Alle innlegg Sukkerforum

Alle har noen bilder som lyver...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ærlig to. 31 jan. 2008 01:18

..men ikke alle later som de bildene er representative for "dagens tlstand".
Jeg er ikke av typen som bryr meg altfor mye om utseende, men skal jeg ha meg en partner eller onenightstand for densagsskyld så er jeg faktisk ikke interessert i jenter i 120 kilosklassen. Så kan man gjerne kalle det dobbelmoral eller hvasomhelst.

Her inne og på andre sider så forventer jeg faktisk en viss form for ærlighet. Å lyve om sitt utseende er rett og slett løgn.
Om jeg hadde tjent 1 million i året og hatt fet jobb for mange år siden, så er det ganske uvesentlig hvis jeg idag var arbeidsledig og fattig. At du veide 30 kg mindre for 5 år siden betyr lite akkurat nå. Jeg har brukt ganske mange timer her inne og på msn(med folk møtt på sukker) som er temmelig bortkastet. Når man rett og slett er smellfeit så er det dustete å skrive "et par kilo for mye" i profilen.

Jeg har baller nok til å skrive dette uanonymt, men jeg velger å være anonym av hensyn til enkelte som kanskje vil føle seg truffet.

Skjult ID med pseudonym Kwani to. 31 jan. 2008 01:37

Jeg er enig..

Har vært borti en som spurte om det gjorde noe om han hadde en "liten" kosemage..Fyren var jo 40 kilo overvektig..Det samme gjalt en som skrev at han var veltrent..neida,det stemte heller ikke..

Og har opplevd å ikke kjenne igjen mannen,fordi bildene i profilen minst var 5 år gamle,

Og ja,jeg syns det er å lyve,og å lure folk. Og,nei jeg er ikke hverken veldig kroppsfiksert eller er ute etter en mann som ser ut som en fotomodell,men vil gjerne kjenne igjen den jeg evt skal møte.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 31 jan. 2008 09:00

Enig, enig. Jeg ønsker å vite hva jeg går til, om det da hadde medført at jeg ikke hadde gått i det hele tatt så er det greit.

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka to. 31 jan. 2008 09:08

Jeg har bilde som ikke lyver. Jeg har flere bilder som damer kan se på. Mange bruker de beste bildene av seg selv for å føle seg litt mere attraktiv. Men herregud da når dere bryr dere om noen som ikke er veltrent men alikevel er slank. Da er det teit å avise en person. Sier litt mere om topplokket til den som ser ned på det. Ikke for å vær spydig nå men. Faktisk kan de fleste av dere ikke være fullstendig kroppsfiksert. Er dere ikke fornøyde med det dere ser på en person så la vær å ta kontakt da vel. Trenger hele utseendet være til deres forestilling?
Sier mye mere om dere enn om andre. Tenk litt på hvordan andre tenker på hvordan dere tenker om andre i dette spørsmål. Det blir for teit.

Skjult ID med pseudonym *s* to. 31 jan. 2008 09:56

*s*,vist det er gutta som blir lurt,hva med oss jenter som stadig blir lurt,20 cm for jenta er ikke det samme som 20 cm for gutta hihi
dessuten er det pass til de som legger opp seg forventninger,er ikke sikkert den dama hadde villet noe mer med deg uansett,selv om hun var slankere...
man må være klar for hva som helst når man møter noen første gang,..kan være at hun/han har noen irriterende vaner som du ikke har kunnet sett på bildet eller funnet ut på andre vis....
selv om ikke valkene mine vises så godt på bildene,betyr ikke at jeg ikke har de,men skal jeg virkelig måtte legge et slikt bilde ut???fy fader

Skjult ID med pseudonym SunnHjerne to. 31 jan. 2008 10:27

Ærlighet varer lengst, samme hva det gjelder.

Når to bestemmer seg for å treffes, så vil allikevel de 'glansbildene' man har sett på i profilen, og de glansbilder man har dannet seg ut fra det man har lest i profilen, forsvinne. -Det er nå du ser det VIRKELIGE mennesket. Kanskje den personen er det vakreste mennesket du har sett, når det kommer til stykket, til tross for noen ekstra kilo, en skallet isse, noen cm for mye eller for lite....

