Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Rass-Mus sø. 20 feb. 2011 05:24

Etter det jeg har sett av profilene her inne så fortrekker hoveddelen av jentene her menn som er yngre enn dem selv. I allefall har hoveddelen som jeg har sett oppgitt at gutta de er interessert i, er gjennomsnitt yngre enn dem selv. Redd for dominate menn, gamle profiler eller visjon om svunnende dager? (O.K. - litt provoserende stillt spørsmål.. ) Svar ønskes..

( P.S. For min del har jeg satt alder på de jeg er interessert i som like gammel, eller betydlig yngre enn meg - men " yndlingen " min så langt, er flere år eldre enn meg.. )

Skjult ID sø. 20 feb. 2011 06:00

Hvilke aldersgrupper har du drevet research på? I min aldersgruppe ønsker jentene en mann som er like gammel eller optil 10 år eldre enn dem selv, og mennene tilsvarende - og da må man vel kalle det en grei match...

Skjult ID med pseudonym dame45 sø. 20 feb. 2011 08:21

Når mannen bikker 40 taper han attraktivitet, utseendemessig forfaller han raskt... damer begynner å søke etter yngre menn når de selv er 40-45 ....eller kanskje jeg bare snakker for meg selv her...?

Dame, 45

Skjult ID med pseudonym heisann sø. 20 feb. 2011 08:50

Er så enig med deg over, mye forfall på enkelte menn her.. Mange av de på min egen alder ser jo ut som om de er jevngamle med faren min...

Slik er det sikkert på dameprofilene også men de kan jeg ikke se..

Enkelte burde kanskje ta seg litt mere sammen :-D

Dame 36

Skjult ID sø. 20 feb. 2011 09:09

Dame 45 og 36 : Jeg vil gjerne at dere legger ut profilbildene deres for å bedømme hvor attraktive dere holder dere ..

Skjult ID sø. 20 feb. 2011 09:12

Jo eldre kvinnen er, jo yngre vil hun ha mannen...

(kvinne 52 år fra Oslo) sø. 20 feb. 2011 09:16 Privat melding

Dame 45 her:-) Sier ikke at jeg holder meg spesielt godt...men blir ikke så lett tiltrukket av menn når de bikker 40...da er det lengre mellom godbitene for å si den sånn...

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 20 feb. 2011 11:34

Konstaterer at det er veldig mange som er på vei til å bli evig single...
(hvis denne tankegangen er den som gjelder om dagen)

Skjult ID med pseudonym marlene sø. 20 feb. 2011 11:41

Må le litt av TS da som vil ha svar på hvorfor damer på egen alder ønsker yngre menn. Selv vil han ha jenter på samme alder eller "betydelig yngre". Han kan jo bare spørre seg selv da, og få svaret der ;)

Skjult ID med pseudonym SMIL sø. 20 feb. 2011 11:42

Jeg er 35, dame.
Jeg syntes det mange menn som holder seg bra jeg, etter de har passert 40...for meg passer menn i den aldersgruppen bedre enn de på min egen alder.

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 20 feb. 2011 11:47

Min observasjon er
At damer under 35-40 ønsker seg like gamle eller eldre enn seg selv
At menn stort sett ønsker seg like gamle eller yngre enn seg selv
At damer over 35-40 mer og mer ønsker seg yngre menn

Her er det nødt til å krasje et eller annet sted....

Skjult ID med pseudonym aladin sø. 20 feb. 2011 11:49

Nyter ordene til Smil og smasker henne diskre men selvsikkert på hennes kinnben til lunch,
den vakre vinterdagen.

Skjult ID med pseudonym karamell sø. 20 feb. 2011 11:59

Jeg er 20, og jeg kunne IKKE tenkt meg en yngre gutt.

For det første, en yngre gutt ville vært som å gå tilbake i tid. Jeg trenger verken barnsligheter eller guttunger. De er jo ikke mer enn gutter når de er så unge. Jenter generelt pleier som regel å være mye mer utviklet enn dem når de er i den alderen. Dette sier jeg på egen erfaring..

Personlig vil jeg ha en MANN. Helst en som er fra kanskje 23 og oppover.

