Alle innlegg Sukkerforum

Alt for seksuell..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym L on. 16 feb. 2011 18:36

Okei, jeg har et (stort) problem. Jeg er alt for seksuell av meg! For det første, har jeg bare hatt ett forhold som varte i to måneder, og vi hadde sex på første "daten". Men alle de andre mennene jeg har vært med, har bare blitt til det seksuelle nivået, de har liksom aldri blitt for å se hvem jeg ER. Og jeg vet det er dumt av meg at jeg byr på meg selv såpass fort, men det er nesten som at det ligger i min natur å være ei seksuell jente. Har gang på gang fått høre om min seksuelle utstråling, men hva med min indre utstråling? Det er nesten som at den seksuelle utstrålingen skinner over den jeg er som person.

Jeg har prøvd gjentatte ganger å IKKE by sånn på meg selv, men det ser ikke ut til å funke for motparten overhode. De fleste viser liksom ikke interesse tilbake, men om jeg nevner noe i den seksuelle grad, øker interessen betraktelig. Og dette har skjedd meg MANGE ganger. Så jeg vet rett og slett ikke hva jeg gjør feil! Noen råd, eventuelt noen som har det på samme måte som vil dele erfaringer og tips? Dette er virkelig noe jeg vil endre, men det føles ut som jeg er en jævla nymfoman noen ganger.

Dette er kanskje irrelevant, men jeg er 21 og har vært med 18 forskjellige gutter/menn. Sånn i betrakning til eventuelle svar noen av dere har til meg...

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 18:55 Privat melding

@L

jeg prøver VIRKELIG ikke å fornærme deg, eller være kjip, eller prøve å såre deg eller no, bare så det er klart.

Det høres ut som om du ganske enkelt ikke har not selvrespekt og/eller selvbeherskelse. hvis du ikke har nok selvrespekt så veier du opp med å være "seksuell" (sorry, men jeg hadde nok sagt noe annet enn seksuell, ord som "horete" og "billig" dukker opp i hodet mitt da) slik at du kan få den oppmerksomheten du vil ha.

hvis det er selvbeherskelse så er problemet at du blir såppas "kåt" at du ikke greier å "ligge unna fatet".

uansett, så tror jeg problemet ligger litt hos deg, men mesteparten av problemet er mennene du henger sammen med. hvis du henger og går etter "players" så vil de bare "playe" deg. hvis du møter en mann som ikke viser den interessen du vil ha, uten at du blir "seksuell", så er ikke han verdt noe mer en bare en knull. Er det det du er ute etter så er det jo greit, men hvis det ikke er tillfellet så skader du deg selv, din selvfølelse, bit for bit.

det du kan gjøre er ganske enkelt i teorien, men UTROLIG vanskelig å utføre. og det er bare å si NEI! det som kommer til å skje, er at du må mest sannsynlig være alene en periode. du sier at du er 21 og har vært sammen med 18 stk, hva er den lengste perioden du har vært singel (etter at du ble seksuell aktiv)? Det som er vanskelig er at det er mange folk som sliter med det å være alene, for whatever reason det må være, og da MÅ dem bare finne seg noen, selv om den de finner vil bare en ting.

anyway, jeg håper at du finner ut av det! det er ingen som fortjener å bli behandlet som et kjøttstykke!

Skjult ID med pseudonym L on. 16 feb. 2011 19:08

@rasec

Jeg har vært seksuell aktiv siden jeg var 16, og da jeg ble 18 valgte jeg å ta ett års "pause", og det gikk veldig fint! Da var jeg flink til å si nei, og det gikk aldri lenger enn litt kyssing.

Men jeg snakker ikke bare om gutter/menn i real life, det er også snakk om menn jeg har snakket med på blandt annet nettby, sukker og kanskje et par andre sider på nettet. Og jeg vil nok si at jeg har dårlig med selvrespekt, for jeg behandler jo ikke følelsene mine så bra, jeg bare stuper uti det og byr seksuelt på meg selv enten ved å skrive i en seksuell retning med en fyr, eller å gå så langt som å møte han (hvor det i 90 % av tilfellene ender opp med sex)... og det går jo på min egen viljestyrke, men jeg har opplevd å kanskje bli litt revet meg (når jeg egentlig har satt et mål om å IKKE ha sex), så ender det alltid opp med det.

Jeg har aldri vært typen som går etter den åpenlyste "playeren", men det har bare blitt til at de jeg har vært med ikke finner MEG like interessant som f.eks kroppen min eller den seksuelle siden min. Og det syns jeg er synd, for det er så mye positivt ved meg annet enn det seksuelle.

