Alle innlegg Sukkerforum

Det å bli tiltrukket av eldre menn som befinner seg i lederstillinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smurfine on. 16 feb. 2011 17:30

Som er karismatiske,engasjerende,sjarmerende o.s.v
Forstår dere hva jeg mener ??

Jeg befinner meg nå i en situasjon som er en smule kinkig..
Må forholde meg til en person som er min prosjektleder .. Han er 12 år eldre enn meg og er ikke den jeg ville snudd meg etter på gata.. Men allikevel så er det "noe" ved han .. Noe jeg ikke kan sette fingeren på .. Får sommerfuglene til å flakse litt ;)

Situasjonen tilsier at vi må jobbe veldig tett,jeg må være med på konferanser/seminarer og det blir lange kvelder med jobb ..

Vet virkelig ikke hvordan jeg skal forholde meg til situasjonen .. Ja,noen mener muligens at dette ikke er noe problem..
MEN jeg synes det er fryktelig vanskelig ..

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 feb. 2011 17:48

Hvordan skulle du ønske du kunne forholde deg til situasjonen, da?
Og gjelder dette "alle eldre menn som befinner seg i lederstillinger", eller gjelder det noen få?
:-)

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 17:53 Privat melding

hmm veit ikke har aldri blitt tiltrukket av sånne......mer grusen nederst på stigen :P

Skjult ID med pseudonym ..)(.. on. 16 feb. 2011 17:54

Blir vel motstykke til kiosk-eierne rundt i stor-oslo som ansetter de små håpefulle pikene på 18- og får lyst å utforske de mer intimt ganske omgående i mange tilfelle....naturens gang.. eller noe i den duren..

Skjult ID med pseudonym Eva on. 16 feb. 2011 17:54

Du veit ikkje kordan du skal forholde deg til situasjonen? Det vil sei at du stiller deg åpen for eller er usikker på om du synes det er greit å innlede ein flørt osv med hant? For om du ikkje hadde synes det v,ar greit hadde det vel ikkje vore så vanskelig å forholde seg til?

Eg merker iallefall sjølv at det for min eigen del aldri blir komplisert med arbeidskollegaer/overordnende osv. Trur at grunnen til det at eg ikkje ser på kollegaer osv som aktuelle i det heile tatt, forholder meg ikkje til dem som aktuelle pga jobbsituasjonen.

Kan du ikkje bare slappe av og sjå kva som skjer? Er jo ikkje vits å bli så veldig interessert før du finner ut om han er aktuell heller kanskje. Eg tenker om han kanskje er gift, allerede har dame osv. Trenger vel ikkje begynne å stresse før du evnt får signaler ifra han?

Skjult ID med pseudonym heii on. 16 feb. 2011 18:04

Den magiske følelsen forsvinner så fort du hopper til køys med gammern:)

Menneh... 12år er da ingenting:) Jeg ble tiltrukket av en som var 15år eldre, vi jobba ikke sammen men hadde mye med hverandre å gjøre. Han var heller ikke typen jeg snur etter på gata men vi hadde gode dype samtaler og jo mer jeg lærte han å kjenne jo mer tiltrukket ble jeg av "gammern".

Sexen var god men magien forsvant etter det.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa on. 16 feb. 2011 18:08

for min del skal det mer til enn makt og penger for at jeg skal bli interessert. men du er ikke alene om det, jeg har en god del venninner som har blitt tiltrukket av det.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 16 feb. 2011 18:35

Snøheksa, hallo! smurfine sier ikke noe om makt og penger - men om karisma, engasjement og sjarm. At de siste egenskapene kan medføre de første, betyr ikke at det er det første hun tiltrekkes av.

Jeg forstår godt at dette kan skje - det er lett å "bonde" når man jobber mye og tett sammen, enten det får en romantisk karakter eller kameratslig, så er det lett for at man utvikler et fellesskap. Men hva du skal gjøre? Som Eva spør; du har vel da noen tenkte alternativer?

Selv har jeg ingen slike prinsipper om hvor jeg skal treffe the One. Det er mye lettere (for meg i alle fall) å finne en ny jobb jeg kan trives i enn den rette. Har da også fått kjæreste via jobb to ganger, var aldri noe problem, og i store selskaper skjer det jo støtt og stadig, særlig når det er snakk om ansettelser rett fra studiebenken.

