Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til for at du ønsker å fortsette å date noen?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 18 feb. 2011 18:24

La oss si at du har vært på date med en du synes er hyggelig, pen og morsom, men umiddelbart var det ikke den rette kjemien. Ville du date denne personen videre for å se om det kunne utvikle seg? Eller ville du ut ifra denne ene daten konkludere med at denne personen ikke var noe for deg?

Hvor viktig er det for deg at det er en gnist med en gang du møter noen her fra sukker, for at du skal date personen videre?

(mann 31 år fra Buskerud) fr. 18 feb. 2011 18:27 Privat melding

Når jeg leste posten din nå... så tenkte jeg først at det er veldig viktig for meg at det er gnist fra første stund.
Men så tenker jeg på hvordan det var når jeg møtte xen. Jeg var null interessert i henne de første gangene jeg møtte henne. Så bygde det seg opp etterhvert :)
Så jeg ville nok gitt det mer sjans hvis nesten alt klaffer perfekt :)

Skjult ID med pseudonym mega fr. 18 feb. 2011 18:30

Forventer ikke noe gnist. Men hvis personen er hyggelig, lukter godt er til og med pen og morsom så er jeg helt sikker at jeg vil møte personen igjen for å bli bedre kjent og se om neste gang er personen like flott som på den første daten.

(kvinne 35 år fra Vestfold) fr. 18 feb. 2011 19:49 Privat melding

Det er forskjell på gnist og totalt krasj..
Hvis samtalene gikk lett, vi ler sammen og flørter lett, men det var lissom ikke "perfekt" første gangen gir jeg det en sjanse til.. Men hvis det var krasj.. praten var treg, ikke noe flørting o.l så hadde jeg ikke gitt det en sjanse no.2 uansett hvor kjekk han var, eller hvor godt han luktet..

Skjult ID med pseudonym wolfie fr. 18 feb. 2011 20:33

Hvis dama er pen og hyggelig å praten går lett.
Man må jo ikke kjenne pang på første daten, tar som regel en stund før man blir kjent med personen.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) fr. 18 feb. 2011 20:39 Privat melding

helt enig. tar no litt tid som regel ja. men man kjenner jo på om man er litt tiltrukket da:)

Skjult ID med pseudonym konservi fr. 18 feb. 2011 23:48

Jeg hadde møtt vedkommende flere (mange) ganger...som regel så tar sånt tid, det er et unntak når det skjer ved første blikk. Det betyr ikke at det trenger bli noe 'mindre' kjærlighet i et forhold hvis det ikke sier klikk med engang. Heller tvert imot vil jeg si.. :)

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 18 feb. 2011 23:51 Privat melding

Hvis han var hyggelig pen og morsom, vi hadde god kjemi og han luktet godt( hehe enig der ) hvis man og var litt tiltrukket så ville jeg nok møtt personen igjen for da er d jo en jeg trives med :)

Skjult ID med pseudonym Fløyel fr. 18 feb. 2011 23:56

Så lenge det er spenning og noe nytt å oppdage hos ham, så lenge jeg synes han har noe tiltrekkende og sjarmerende ved seg og lukter godt (!) - ville jeg truffet ham videre. Har ikke lenger tro på klikk ved første blikk:-)

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 feb. 2011 00:00 Privat melding

har tro på klikk ved første blikk , men og på at man kan få gode venner som etterhvert kan utvikle seg til mer :)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 19 feb. 2011 00:02

Her inne skal det vel helst være klikk ved første klikk?? :)

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 feb. 2011 00:04 Privat melding

@ binders d har jeg veldig liten tro på at går i allefall bare ut i fra en profiltekts og et bilde :P ikke for min del vertfall må se og oppleve personen først :P

Skjult ID med pseudonym konservi lø. 19 feb. 2011 00:22

Jeg tror det er for lett å bli for kresen på dater man møter fra nettsider. Tenker jeg over de jentene jeg har likt i mitt voksene liv, så har samtlige av dem, uten unntak, vært jenter jeg har kjent over lengre perioder. Tror det er mange som går glipp av kanskje en stor kjærlighet (kanskje den store?) bare fordi ikke alt, og helst litt til, klaffet i løpet av de 5 første minuttene på daten...

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 19 feb. 2011 00:29

Med mindre jeg opplever en instant turn-off, er jeg som regel klar for å møtes igjen. For, som flere skriver, det er ikke sikkert at det man opplever på første date er representativt for den man treffer.

Skjult ID med pseudonym hearti lø. 19 feb. 2011 13:49

@TS

Hvis jeg synes personen var både hyggelig, morsom og pen så ville jeg helt klart truffet han flere ganger. Hvis for eksempel praten ikke gikk helt flytende så kan det jo være mange grunner til det som ikke trenger å bety noe som helst i lengden. Det er sånn som ofte kommer mer og mer etter litt tid med de fleste personer, er min erfaring.