Og det med å være alene, jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Jeg er temmelig folkesky, men når jeg drar ut og er full, ender deg som oftest med at jeg drar med en hjem eller har sex med vedkommende. Jeg kan vel si at 11-12 av de jeg har ligget med, er fyllesex. Og noen av de har jeg hatt sex med flere ganger over tid, i fylla.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 19:17 Privat melding

hmm bare en tanke men du sier du er folkesky sånn utenom når du er full.....virker på meg som du ikke har høye nok tanker om deg selv som rett og slett den flotte jenta du sikkert er! men føler du må bruke sex for å være sosial og bli kjent med gutter...hvordan er d med å bli kjent med andre mennesker generelt da, er du sosial og utadvent da ? enig med rasec her......prøv å si nei! selv har jeg oppdaget at 99% av menna faktisk aksepterer å bare sove med deg i senga uten å ha sex, de får mye mere respekt for deg og du for dem! Noe jeg ikke trodde da jeg ble singel..man TRENGER ikke gjøre NOE du ikke vil for at de skal like deg!! La dem bli kjent med den fantastiske jenta du er først og aksepterer de ikke d nei vet du meg hva da er de ikke verdt d! sender masse fine tanker til deg og håper du finner ut av det :) Er ikke noe godt å ha d sånn!

Skjult ID med pseudonym Eva on. 16 feb. 2011 19:21

Lurer på om det at du er så 'seksuell' av deg viser til at du har behov for bekreftelse av motsatt kjønn for å føle deg attraktiv? og at du etter kvart har funnet ut ved å vere 'seksuell' så får du denne bekreftelsen, iallefall for en stund?
Har du forresten lest artikkelen "Ligget" i DatingMagasinet her inne på sukker? Lurer på om du etter å ha lest den kanskje får noe større forståelse av kvifor gutter blir så mye mer interessert i deg med en gang du spiller på de seksuelle egenskapene dine?

Eg tenker at viss poenget ditt er at du heller vil ha en kjæreste enn kun korte seksuelle affærer, bør du nok holde igjen litt på sexen, mens du leter etter noen som er interessert i hele pakken. Det er kanskje klisje-aktig; men eg trur du dreper interessen/jaktinstinktet til gutter og din egen mystikk ved å bare gi dem det di vil ha med en gang. La dem jobbe litt for det, For om du holder litt igjen gir du samtidig signal om at du er verdt så mye mer enn et enkelt ligg.
Ha mer respekt for deg selv, og guttene får også det.

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 19:24 Privat melding

@L

jeg må jo si at det er veldig bra at du har nok selvinnsikt til å innse flere av de tingene du sier! for jeg tror at for å kunne fikse et problem, så må man finne ut hva som er problemet før du kan finne ut hvordan du løser den!

Men det gjør ikke selve jobben lettere av den grunn! :P

det med å bygge opp selvrespekt er utrolig vanskelig. jeg sleit med det samme i mange år, men på en annen måte enn det du beskriver. men problemet var det samme, jeg var ikke glad nok i meg selv slik at jeg dreit i hva jeg gjorde. Men det går ann, men det krever sitt.

noe annet du kan gjøre er å prøve å ha litt mer selvbeherskelse, både når det gjelder "seksualiteten" din, men også drikkevanene dine! tenk, om du hadde greid å IKKE drikke deg drita, så hadde du bare ligget med 6-7 stk, now som jeg hadde sett på som litt mer vanlig i den tidsperioden du beskriver (ja, jeg er nok gammeldags når det gjelder slikt! :P)

og ja, nå er det jo slik at ikke alle gutter er playere, men det er VELDIG FORT GJORT å gjøre en benkesliter til en player, hvis du forstår hva jeg prøver å si! ;) hvis en vanlig kar merker at en dame er "seksuell" og kanskje til og med drita, ja da starter spillet..

uansett, det er veldig bra at du har vært alene og trives i ditt eget selskap. da burde det ikke være vanskelig å avstå fra å ha sex med menn med en gang du møter dem, og heller gjøre deg kostbar. for du er verdt det, det er det du må forstå! Det finnes ingen som fortjener å bli behandlet som et kjøttstykke!

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 19:25 Privat melding

@ eva helt enig med deg der, flott sagt! litt flinkere med ord enn meg ;) funnet ut selv at d der er vikti gutter liker og å jakte akkurat som vi gjør :) selvrespekt er såå vikti i detta gamet!

Skjult ID med pseudonym L on. 16 feb. 2011 20:02

Må bare svare alle på en gang ;p

Setter stor pris på så seriøse og fulle svar! Det hjelper faktisk utrolig mye. Jeg er nok egentlig litt forvirret når det gjelder det å "finne meg selv", på det seksuelle planet og det følelsesmessige. Personlighetsmessig finner jeg flest positive sider, da jeg er veldig utadvendt når jeg først er rundt mennesker (er jo i jobb hver dag). Men det som er problemet, er jo at fra første gangen jeg hadde seksuell omgang, til siste, så har det alltid vært om kropp og utseende. Er mye fornuftig i det du sier, Eva, for jeg har hørt det med "bekreftelse" tidligere.

