Alle innlegg Sukkerforum

Forskjell i utseende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 09:19

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/UiB-laerere-gjoer-narr-av-studenter-1253327.html

Finnes det noen biologisk eller rasjonell forklaring på hvorfor norske jenter og kvinner er så sinnsykt mye penere enn deres etniske motstykke?
Se på jenta, fyldige lepper, pene trekk, litt dramatisk og sur samt myke men alikevel skarpe toner i ansiktet og pene øyne.
Så ser du gutten, klassiske klumpete mopsenesen, tykk og fet hud i ansiktet, grå, bleik og en lue som ser ut som en pose som er tredd over hodet fordi sånn er kult.
Har jobbet på skoler på i inn og utland og det er alltid slik, jeg må nesten gni meg i øynene av hvor støgge og jævlige guttene er å se på iforhold til jentene.

Er det hormonproduksjon, kosthold, gener?

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 16 feb. 09:28 Privat melding

Gutta "blomstrer" omtrent alltid senere utseendemessig enn jenter.. Vi er tross alt "befruktningsdyktige" gjennomsnittlig fra 13 år.... Ikke psykisk befruktningsdyktige..Men uansett..
Tror det ligger noe rent evulosjonært.. ikke mer enn det....

Men når men tipper ca 25.. og ikke lar seg bli pløsete... Så begynner dere gutta og bli mer og mer flotte... tilogmed de mindre pene blir flottere med alderen... men rundt 40 år så mister faktisk mange menn og utseende sitt... Og det kan være fra økt vekt, røyking, dårlig tannhelse, alkohol og generelt hardt liv... akkurat ting som gjør at kvinner taper seg..

Er veldig enkelt biologi dette..

Og ja, det er hormoner og gener forhold til det med yngre... kosthold kanskje litt, men da skal man skylde på foreldrene..

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 09:42 Privat melding

@Jens
"...hvorfor norske jenter og kvinner er så sinnsykt mye penere enn deres etniske motstykke?.."

jeg skjønner ikke HELT hva du mener.. ahh ok, nå gjorde jeg d! (tror jeg da >_<) :P

Hun jenta har sikker gener fra utlandet, husk at mange utlendninger bosatte seg i kyststrøkene (stavanger, bergen, osv) for flere hundre år siden da disse var store viktige byer i Norge på den tiden. Da har typiske "utenlandske" trekk som mørkt hår og bein struktur blandet seg med f.eks øyenfarge. Jenta på bildet er fra Bergen (søkte navnet på Facebook :P), så det er ikke umulig at forfedrene hennes kom fra sør europa og bosatte seg der...

Jeg har jo sett mange etniske norske jenter som ser ut som han karen der og, bare i dame form! >_<

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 09:50

@rasec - Jeg har bodd i Norge, USA og Australia og bruker det som plattform og jeg tar meg alltid i å observere hvor latterlig pene norske jenter er, ofte mye pen hud og mye pene stemmer og lepper og ansikter og kropper og lite hår i ansiktet og på armer.
Men når det kommer til norske gutter slutter jeg aldri å forundre meg over hvor lite pene de er, jeg er ikke den eneste heller - Bill Bryson skriver at han synes utseendeforskjellen på norske menn og kvinner er dramatisk og skriver også i en av sine reisebøker at " I have never seen so many men with so strange, cartoonish looking faces".

@Kvinne81 - Må si jeg er uenig, norske kvinner i 30 og 40års alderen er fremdeles mye mye penere.

Skjult ID med pseudonym mann33 on. 16 feb. 09:59

Det er testosteron. Du vet, det hormonet som blant annet gir dypere stemme, mer kroppshår, kraftigere kjeveparti og dermed ofte mer "firkantet" ansikt etc. Dessuten bruker mange jenter dekkstift og lignende flittig til å skjule "skavankene" sine, for eksempel til å skjule kviser og gamle kvisearr. Trodde dette var ganske allmennkunnskap jeg, Jens. Genene er akkurat de samme hos norske menn og kvinner, bortsett fra noen kromosomer, så denne "sinsyke forskjellen" skyldes i alle fall ikke de. At du sikkert er hetero når du er her på Sukker har sikkert også en viss påvirkning på hva du synes er pent og ikke pent ;)

