Alle innlegg Sukkerforum

Er det greit å ta med seg en ny date på et utestedet hvor min ex jobber?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 15:21

Jeg er så vidt i gang på datern, og lurer på om jeg skal ta med meg min nye date på StandUp på fredag. Greia er bare at min ex er bartender på huset hvor standupen skal være. Tror han skal jobbe i et annet lokale, men det hender jo de plutselig forandrer på arbeidsfordelingen på huset.

Så spørsmålet er; er det i det hele tatt greit å ta med en date på arbeidsplassen til min ex siden han jobber i en bar, eller krysser jeg en grense der? For høy risiko for at det skal bli kleint? Må man regne med at også exen kan komme til å dra med seg dater på jobben sin når man jobber en slik plass?

Han jobber tross alt i en bar hvor det skjer endel sosiale arrangementer. Litt kjedelig om jeg nå ikke kan være med på "arrangementer" lenger. Hadde vært et lett valg om det ble arrangert slike ting andre steder, men er ingenting som jeg vet om.

(Jeg har omtrent ikke truffet min ex etter vi har slått opp, kun melding på jul og bursdager. Det er nesten et år siden vi slo opp, og det var jeg som slo opp med han.)

Noen meninger?

Skjult ID med pseudonym Bichler on. 16 feb. 2011 15:27

Her lager du et problem av noe som overhodet ikke er noe problem. Jeg ser null grunner til at du ikke skal kunne ta med en date dit.

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 15:28 Privat melding

ser ikke noe i veien med det, men kan ser for meg at daten din kan bli litt satt ut hvis exen din er en chip'n'dales danser og du drar med deg han på et sånt show >_<

anyway, hvis daten din syntes det er kjipt, så er det jo hans problem! han har jo ikke noe å være sjalu over, du vil jo være sammen med han (i den daten i så fall!) og ikke exen din!

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 15:32

Jeg bare tenker at jeg selv ikke hadde synes det var så veldig kult om min ex tok med seg en date og kom på kafeen hvor jeg jobber, slik at jeg måtte stå på pinne, og gå rundt å servere for dem. Iallefall ikke om det var lite folk i lokalet..

Min ex kan forresten være utrolig oversensitiv når det kommer til slike ting, men det er kanskje ikke noe jeg trenger å forholde meg til?

Skjult ID med pseudonym aladin on. 16 feb. 2011 15:37

Lukter av litt hevn-gerrige tendenser TS.
Om du er blitt tråkket på kan det jo kanskje lette din indre oppbygde irritasjon etter bruddet og få det videre,
det kan være positivt for ditt selvbilde.

Om du bare ser sporten i å vise deg frem.. har du vel egetlig ikke forstått hva ting handler om.

isåfall får du rådføre deg hos andre og gjerne se bort fra dagens lille moral...

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 15:39

aladin; Jeg lover deg at jeg har ingen behov for å plage han, vise meg frem e.l.

Greia er at det er min tur å finne på noe å gjøre, og tenkte siden det er så tidlig i datingen er det greit å finne på noe annet enn å sitte å se på hverandre over et bord. Så greia er at jeg har lysst å ta han med på standup, ikke ¨å treffe exen min. Helst håper jeg jo på å ikke treffe på han der i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Fløyel on. 16 feb. 2011 15:58

Må da være andre ting å finne på?

Og siden du spør om det er greit å dukke opp der eksen jobber så synes du kanskje innerst inne at det egentlig ikke er så greit?

Skjult ID med pseudonym aladin on. 16 feb. 2011 16:07

Flink jente..

Alternativt til å sitte å stirre på en date,¨
kan jeg anbefale en restaurant evt pub lagt til weekend.

Du får en mer åpen utgave og mer informasjon om hvem som skjuler seg bak fasaden ganske raskt om stemningen blir lystig og løs... og det er jo positivt på et tidlig stadie.

Om stemningen var litt spent forrige gang.. pålegg dere selv litt "skyllevann" før date-n, og del 2 flasker vin ute..