Om overvekt eller ei er det som avgjør om du vil ta kontakt med, eller treffe et menneske, så er det et tips til Sukker.no om å legge inn en kategori mellom 'Et par kilo for mye' og 'Stor og fyldig'.

Et evigvarende tema her, er allikevel hvordan man definerer, og ser på seg selv. Jeg kan mene at jeg har et par kilo for mye utfra hvordan jeg ser på menneskekroppen, mens andre kan mene jeg er sterkt overvektig utfra dens holdning til kroppen.
Dette kommer vi aldri til å enes om..............


Skjult ID med pseudonym Mannen47 to. 31 jan. 2008 10:34

Jøsses....å være midt i livet og forvente at den man skal treffe er rynkefri og ubrukt blir for meg en illusjon.Om en i 40 årene sier hun er veltrent....så betyr ikke det det samme som å se ut som en atletisk 20 åring.

Men er enig i at her på internet er det veldig viktig å være ærlig.Legg gjerne med flere bilder fra nåtiden.Og har man en liten bilring så trenger man vel ikke å legge ut et bilde uten klær.Tror alle i alderssegmentet her på sukker har en kropp som er både brukt og utviklet av noen år på planeten tellus...ler

(mann 37 år fra Buskerud) to. 31 jan. 2008 11:17 Privat melding

Svar til 's', som skrev dette: kan være at hun/han har noen irriterende vaner som du ikke har kunnet sett på bildet eller funnet ut på andre vis....


>>jaha...Mener du det argumentet er representativt i denne sammenhengen? Om ei jente skriver: Jeg er ei positiv jente med mye livsglede, så ville jeg kalt det løgn om det viste seg at hun var en depressiv selvmordkanditat. Da er det løgn.
Om ei jente spør meg om jeg er ryddig og jeg svarer ja, så er det løgn. Om hun ikke spør og jeg ikke nevner det så er det heller ikke løgn. Det er ikke så veldig vanskelig det her.

Men det er jo mulig han som laget denne tråden er dårlig til å vurdere om folk faktisk er overvektig eller ikke, ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 31 jan. 2008 12:27

he he,er flust av menn som kaller seg kjekk osv,men når de ikke er det,skal jeg bli forbannet da?
men må samtidig si at jeg synes det er utrolig å lyve om seg selv før et møte,du sitter jo deg selv i en vanskelig og pinlig situasjon:)
til de som skal møte noen med bare et bilde/uten bilde
tenk det værste og håp på det beste :-)
så går det så greit at;-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 31 jan. 2008 12:44 Privat melding

Forstår ikke de som legger ut bilder og beskrivelse som ikke stemmer. Er det så mye bedre å treffes RL og se den negative overraskelsen i ansiktet? Er det ikke bedre å se at den andre blir posetivt overrasket?

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 31 jan. 2008 15:27 Privat melding

Det er nok ikke så lett dette her...jeg forstår godt hvorfor de fleste gjerne vil vise seg fra en side som de er stolte av, og det at de gjør seg selv en bjørnetjeneste er ikke alltid i tankene der og da.
Man håper vel i det lengste at den tilsynelatende koselige personen mann endelig tørr treffe skal ende opp med å si at "det gjør ikke noe...jeg liker deg som du er".
Vi har vel alle våre hemmeligheter vi sliter med, og vi har vel alle det samme håpet : å finne noen som vil akseptere oss og elske oss uansett...

Jeg har også hemmeligheter....;-)

(mann 52 år fra Akershus) to. 31 jan. 2008 16:19 Privat melding

hmm.. velvalgte ord fra en vis ungommelig kvinne, ehh..skulle misunne den herren.
Viktig å kunne finne de positive sidene og forsøke å dempe de eventuelle små negtive,
nettopp fordi man sikkert har noen i det skjulte selv.
I tillegg er det muligens en kunst å legge igjen, negativitet i søple.kassen ved forrige adresse,
så iallefall nye bekjentskaper slipper å få de servert.
eller ble dette litt små-feil scarly..
vakker der du sitter så selvsikker forresten.