Forøvrig er jeg helt enig med Kvinne81. At vi menn ofte "blomstrer" senere enn jentene og når toppen attraktivitetsmessig er vel også noe de fleste kan være enige i. Det et veldig frustrerende når du er en 15 - 20 år gammel gutt, men faktisk veldig ok når du er 28 - 30 eller 35. At menn også forfaller etterhvert, om det er fra rundt 40 eller litt før eller senere, ja det er vel også ganske opplagt, men vi har noen år før det hvor mange av oss - gitt at vi ikke selv lar oss forfalle og har litt flaks med genene (ikke ser eldre ut enn vi er for eksempel) - ofte er høyere på attraktivitetsskalaen enn damene på vår egen alder. De samme damene som ofte var mye mer attraktive enn oss da vi alle var litt yngre. Så ganske rettferdig fra naturens side sånn sett egentlig, ved at begge kjønn har en "golden age" utseendemessig. Den er bare ikke samtidig. Men i og med at vi også modnes forskjellig mentalt og kvinner gjerne også tiltrekkes av ikke-fysiske egenskaper de finner hos litt eldre menn passer jo det bra.

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 10:05 Privat melding

@Jens
Jeg har ikke til vane å se på menn og tenke om han er pen/kjekk eller hva det skal være, så det er litt vanskelig for meg å sammenligne dem! >_<

Jeg har bodd i Chile, Norge og Australia, og jeg er også enig at Norske jenter er noe av de peneste som finnes! Men når det gjelder personlighet, så syntes jeg Australske jenter er helt råe!

F.eks, så pleier jeg å smile og kanskje si hei hvis jeg får øyekontakt med en jente på gata, og så og si 9 av 10 jenter i Australia smilte tilbake og sa hei, mens her i norge er den situasjonen nok 1/10, om ikke lavere! >_< de bare ser rart på meg, eller ignorerer meg helt.. Jeg tror også at kulturen har mye å si, i Australia så er det OK å snakke med personen som sitter ved siden av deg på bussen, mens det opplever ikke jeg her i Norge..

(mann 43 år fra Akershus) on. 16 feb. 10:13 Privat melding

Nå er det jo, fra et evolusjonært standpunkt, viktigere for jenter/damer å være vakre og velskapte for å få en partner, mens for menn er det evne til å forplante seg og status (evne til å forsørge). Skrik så mye dere vil om likestilling osv, men man kan ikke fnyse av evolusjon ;)

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 10:26

@mann33 - Det er nettopp det jeg mener, det klassiske maskuline fjeset er omtrent fraværende istedenfor kommer det en slags epedemi av menn med relativt feminin, tykk hud, runde trekk istedenfor firkantete, gutten på bildet ser typisk slik ut...klassisk rundmopsenese og få til ingen ansiktstrekk.
En skulle tro at i et folkeslag der ett av kjønnene er veldig tiltrekkende, så ville det andre være det og?

@rasec - Australske jenter ikke så ille og ja overraskende med jenter som faktisk har masse personlighet og kommer bort til deg osv, de behandler deg rett og slett som et menneske, noe norske jenter ikke gjør, de gjør det jævlig klar at de ikke vil ha noe med deg å gjøre...bortsett fra når de drikker, da gjør de alt du vil.
Det er helt naturlig å sammenligne seg med andre menn og selvfølgelig ser en på mennesker.

Er forresten endel sosiologer som stilt dette spørsmålet før meg, samt en biolog som mener det er fordi norske kvinner har lav testosteron produksjon, noe som gir pene jenter og mindre pene gutter.

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 10:28

Hva som er vakkert er det vel like mange meninger om som det er mennesker. Jeg for min del synes norske jenter er generelt mindre feminine (men det finnes alltid unntak såklart) og tenner meg mindre enn endel andre mer eksotiske hunnkjønn. Men det kan også ligge endel hos oppførselen til jenta såklart. Men etter min livserfaring så langt, foretrekker jeg helt klart generelt ikke-ariske jenter...:) Og jeg er selv en hvitting hvis det skulle bety noe.

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 10:35

@konservi - Men er du høy eller lav eller kjekk eller ikke? Det kan virke som menn som gjerne er lave og ikke spesielt tiltrekkende lager et kompromiss for seg selv der de foretrekker små asiatiske jenter som de vet de kan få.
Selv synes jeg ofte jenter fra andre land kan ha for mye grove trekk og for mye spor av testosteron i ansikt og stemme.