Å dekke daten og la underholdning ta seg av tiden... kommer man jo ikke spesielt innpå moparten av eller??

Er jeg helt på hæla her nå??

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 16:19

Fløyel; "Og siden du spør om det er greit å dukke opp der eksen jobber så synes du kanskje innerst inne at det egentlig ikke er så greit?"

Jeg trur jeg selv hadde synest det var ok, ikke hadde brydd meg så veldig siden det er et stort utested med mange rom, og myye folk. Men vet at exen min bruker være oversensitiv og bli fornærmet/såret av den minste ting. Så spørsmålet er om jeg skal sette grensa der exen min synes grensa går, eller der hvor jeg selv, og kanskje folk flest synes grensa går?

Aladin; blir ikke restaurant/pub typisk å sitte å stirre på hverandre da? Tenkte å gjøre noe. Er ikke så veldig giret på å gå på tur egentlig. Synest det blir litt sært.

Er forsåvidt enig med deg i at man ikke blir særlig kjent av å sitte å se på en scene sammen heller. Kanskje jeg like gjerne tar med en veninne på standupen i stedet ;) og sparer daten til en annen gang.

Skjult ID med pseudonym aladin on. 16 feb. 2011 16:28

Det lå et uskyldig poeng i budskapet fra uskyldige meg.

Om man sitter litt anspent i et slikt selskap( gi det ca en halv time og en flaske vin da selvfølgelig..)
gjerne også 2 glass vin før møte..

Om neste vinflaske er godt påbegynt og anspentheten/ stillheten fremdeles er der..
er mest sannsynlig ikke kjemien tilstrekkelig for langsiktige planer...
dette vet jeg forhåpentlig litt om..etter litt relevant ballast i den verdifulle lampen.

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 16:37

Aladin; point taken. skal aldri undervurdere alkoholens nytte på det litt kleine selskap :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 feb. 2011 16:38

Skal jeg være ærlig...og det skal jeg jo...så skjønner jeg ikke problemet either way.
Et år siden break-up? Vil tro det er en avsluttet sak, da...:-)
Altså - hva skulle du gjort dersom en kompis inviterte deg med på stand-up? Evt...hva om du fant ut du er lesbisk, og gikk med ei "venninne"...? Du trenger jo ikke stille deg til i baren HAN jobber i for å råkline med daten din heller, kanskje? Men det ville du muligens uansett ikke gjort, eks eller ikke eks? ;-)
Og hvordan skal eks`en uansett vite om det er en date, en kompis, en kollega...eller et familiemedlem, naboen...osv?

*Kos dere på Stand-Up. :o)*

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 16 feb. 2011 17:22

ser ikke noe i veien med å ta han med der han jobber,dere trenger jo ikke å henge i baren,og er du heldig så ser du ikke eksen heller,kan jo være han har fri?

om man skal slutte å gå på steder eksen vanker,så kan jo mange få problemer med å bevege seg ute...

det var jo du som gjorde det slutt,det er et år siden,klart det ikke er snakk om hevn/vise seg frem....
mann treffer da ofte på bekjente og venner når man er på date.

Skjult ID med pseudonym Driver on. 16 feb. 2011 18:36

Jeg synes at man skal ta hensyn. Også til ekser.

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 19:29

Driver; som i at jeg ikke kan ta med meg en date i klubben der exen min jobber, eller som i at jeg ikke skal kysse/klenge på den nye daten min dersom exen min dukker opp?
Hvor går grensa di for å ta hensyn/ikke ta hensyn?

Skjult ID med pseudonym Jente30 on. 16 feb. 2011 19:32

Dumt spm. Hadde du synes det var gøy om en som dumpet deg hadde datet rett foran deg?
Samtidig som du kanskje måtte servere dem..

En ting er det om du hadde blitt sammen med daten og det var seriøst.
Ellers synes jeg det er totalt uten tanke på andres følelser.

