50 år fra Oslo) fr. 18 feb. 2011 10:45 Privat melding

Jeg har aldri blitt avvist jeg, men så har jeg aldri kommet i kontakt med noen her heller på snart ett år!!! :o)

Skjult ID med pseudonym dame 40+ fr. 18 feb. 2011 11:01

Bruker den nesten konsekvent.
da slipper jeg mange tilbakemeldinger om ditt og datt.
Alt for mange mannfolk som takler avvisning dårlig.
og noen har jeg ikke blitt kvitt, og måtte blokkere

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 feb. 2011 11:10

En mann brukte den overfor meg.
Så etter en stund kontaktet han meg igjen.
Og plutselig var han for meg utrolig uinteressant.....

En som ikke har guts til å si det som det er, er ikke mannen for meg. Rett og slett :-)

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 18 feb. 2011 11:16 Privat melding

Har mottatt det svaret noen ganger. Og ved flere tilfeller har hun tatt kontakt noen uker senere. Det hender altså at det finnes sannhet i slike utsagn.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 feb. 2011 11:17

pgmp
Helt klart. Jeg har også brukt den, men da har det jo vært tilfelle. Jeg er da ikke skeptisk til verden uten grunn :-)

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 18 feb. 2011 11:25

Jeg har også brukt den, men da har det i de aller fleste tilfeller vært sant. Har vel hendt en eller to ganger, at jeg har brukt det som unnskyldning fordi jeg ikke har hatt dategiddings, men det ikke har vært noe i veien med fyren.

De som ikke er interessant for meg får et klart avslag, eller ikke svar.....

Skjult ID med pseudonym corinna fr. 18 feb. 2011 11:35

Jeg har aldri brukt den unnskyldningen, men kunne sikkert spart meg for noen slitsomme masere hvis jeg hadde brukt den? "Vent til JEG tar kontakt, så "snakkes" vi da":P

Skjult ID med pseudonym kvinne40+ fr. 18 feb. 2011 11:35

Fatter ikke at det går an , mulig jeg er den eneste som kommer fra et møblert hjem.
Men helt ærlig hvor vanskelig er det å gi et ærlig svar, jeg blir mye mere såret av piss prat....
Si nå heller rett ut, sorry dette er like vanskelig som det er å vinne i lotto - gikk ikke inn denne gangen heller.
Er vel ingen her som virkelig tror på den store kjærligheten etter 1 møte.....ikke meg ihvertfall.
Men la meg få møte deg noen ganger, henge sammen.....dessuten ja sexen er like viktig om alt annet på et punkt så vil jeg også teste ut det. For meg så er begjær veldig viktig, vil kjenne at jeg har lyst på deg igjen og igjen.....
Men en spade er en spade....!!!

Skjult ID med pseudonym Avatar82 fr. 18 feb. 2011 12:05

Jeg lar bare være med å svare på de jeg ikke er interessert i. Og om de er inne og kikker på profilen min flere ganger etterpå, så blokkerer jeg dem. Kanskje litt "harsh", men ikke noe poeng å begynne å skrive fram og tilbake om man ikke er interessert. De skjønner tegninga, og blir ikke såret.

Skjult ID med pseudonym grrrr fr. 18 feb. 2011 14:48

Men altså - dere som snakker sant og fatisk har så fokus på en person at dere avviser andre - er dere likevel å finne på chatten? Er ikke det et tegn på at det IKKE er en person som dominerer så mye at andre må avvises inntil videre? Eller hva?

(mann 42 år fra Hordaland) fr. 18 feb. 2011 15:15 Privat melding

Får jeg det svaret, regner jeg med at det er bare å gå videre. Og skulle damen komme helt ut på markedet igjenn, så får hun ta opp kontakten om hun ønsker det.