Men har da noen regler
1) er han i forhold; "no go".
2) er signalene utvetydige, eventuelt uttalt; best å vente med å gjøre noe med det til prosjektet er over/nesten over
3) er han i linje over eller under meg i herarkiet, vil jeg være ekstra varsom, og
4) jeg ville aldri, aldri gjort "first move" siden jeg er kvinne i en bransje der jeg er nok diskriminert som det er.

Så her: Forutsatt at han er single, ville jeg forholdt meg profesjonelt, dvs gjerne personlig og hyggelig, men uten å sende noen signaler, ikke "fiske" eller oppsøke mer selskap enn det som er naturlig ut fra arbeidsoppgavene, til slutten nærmer seg. Da og når gjennomført ville jeg nok senket skuldrene litt og vært åpnere mht flirt. Forutsatt at han er single. Men initiativet måtte fortsatt vært hans.

Skjult ID med pseudonym knis on. 16 feb. 2011 18:40

Den er klassisk! Og det kan være veldig spennende og deilig en stund( voksne menn ER mye bedre i senga, kulemage og grått-i-grått eller ei!!!)Men jeg er nesten helt sikker på at dere ikke ville klare å holde sammen veldig lenge, gifte dere ovs., både pga aldersforskjellen - ulike interesser etc, men også fordi forholdet ville være helt skjeivt: Du ser opp til ham for alt han kan, alt han har oppnådd allerede, han er deg "overlegen" i det meste (enda verre vil det føles hvis han har vært gift før feks). Han ser på deg som "ung og lovende", men mer som en morsom liten pike og en deilig kropp, enn som en stor intellektuell kapasitet som har en masse å tilføre hans liv.
Ha det gjerne litt moro med han, men ikke fall pladask og ikke plasser deg selv i et ormebol av forhenværende eller NÅværende koner/ samboere/ unger og gud vet hva! Lykke til!

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 18:45 Privat melding

er morro med flørt på jobben da, selv om d ikke allti er like akseptert.....klart man kan fort bli betatt av noen man ser vær dag på jobb! men kompliserte greier kan d lett bli ;P

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 18:46 Privat melding

mmmm...leder-stilling?...det var nytt, har ikke prøvt..hvordan ser den ut?..mannen framme, kvinnan bak?..piske innblandet?

meeen...seriøst dokk, var førsiktig...ikke på grunn av mannen, ikke på grunn av at han er en leder...men, fordi han er sin sjef og dere jobber samme sted...dersom det ender opp styggt så møter du jo fortsatt han til daglig på jobb, dersom kollegene hører om det så møter du dem til daglig og snakket går....

Det kan ende opp med at du sier opp jobbet ditt...

men, utøver det...nei, alder?..null betydelse...gjør hva du vil, men det er en viss risiko.

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 19:09 Privat melding

har ikke noe nyttig å komme med her, annet enn at jeg lo litt for meg selv...

Jeg jobber faktisk som prosjektleder, men har ALDRI sett på meg selv om en (eldre) mann som befinner seg i en lederstilling!! for meg så er det "liksom" bare en jobb.. som jeg liker veldig godt da! heheheh :P

men ja, det er jo nå en grunn til at det står skrevet prosjektLEDER.. >_<

nei uff, jeg håper du finner ut av det! kan fort bli slitsomt å gå rundt med slike følelser når du er sammen med noen du jobber sammen med!

Skjult ID med pseudonym smurfine on. 16 feb. 2011 19:32

Først og fremst vil jeg si tusen takk for seriøse svar :)

Spesielt likte jeg godt det @ Vibe skrev.. For jeg er ikke ute etter "makt" og penger .. Det er de andre sidene ved han.. Og ja,han er singel .. Det vet jeg med 100% sikkerhet ..

Dere har kommet med flere tips og råd.. Så må nok sette meg i tankeboksen..

Og ja jeg har tenkt akkurat denne tanken : "Han ser på deg som "ung og lovende", men mer som en morsom liten pike og en deilig kropp, enn som en stor intellektuell kapasitet som har en masse å tilføre hans liv."

Så er ikke ung,dum og naiv..

Men men,jeg får ta det som det kommer ..

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 16 feb. 2011 19:39

hmmm...nå skjønner jeg hvorfor det ikke blir noe på meg, er jo "partner", folk må jo tro jeg har dame, eller kanskje mann!? :-/

Får bli prosjektleder igjen..*hihi*

Skjult ID med pseudonym Snøheksa to. 17 feb. 2011 18:53

@TS beklager jeg var vel litt kjapp og takk for korrigering vibe. Du sa faktisk ikke noe om penger.

