Alle innlegg Sukkerforum

Har dere hørt det?

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 feb. 2011 21:03 Privat melding

Har dere hørt det? ikke jeg heller... men da igjen, om ikke jeg ba dere høre etter nå, så ville dere aldri lagt mærke til det, lydene rundt dere selv! naboen som krangler, klokka som tikker ALTFOR høyt! fjærn batteriet! Tv er unødvendig tidsfordriv(ikke så ulikt denne teksten) mye bedre å sitte på facebook og le med seg selv^^ om jeg kunne fått en loff for hver gang jeg ser et nyttårsforsett gå i vasken pga disse sjoko-påskeeggene! da hadde jeg hatt mye loff, kanskje nok til å starte en egen BigBite kjede, den skulle hete ''På Loffer'n'' jeg skulle gitt allt for at Margareta Sandstedt kunne være hovedansvarlig for lønningene mine!(vet du ikke hvem det er?? google it)
har ingen gode erfaringer med naboer^^ dærfor har jeg plastet inn huset og satt strøm på trappa mi! funker greit det, men di siste tre dagene har jeg ikke fått posten min.. ergelig..
har dere hørt det? ikke jeg heller...

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 21:08 Privat melding

hehe morsom kar du..........ja de derre sjoko påske eggene...farli greier! jammen stirra dem mot meg på narvesn! ><

Skjult ID med pseudonym Nushi on. 16 feb. 2011 21:11

NÅ er nyttårsforesettet mitt å ikke spise sjokopåskeegg igjen!!! ikke på 3 år!

(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 feb. 2011 21:19 Privat melding

Ja jeg observerer folk når di legger mærke til dem, de bare ser opp i taket med ydmykhet, hva sier de inni seg?? ''sorry mac, neste år kanskje!''

Skjult ID med pseudonym sooky on. 16 feb. 2011 21:23

Men hvis jula varer helt til påske, så er det jo teknisk sett ikke nyttår ennå. Og hvis det ikke er nyttår ennå, er det HVERTFALL lenge til påske. Så, hvorfor spiser folk dårlige sjokopåskeegg leeeenge før påske?

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 feb. 2011 21:28 Privat melding

@handy...hehe ja vet! la merke til en mann med hette som kjøpte 5(!!) pakker...han sneik de ned i en pose før han forta seg ut mens han så seg om...blei helt fascinert.......

(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 feb. 2011 21:35 Privat melding

jasså, det er faktisk mannlige forbrukere også? om Steve Irwin (hvil i fred din sjuke aussie) enda levde, så skulle jeg og han dratt på jakt etter di som sitter inne på bøttekottet, med et lite telys og gomler i seg påskeeggene kun i selskap med seg selv og skammen sin! ser for meg at vi åpner døra og møter stoltheten deres i gangen.

(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 feb. 2011 21:36 Privat melding

dessuten varer ikke jula helt til påske for derimellom kommer faste^^ (heng meg i en skolisse)
og så kommer bursdagen min imellom, dette feirer vi som regel med suppe som vi har kokt på naboen som jeg mildt sagt ikke er norges største tilhenger av!