Ønsker alle en fortsatt helig vinterdag.

Skjult ID med pseudonym Xanthoula to. 31 jan. 2008 16:54

Enig med Scarlet2 og NozN! og små-kresen Vel.... med de fleste her faktisk !

Folk kan godt revurdere språk bruken sin her på Sukker; det er sikkert ikke morsomt å omtales på den måten. For mange er for mange kilo et vanskelig og sårt emne og det tar lagn tid å g jøre noe med det. Tenk litt over hvordan det føles, og hva de også håper på med å være her, og ikke vær så fokusert på at dine egne drømmer ikke ble oppfylt nettopp denne gangen. Du har sikkert bedre muligheter til å finne Den Rette her inne likevel, siden dette er et såpass kropps fiksert forum. Er plutselig den personen du snakket med og som du likte så godt før du møtte henne ikke verd noe nå plutselig? er det flaut at du først likte noen som ikke møtte dine standarder?
Er seff ikke noe poeng i lyve her men det er mangge grader av løgn og mange som tydelihvvis føler seg lurt fordi ting ikke ble slik de trodde, altså ikke medgrunnlag ien faktaisk løgn fra den andre personen.

Skjult ID med pseudonym Andrea to. 31 jan. 2008 17:05

Utseende er ikke alt i livet. Det indre betyr alt og personlig blir jeg aldri tiltrukket av personer som ser ned på andres utseende. Det må være bedre intelligens enn som så.

Skjult ID med pseudonym Smily to. 31 jan. 2008 17:21

ja , selvsagt er det viktig å gi et så virkelig som mulig bilde av seg selv.( både med bilder og ord)... men vi er for kresene her inne ....
Jeg har opplevd å møte folk jeg i første omgang ikke er så sikker på.. men som har vært morsomme og kule ,og da for man en annet opplevelse av helheten til en person. Jeg er så lei av å stirre på disse bildene... jeg vil møte folk!
Det gir et bedre inntrykk av dem og av meg(har jeg hørt)

Skjult ID med pseudonym "ufotogen" to. 31 jan. 2008 17:30

Hva med oss som har det motsatte problemet, vi som ikke er fotogene? Jeg for min del er mye penere i virkeligheten enn noe bilde klarer å gjengi....
Ja, det høres ut som en fleip, og er satt litt på spissen....
Men seriøst, jeg finner aldri noe bilde av meg som jeg synes er bra nok.....

(mann 37 år fra Buskerud) to. 31 jan. 2008 17:42 Privat melding

Nå synes jeg folk går bort fra tema her. Det handler ikke om å være overfladisk eller kun opptatt av det ytre. Selv bryr jeg meg lite om utseende, men det er tull å si at det ikke betyr noenting. For min del går det ei grense. Man kan gjerne si at det er overfladisk, men jeg skal tenne kjæresten min. Hvis ei jente er i 150 kilosklassen så er det ikke attraktivt. Så for folk kalle meg hva de vil, men utseende er endel av helheten.

Hvorfor er det sånn at det er litt tabu å snakke om utseende? Noen liker det ene og andre liker andre ting. Det er ingen mennesker her inne som er aktuelle for alle andre av motsatt kjønn. Det finnes jenter som synes jeg ser ok, det finnes andre som sikkert synes jeg er grell. Sånn er verden. Men om jeg hadde fikset bildene mine i photoshop så ville de fleste vært enige i at det er galt.

Det er bare det at enkelte bilder er laaaaaaaaaangt fra sannheten. Selv er jeg fordømt ufotogen og det er fint synes jeg. Da slipper jeg å gi andre falskeforhåpninger. Selvsagt har alle negative egenskaper de ikke bretter ut i profilen, men "ærlig" har et par poenger syntes jeg.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 31 jan. 2008 17:47 Privat melding

Ja utseende er en del av "hele pakka"... men det jo faktisk sånn som "Ufotogen" sier at noen av oss tar oss bedre ut IRL enn på bilder.....