Og en annen ting er at hvis du synes h*n var hyggelig, morsom og pen så betyr det jo at du trives sammen med h*n, så da er det bare å kjøre på og se om h*n er gjennomført bra og det kan bli noe mer;)

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 feb. 2011 15:09 Privat melding

sant sant..men så kansje man er litt intresert men så oppfører fyren seg helt dust etterpå med masse hjerter og tull å styr..sorry meg men d er totalt turn off! eller typ morra mi vil møte deg..jeeses gi ting tid gutter! det verste jeg vet er når det blir masse mas største turn off ever for meg d der :P Må være det beste rådet jeg kan gi : dropp hjerter og kliss klass etter å omtrent ha snakket med jenta 2 ganger, og ikke begynn å drass morra di inn i bildet asap!

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 19 feb. 2011 15:14 Privat melding

Hvis jeg syns en person er hyggelig, pen og morsom ville jeg nok date personen igjen ja. Tar tid å utvikle følelser for noen å jeg trenger ikke å bli stormforelsket i noen for å gidde å se de igjen.

Skjult ID med pseudonym hearti lø. 19 feb. 2011 17:24

@ cutie_85

Veldig enig med deg jeg! Men det der var noe jeg ikke skjønte når jeg var 20, nå er jeg 10 år eldre og har funnet det ut (for en god stund siden da:))

Skjult ID lø. 19 feb. 2011 18:05

Jeg er litt overrasket over svarene her, for det er ikke mitt generelle inntrykk. Etter hva jeg leser i profilene og undertonen i en del av inneliggende i forumet her og i tillegg hva jeg opplever ellers, så stemmer ikke dette. Har hatt flere dater her hvor jeg tror dette her vært situasjonen, har fått til svar at det ikke kjemien var der. Selvfølgelig er dette et svar som ikke er så sårende, som hva den virkelige grunnen. Og derfor ville jeg tro at mange svarer dette, inkludert meg selv.

Så til de som har svart at du ville det. Hvis du tenker gjennom alle du har møtt her, er det noe du faktisk praktiserer?

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 19 feb. 2011 18:17

Jeg har ikke svart ennå. Men jeg tror du har rett. Vi liker å tro at vi folk vi ikke faller umiddelbart for på alle måter flere sjanser, men det er nok sjelden det skjer i virkeligheten. Dvs. Er man tiltrukket men finner noe som skurrer kan det vel tenkes at de får en ny sjanse, men om personen objektivt sett er bra, men du husker knapt hva han eller hun heter, og du kommer på at du var på date først et par timer etter at du står opp dagen etter, så tror jeg det er sjeldent at de får en ny sjanse.

Jeg skulle være fornuftig en gang og ba ut en jeg likte godt til en ny sjanse. For det var jo en veldig hyggelig lunsj. Svaret jeg fikk var: Jo, men tror du vi klarer å gå fra platon til fyrverkeri? Det er tydelig at det er fyrverkeri som forventes, så jeg sa antakelig ikke, og det ble ikke noe av...

Skjult ID lø. 19 feb. 2011 18:29

Jeg tror veldig mange tenker slik, men praktiserer noe annet.
Er det pinlig å date noen uten at det er fyrverkeri?

Skjult ID med pseudonym hearti lø. 19 feb. 2011 18:43

Jeg er overbevisst om at selv om det er aldri så mye fyrverkeri og alt føles perfekt etter første date, så er det alikvel ikke noe bedre tegn enn om daten gikk ganske greit og man "bare hadde et greit nok og det var hyggelig - inntryk" etter første date. Jeg tror på dette, og praktiserer det, fordi man kjenner ikke folk ordentlig etter bare en date. Det er helt klart at man kan treffe folk som det bare sier pang med med engang, men så oppdager man etterhert som man får vite mer om personen og blir kjent med han at han kanskje ikke var så fantastisk alikvel. Jeg vil mye, mye, heller treffe en person som jeg kan bruke tid på å bli kjent med over tid for å se om det utvikler seg, for da stoler jeg mer på mine egne følelser, og jeg vet samtidig mye mer om den andre og hopper kanskje ikke rett ut i noe som jeg kommer til å angre på senere. Kjærlighet ved første blikk er svært oppskrytt spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 19 feb. 2011 19:05

skjult id - nei, det blr jo ikke være det. Det var mitt poeng også... Følte jeg fikk vel mye å skulle leve opp til med den fyrverkeri-forventningen... hehe.