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 10:36 Privat melding

@konservi
så sant, "beauty is in the eye of the beholder" :)

@Jens
jeg leste for litt siden at det er ganske store verdier med østrogen i vannomløpet i Norge. grunnen skal visstnok komme fra urin fra alle kvinner som går på p-piller.

Menn som tar kjønnsoperasjoner må ta østrogen for å bli mer "kvinnelig".

Kanskje det er en sammenheng der? >_<

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 10:46

@rasec - Det er faktisk forskning på det og kvinner fra skandivia er ofte annerkjent for å være svært attraktive. Forøvrig er beauty ikke eye of the beholder. Det finnes ingen som synes at de peneste jente i verden er stygge, mindre pene eller uattraktive selv om de har laget seg en kompromissløsning..... http://www.oprah.com/oprahshow/Measuring-Facial-Perfection-The-Golden-Ratio

(mann 43 år fra Akershus) on. 16 feb. 11:00 Privat melding

Jens: hvor i all verden bor du? Har du fått oppholdstillatelse på vår planet?

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 11:00 Privat melding

@Jens
Jeg er helt uenig i det du sier angående kommentar "beauty is in the eye of the beholder". Det man liker er subjektiv, det kan man bare ikke nekte på!

Jeg bodde sammen med en kar fra Kenya når jeg studerte i Australia, og han ELSKET "store" damer.. og da mener jeg STORE! han var kanskje 60kg, og damene var sikker lett over 80-90kg! Jeg kunne ikke ha falt for dem, uansett om de scoret 10 på den skalaen som du linker til! bare fordi noen har et perfekt symetrisk ansikt betyr ikke at alle 6.5 milliarder mennesker på jorda komer til å syntes det samme!

Jeg er også ganske sikker på at hvis du viste meg 10 bilder av damer som du, etter den skalaen, syntes var pene, så vil ikke jeg være enig i alle!

Skjult ID med pseudonym wolfie on. 16 feb. 11:13

Ingen av de ser ut til å være urnorske.
Jenta har nok avstamninger fra hanseatene om er det rasec tenker på mens gutten har finske trekk.
Hvis du ser mer på vestlandsjentene i de mer grisgrendte strøkene og i dalene som valle setesdal og lignende ser du de er klassisk blonde og vakre.
De er de som er typisk representativ for Norge.
Kystfolket over hele landet har blandinger fra hele verden.
Norske menn er da og ansett som særdeles vakre rundt om kring i verden.
Men her legger du jo frem en subjektiv mening og de vil jo alltid være ulike da det er egne preferanser.
For meg er hun ikke spesielt vakker men det er jo da igjen min subjektive smak.

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 11:21

@Jens

"....Det kan virke som menn som gjerne er lave og ikke spesielt tiltrekkende lager et kompromiss for seg selv der de foretrekker små asiatiske jenter som de vet de kan få...."

Hahahahaha...går det virkelig an å komme opp med noe sånt??
det der er vel en av de mest patetiske teoriene jeg har sett noen sinne....

Jeg er hverken høy eller lav, 180 for å være ganske nøyaktig. Jeg har hatt flere kjærester, faktisk de fleste av dem er norske blondiner. Men jeg har også hatt kjærester som ikke er ariske av utseende. Men etter endel erfaring har jeg funnet ut at jeg tenner ikke like mye på utseende til 'norske' jenter som 'mørkhudede' om du vil. Skjønner nesten ikke at det går an å komme opp med en sånn konklusjon om at fordi jeg har den smaken jeg har så er jeg lav, mindre kjekk, og ikke har draget på norsk-utseende damer. Og jeg tør også å påstå at det er hverken lettere eller vanskeligere å sjekke en 'liten jente fra Asia' som en blondine fra Kristiansand.

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 11:29

@rasec - Det er igjen et kompromiss, en kenyaner på 60kg er ikke akkurat hvite jenters favoritt, men han kan velge og vrake blant tungvektere og dermed får han ført sine gener videre alikevel.

Forøvrig må det finnes en eller annen forklaring som forklarer hvorfor norske jenter så mye penere enn sine mannlige motstykker.

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 11:40 Privat melding

@Jens
Trenger absolutt ikke å være en kompromiss, har du hørt om "chubby chasers"? dette er folk som tenner på overvektige damer, de syntes de er vakre og går aktiv etter dem.

