Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Albert sø. 20 feb. 2011 21:50

ja uff jeg og eksen slo opp rett før Valentinsdagen og nå sitter jeg her helt alene, jeg har flyttet midlertidlig til en anen by siden jeg er i Siviltjenesten og her jeg har flyttet, kjenner jeg ingen.
Vi var sammen i 2 år og hadde det fint sammen, men hun var helt motsatt av meg, jeg er rolig og innadvent mens hun er mere festglad og utadvent.
Men jeg har jobbet masse med meg selv i det siste, så nå går det mye bedre :-)

Er det noen damer der ute som liker menn som er:
Rolig, Snill, Intelligent, omtenksom, liker å kose (Gi klem og kysse) også i senga ;-) , som liker å ha det ryddig, liker å forbedre seg selv, liker å være så snill som mulig, Spiller gitar, hjelper til å lage mat, er trofast, liker å kle seg ordentlig.
Fordi sånn er jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 20 feb. 2011 21:57

sammen i 2 år, og slo opp på mandag, og du er ute på jakt allerede?
Skal ikke dømme deg altså, men er det ikke litt tidlig?

Skjult ID sø. 20 feb. 2011 21:59

Jeg ville i hvert fall ikke fortalt noen her inne at du er så nysingel, jenter skygger unna rebound-karer!

Skjult ID med pseudonym tapzer sø. 20 feb. 2011 22:00

@ Nushi, skulle til å si det samme..

Sånt tar nok litt tid og jeg er redd det er ingen jenter som tør date deg hvis du forteller at det ble slutt med deg og dama for ei uke siden...bruk litt tid mann!:) (og da mener jeg mye mer enn 1 uke)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 20 feb. 2011 22:04

Ah... tanken slo meg og!!! vi forumtroll er like i tankegangen innimellom.

Men flott å se at selvtilliten er fin selv etter ett brudd :) Jeg ser alltid litt ned på meg selv etter brudd jeg.
Så du er på vei i rett retning. Og om du er som du skriver er du ett funn for de fleste jenter :)

Masse lykke til med kjærlighetssorg og jakten :)

Skjult ID med pseudonym sinnamann sø. 20 feb. 2011 22:07

Du er en nok en snill fyr som har blitt tråkka på. Stå på og ta alt du kommer over og gi totalt faen. Er det virkelig noen som tror at man blir kvitt kjærlighetssorg ved å sitte alene i en ny by og kikke i veggen. Mange damer ordner et nytt forhold bak ryggen på kjæresten slik at de kan dumpe han og slippe å være singel. Om de ikke gjøre det har de ihvertfall en elsker. Forbanna dobbeltmoralsk hykleri! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 20 feb. 2011 22:10

Å, ønsker ikke å date nysingle og jeg skal ikke være den han dater først heller, he, he. Må bare si meg enig med de ovenfor her:) Gi det litt tid TS..."slikk såra, ha det bra med deg selv....da først er du klar til å gå videre, og ønsker deg lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 20 feb. 2011 22:15

@sinnamann: så vi treffes igjen.... Er det bare damer som går bak ryggen på sine kjærester. For da må jeg ta en telefon til min eks å si at han må ha tatt feil. Han var ikke utro!!!! For det er det bare damer som er. Han slapp være singel,, for å si det slik!

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 22:15 Privat melding

Må si meg litt enig her men samtidi syns jeg det er veldig fint av trådstarter å være så ærlig på d!! Det kommer jo og ann på hvor lenge han /de har tenkt på å slo opp..det var dere sammen som gjorde d eller ? hvis jeg kan se en sammenligning her hadde jeg et 6 år forhold men siste 2 åra var vi mere som søsken som bodde sammen, da det "endeli" ble slutt ja var jeg som slo opp men begge hadde insett d ikke gikk lenger. Så var jeg veldig klar for noe nytt asap..men nå skal d og sies at han jeg falt pladask for etterpå ble bare kortvarig for min del og en sorg for hans del som trodde han hadde funnet den han ville leve livet ut med...såpass seriøs ble han og d var ikke jeg klar for da på d tidspunktet..møtte han igjen et halvtår etterpå på hans initiativ for han håper d var noe mer der..fra hans side ja..og han har enda ikke gidd opp..fra min side nei..null følelser...uansett d jeg prøver å si er at d alltit vil være noe sånt som skjer..uansett får man se på det som en fin tid og nyte det fine man finner på veien selv om d ikke varer lenge! ønsker deg masse lykke til! Du minner meg egentli veldig om min x (6års froholdet) i hvordan du beskriver deg..og dama omtrent som å lese om meg...så er vell noe i d at motsetninger tiltrekker hverandre personlighetsmessig og!

