Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym lurer on. 16 feb. 2011 18:04

For en stund siden møtte jeg en jente her som jeg endte med å like veldig godt. Men etter litt om og men så endte det i at hun ikke ønsket å fortsette kontakten. Hvorfor hun ikke ønsket det har blitt vanskelig å forstå, da vi hadde det veldig gøy sammen og det virket som om hun likte meg. Det er endel ting som får meg til å tro at hun fikk litt panikk for å gå inn i et forhold. Dette begynner å bli en stund siden nå og jeg går fortsatt å tenker på henne innimellom og det er noe jeg har innsett jeg kommer til å gjøre en stund fremover også.

Jeg lurer på om det er andre som har erfaring fra slikt?

Det er selvfølgelig mulig at jeg tar feil, men sett at det er slik:
Ønsker jo at hun skal vite at hun kan ta kontakt igjen om hun skulle ombestemme seg. Hvis man etter en stund sender en hyggelig melding og sier at man foresatt er interessert. Er det bare dumt? Er eneste muligheten jeg har, at hun tar kontakt med meg?

Skjult ID med pseudonym rosmarin on. 16 feb. 2011 18:10

Jøss, hun må være noe for seg;)

Hvis hun virkelig hadde vært interessert så hadde hun tatt kontakt eller i det minste gitt lyd fra seg.

Jeg datet en i september og etter to dater sa jeg klart ifra om at vi ikke passer sammen. Han sender meg epost, sms og iblant ringer han meg. Jeg har ignorert all form for kontakt.

Mitt tips er at du heller kommer deg videre og ikke kast bort tiden på denne frøkna:)

Skjult ID med pseudonym lurer on. 16 feb. 2011 18:25

@rosmarin

Dessverre er det ikke alltid slik at man styrer helt hva men selv tenker. Og er enig i at det beste er at jeg glemmer henne og at jeg kommer meg videre. Har også datet noen veldig bra jenter etter dette, men jeg er bare ikke interessert i de. Og jeg lurer på hvor lenge dette kommer til å vare.

Snakker ikke om å sende en masse meldinger eller ringe. Mener bare en melding eller to på et senere tidspunkt om jeg skulle fortsette å føle det slik.

Skjult ID med pseudonym oslojente on. 16 feb. 2011 18:29

Nei, ikke nødvendigvis! Jeg har hørt mange gode historier, og opplevd selv også, at noen har fått en sjanse nr to og klart å få "gnisten" da! Panikk er noe alle kan få, uansett hvor bra man egentlig har det sammen, og det kan godt hende at hun angrer seg litt...
Du har iallefall INGENTING å tape på å sende en liten sms, har du vel?
Hilsen en som akkurat nå går og tenker på en som fikk panikk og venter på at han skal ta kontakt---hvis han ikke gjør det, kanskje det blir meg som tar kontakt og maser meg til en sjanse til? ; )

Skjult ID med pseudonym Eva on. 16 feb. 2011 18:31

lurer; Det må vere lov å sende en melding om at du gjerne treffer henne igjen om hun skulle ombestemme seg, men etter det ligger ballen på hennes side av banen.

Så har du iallefall gitt henne muligheten, uten å begynne å mase.

Skjult ID med pseudonym rosmarin on. 16 feb. 2011 18:32

Du får no ha lykke til, Lurer:)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 16 feb. 2011 18:35

Grunnen til at du ikke glemmer henne er at hun leker med hodet ditt... Du forstår ikke hva som skjer, og hun forblir mystisk og uoppnåelig (men likevel innenfor rekkevidde, siden du har vært innenfor før). Så enkelt - og likevel så vanskelig.

Mitt eneste råd er å ikke være super-romantisk. Ikke noe: "Klarer ikke å glemme deg hvor mye jeg enn prøver" osv.
Ikke snakk om ar hun kan ombestemme seg... Det er for forpliktende. Ikke gjør det til noe enten-eller. Nei, opptre mest mulig suverent. Si at du har lyst til å prøve en bestemt restaurant eller noe, og hør om hun vil være med. Da slipper du å bli så avvist som person også om hun sier nei...