Skjult ID med pseudonym D sø. 20 feb. 2011 12:01

Kvinne på 30. Ønsker menn på min egen alder eller opptil ti år eldre.
Har vært med en mann som var 8år yngre og det funket ikke bra i lengden.

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 12:11 Privat melding

jeg er 23 og kan godt ha en yngre eller like gammel, men samtidig de som er eldre er ofte mere MANN og veit litt hva de driver med...på den andre side ikke så mye eldre enn 30 kansje :P En god del kjekke der og men merker med at en del 28 og oppover begynner å miste håret og div...så forfall finnes overalt tror d er kjekke folk i alle aldre jeg veldig individuelt :P

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 12:18 Privat melding

Dame på 39 år her. Ønsker menn på min egen alder. I profilen har jeg satt 34-44. Kunne sikkert satt til 46, men menn tenker ofte noen år over ikke har så mye i si, he, he. Men det er veldig få menn over 46 som jeg vil finne aktraktiv:p Hva som vil funke i lengden for meg gjennstår å se..................:-)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 12:31 Privat melding

Jeg tror det der er i ferd med å endre seg litt. De som er en god del over min alder hadde aldri det der med at man skulle ta vare på seg selv. En mann var en mann, og når man kom ut av dusjen gredde man håret og var ferdig. På fest? Ikke noe problem - man hadde èn dress. Fritid? Ikke noe problem - da var det dongerien. De som er rundt min alder har et helt annet inntrykk. Det er ikke uvanlig å vokse ryggen og stusse litt nedentil. Trening er også relativt vanlig, og noen ganger tar vi gugge i håret for å få det til å holde seg. Det er ikke så mange av oss som røyker heller. Når vi da kommer til dem som er 25 og yngre, så snakker vi *enda* mer forfengelige, og de kommer nok til å være en mye mer velholdt 40-åring.

En annen ting dere damer som ønsker dere yngre menn må huske på er at det blir vanligere og vanligere for menn å få hormonbehandling, tilsvarende deres østrogenbehandling, når man går inn i overgangsalderen. Dette gjør at man vil holde seg "penere", ikke gå så mye opp i vekt, være mer aktive på sex-fronten - og mer aktive generelt sett. Så da blir det kanskje også litt mindre attraktivt å ha en mindre moden partner...

Selv synes jeg at jeg holder meg relativt godt til å være nesten 40, og jeg kommer verken til å slutte å trene eller spise sundt, og jeg kommer i hvert fall ikke til å begynne å røyke ;)

Så...det skal veldig mye til før jeg vil finne en dame som er eldre enn meg interessant. Attraktiv og vakker - helt klart! Modne damer har en egen seksualitet som jentene ikke kan matche, men interessant vil hun neppe være.

Skjult ID med pseudonym karamell sø. 20 feb. 2011 13:04

MrPlacebo: Og hvordan "ikke interessant" mener du da? Når du refererer til eldre damer, mener jeg. Hvorfor tror du allerede nå at en eldre dame ikke vil være like interessant for deg, som en yngre ei?

(kvinne 47 år fra Oppland) sø. 20 feb. 2011 13:09 Privat melding

Er han voksen i hode så kan han være litt yngre men ikke for mye heller . Jeg vil ha en som har med seg livserfaringer i bagasjen sin.
Har ikke behov for en som vil "leve livet" og ikke ferdig med ungdomsfestingen sin.

Skjult ID med pseudonym Placebo sø. 20 feb. 2011 13:09

karamell: mange grunner til det. Den største grunnen er nok at jeg, med tiden, vil starte egen familie...

(kvinne 47 år fra Oppland) sø. 20 feb. 2011 13:21 Privat melding

MrPlacebo -Jeg synes du har en er ærlig og fin innstilling der altså . Å det er slik jeg også synes det bør være kjenne sin egen alder uti fra inntresser og mål fremmover i livet .