(mann 37 år fra Buskerud) to. 31 jan. 2008 17:50 Privat melding

Ja utseende er en del av "hele pakka"... men det jo faktisk sånn som "Ufotogen" sier at noen av oss tar oss bedre ut IRL enn på bilder.....
-----------------------------

Så siden noen ser bedre ut i RL enn på bilder, så er det greit for andre å være uærlige med sitt utseende slik trådstarter refererer til? Om man feks bare har bilder av ansiktet og skriver et par kilo for mye, så synes jeg det er uærlig hvis sannheten er at man ligger 20-25 kilo over ideel BMI.

Det er vel ingen som er ufotogene med vilje?

Skjult ID med pseudonym Andrea to. 31 jan. 2008 17:56

Jeg har utseende med meg men faller alltid for personlighet. Sjarm og utstråling er faktisk sjarmerende på mange. I mange tilfeller gjør dette mange personer vakrere og da blir også utseendet tiltrekkende det som var negativt tiltrekkende. Hørt at smil kan endre en person?

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 31 jan. 2008 17:56 Privat melding

Jeg ser ikke på meg selv som en overfladisk person,men jeg blir skuffet når jeg treffer menn som har løyet for meg ang forskjellige ting ang utseendet eller personlighet.

Jeg vet hviken type menn jeg liker både utseendemessig,og hvordan personligheten er,så hvorfor skal jeg høre på at andre sier til meg,at du må da ikke være så kresen.Du må bare ta det du får..

Men helheten på en mann må interessere meg,skal jeg ville bruke tid på å bli kjent.

Treffer jeg en som til tross for fint utseende og kropp,byr meg i mot,gidder jeg da ikke bruke tid på han.

Jeg har hatt to overvektige kjærester,og de var fine mennesker begge to,og der var overvekten ikke noe tema,fordi jeg visste om det før vi traff hverandre.Det var noe der,bak den store kroppen som jeg likte..og det var ikke derfor det ble slutt,da..

Skjult ID med pseudonym Smily to. 31 jan. 2008 17:58

Neeei ikke missforstå... om folk legger ut et bilde av seg selv som ikke er "sant" eller ikke viser hele sannheten som referer til her, så er jo det bare ris til egen bak...
Bare mener at vi alle (meg selv også) har hengt oss veldig opp i bildene... når de fleste er bedre å møte live.

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 31 jan. 2008 18:05 Privat melding

Mange er ikke bedre å møte live..man kjenner de ikke igjen..

(mann 31 år fra Nordland) to. 31 jan. 2008 18:31 Privat melding

@slayer:
Hmmm.. Var det ironisk, eller bare et desperat utsagn for egen reklamasjon..? load of bull..

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 31 jan. 2008 18:59 Privat melding

Jeg har kun møtt en som var penere i virkeligheten enn på bildet..og han var knallfin på bildene,så jeg fikk hakeslepp da jeg så han i virkeligheten..

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 31 jan. 2008 19:02 Privat melding

Hm. Jeg har ingen bilder som lyver.

Skjult ID med pseudonym Smily to. 31 jan. 2008 19:07

Carebear... For det føste ikke "load of bull"... av den grunnen at når du møter mennesker IRL får du et helhetsinntrykk som du ikke får av å se på et bilde.. og det er viktgere enn selve utseende... men det finner du vel ut av etter hvert.
For det andre kan jeg aldri tenke meg at slayer hverken er deserat eller trenger noen estra reklame... hihihihihi

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 31 jan. 2008 19:08 Privat melding

Fia: er ikke hele tiden på den plassen heller, men tviler på det heller teller som løgn :P .

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 31 jan. 2008 19:09 Privat melding

Smily: enig i at man får et helheltsinntrykk, men det betyr ikke at "de aller fleste er penere i virkeligheten". Etter min erfaring er det ganske hipp som happ om det er bedre, samme eller dårligere.

Skjult ID med pseudonym Smily to. 31 jan. 2008 19:15

Det jeg skal frem til er at jeg kan falle for andre ting enn et pent utseende .....
Med litt kjemi kan mye skje vet du... Hihih ;o)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 31 jan. 2008 19:18 Privat melding

Enig med Slayer der.