For å ikke nevne at kulturen i Kenya og andre afrikanske land er slik at en kvinne som er "stor" er mye mer tiltrekkende for dem, pga det viser at de kan føde mange barn (store hofter) og slike ting. Du kan seriøst da ikke mene at hele den kulturen der har lagen en "kompromiss" om å ikke gå etter disse "perfeke symetriske" damene du snakker om?

Og hva om han 60kg hadde en perfekt symetrisk ansikt, og scoret veldig høyt på den skalaen du refererer til? ville ikke det bety at ALLE damer, uansett om de var norske eller ei, ville syntes han var vakker?

må si at teorien din er full av hull og logiske brister!

til sist, hvis det var slik at norske jenter er, "objektivt" de peneste i verden, hvorfor er det slik at det er veldig få norske damer som vinner skjønhetskonkuranser, eller er super modeller? i din teori så hadde det vært nok at disse norske damene stilte opp for å vinne, I HVERFALL hvis de scoret høyt på den listen!

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 11:56

@Jens

Jeg vil heller si utifra teoriene du har laget deg at du virker ganske fordomsfull når det gjelder utenlandske jenter.

Alle har forskjellig smak. Sånn er det bare. Det er ingen fasitsvar på hvilke personer som er vakrest uansett hvilken undersøkelse du måtte vise til. Du kan ikke si at en annens persons smak er mer riktig eller feil.

Og det samme gjeler norske menn. I noens øyne er norske menn de beste og vakreste, i andres ikke.

(Hvor i alle dager får du disse merkelige ideene fra ??? fra undersøkeleser du leser ???...utvid horisonten din littegranne er du snill....for din egen del....)

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 16 feb. 12:27 Privat melding

@Jens

Jeg er en minigul, med typiske asiatiske trekk. Eksene mine har bare vært pene og attraktive HØYE norske menn (mellom 188-192) det stemmer nok ikke med det du sier her altså..

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 12:29

@konservi - Nå er jeg utenlandsk selv så det holder og har ingen problemer med å innrømme at de absolutt flotteste jentene fra min kultur er helt åndsvakt pene, men at flertallet av jentene er grove med store neser, mye hår og mye grove stemmer og grove tunge maskuline trekk.
Mens i Norge er fletallet av jentene pene og feminine.

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har opplevd norske jenter fortelle meg at de ofte synes gutter fra andre land er kjekkere enn i Norge.

@rasec - Igjen der er jeg uenig, det er et kompromiss som er nødvendig og vel og bra for han. Store jenter er langt mer pågående og "desperate" nettopp fordi det er så få som vil ha dem.

Skjult ID med pseudonym Jens on. 16 feb. 12:31

@minigul - De fleste jenter på sukker vil si at deres ekser har vært kjekke og høye osv, spesielt om de poster på forumet, så det tar jeg som en selvfølge.

Men det betyr altså at du mener at de norske menn som drar til Thailand og finner seg thai-jenter er veldig attraktive og pene menn? De gjør ikke det fordi de må?

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 12:45 Privat melding

@Jens
Så bra at vi er uenige, da kan vi fortsette diskusjone! :)

jeg er, som du sikkert ser, også utenlandsk. Og jeg kan også si at de absolutt flotteste damer fra min kultur er sinnsyk pene, det er bare å se på hvor mange søramerikanske damer som har vunnet skjønnhetskonkurranser og hvor mange super modeller er fra søramerika eller har søramerikanske trekk. Og ja, jeg har også opplevd at norske jenter "digger" de mørkebrune øynene mine, eller det lange, svarte FYLDIGE (:P) håret mitt (selv om jeg har en mistanke om at det med håret er mer at de vil ha slikt hår selv enn at de finner det attraktivt! >_<)

Men jeg tror, og dette er min hobbyteori, at p.g.a. at jeg har vokst opp i den kulturen, så er de ikke tiltrekkende "nok" for meg. Mens lyse/blonde damer er utrolig tiltrekkende for meg, selv om andre skulle mene at de ser helt vanlige ut.

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 12:46

@ Jens

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10038357

Denne mannen er vel ganske normal er han ikke? Nå kjenner jeg ikke karen men tipper han fint kunne fått seg en norsk blondine også.

Jeg sier ikke at flertallet av norske jenter er mindre pene med store neser og skjegg men jeg hvis jeg måtte velge mellom en søt, feminin blondine fra vegårdshei og en søt, feminin jente fra hong kong,(og nå ser jeg helt bortifra kjemi, kultur, oppførsel og alt sånt og bare tenker utseendemessig), så ville jeg lett valgt den asiatiske jenta.