Men jeg må si jeg er veldig forundret over hvor mange unge menn som skriver til meg ( 28 - 35).... og ikke virker dem desperate heller hehe :P

(kvinne 49 år fra Buskerud) sø. 20 feb. 2011 13:29 Privat melding

Tror jeg har satt ønsket alder like mange år over egen alder som under. Mest fordi jeg i utgangspunktet ikke tenker at alder er avgjørende, men også fordi det er mye pent å se på rundt 30...hehe
Men, som nevnt tidligere i tråden; det ER mye som skal stemme. Sansynligheten er nok stor for at jeg ender opp med en mann på min egen alder +/- noen få år.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 13:40 Privat melding

@gd4u: Da må jeg bare få legge inn at jeg synes det er glimrende når folk treffer andre i sitt interesseområde, uansett hva det er :)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 13:49 Privat melding

@Mr.Placebo det er jo en ærlig ting, og noe som nok er viktig å få frem tidli i et forhold særli når man begynner å bli litt opp i åra :)

@gd4u intresangt å se at jeg ser etter akkurat d motsatte som deg jeg VIL ha en kar som fortsatt vil "leve livet" og som jeg kan feste litt vilt med :P men d har vell med alderen å gjøre :) I tilegg var xn min litt av den kjedelie typen så er vell derfor jeg søker d motsatte nå...har og tenkt på at han er jo 28 så er noen år eldre...trodde alle de som var såpass mye eldre var kjedelie men der tok jeg jammen feil. Har møtt ungdommelige morsomme 30 åringer og så lekenhet fins i alle aldersgrupper :) I begynnelsen når jeg var singel var jeg veldig skeptisk til de over 25 egentli så ble mye fra 16 til rundt 23...men d ble vist for ungt ijgen for meg :P særlig her nede i oslo områdene er d en del litt treig folk som fortsatt bor hjemme hos mamma og d klarer jeg ikke sette meg inn i da jeg har bodd for meg selv siden jeg var 16 og klart meg sjøl :P Blir litt milevis med avstand i tankegangen..så nå har jeg begynt å se på de eldre igjen..(les over 23) så det går vell litt i perioder merker jeg :P

(kvinne 47 år fra Oppland) sø. 20 feb. 2011 14:05 Privat melding

Missi - ja lev det liver DU ønsker det kjempe viktig. Ja vi to damer i forskjellig alder og takk å pris for at vi er forskjellige på hva vi søker . hehe ;)
Da jeg var på din alder hadde jeg fått barn , men hadde det morro og var med på " livet" alikevel.
Jeg er forsatt med på livet ... ikke misforstå , men på et annet plan og verdsetter selskaplige vennefester mer et livet på by`n og "dra på ferie med venner" greier ... Jeg kunne ikke vært sammen med en yngre mann som har disse behovene enda.
Jeg har ei datter på 18 år og vi har ett flott vennine forhold - men jeg er også mamma`n hennes og ser på meg selv som en annsvarsfull mamma.
Jeg får mange komplimanger for at jeg både ser og oppfører meg yngre en det jeg er -- men det kommer nok av at jeg er veldig barnslig og har masse humor.
Men livet har så mange seriøse og utfordrende sider og det vil bare livserfraing gi deg svar på :)

Ta med deg ALL den gled du har av å være i den alderen du er i nå ---- den vil gjøre deg rik og du vil gled deg over at du har gjort deg disse erfaringer på godt og vondt senere i livet :)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 14:13 Privat melding

@gd4u

awww takk for et kjempekosli svar, er selv mamma men ble det veldig ung som 18 åring så har mistet litt ungdomstid jeg nok tar igjen litt for nå, da jeg har sønnen annenhver uke og har mulighet til d :) Takk skal du ha det skal jeg huske på, derfor jeg og er mer ute etter å ha d gøy og har ikke lyst på et nytt samboerforhold på evigheter enda syns d er godt å ha funnet tilbake til 23 åringen i meg :P :)

Du virker jo som en kjempeflott dame selv hadde d ikke stått 39 ved siden av navnet ditt kunne jeg godt trodd du var mye yngre :) Skjønner hva du mener d er viktig å finne den personen som passer inn i det livet man vil leve her og nå. Og det er viktig å ha sånne krav også så man får det man vil ha i stedet for noe man vet man vil bli misfornøyd med :)