Og Smiley. Den brøkdelen av utseendet man ser på et bilde er ca 30% av det helhetlige utseendet man ser når man faktisk ser noen.

(mann 31 år fra Nordland) to. 31 jan. 2008 19:49 Privat melding

smily: Selvfølgelig er det det helhetlige inntrykket som teller, og ikke bare looks. Men når sant skal sies så legger folk ut bilder av seg selv hvor de ser best ut, og som oftest i ikkedagslige situasjoner som typiske "Den-beste-jente-kvelden-på-byen-bilder" og "turen-til-spania-03" og lignende. Dette skaper et feil inntrykk av både personlighet og det faktiske utseende. Ergo; folk er som regel ikke "penere" IRL.

Skjult ID med pseudonym Andrea to. 31 jan. 2008 19:50

Kjemien er viktigst uansett. Den finner vi ikke på bilder faktisk.

Skjult ID med pseudonym nitrelo to. 31 jan. 2008 19:53

Enig i at det bør stilles et visst krav til ærlighet om eget utseende. Løsningen er å legge ut flere bilder. Jo flere bilder, jo bedre inntrykk får man. Jeg har mange bilder av meg på profilen, og totalt sett stiller de meg i et litt bedre lys enn i virkeligheten. Men jeg tenker som så at når jeg treffer noen på date så stiller jeg fresh og velkledd og da ser jeg nok litt bedre ut enn jeg gjør i virkeligheten. Man kan jo stille seg spørsmålet om hva som er virkeligheten. Er det etter en treningsøkt den siste dagen før hårklipp? Er det 2 min etter at man har stått opp etter å ha lagt seg med vått hår? Eller er det to dager etter retur fra en uke på Mallorca og man er nypyntet til fest? Man doller seg opp på byn for å få oppmerksomhet, så litt flatterende bilder må man regne med. Men som sagt, løgnaktige bilder slår bare tilbake på en selv.

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 31 jan. 2008 20:07 Privat melding

Jeg har ikke dollet meg spesiellt opp på mine bilder.Jeg er ikke en person som liker å bruke så mye sparkel..så jeg ser nok sånn ut i virkeligheten og..

(mann 31 år fra Nordland) to. 31 jan. 2008 21:00 Privat melding

Kunne ikke sagt meg mer enig nitrelo.. Man burde legge ut langt flere bilder av seg selv (meg inkludert...) og en god eller morsom beskrivelse under skader jo ikke..

Skjult ID med pseudonym nitrelo to. 31 jan. 2008 21:02

Det er fordi du ikke trenger det Kwani;-)

Men regner med at du ikke er misfornøyd med noen av bildene du har lagt ut...

Skjult ID med pseudonym rika to. 31 jan. 2008 21:17

*leser profiler og smiler over alle de flotte mennene *


"Oppående jente/ dame?" (- Ja, check!)
"Humor?" (- Ja.)
"Litt sporty, men ikke overdrevent superaktiv?" ( -Jepp.)
"Liker en øl på pub og en god samtale?" ( -Oh jess.)
"Hyggelig, varm og blid?" ( - Ja!)
"Ærlig?" (- Absolutt.)

*Guri malla, dette kan være den rette!!!!*

"Slank?" (HÆ???........Nei....ikke slank, mer 'noen-kilo-for-mye,-men-den-rette-vil-ikke-bry-seg' -kilo, men ikke stor og fyldig..., men kanskje mer enn et par kilo for mye....... Fillern..........da får jeg bare lete videre....... )

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 31 jan. 2008 21:35 Privat melding

Takk Nitrelo:)

Nei,jeg er ikke misfornøyd med bildene..Kanskje jeg skulle legge ut et bilde av morratrynet mitt:-))))

(kvinne 41 år fra Troms) to. 31 jan. 2008 22:31 Privat melding

http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=507004

Britiske forskere: - Kvinner kan få barn uten menn

Skjult ID med pseudonym små-kresen to. 31 jan. 2008 22:58

hmm.. da blir det jammen ikke lett å være en små-kresen lystig og små-leken sak om det stemmer sunny-lille..., skeptisk..