Skjult ID med pseudonym MCHammer on. 16 feb. 2011 19:34

Jeg synes det der er helt håpløst. Unnskyld meg, men om man har vært sammen i lenger tid, så vil man stort sett alltid ha følelser for hverandre på et eller annet plan (om det da ikke har vært utroskap og annen skit inne i bildet).

Hvorfor må du på død og liv ta med daten på det stedet han jobber? Gå med venninnene dit, og ta med daten på et av de hundre andre stedene der kan få det koselig.

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 19:42

MCHammer; hadde du syntes det var greit om du visste han skulle jobbe i sidelokalet og altså ikke i samme rom, men at det var en liten sjans for å møte på han likevel? Det er jo ikke som jeg direkte oppsøker han.

Skjult ID med pseudonym MCHammer on. 16 feb. 2011 19:46

Nei og atter nei!! Er en unødvendig og tullete risiko med potensiell fare for å såre en annen person. For all del, du gjør ingenting galt ved å gå dit på date, men i mine øyne er det så mange andre steder/ting man kan finne på som ikke blir kleint. Dessuten kan det bli ubehagelig/merkelig for daten om det plutselig kommer opp at eksen er på jobb (ville tenkt at jenta skulle "vise meg frem for å skryte", eller eventuelt til og med såre vedkommende, begge deler ting jeg ikke ser på som attraktivt hos ei dame)

Håper ikke jeg er for hard med deg, men jeg synes personlig det er en dum ide i alle fall..

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 2011 19:56

Siden du faktisk stiller spm, så tyder det vel på at det er noe som skurrer inne i samvittigheten din et sted ?

Enig med MCHammer her...hadde jeg vært x'n din og sett deg sammen med en ny date så hadde jeg nok latt som ingenting men ganske sikkert fått såre følelser. Hadde jeg vært daten din så hadde jeg lurt på i alle dager hvorfor du absolutt skulle dra meg med på arbeidsplassen til x'n når det finnes tusen andre ting å finne på, kanskje jeg hadde tenkt det var for å gjøre x'n sjalu eller noe....lite attraktivt uansett..

Skjult ID med pseudonym SosGrenser on. 16 feb. 2011 21:32

Takker alle for gode svar. :)

McHammer og Konservi; Synes absolutt ikke at du/dere var hard(e). Det var overbevisende, og tror kanskje det var akkurat hva jeg trengte å høre.

Kanskje jeg fint kunne tatt han med meg, men samtidig er det jo ikke noen vits i å gå, bare fordi man kan. Å såre exen når jeg og daten min fint kan gå et annet sted. Tror heller jeg drar med meg en veninne på standupen jeg :)

For jeg hadde nok ikke heller likt om exen min kom på min arbeidsplass med sin nye flørt. Man har tross alt andre steder man kan gå. Arbeidsplasser er vel kanskje noe mer hellige, i form av at den som jobber ikke bare kan gå om det blir ubehagelig.

Skjult ID med pseudonym konservi on. 16 feb. 2011 21:36

@SosGrenser

Høres ut som en klok konklusjon :)

Skjult ID med pseudonym Sid on. 16 feb. 2011 21:40

Ser ikke helt problemet her.... men avhenger jo hva slags brudd TS hadde med sin ex.

Kanskje greit om du ikke står og grisekliner med hu daten din rett foran exen :P

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 21:43 Privat melding

@ konserv enig med deg bra konklusjon Sosgrenser!

Skjult ID med pseudonym vibe on. 16 feb. 2011 22:22

Helt enig med jente30, MChammer og Konservi -
og konklusjonen sos.grenser.
Det handler om å ta hensyn fremfor helt unødvendige smårisiker.

Duchampion, hahahahaha! Good one

Skjult ID med pseudonym bolla to. 17 feb. 2011 00:28

Hva er problemet? Jeg ser ikke noe annet problem enn at du kanskje er redd for hvordan exen din kommer til å reagere. Men bortsett fra det - det er ikke noe problem. Hvor lenge skal du liksom vente da før du viser exen din at du går ut med andre? 10 år ? 50 år?