Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hostesaft to. 17 feb. 2011 09:49

Bak kvinneprofiler uten bilde kan det skjule seg gull. Den absolutt flotteste dama jeg har datet her inne hadde ikke bilde. Hun var rett og slett blendene vakker og ingen av damene på sukkerfesten kunne tilnærmelsesvis måle seg med henne. Det var faktisk hun som tok kontakt med meg på grunn av profilbilde/tekst. Egentlig var hun en av de grusomme som bare gidder å sette hjerte, men jeg ble nysgjerrig og fikk hakeslepp når jeg så bilder av henne på MSN. Like flott IRL var hun også. Vi datet noen ganger, men ulik livssituasjon og avstand mellom oss gjorde ting vanskelig. Det jeg ikke fatter er hvorfor jeg bare har 2-3 besøkende i uka når en slik skjønnhet falt for meg..... IRL har jeg ingen problem med å treffe damer hver gang jeg er ute om jeg vil. Tanken min er at en del virkelig flotte damer ikke legger ut bilde av seg selv for å unngå masse spam i innboksen og heller vil velge hvem de har kontakt med. Litt som om når damer på byen sender blikk. Noen som har noen tanker om dette?

Skjult ID med pseudonym Line to. 17 feb. 2011 10:04

Stemmer det! Har selv tenkt tanken på å ta bort bilde pga mye mail og alt slags tilbud.

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 feb. 2011 10:51

Noen skyter med hagle og noen skyter på blink.

Vi har alle ulike fremgangsmåter. Sånn er det bare og sånn vil det nok alltid være :-)

(mann 44 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 10:51 Privat melding

Så moralen var at *hun* ville skrive med noen med bilde, men ville ikke at andre skulle se henne :p

Skjult ID med pseudonym Sessa to. 17 feb. 2011 11:03

Jeg skjønner ikke spørsmålet. Men nå er jo ikke jeg den skarpeste kniven i skuffen. Hun er inne på en dating side, men vil ikke ha bildet ute pga. for stor pågang? Og du har ikke problemer med å få dame på byen, men her inne er det lite kontakt å få?
Og hun var gull fordi hun var pen... til tross for ulik livssituasjon, lang avstand og en grusom måte å ta kontakt på ved å bruke hjerter...

Skjult ID med pseudonym mann to. 17 feb. 2011 11:12

Jeg har datet to som ikke hadde profilbilde, og begge to var utrolig vakre, akkurat slik som TS erfarer. :)

Skjult ID med pseudonym Sessa to. 17 feb. 2011 11:16

Hm... Så de vakreste "trenger" på en måte ikke bilde? Er det slik dere tenker? Jeg bare lurer jeg altså. Kritiserer ikke... må jo spørre om en ikke forstår. Kanskje jeg kan lære noen triks. Triks er smart... ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 feb. 2011 11:34

Jeg er bildeløs, men jeg er på ingen måte vakker. Jeg er meg, en helt vanlig jente på godt og vondt.
Likevel har jeg noen meninger rundt det du spør om, Sessa.

Jeg vet ikke hvordan denne vakre kvinnen det refereres til tenker, men jeg vet litt om hvordan jeg tenker. Det er ikke tvil om at jeg, som de fleste jenter, får dramatisk flere henvendelser, komplimenter, hjerter og generell oppmerksomhet om jeg har profilbilde. Det betyr større "trøkk" på profilen. Saken er at jeg ikke ønsker dette.

Ja, jeg er på en datingside, så hvorfor i all verden ønsker jeg ikke flest mulige henvendelser?

Jeg ønsker å svare på de brevene jeg får. Jeg synes det er både høflig og hyggelig. Det er en del av min personlighet å være sånn, og jeg trives ikke med meg selv om jeg ikke er tilnærmelsesvis lik meg selv også på sukker.no.

Jeg trenger ikke oppmerksomhet fra mange jeg ikke er interessert i. Jeg har full jobb, familie, venner og interesser som jeg heller vil pleie - og bruke tid på. Jeg bruker heller tid på forum enn på menn jeg ikke ønsker meg, da dette føles riktig for min del.

I tillegg ønsker jeg å i fred og ro sjekke litt rundt, lese profiler i mitt tempo og ta kontakt om jeg føler for det. Jeg ønsker at sukker skal fungere på min måte, på mine premisser - ikke at dette skal være et mas.

Tidvis er det sånn at jeg ikke er interessert i menn! De er ikke mitt hovedfokus, og jeg er på "ikkedatemodus". Disse periodene kan jeg være helt usynlig på sukker, og det er faktisk ganske deilig til tider!

Det skrives mye om at de bildeløse har mye å skjule. Mulig. Men det finnes mange bildeløse som tenker litt som meg, som ikke er så vanvittig ivrig på datefronten til enhver tid der kvantitet er det som gjelder, men som likevel søker noe dønn seriøst, vakkert og varig.

Og med unntak av en eneste mann må jeg si at blant de mennene jeg har truffet, har de bildeløse vært vakrest.

Poenget? Man gjør som man vil, Sessa. Man finner sin måte å fungere på sukker, og ingenting er feil eller rett.

(mann 44 år fra Akershus) to. 17 feb. 2011 11:34 Privat melding

Kan hende de synes det er greit at noen ikke vil bli nedrent fordi de er for pene...?...I don't know, men selv skriver jeg ikke med folk uten bilde, så enten får de legge opp et, eller så får de sende meg det. Jeg er skikkelig firkantet på det...

Skjult ID med pseudonym Sessa to. 17 feb. 2011 11:44

Ah.... @z ... der ser du! Det var jo nettopp det jeg lurte på! og der fikk jeg det forklart. Ikke værre enn det. Jeg spurte eller aldri om poenget. Jeg lurte litt hva TS mente med innegget... og hva de uten bilde mener. Poenget sitter en med selv, og en har som regel en grunn. Jeg trengte kun en forklaring..... Kanskje jeg kunne lære noe. Jeg syntes nemlig ikke det er drit fett å ha bilder ute på en side som detta selv.... Men har hele tiden tenkt at bilde selger. Om dette er noe som funker for deg og flere ... så kanskje vi er flere som kan følge deres eksempel. You see?

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 feb. 2011 11:48

I see :-)

Skjult ID med pseudonym Sessa to. 17 feb. 2011 11:50

Good good!! Men liker fornuftige svar med gode forklaringer.... Så takk for det! Kjør på de gangene jeg er ubrukelig innpå her og ;)

Skjult ID med pseudonym hostesaft to. 17 feb. 2011 23:12

@Sessa
Hun var gull fordi hun var en utrolig flott person og veldig pen. En del praktiske problem kan man gjøre lite med. Liker å få hjerter jeg da vet jeg ihvertfall om de er interessert. Hvorfor så kvinner er innom profilen min når hun falt for den vet jeg ikke. Hun kunne ikke forstå det, heller ingen andre jeg har møtt.