Alle innlegg Sukkerforum

Oppsiktesvekkende

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 16 feb. 2011 05:16

Leste i en artikkel her forleden at nesten 40 % av oslo by sine innbyggerer er registrert som enslige. Selv om det finnes x antall kollektiver her i byen etc. Har vi alle blitt for kresne..?

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 06:51 Privat melding

At d er 40% tror jeg på easy syns omtrent d bare er single over alt :P hmm ja kansje, eller kansje bare folk rett og slett ikke har tid lenger, oslo er jo en by med mye business folk og mye jobb fokuserte mensker .P :)

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 07:10 Privat melding

I tillegg er Oslo den byen med flest homoseksuelle, så...

Om 40% av 700.000 er single, så er det ca 300.000. Halvparten er feil kjønn. 33% av disse er homoseksuelle. Ifølge min kjappe hoderegning er det da igjen 100.000. For å være positiv kan jeg anta at halvparten av disse er mellom 20 og 40, hvorav de unde 25 og over 35 ikke er så veldig interessante for meg. Da er det 25.000 single i min aldersbrakett. 15.000 av disse er party-mennesker og vil ikke ha noe fast forhold, så da er vi nede i 10.000. Så kommer vi til preferanser...hvor mange liker min høyde, kroppsbygning, humor, politisk stilling, ikke er allergisk mot hunden min osv osv.

Da er ikke de 40% så veldig interessant lengre ;)

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 09:23 Privat melding

30% homofile i oslo? hvor har du fått de tallene fra? på lands og verdensbasis så ligger tallet på rundt 5%...

EDIT: fra LLH (Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) sine sider, så er 3-5% av befolkningen i norge homofile:

http://www.llh.no/nor/homofil/

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 10:11 Privat melding

Det var tall tatt ut av luften, men antallet homofile blant single er visstnok høyere enn totalen blant befolkningen. Det var uansett ment som en illustrasjon, siden det ikke akkurat er 300.000 potensielle partnere selv om det er 300.000 single ;)

Jeg har heller ikke noe hold for antall partymennesker, aldersgruppering eller noe av det andre, så om du skal pirke er det bare å sette i gang ;)

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 10:21 Privat melding

haha neida, det bare virket som du viste hva det var du snakket om med alle % og tall og matte og greier...

selv er jeg EKSTREM dårlig i matte, så det var derfor jeg trodde du sa var fakta, men jeg har lest dette med antall homofile og % før, og syntes bare det hørtes ekstrem ut!

og er enig med potensielle partnere, for meg så er situasjonen ENDA verre siden jeg er lav! høyden min er under 10 cm av gjennomsnittet, tror menn på min høyde står for 2% av befolkningen. Og siden over 50% (tatt ut av lufta, muhahaha!) av damene vil ha en som er høyre enn seg selv, så er sjansene enda mindre..

nei uff, nå må jeg gi meg, eller så kommer jeg bare til å bli deprimert! >_<

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 11:01 Privat melding

Er ikke så mange på min høyde heller, så siden jeg allerede ligger inn to persentil av befolkningen på ett område er jeg vel ganske unik når man legger til høyden min i regnskapet :p

Enda bra jeg er som små hunder - jeg klarer ikke å se at folk er høyere enn meg :D

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 11:10 Privat melding

uh...så, moralen er at dersom man blir bi-fil så øker man sine sjanser med...hvor mange prosent? :D

@MrPlacebo.

Men, seriøst...er det virkeligen så vanskelig å finne seg en partner?..jeg har hatt et langt forhold og et par korte, men jeg har altid, altid fått til et forhold med den jeg ble intressert i..også om jenta var en party-menneske...

Jeg tror kun en gang så mislyktes jeg med det, og det var da jeg var 15-16 år...eller så.

Jeg tror at problemet er at dere lar jentene bestemme over alt for mye...det er ikke vi som nødvendigvis må bli utvalgt av jentene og må dermed akseptere hennes livstil, men det er vi som velger en jente...vi kan dra til oss jenta fra et liv til et annet, fra partyliv til forhold.

At man er litt bestemt og har noen krav virker bare atraktivt...det virker seriøst, om ikke annet, og det gir garantert jenta en følelse om at noen bryr seg om og at hun må ta et valg...

en fellestrekk med alle jentene jeg har møtt, er at alle var røykere...og slutta røyke innen en måned inn i et forhold med meg...mange av kriteriene dere setter på teks livstil kan dere endre på ganske rask og få dermed et større utvalg å velge fra.

ingen lever et liv der alt er fastsatt og forutbestemt...

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 11:22 Privat melding

helt enig med PJH1, man må være litt bestemt! "You have to know to pick your battles" for å si det på den måten. og ja, som han sier (og som jeg har opplevd), så gir det jenta en følelse av tryghet og at noen virkelig bryr seg om henne.

Og personlig så liker jeg følelsen av å virke betryggende for noen! :)

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 11:26 Privat melding

PJH: Jeg sier ikke at man ikke kan få forhold til en party-jente, bare at *jeg* *ikke* *vil* og derfor forsvinner de fra min brakett :)

Jeg har tro på å møte jenter gjennom bekjente, jeg - da kan jeg også finne ut om de er helt psyko før det blir noe :p

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 13:44 Privat melding

@MrPlacebo

"Jeg sier ikke at man ikke kan få forhold til en party-jente, bare at *jeg* *ikke* *vil* og derfor forsvinner de fra min brakett :)"

ah, men det vet jeg...poenget jeg prøvde å få frem, er at man kan godt endre en party-jente til å bli en vanlig jente...det som var igår, trenger ikke å være imorgen.

men, jeg skjønner deg uansett...partyjenter ligger laaaaaaangt nede i lista mi også, og jenter med lange forhold bak seg ligger svært høyt oppe i lista mi...så, vi alla har preferanser, jeg er ikke et unntak.