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 18:37 Privat melding

syns d egentli høres litt ut som hun ikke er intresert jeg :P har vært på date med gutter og de har syns at d har vært kjempeflotte greier..noe jeg ikke har syns og har da prøvd å bryte kontakten noen er vanskeligere enn andre...men å sende en melding kan du jo gjøre men svarer hun ikke på den heller er hun mest sannsynli ikke intresert :P men mye blir bare mas og kan føre til at hun liker deg enda mindre.....tålmodighet er alltid en dyd i detta spillet som kalles dating..men er jammen ikke alltid like enkelt å skjønne reglene sidne de forandrer seg fra person til person :P

Skjult ID med pseudonym lurer on. 16 feb. 2011 18:51

@Lanillen
Nei har ikke bestemt meg for det!

@Lilleulv
Du har mye rett i det du sier! Grunnen til at jeg blir gående å tenke at at jeg ikke forstår. Har virkelig ikke for vane å løpe etter jenter som ikke er interessert

@-Missi-
Har vel gitt alt for lite opplysninger til at du kan komme med den første påstanden. Men resten er jeg jo mye enig i..

Skjult ID med pseudonym moi on. 16 feb. 2011 19:14

Kan du ikke bare sende en melding og høre hvordan det går med henne? Trenger ikke akkurat utbasunere at du ikke klarer å glemme henne og at alle andre blekner i forhold... Får du ikke noe svar er jo det svar nok i seg selv.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 19:21 Privat melding

@ lurer bare minna meg om meg selv og min måte å handle på :) forøvrig kompiser osv som og har den erfaringern trenger ikke være sånn i ditt tilfelle fordi da .) enig med moi her om å sende en hyggeli melding, men husk ikke noe hjerter og viss vass! en nøytral hyggeli melding tror jeg er lurt. Sier bare min erfaring som jente, en helt nøytral men hyggeli melding kunne du forsøkt og får du ikke svar har du i allefall prøvd så slipper du å lure :)

Skjult ID med pseudonym MCHammer on. 16 feb. 2011 19:23

Ikke for å være hard og brutal, men det er bare å glemme henne, Her kommer du ingen vei. Sorry, men hun er ikke interessert.. Kom deg opp på hesten og lykke til! Er så masse flotte jenter der ute som bare venter på å bli kjent med deg!)

Skjult ID med pseudonym lurer on. 16 feb. 2011 19:58

@-Missi-
Takker så mye for svar, men er litt redd for at denne tråden skulle bli et en diskusjon om hun var interessert eller ikke. Hun har jo sagt at hun ikke ønsket å holde kontakten, så det er jo klart at hun ikke ønsket det da. Mye av grunnen til at jeg tror at hun fikk litt panikk, er at hun minner veldig mye om meg selv. Også forøvrig derfor jeg likte henne så godt. Jeg har en noen ganger tidligere endt opp med å få panikk og trekt meg ut. Måten hun oppførte seg på slutten minner meg mye om meg selv de gangene jeg har fått panikk. Så jeg har jo egentlig litt erfaring selv. Og jeg har jo også angret meg i ettertid, men har følt det for vanskelig å ta kontakt igjen. Så jeg er redd for at det skal skje. Men ønsker jo også å respektere et nei for et nei.

Jeg bare lurer på om det er andre som har erfaring på dette området og kan gi råd om det?

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 20:11 Privat melding

@ mchammer er nok enig med deg desverre..

@ lurer jeg har litt erfaring der selv men er vanskelig å gi noe fasitsvar.... vil på en måte si som mc hammer at du må glemme henne og gå videre men..har vært både på den siden du er nå og på hennes side. er samme person selv som får panikk og trekker meg ut ser du.. ikke enkelt d der... da jeg var på samme side som jenta er nå sa jeg og d til gutten men han ga ikke opp..ble utrolig forelska i ham til slutt og syns d var søtt at han ikke ga opp og jeg ga d et forsøk men...jeg fikk panikk og frika ut og slo opp etter under en uke.. men har og en annen side av saken hvor jeg har sagt klart nei til gutter og de ikke gir seg...og jeg skulle ønske de kunne ta nei for et nei...nei dating er vanskeli fins liksom ikke noe fasit! ønsker deg lykke til uansett :)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 21:13 Privat melding

Det ironiske er at jo mer vi sier glem henne og gå videre, jo mer river Romeo og Julie-syndromet tak i TS, og jo sikrere blir han på at dette er den store lidenskapen... Så jeg sier: Neida, ikke glem henne. For det klarer du jo ikke likevel. Foreta deg noe med det som får deg videre - enten på den ene eller andre måten.