Skjult ID med pseudonym Smily to. 31 jan. 2008 22:58

selvsagt trenger vi menn!!!!!!! må jo ha noen å kose med selv om vi ikke trenger dem...
Jeg MÅ ikke ha en mann, men jeg VIL ha en....

(mann 51 år fra Oslo) to. 31 jan. 2008 23:45 Privat melding

@ sunway. Vi kan gjøre følgende:

*kjøpe russisk egg og få det befruktet med våre spermier. Ca 50.000
*Leie indisk livmor til å bære fram barnet. ca 50.000
Totalkost ca 100.000+ litt reise. Dette kan gjøres i dag.

Da har vi barn på en relativt naturlig måte, og har litt genetisk variasjon som er en fordel evolusjonsmessig.

(mann 37 år fra Oslo) to. 31 jan. 2008 23:55 Privat melding

For å være helt ærlig skjønner jeg godt folk som vil ta seg bedre ut på profilen enn de kanskje gjør i virkeligheten. Jeg kan bruke meg selv om et eksempel. En mid-20s gutt, som ikke akkurat trener mye, men er ikke 20 kg overvektig. Har lagt opp et par ganske nylige bilder og skrevet en profil som er ærlig. Ut fra denne profilen får jeg 0 respons. Har skrevet rundt 30 mail til forskjellige jenter her inne og fått 1 svar. Den ene som svarte, var kort, generell og jeg hørte ikke noe mer fra henne selv om jeg svarte tilbake.

Nå høres jeg bitter ut foreløpig og det er ikke meningen, men poenget mitt er at om man ikke har en profil som står ut blandt de flere tusen andre profilene her inne blir man oversett. Jeg har tidligere vært medlem på andre sider der jeg har vært litt friere i tøylene når jeg har beskrevet meg selv, og har fått enormt mye mer respons. Har også vært på date'er som har gått veldig bra selv om jeg kanskje ikke kunne leve opp til inntrykket profilen min ga av meg.

Det blir litt som en salgsannonse. Man uthever sterke sider, nevner ikke svake og bruker bilder som viser en fra sin beste side. Om "produktet" ikke lever opp til forventningene er det vel bare å være ærlig om det når en har møttes i virkeligheten?

(mann 37 år fra Buskerud) fr. 1 feb. 2008 01:18 Privat melding

30 brev og 1 svar?

Det var dårlige greier. Sikker på at du skriver til de riktige jentene. Det er 1 eller 2 jenter som ikke har svart meg, men de forventet jeg ikke noe fra heller. Mest nysgjerrighet fra min side.

Les profilen til jenta nøye. Ta med ting i brevet som beviser at du faktisk har giddet og lest profilen hennes. Ikke skriv et brev som kunne vært sendt til ei annen jente eller 100 andre for å si det sånn. Nå sier ikke jeg at du har vært upersonlig i brevene, men det høres rart ut.

Jeg skriver uansett bare til de som er virkelig interessante og det funker for meg. Legg litt sjel i det.

For å få de i seng så....ok jeg stopper her!

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 1 feb. 2008 09:59

tårnfrid, ser at dere har andre kvaliteter som jeg setter pris på :)

(mann 51 år fra Oslo) fr. 1 feb. 2008 10:07 Privat melding

OK, en er frisk i sin beskrivelse av seg og bilder, og får etablert kontakter. Så møtes en RL, og du bare ser skuffelsen og sjokket i ansiktet hos den andre? Er det gøy?

Skjult ID med pseudonym ElFrodo fr. 1 feb. 2008 10:38

kit

Uansett bedre enn null respons kanskje...

Blir jo litt likheter med jobbsøking dette her...ingen jobb uten å komme på intervju...

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 1 feb. 2008 11:25

Ok, ser den med 0 respons kan være litt kjedelig i lengden. Men, jeg ville da ha tenkt at jeg kansje kontakter "feil" folk, og endret hvilke jeg kontakter.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo fr. 1 feb. 2008 11:58

joda, ser den jeg også...

Er man litt edruelig med hvem en kontakter samtidig som det er litt fornuft i det man skriver er svar nesten alltid garantert
(om det blir noe videre er en heeeeeeelt annen sak...hehe)