@MrPlacebo

"Jeg har tro på å møte jenter gjennom bekjente, jeg - da kan jeg også finne ut om de er helt psyko før det blir noe"

Mitt aller største mistak kom akkurat gjenom venner...hun var HELT psyko...et skikkelig mareritt og det virket som om hennes livsoppgave var å gjøre livet vanskelig for meg, også etter det var slutt så fortsatte hun med det.....siste gang jeg lyttet på venner ;)

etter det så har jeg funnit frem til jenter av egen kraft, jeg lytter ikke på råd eller varninger fra andre...jeg kjører mer på magefølelsen og det har fungert meget godt for meg.

Skjult ID on. 16 feb. 2011 14:06

Det er ingenting som irriterer meg mer enn spørsmålet "Har vi blitt for kresne?"!

For kresne i forhold til hva da? Hvorfor skal det alltid fremstilles som verdens undergang hvis noen er single? Hva er problemet?

Det er for mange mennesker i verden. Hvorfor skal alle da danne par og formere seg?

Vi er født single, og de fleste dør single. Hvorfor er det så inn i helvete med panikk derimellom?

Vi bruker hele vår ungdomstid på å frigjøre oss fra foreldre og familie. Hvorfor skulle man bruke så mye tid og krefter på å lære seg selvstendighet hvis alt snarest mulig skal forkastes til fordel for ny uselvstendighet?

Og jeg er på ingen måte tilhenger av storbyenes fremvoksende kollektiver. Det er en bo- og leveform som gjør det mulig for uansvarlige voksne å leve som barn i en lekestue. Jeg vil aldri ha noen som ikke klarer seg selv uten sosial støttegruppe i hverdagen!

Ja til individualismen og det selvstendige individ! Jeg kommer alltid til å respektere de som greier seg selv! Det er ikke ofte jeg finner grunn til å beundre de som har flyktet inn i parkonstellasjoner...

Stolt, fri & singel!

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 14:14 Privat melding

Hvem er panisk? Man kan da stille spørsmålet uten å ha panikk? Mitt "problem" er at jeg koser meg så mye at det skal mer og mer til før jeg "blander meg" :p

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 14:18 Privat melding

@Anonym
"...og de fleste dør single.." - Seriøst, er dette riktig? det hadde jeg ikke tenkt på, men ser ikke noe grunn til at det ikke skal stemme...

"...Hvorfor skal alle da danne par og formere seg?" - Jeg tror det har noe med at det "står skrevet" i genene våre at vi skal reprodusere oss. Uten det hadde vi mennesker ikke vært her, eller alt levende på denne planeten!

Bare tenkt på laksen, den vil dra til et bestemt sted for å parre seg, men hvordan husker laksen hvor den skal, når den bare har vært der en gang før, og det var når den ble født? Fordi alt det står "skrevet" i genene...

Angående dette med kollektiver, det kan jo hende at det er en økonomisk grunn til at man må bo sammen med andre, og ikke at man vil leve som barn i en lekestue... Selv bodde jeg på det meste sammen med 3 andre når jeg var student i Australia, og det var ganske enkelt fordi valget var mellom å betale $75 eller $175 husleie i uka...

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 feb. 2011 17:05

Jeg tror vi bare vil se flere og flere unge voksne som bor i kollektiv med de boligprisene som er i Oslo og de andre store byene i dag. Selv ville jeg, som singel, aldri hatt mulighet til å få meg egen bolig om jeg ikke hadde fått betydelig støtte hjemmefra. Og når et rom i et kollektiv koster 5.000, mens en hybel koster 8.000, så vet jeg hva jeg ville valgt. For man behøver jo ikke ha nachspiel annenhver dag selv om man bor i kollektiv...?

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 17:15 Privat melding

@rasec: hehe...leide penthouse alene for AU$2000 i måneden, jeg. Men så var det eneste stedet jeg fikk fornuftig parkering til HDen min :)

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 17:19 Privat melding

@rasec enig med deg der, hadde d ikke vært sånn ville d jo til slutt ikke vært noen igjen her!

@qwerty mm helt klart!! er utrolig dyrt å bo her enda jeg bor rett utenfor hadde måttet bo på en liten hybel med sønnen min hadde d ikke vært for at jeg leier av besteforeldrene hans..egentli 13 000 for denne leiligheten men får til 5000........så vidt jeg klarer d liksom! grøss.....greit bo sentralt men jammen dyrt! hadde jeg ikke hatt gutten hadde jeg sikkert bodd i kollektiv selv! kjenner mange som gjør d og jeg forstår d godt jeg!

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 18:29 Privat melding

@MrPlacebo

HOLY SHIT! det var dyrt, for å være Australia!! 2000 AUD er jo ikke mere enn 9000kr, så det er sinnsykt billig! men når gjennomsnitslønna der nede ligger på et par 1000 AUD, så er det der DYRT, dyrere enn hva en "vanlig" student kan greie å betale!

(mann 44 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 19:20 Privat melding

@rasec: men så tok jeg det igjen på at HDen var under halv pris ;)

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 19:27 Privat melding

hahahaha for en tankegang! >_<