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 20 feb. 2011 22:24

Ærlig ja... Jeg hadde sex og styret rundt her i byen etter det blei slutt. Men ett dating forum ventet jeg med. Var en liten terskel for meg det gitt....

Skjult ID med pseudonym Haefs sø. 20 feb. 2011 22:27

"Liker å forbedre seg selv", tøffel fikk en ny desperatlevel. Litt intigritet skader ikke

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 feb. 2011 22:29

Og du anser deg selv som perfekt og fullkommen allerede, tenker jeg?

Skjult ID med pseudonym Haefs sø. 20 feb. 2011 22:30

Jeg skal elskes for den jeg er, jeg skal ikke skapes i noens bilde...

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 22:34 Privat melding

Hey! ikke mobb fordi han er litt tøffel da kan sikkert gjøre en jente som liker sånt kjempefornøyd :) Albert som trådstarter kaller seg er jeg enig i burde kansje tulle litt rundt før han roer seg ned igjen..men han kan da tulle litt rundt med dates herfra fordet?? ikke alle som søker d samme :)

Skjult ID med pseudonym Haefs sø. 20 feb. 2011 22:41

jaja for all del, kan jo like godt skrive "tråkk på meg" se hvor mange henvendelser som kommer =P

Skjult ID med pseudonym sinnamann sø. 20 feb. 2011 22:47

@Sessa selvsagt er det ikke bare damer som er utro, men som oftest er det dama som gjør det slutt. Og veldig ofte dukker det opp en ny type mistenkelig fort. Virker også som en del damer heller ikke vil innrømme at de har vært utro. De finner alltid en unnskyldning om at mannen ikke tok godt nok vare på forholdet eller noe annet bullshit. Dette gjelder selvsagt ikke alle damer og kansje ikke deg @sessa, men i et større perspektiv er dette veldig vanlig. Sukker er et ypprlig alternativ til ONS på byen blir ikke noe seriøst av det her inne heller. TS gjør derfor det eneste riktige. Hadde det vært en dame som skrev dette hadde hun fått sympati og lykke til i bøtter og spann. Dobbeltmoralen lenge leve!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 feb. 2011 22:47

En kan forbedre seg selv etter helt egne ønsker og behov, vet du...

Skjult ID med pseudonym Sessa sø. 20 feb. 2011 22:51

Hm.. du skriver helt likt en annen mann her inne. Med bilde og alt.... dere burde slå dere sammen @sinnamann.
Anyhow: jeg er blitt dumpet 4 av 5 ganger. 3 ganger pga. en annen dame. sist gang var rimelig stygt. Alikevel ønsker jeg å tro at det finnes menn der ute som er snille og greie og ikke utro, og faktisk vil ha MEG. Ikke hun som kommer etter meg.

Er alle her inne ute etter ONS kan jeg melde meg nå!! For mer fucking med følelser gidder jeg ikke... Da er jeg på feil forum.

Skjult ID med pseudonym Albert sø. 20 feb. 2011 22:51

Jeg må bare meddele at tanken med å slå opp var der i i lufta i 3-4 måneder før vi slo opp.... og hun var Utro.

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 22:57 Privat melding

@Albert var noe sånt jeg tenkte meg, du var ikke så vanskelig å "lese" :), og da kan jeg jo godt se at du vil finne noe nytt..ikke no galt i d! er jo ofte sånn at det ligger litt i "lufta" en stund......

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 feb. 2011 22:59

@Sessa, hvor er du, sa du? :)

Skjult ID med pseudonym Smule sø. 20 feb. 2011 23:04

Skulle gjerne funnet en som beskrev seg sånn jeg.... kjipt med søndager,,, og man skjønner nok en gang at det er bare å vente vente vente...leeeeei :)

Skjult ID med pseudonym Albert sø. 20 feb. 2011 23:11

PS: jeg er ikke ¨Tøffel¨ jeg liker bare å se hva jeg gjør galt eller hva jeg ikke gjør så bra, også forbedre meg på det, jeg forandrer bare meg selv hvis jeg selv innser at det trengs.

Skjult ID med pseudonym Albert sø. 20 feb. 2011 23:28

Egentlig så har jeg ikke planlakt å Date noen med det første, det kommer etter hvert, men det hadde egentlig vert fint å bare ha noen venner av det motsatte kjønn.