Alle innlegg Sukkerforum

Uvaner som holder deg singel

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 19 feb. 2011 18:01 Privat melding

Tar av og til meg selv i å ha oppførsel som ikke gavner kjærestejakten min. Gamle vaner overstyrer og jeg går glipp av mulige bekjentskaper eller morsomme samtaler.

Et lite eksempel hentet fra noen dager siden.
Jeg la merke til en litt kjekk fyr som gikk på samme t-bane som meg, og istedet for å sette meg sammen med ham, fant jeg et sete for meg selv. Gjorde det ikke bevisst, men av gammel vane, og i det jeg hadde satt meg var det litt seint å ombestemme seg...hehe.

Noen andre som jobber mot seg selv, og vil fortelle litt?
Er dere flinke til å stoppe dere selv og gjøre det "riktige" istedet for det "selvfølgelige"?

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 19 feb. 2011 18:24

Ville det hjulpet om du hadde satt deg ved siden av ham? Og ville det hjulpet om du hadde sagt noe om hvor glatt det var ute? Så langt er så langt som jeg kommer på en god dag.... Men det bringer meg ikke videre i forhold til dating og det å få kjæreste...

Skjult ID med pseudonym wolfie lø. 19 feb. 2011 18:29

Hadde nok blitt sjarmert hvis noen satte seg ned ved siden av meg og sa hei.
Jenter kan komme unna med sånt. Tror ikke det er like lett for oss gutta eller det sier jeg til meg selv i allefall.
Kanskje litt feil område å være pessimist på kom jeg på nå.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 19 feb. 2011 18:30

Uvaner som holder meg singel?
1. Sukker.no
2. Sukkerforum

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 19 feb. 2011 18:32

Hvis ikke det hjelper å prate med folk, hva hjelper da? Jeg står i fare for å sulte bak brødboksen, datingwise, så jeg prøver å kvitte meg med autoavvisningen som jeg har så lett for å ha på. Men for å bli kvitt uvanene må de jo bevisstgjøres, og det tipper jeg at det er flere som har godt av. Derfor ble det tråd av det.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 19 feb. 2011 18:33

@Wolfie

Det der er noe gutta absolutt kan komme unna med også :D

Alle bør gjøre sånt mer!

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 19 feb. 2011 18:34

Syns godt gutter/menn kan smile og si hei. Med mindre du vifter heftig med øyenbrynene og holder blikkontakten ubehagelig lenge kan vel ikke det skade.

(mann 45 år fra Hordaland) lø. 19 feb. 2011 18:36 Privat melding

hehehe... Det stemmer godt Z, derfor prøver jeg å begrense sukkertid.

Selv synes jeg det er greit å "flørte" litt over fruktdisken... skjer ikke ofte, men av og til... Om ei dame satte seg ved min side på bussen/toget/trikken/bybanen og det var relativt tomt rundt om, så hadde jeg vel tatt et lite hint på interessen. Og ikke minst blitt litt imponert :)

Har tatt meg selv i å være et for mye vanedyr, og bruker faktisk mer tid nå på å ha antennene med meg rundt om kring og slå av en prat eller enkelte kommentarer som gjør at noen fatter interesse.

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 19 feb. 2011 18:38 Privat melding

Jeg er slik hele tiden. Hvis jeg ser en kjekk gutt i butikken, på t banen bussen gata eller lignende går jeg bare forbi uten å si noenting. Gjerne med å "gjømme" meg litt ekstra. Se ned i bakken. Sette meg et annet sted eller lignende.

