Alle innlegg Sukkerforum

Når spør mann om først daten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ludo sø. 20 feb. 2011 22:28

Dette spørsmålet har sikkert vært oppe tidligere her på forumet, men jeg klarer ikke å finne noen gode svar, så spør selv.

Hvor lenge bør men ha kontakt før man spør om å møtes første gangen? Ser for meg at det kan variere mye, men er ute etter å finne ut om det er en tydelig trend.

Er redd for å vente for lenge med å spørre, for så at jenta mister lysten. Er det egentlig mulig å spørre for tidlig?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 feb. 2011 22:32

Ja, det er mulig å spørre for tidlig.
Om du skriver: Hei, kaffe? så virker du bare totalt ukritisk. Du vil ha en date med hvem som helst.
Du må aldri spørre før du vet at hun forstår at det er HENNE du vil treffe, ikke at du bare vil på date :-)

Utover det, kommer det an på tonen mellom dere, stemningen den dagen osv. Umulig å svar på.
Bare signaliser at du er interessert du, så mister hun nok ikke interessen om hun også liker deg!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 20 feb. 2011 22:38

Hvor lang er en strek? Hvor mye veier en uer? Her er det umulig å gi noe svar. Men min egen erfaring er i hvert fall at det ikke gjør noen forskjell om vi har skrevet i ukevis eller møtes samme dag som vi får kontakt - så da er det like greit å spørre så tidlig som mulig, spør du meg. Har i hvert fall bare opplevd én gang at noen har ment jeg har spurt for tidlig, og det var i nettdatingens barndom.

Men jeg har i hvert fall nå forsøkt å videreutvikle meg til den teknologiske nyvinningen MSN i mangel på tid/anledning/helse til å møtes kjapt. Kanskje jeg også skulle våge meg ut på telefon først...?

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 22:41 Privat melding

Har selv 3 dates til uka nå er ingen av de fra nettet men jeg kan da forklare hvordan de ble til dates..

Kar nr 1 møtte jeg på nattbussen fra fest en snill kar som jeg skravla litt med der i fylla, 21, jobber på pub. han fikk nr mitt og har siden da(er vell en uke siden) sendt meg hyggelige sms uten kliss omtrent daglig nå har han invitert meg med ut på kaffe på tirsdag. Liten blond kar.

Kar nr 2 er en kar jeg møtte på en felles fest for en PT på jobb, han jobber som livakt og er en stor kar i alle ordets forstand på 36, vi skravla mye på festen og han var veldig hyggelig hadde og en shoot med han på festen ( de svart hvitt bildene på sida mi er egentli av meg og han men jeg klippa ut han og spleisa de sammen...er egentli han jeg ser på på begge ) Vi har snakket sånn smått på facern og hu veninna mi har i tilegg prøvd å spleise meg..han har da invitert meg på kino på onsdag...

Kar nr 3 er en jeg har møtt via jobb han har en datter på 3 som jeg har passet i kidzen når han trener der vi har hatt en god tone nja siden i sommer hyggeli å prate med, kansje litt mer min type utsende messig mørkt hår brune øyne og trent han er rundt 30 en plass. Han har invitert meg med ut på drink på torsdag......

så sånn er d med de..vet ikke om du ser nå ut i fra d men.. er jo veldi forskjelli :P

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 20 feb. 2011 22:43 Privat melding

glemte å si at kar nr 2 er vell kansje 1 mnd siden festen :P