Likevel mener jeg at din sjef befinner seg i en maktposisjon i forhold til deg og overskriften var: "Det å bli tiltrukket av eldre menn som befinner seg i lederstillinger?" Mange kvinner blir forført av eldre menn i lederstillinger ....du gjør som du vil men tenk deg godt om. Det kan skape en del problemer på arbeidsplassen om kolleger finner ut av det, her tenker jeg på deg, hva som kan bli snakket om bak din rygg, utfrysing m.m. snakker av erfaring!
På min forrige arbeidsplass hadde en kollega av meg et seksuelt forhold til sjefen og hun fikk det vanskelig. I tillegg tok "forholdet" slutt og hun valgte å slutte der, selvom det var en jobb hun var glad for.

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 18:57 Privat melding

Ja man burde kansje la jobb være jobb men er jaggu ikke enkelt når man blit litt småbetatt å holde kjeft / ikke gjøre noe med d :P Var nettop to kollegaer av meg på jobb som fikk sparken fordi de holdt på......:P men er forskjell på folk......har blitt et par av noen oppi ledelsen og d ja..d er liksom greit men at noen på gølve gjør d samme ? *fnys*

Skjult ID med pseudonym mega to. 17 feb. 2011 19:02

Kjære trådstarter
Du er ikke den første han sjarmerer, denne prosjeklederen din. Husk det !

Skjult ID med pseudonym smurfine to. 17 feb. 2011 20:06

@ Mega : Jeg er veldig klar over det.. Det er jo det som er skummelt..

@ Snøheksa : Det går veldig fint.. For ja han befinner seg jo i en "maktposisjon" .. Så jeg har gravd meg langt ned i tankeboksen .. Er jo ikke villig til å risikere jobben pga. "følelser" ..

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 20:14 Privat melding

@smurfine " Er jo ikke villig til å risikere jobben pga. "følelser" .." ikke jeg heller men er litt derfor d er litt spennende at det ikke er l\"lov" enig? har d på den måten selv med en i salgsavdeling........såå utrolig lite lov...men alikevell så alt for fristende :P

Skjult ID med pseudonym smurfine to. 17 feb. 2011 20:19

@ Missi : Korrekt!!!! Gjør det veldig fristende .. Farlig Farlig !!!! Men veldig spennende ..

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 20:23 Privat melding

@smurfine hehe må jo leve livet litt og ;) mmm danger is good, bad bad girls ;)

Skjult ID med pseudonym smurfine to. 17 feb. 2011 20:38

@ -Missi- : Ja en må jo det :) Uansett er det jo lov å titte ;)

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 20:42 Privat melding

@ smurfine

litt titting har aldri skada noen ;)

Skjult ID med pseudonym smurfine to. 17 feb. 2011 20:54

@ -Missi- : So true !!! Men så er det å klare å kun titte da ;)

Skjult ID med pseudonym jente33 to. 17 feb. 2011 21:04

@ Smurfine
Jeg synes du bør tenke på om dette mest sannsynlig kunne bli bare en flørt, eller om både du og han kunne være interessert i noe mer seriøst. Mange av oss som surfer rundt her på Sukker har sikkert det til felles at vi ser litt for mange grunner til å la være å gå inn i et forhold. Og dermed fortsetter vi heller å surfe rundt her. At man jobber sammen kan definitivt være en utfordring, men hva hvis dette er mannen i ditt liv? Hvis du mener at det er en viss mulighet for det, så synes jeg du skal ta sjansen. Ingen av oss har noen garanti for at vi noensinne vil møte den rette, og tør vi ikke prøve når muligheten byr seg, så reduserer vi oddsene kraftig.

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 21:07 Privat melding

@smurfine

ja det er en veldig liten gråsone der ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 feb. 2011 21:09

Nei, menn i lederstillinger har ikke slik effekt på meg.
Jeg kan beundre dyktighet i alle yrker, men det påvirker ikke om jeg tiltrekkes av en person eller ikke.

Skjult ID med pseudonym smurfine to. 17 feb. 2011 22:38

@ jente 33 : Tusen takk for et fint innlegg.. For du har veldig rett i det du skriver... For ja,muligheten er der .. At en har litt for mange "grunner" til å ikke skulle gå inn i et forhold... Kjenner meg veldig godt igjen ..
Merker at jeg ofte(hele tiden) argumenterer med meg selv.. For og imot .. Skal/skal ikke? Skal jeg tørre å satse? Skal jeg tørre å ta sjansen på å bi såret? Skal jeg ta sjansen på å føle en viss balanse/lykke ?.. Hvem vet? Ikke jeg i hvert fall.. Og det finner jeg vel heller ikke ut av hvis jeg ikke tar sjansen ..

