Alle innlegg Sukkerforum

Brukbar mann.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Slow lø. 19 feb. 2011 10:51

Hei du,
Du som var på brukbar i Trondheim i går, fredag 18.feb med briller, skjegg, sixpence og en svart genser med brune lapper på albuene. En riktig så kjekk fyr tenkte jeg som satt på nabobordet. Det ble noen blikk, men mine mange distraherende venner var utsultede på oppmerksomhet og i neste øyeblikk jeg så etter deg var du borte. Og ikke fant jeg deg igjen heller så jeg kunne prøve ut mine skikkelig dårlige sjekkeferdigheter.

Så da tenker jeg; hvorfor ikke bruke internett for det det er verdt? Kanskje du lurker rundt på sukker du også? Eller har noen venner som kjenner igjen beskrivelsen? Det hadde vært festlig om dette virker. Og dersom dette faktisk var deg og du ikke har peiling på hvem jeg er, så syntes jeg du skal ta kontakt og finne det ut!

Send meg en mail om du føler deg truffet, så skal jeg spandere en kaffe på deg en dag :)

brukbarjente (ætt) gmail (dått) com

- jeg har til og med laget en egen e-post-adresse med en litt sleezy undertone, kun for dette formålet. Det må jo gi ekstrapoeng!

Skjult ID med pseudonym Slow lø. 19 feb. 2011 12:51

Hurra, jeg fikk mail!

Dessverre ikke fra hr.brukbar himself, men et tips om en mulig kandidat fra en dame, det var ikke denne herren da han er litt i eldste laget. Hadde glemt å si at aldersnivået er midt i 20-årene :)

Men takk for tips, damen!