Er bare lei av tilværelsen med å bli stemplet som løs, billig, lett på tråden osv. Jeg er jo voksen nok til å eie det jeg har gjort, men jeg vil absolutt ikke at mine fremtidige barn får vite om fortiden min. Har hatt det nokså turbulent med mange forskjellige menn, mye alkohol, festing, mye rykter som går rundt om meg og rett og slett det at jeg blir stemplet som ei skikkelig løstøs.

Men jeg må også si at jeg føler jeg har skjerpet meg betraktelig de siste to-tre åra. I en alder av 16-18 år hadde jeg flere seksuelle partnere enn mange som er eldre enn meg har og det er absolutt ingenting jeg er stolt over. Jeg må bare finne den selvrespekten og bygge den opp på et vis.

Men igjen vil jeg takke for de konstruktive tilbakemeldingene!

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 feb. 2011 20:22 Privat melding

så bra da! :)

en tips angående finne og bygge selvrespekt, som var noe jeg gjorde, var å finne noe du er flink til, og satse skikkelig på det, slik at du får det som heter "mestringsfølelse".

i mitt eksempel, jeg veide 95kg da jeg reiste til australia for å studere. jeg hadde alltid vært fysisk aktiv i ungdomsstiden, spilte tennis, amerikansk fotball, basketball og baseball, og var i ganske god form og veide rett under 60kg.

anyway, jeg bestemte meg for å slanke meg, og etter mye slitt, svette, blod og tårer kom jeg meg ned til 60kg. (jeg bulka opp til 65 siden jeg så ut som et skjellet! :P). når jeg da merket at jeg kunne løpe fra 18-20 åringer når vi spilte footy (en australsk versjon av fotball), når jeg kunne løpe 10km før frokost på under 45 min, ja DA følte jeg meg bra!! ikke bare fysisk, men mentalt!! og du kan tenke at jeg rir på den følelsen ennå, og kommer nok til å gjøre det for resten av livet mitt! :)

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 20:30 Privat melding

@ rasec respekt! fantastisk bra jobba!

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus on. 16 feb. 2011 22:57

@L!

Synes det ikke er galt i seg selv å være seksuell, så lenge en gjennomfører sikker sex, og en selv og andre ikke tar skade av det.

Som oftest er det samfunnet rundt som gjør det verre enn hva det er ved å stemple dette som et problem eller galt – særlig for jenter.

Men det virker som at du synes at dette er et problem og at det ligger like mye i selvfølelsen som i selve sex’en.

Har studert selvutvikling i flere år, mye du kan gjøre for å bygge selvfølelse. Har et enkelt, konkret råd:

• Skaff deg en iphone eller ipod.
• Gå inn på appstore og søk etter ”Build Confidence with Andrew Johnson”
• Hør/følg denne i minst 2-3 mnd (selv om du ikke tror det hjelper)

Er ingen mirakelkur, men en hjelp. Samtidlig som i alle fall jeg synes det er gøy å prøve slike ting. :D

Skjult ID med pseudonym bolla on. 16 feb. 2011 23:55

dette er et seriøst svar til L (jeg er mann 40+) jeg forutsetter at spørsmålet ditt er seriøst,
Folk er forskjellige, noen er mer seksuelle av natur enn andre, det har sine fordeler og sine ulemper, sånn er det med alt. Det er ikke et spørsmål om det er galt eller riktig. Mitt tips til deg er som med alt annet: ta vare på den positive siden og lær deg hvordan du håndterer den mindre positive siden. I praksis betyr det, når du er veldig seksuell av deg, så vær bevisst på at det tiltrekker seg veldig mange menn, de aller fleste av de er bare ute etter kroppen din. Det trenger ikke være noe problem hvis du vil det samme. Men hvis du egentlig prøver å finne en som ser noe mer da er det ditt ansvar å dempe den seksuelle siden av deg .. ellers får du så mange svar fra typer som du egentlig ikke ønsker.. og du blir bare forvirret. Skjønner du? Du må ta ansvar og endre på signalene du sender ut til andre. De aller fleste single menn sier alltid ja takk til en lett mulighet for sex. Du må ikke blande det sammen med at de liker deg som person. Derfor må du holde tilbake de signalene og øve deg på å sende signaler om den personligheten som du er i steden for.. Det tror jeg du trenger å øve deg på. Sex får du jo uansett, og det er fint, men som sagt - vil du ha noe mer er det ditt ansvar å gjøre noe med det og hvem du velger / tiltrekker .. lykke til