Jeg skulle ønske det ikke var slik, men er vel fordi jeg blir litt sjenert. Mister motet og ikke tør å gjøre noe med det.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 19 feb. 2011 18:40 Privat melding

Jeg ville blitt veldig sjarmert av ei jente som tok kontakt. Selv prøver jeg å smile og si hei hvis jeg møter ei som er interessant. Sjelden responsen er helt på topp, men man vet aldri. Dessuten liker jeg å gi litt forsiktige komplimenter til jenter selv om jeg ikke forventer noe tilbake også. Hyggelig å gjøre dagen litt bedre for andre uansett ;-)

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 feb. 2011 18:40 Privat melding

Enig! hvis en gutt kommer å setter seg ved siden av meg og begynner å skravle er det positivt uansett :) det viktigste er ikke hva man sier bare at man kommer i gang :) sånt er jeg ganske go på selv men jeg vet noe jeg er dårlig på..når jeg er på byen får jeg mange nr og lagrer de som feks: mr skulder, mr dansegulv, mr.tog osv fordi jeg er utrolig dårli på å huske navn......d må jeg bli flinkere på! .jeg er og dårlig på å sende sms først etterpå og de som ligger på tlf kommer fort i glemmelista hvis ikke de sender først...:P Etter sist helg nå var jeg litt flinkere så ble noen på facern og litt sånn..men er en dude som sender meg melding ofte...jeg husker hvor jeg har han fra, bussen hjem...men jeg husker da søren ta ikke hvordan han så ut!!! ikke finnner jeg han på face heller :P hmm..den husken den husken ............flere som er der ?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 19 feb. 2011 18:43

Når noen en sjelden gang snakker med meg på banen e.l., er det som regel en fyllik som lurer på om jeg har en femmer til en kaffe eller noe. Så jeg er nok vaksinert mot å benytte offentlige kommunikasjoner som sjekkearena...

(mann 37 år fra Oslo) lø. 19 feb. 2011 21:07 Privat melding

Jeg skulle ønske jeg hadde baller nok til å ta kontakt de gangene jeg har fått blikk (de jeg tror er blikk av interesse vel og merke)

Nå skal det sies at jeg er komplett blind når det kommer til å tolke interesse fra en kvinne så sant hun ikke skriver det på en post it og klasker meg i panna med den:)

Jeg har lovet meg selv at jeg skal være litt mer pro aktiv, men det er så vanskelig når man er litt skjennert...

Skjult ID med pseudonym Sid lø. 19 feb. 2011 23:09

Har nok uvaner til å innse at jeg har et par utfordringer... ;))

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 19 feb. 2011 23:11

Så vi kan lære av andres feil kan du godt nebne noen av dem :)

Skjult ID med pseudonym Sid lø. 19 feb. 2011 23:13

Nevne*

Skjult ID med pseudonym språkidiot lø. 19 feb. 2011 23:17

Proaktiv betyr forebyggende ;)

Skjult ID med pseudonym Sid lø. 19 feb. 2011 23:20

På en annen side... mine uvaner er en del av det som gjør meg til meg. Og jeg ingen planer om å være noen andre enn meg selv. Noen av uvanene kan jo avvennes, men andre ikke.

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 19 feb. 2011 23:27

jaja...om du ikke finner uvanene dine problematisk i forhold til dating kan du bare beholde dem.
Mine skal rives opp med roten. Jeg blir ikke en annen person av det, men kanskje en lykkeligere variant av meg selv.

Skjult ID med pseudonym Mann31 sø. 20 feb. 2011 00:08

Vi har vel alle angret på å ikke utnytte en situasjon som kunne vært mer spennende. Om det skulle være å ikke være mer aktiv i forhold til en som virker spennende, trekt seg unna når man burde vært kontaktsøkende, eller ikke gitt et bedre svar til en tiltale eller kommentar..

Og etterpå er det desto lettere å fantasere om hvor bra det kunne ha vært :)

Er mer passende spørsmål er kanskje om dette egentlig er handlinger som ville bringe en lenger fra å være single?

Og et annet spørsmål kan jo være at dersom man i hverdagen ikke handler på en måte som fremmer kontakt og interesse, ønsker man det egentlig da? Dvs., er det _bare_ sjenanse som holder en tilbake?

Et tredje spørsmål er jo naturligvis om man overvurderer disse typer av møter på i forhold til å møte en potensiell kjæreste? Eller er det mulig å møte sin fremtidige livsledsager på bussen?

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 20 feb. 2011 04:51

Jeg er nok litt for feig jeg også...
Og jenter jeg blir kjent med ender som regel opp som venninner...
Men jeg har vertfall en HAUG med venninner! hah :P