Da jeg var 16 og ble sammen med xn trengte jeg nok en seriøs BI mann som kunne ta seg av meg og gi meg den tryggheten jeg trengte da noe han også gjorde i mange år. Nå har tidene forandret seg og jeg har mere behov for å igjen "leve livet! ikke være så seriøs og ha det gøy.! seriøs er jeg i mamma ukene mine..og da er jeg veldig seriøs også, mere fornuftig enn mange andre jenter på det området min sønn har ikk en gang fått møtt noen av mine kompiser eller flørter nettop fordi jeg mener d er best å holde ham utenfor :)

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus sø. 20 feb. 2011 14:43

@elfrodo: det stemmer nok det – men jeg synes også det er overraskende mange jenter rundt 30 som stort sett ønsker seg yngre menn. Og ikke mange oppgir at det er interessert i noen som er særlig mer enn 5-6 år eldre.

Det rare er at jeg synes tilsvarene jeg får her inne ikke gjenspeiler det jeg opplever i det virkelige liv – de siste par åra er det stort sett jenter i 20-åra som har vært de mest pågående av de i omgangskresten (er rundt 40 selv).

Er det forskjell på teori og praksis her?

En annen morsom ting med alder er at jeg med åra kanskje ikke har fått særlig mer draget, men har helt klart fått draget på mye bedre damer (i alle aldre). Gidder heller ikke og date så mye lengre, så nå avviser jeg mange. Det kunne jeg ikke før akkurat..

En hendelse som fikk meg til å fundere på dette var at da jeg var 23 var jeg sammen med ei som var fem år eldre enn meg. Jeg synes hun var skikkelig deilig den gangen, men hun gjorde det slutt på en litt dårlig måte.

Skjebnen er rar og av alle steder har hun nå flyttet inn i samme borettslag som meg. Hun hinter hver gang jeg ser henne, men jeg er ikke interessert i det hele tatt (selv om hun hadde vært 28 ennå). Og det av den enkle grunn at jeg har tilgang på mye mer attraktive damer nå…

Nei, selv om det finnes hedelige unntak som hun ene jeg har møtt her inne og Lillian Muller; Når det kommer til aldring er menn som vin - bedre med åra. Mens kvinner er som melk – blir fort sur… (ha-ha).

Skjult ID med pseudonym snop sø. 20 feb. 2011 15:13

@ Rass-mus
Du tar helt feil gutten min .... Det er kvinner som er som vinen, det er noe vi alltd har hørt. Så ta ikke fra oss den!! Menn er som øl dem , de blir for dovene :P hehehe

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus sø. 20 feb. 2011 15:22

@Snop O.K. Kan være med med at et fåtall av dere er som vin, men den blir til eddik en dag den også. Så jeg må modifisere uttrykket litt; menn er som whisky - jo eldre, jo bedre... :D

Skjult ID med pseudonym oo sø. 20 feb. 2011 16:57

eller - menn som drikker whiskey lukter vondere og vondere :-)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 16:59 Privat melding

whisky syns jeg forøvrig smaker noe helt forferdelig :P

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 17:02 Privat melding

Missi da jeg var på din alder var det min favoritt - nå har jeg gått over til portvin :o)

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 17:12 Privat melding

men så har jeg alltid vært uvant :o)

Skjult ID med pseudonym mega sø. 20 feb. 2011 17:18

HDV

nice :) men alllllllt for ung :)

Skjult ID med pseudonym kritisk sø. 20 feb. 2011 17:32

Et lite hint av krampaktighet fra dem i 40-åra her på sukker når det gjelder alderspreferanser? Gjelder begge kjønn.
40-årskrisa ? Bra med forfall hos mange. Sånn er det bare. Men kan ikke være i tjueåra resten av livet!!
Aksepter eller bli en patetisk dustedame/mann !!

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 21:00 Privat melding

Jeg er visst, siden jeg bruker bildet mitt hele tiden, allerede patetisk, så da er det vel ikke noe å tape, er det vel? *flirer*

Skjult ID med pseudonym mega sø. 20 feb. 2011 21:03

Du er ikke patetisk, placebo, du er bare voldsomt irriterende

Skjult ID med pseudonym Lelaa sø. 20 feb. 2011 22:22

Jeg er 27, og kunne aldri ha tenkt meg en yngre mann. Erfaringen,tryggheten og selvsikkerheten noen ekstra år fører med seg er et stort pluss i boka mi :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 feb. 2011 22:23

Jeg vil ha en klok, men leken mann, jeg! Og da tror jeg faktisk at jeg trenger en som er eldre enn meg :-)

Skjult ID med pseudonym O-69 sø. 20 feb. 2011 22:40

Jeg vil ha en mann som jeg trives med, som jeg er stolt av og motsatt.
En som er passe gal men i ryddige former, og som har de samme verdiene som meg.
Alder spiller ikke så stor rolle, heller det at vi søker det samme.