Og da foreslår jeg noe enkelt som nevnt. Noe som DU har lyst til å gjøre med eller uten henne. Det er lettere å si: Ja, den filmen har jeg også lyst til å se, enn å si: Jeg har tenkt på deg også. Jeg angrer og vil gi deg en ny sjanse. Det siste kommer lite trolig til å se. Så trikset er: KIS (keep it simple). Men GJØR noe før du vender deg til et liv med en person ulmende i bakhodet. Der gjør hun ingen nytte for seg.... Hun må inn eller ut. Og for å få vite fortsettelsen av din egen historie må du foreta deg noe. Just DO it! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym corinna on. 16 feb. 2011 21:15

Jeg ville gitt henne litt tid og kanskje prøvd å ha litt sporadisk kontakt med henne. Da venner hun seg til deg, blir bedre kjent med deg og det vil være lettere for henne å se seg selv i et forhold med deg.

Skjult ID med pseudonym mega on. 16 feb. 2011 21:23

Lurer
Hør på Lilleulv, hun vet hva hun sier/skriver

Skjult ID med pseudonym Sessa on. 16 feb. 2011 21:28

Du spør etter erfaring angående dette .. Jeg har! jeg har!

Møtte en nydelig gutt i November. ( ikke her, men i en bursdag) Han og jeg fant tonen. han var ekstremt overrasket over kjemien vår sa han. Jeg var ikke av den type jenter han pleide å falle for. Men han var ikke klar for ett forhold. Han ville gjerne henge med meg. se film, ha sex, hadde masse kontakt. Ha sa utrolig mye fint og jeg trodde detta gikk rette vegen.

Helt til han falt pladask for ei jente på byen. To uker etter han møtte henne var han stormende forelsket.

Jeg tror at OM en treffer den rette vet man det, og da er en som regel klar for ett forhold.
Hun sa hun ikke ville ha kontakt, og da er det kanskje lurt å ikke ta kontakt da. Så kan det jo være hun angrer seg og tenker "fader, betydde det ikke mer for han?" også melder hun om hun angrer.

Noen ganger vet ikke vi jentene hva vi har før vi har mistet det .....

Skjult ID med pseudonym D on. 16 feb. 2011 21:31

Jeg har nå tatt opp igjen kontakten med en som brøt den og fikk panikk.
Etter to måneders stillhet tenkte jeg fortsatt på han. Og sendte han en kort sms hvor det sto: tenker på deg, hilsen D ;)

Fikk svar og vi er igang igjen med kontakt. Han virker interesert.
Men vi tar det veldig rolig. Vi snakker ikke om hva som skjedde da. Men han sier han har tenkt masse på meg også.
Og det som skjer, det skjer. Men akkurat nå har vi det veldig koselig :)
Første gang vi møttes var alt veldig intenst. Det ble nesten litt for mye for begge to. Det var nok der det lå.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa on. 16 feb. 2011 21:32

@Lilleulv, du er så klok og vakker, skjønner ikke hvorfor du fortsatt er singel!!!

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 21:33 Privat melding

@sessa "Noen ganger vet ikke vi jentene hva vi har før vi har mistet det ....." så rett så rett! jammen noen vanskelie vesner vi.....

mm enig med deg der man vet d som regel hvis man virkelig faller pladask for noen! men så fins d så mange hyggeli gråsoner! offa :/

Skjult ID med pseudonym lurer on. 16 feb. 2011 21:35

@Lilleulv
Oi, jeg blir imponert over svaret ditt.

"Glem henne svarene" fører meg ingen steder. Og det er helt riktig at hun må inn eller ut.
Har jo møtt ei annen jente i det det siste, utrolig flott jente. Burde egentlig lett kunne falle for henne, men jeg føler ingen ting. Jeg har noen andre i bakhodet som gjør det umulig.

Har fått litt ideer om hva jeg kan gjøre og jeg vil «keep it simple». Tusen takk!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 16 feb. 2011 21:42

@ lurer
Veldig glad om jeg har vært til hjelp her... ,, og veldig glad om du nå lurer littegrann mindre. på hva du skal gjøre..
;-)

@ Mega
Ja.. jeg vet (dessverre) litt for godt hva jeg snakker om. ;-)

@Snøheksa
Tusen takk for veldig hyggelige ord! De varmet! :-)

Skjult ID med pseudonym Whatevva on. 16 feb. 2011 22:34

Lilleulv er klok.