Skjult ID med pseudonym KEH fr. 18 feb. 2011 15:21

Kvinnens veier er urannsakelige. Men dere tenner tydeligvis på selvsikkerhet og autoritet. Hvis dere ikke faller for en nusselig hjelpeløs liten mann som får vekket morsinstinktet da. Gjerne 10 år yngre enn dere selv, fra en etnisitet dere synes synd på og som selvfølgelig er sjanseløs mot den skarpe sosiale dameintelligensen deres hvis han skulle være dum nok til å yppe seg. "farlige"ubarberte rockere likeså. Gjør ikke noe om han er feit engang. Stockholmsyndromet fyrer opp lidenskapen for div menn som påfører dere ubehag og tvang som leger, gisseltakere og sånt ;-)

Skjult ID med pseudonym KEH fr. 18 feb. 2011 17:12

;-)

OK da, vi menn har har våre sider vi også, stort sett de samme dere har men speilvendt. Bytt ut feit ubarbert rocker med silikonbimbo

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 feb. 2011 17:17

KEH
Min erfaring er at det er laaaaaangt fra alle menn i lederstillinger som har så overvettes med selvsikkerhet.
Autoritet? Tja, det er flere som har autoritet muligens, men hvilken type autoritet da? Store variasjoner her :-)

Skjult ID med pseudonym Rapido fr. 18 feb. 2011 17:24

Never dip your pen in the company's ink!

Skjult ID med pseudonym frk frøken fr. 18 feb. 2011 18:49

Da blir en vel egentlig ikke tiltrukket av den eldre mannen, men av lederstillingen... ;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 feb. 2011 18:51

Nja...jeg vil gjerne ha en eldre mann, men han trenger slett ikke ha noen fænsi lederstilling så lenge han er smart.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 18 feb. 2011 19:03

Hvilke(n) stilling(er) er foretrekket for ledere? :)

Skjult ID med pseudonym KEH fr. 18 feb. 2011 19:19

Menn i lederstillinger har ofte autoritet til å få underordnede sparket eller å bli tildelt ugunstige arbeidsoppgaver ie makt.
Neida ikke alle menn i lederstillinger har bestandig så mye å fare med og vet det innerst inne selv også. Noe annet er det hvilket image de klarer å selge til andre. De som ikke klarer å gjennomskue dem da seff. Overraskende mange damer går på limpinnen her. Men kanskje fordi de vil det selv ? .-) Mange eksempler på at vi skaper egne helter, mot bedre vitende.

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus lø. 19 feb. 2011 02:10

Er hellig overbevist at det ikke er lederstilligen som trigger attraktivitet, men dominans.

Grunnen til dette ligger i genene - menn som dominerer over andre bærer gode gener og har mulighet å beskytte en kvinne og hennes avkom. Derfor trigges tiltrekning hos enkelte kvinner...

Så hvis en er dominant (på en eller annen måte), morsom, og hyggelig vil en trigge enkelte "sommerfulgler i magen"; særlig på yngre kollegaer - enten de vil det eller ikke (det er min teori i hvert fall). :D

Det er derfor vi "bad boy's" er mer heldig med jentene enn de snille gutta - det er jo en etablert sannhet... :)

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus lø. 19 feb. 2011 03:01

@HDV; fordi vi ikke lar oss utnytte.. :D

Skjult ID med pseudonym jente33 lø. 19 feb. 2011 04:05

@smurfine

Det var jo hyggelig hvis det var til hjelp :). Ut fra hva du skriver synes jeg du burde ta sjansen. Men du trenger jo ikke løpe hodestups inn i det. Dere jobber jo sammen, så da har dere god tid til å bli kjent med hverandre før dere tar steget videre. Jeg ville tatt litt tiden til hjelp hvis jeg var deg. Samtidig som du bør gi en del signaler, sånn at han ikke gir deg opp fordi han tror du ikke er interessert.

Lykke til :)!

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 feb. 2011 09:21 Privat melding

@Rass-Mus

"Det er derfor vi "bad boy's" er mer heldig med jentene enn de snille gutta - det er jo en etablert sannhet... :)"

så sant så sant bad boys har alltid tiltrukket meg på en spesiell måte og sånn er d med en god del veninner og :P snille gutter havner oftest i "vennezonen" :P men klart det fins jo alltid unntak :P Men hadde du satt en bad boy og en snill gutt foran meg hadde jeg automatisk tatt den bade ;) :P