Skjult ID on. 16 feb. 13:48

Kl 10.28 konstanterer konservi; "jeg er en hvitting".

Seriøst? Du er en fisk?

Det må jo i så fall være denne trådens mest interessante opplysning!

....

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 14:04

Ja? skal jeg bli mobbet for det ? fisk eller ku, spiller det noen rolle...

(mann 35 år fra Oslo) on. 16 feb. 14:50 Privat melding

Jens: Kanskje du lider av heterofili? Heterofile menn synes nemlig som regel kvinner er mer attraktive enn menn.. :-P

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 16 feb. 16:03

@TS
Du tydeligvis helt normal heterofil. Kanskje ikke så poltisk korrekt, men det jobb litt med det så kan du godta deg selv.

Skjult ID med pseudonym MCHammer on. 16 feb. 16:50

@TS:
Jeg forstår ikke helt hvorfor du legger ut en link med bildet av en privatperson for deretter å kalle ham utiltrekkende og beskrive detaljert om hvorfor han ikke ser så bra ut.. Dette synes jeg rett og slett blir mobbing..

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 16 feb. 18:11 Privat melding

@Jens
Det du sier er riktig til en viss grad, det finnes selvfølgelig alltid noen lykkejegere som vil inn til landet pga bedre leve vilkår. Men syntes at du er ganske firkantet i innleggene dine når du plasserer folk i grupper og snakker om asiatere som en kontinental folkegruppe. Selvfølgelig er det forskjeller mellom asiatere. Jeg syntes du uttrykker deg litt feil når du sier at bare stygge norske menn som ingel vil ha blir rester til asiatere.

(kvinne 29 år fra Akershus) on. 16 feb. 18:33 Privat melding

@ konservi hahah seriøst mener du han er en ok attraktiv fyr? ikke på denne planeten vertfall :P jeg tenkte automatisk at han kunne iikke få noen andre derfor fikk han hu..sorry men sånn tenkte jeg og når jeg så d programmet ville ikke tatt i han eller noen av de andre med ildtang :P vil påstå en "normal" norsk mann er mye mer attraktiv enn som så, altsp høyere standard :) men er enig i diskusjonen her, er en grunn til at jeg syns menn som ikke har 100% norske gener er mye mere attraktive enn helt etnisk norsge..

@ rasec brune øyne og fyldig mørkt hår er ikke akkurat et minus i min bok!

men lurer på om d er genetisk! er alltid mere tiltrukket av menn med mørkt hår og brune øyne...enn d motsatte....pappan min hadde nemlig brune øyne og sort mørkt langt hår :P begynner å tro det er noe i d at man liker noen som ligner sin far jeg :P pappa var 12cm mindre enn mamma..nå liker jeg helst høyere gutter men dog :P var med en som var 160 og jeg mega kjekk..men høyden ble litt turnoff etterhvert :P ja jeg er rar :P

Skjult ID med pseudonym vibe on. 16 feb. 18:40

Jens,
rent estetisk må jeg jo si at mange kvinner også synes kvinner ser penere ut. Renere, glattere, mykere hud hud og hår, lange øyevipper, buer og former og slikt. Flere av mine venninner sier at de vil helle ha en statue eller maleri av en kvinnekropp enn en mannskropp i stuen (ja, vi har faktisk diskutert det).
Hadde jeg vært mann, ville jeg sikker vært helt jentegal, for det er mye pene jenter.

MEN vi hetero damer er nå engang kodet til å tiltrekkes av dere menn da. Harde kanter, grove ansikter, rue hender og stikkende skjeggstubber. Så mitt svar er at det er sannsynligvis rent biologisk; rasjonelt er det ikke.

(Synes forøvrig ikke han på bildet var så ille jeg, om ikke min type, ville han vært betraktet som ganske kjekk i mange land. Særig om han er >180)

(mann 36 år fra Oslo) on. 16 feb. 19:14 Privat melding

@Missi
heheh, det sier du bare fordi du vil at jeg skal klippe av meg håret så du kan lage deg billige extensions! >_< for den har jeg faktisk hørt før fra 2 forskjellige damer!!

men spøk til side...

@vibe
ja, det er nok bare RENT biologisk! for kvinner kan jo ikke lage barn sammen, uansett hvor mye de må prøve! man må ha et egg, og man må ha et "frø" som befrukter egget... blir ikke mer biologisk enn det! >_<