Skjult ID med pseudonym kritisk ma. 21 feb. 2011 12:35

Koplingen patetisk og deg er dine ord MrPlacebo. For en gangs skyld tenkte jeg ikke på deg. Som sagt virker bildet ditt sikkert tiltrekkende på din målgruppe. Personlig foretrekker jeg bildet av mmsommer ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 21 feb. 2011 14:18

Jeg for min del blir stadig overrasket over hvor gamle mange av mine gamle kjente av begge kjønn i dag ser ut. Ikke alle, noen holder seg bra, men mange ser jo faktisk både tre og fem år eldre enn det de faktisk er. Jeg for min del har vært såpass heldig at jeg som regel blir tatt for å være 3 - 4 år yngre, men det er åpenbart at ikke alle har hatt like flaks.

Heldigvis for mange av gutta så når jo de fleste av oss menn toppen attraktivitetsmessig noe senere enn de fleste kvinner, siden kvinner flest vektlegger litt andre ting enn oss menn, så flere av mine kompiser som jeg helt ærlig må si så bedre ut for fem eller ti år siden enn de gjør nå, har minst like mye draget i dag som den gang. Livserfaring, selvtillitt, en suksessfull yrkeskarriere og solid økonomi kan åpenbart ofte mer enn veie opp for at magen har begynt å sige litt ut og vikene begynner å bli mer og mer synlige. Dette gjelder for så vidt meg selv også. Jeg har betydelig mer draget i en alder av 33 enn jeg noen gang hadde da jeg var 23, til tross for ti år og fem kilo mer. Det gjelder også i forhold til mange jenter helt ned i 23 - 24 års alderen eller der omkring. Så når de aller fleste kvinner på 35 eller 37 rett og slett ikke klarer å konkurrere med sine ti - tolv år yngre medsøstre utseendemessig ser jeg ingen grunn til og date damer som er eldre enn meg. Det er selvsagt ikke bare utseendet som er viktig, personligheten er det viktigste på sikt, men de fleste vil vel være enige om at du også må tiltrekkes av partneren din for å kunne trives i forholdet. Og jeg tiltrekkes mye mer av den ungdommelige gløden, optimismen og lekenheten som du fortsatt finner i mange jenter på 25 eller 27, men (tror jeg) langt sjeldnere hos damer på 35 eller mer, enn av den livserfaring, selvinnsikten og personlig tryggheten som litt eldre kvinner ofte har opparbeidet seg. Jeg trenger ikke en solid og selvsikker klippe i mitt liv til å støtte meg på, jeg har god kontroll over livet mitt selv og den tryggheten og selvtilliten jeg trenger. Det er andre ting jeg der imot gjerne kunne ha mer av i livet mitt, egenskaper en kvinne forhåpentligvis har som vil utfylle meg. Det som tenner oss menn er jo sjeldent det samme som det som tenner kvinner, eller i det minste legger vi ulik vekt på de samme tingene, og bra er det.

Men jeg kom forøvrig i prat med vår eneste norske Miss Universe - vinner i helgen, og hun har nå i alle fall absolutt holdt seg bra til tross for at hun nå vel snart er 40. Så noen er det jo.

Skjult ID med pseudonym DriverHunt ma. 21 feb. 2011 14:23

Jeg vil bare si: Herregud så mange flotte damer på rundt 40 det er her! Hvorfor driver da menn på 40 + å tar kontakt med deg? De har jo det herligste utvalget rett under nesa! ;)

Skjult ID med pseudonym Placebo ma. 21 feb. 2011 14:25

@kritisk: skremmende at du tenker så mye på meg :p Ad utsagnet mitt, så var det litt ironi i det ;)