Alle innlegg Sukkerforum

Hva tenker dere med?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rudolf ma. 21 feb. 2011 00:40

Alle dere som sitter med en røyk i hånda nærmest på hvert eneste albumbilde. Enten røyk, alkohol eller begge deler. Det finnes også de som har slike bilder på profilbilde. Nå er jeg glad i en fest selv, og da røyker jeg faktisk selv også, men det finnes ikke noe som er mer turn-off enn folk som profilerer seg med en røyk i hånda. Fysj og fy, ta dere sammen!

Og alle dere som bruker profilbilder der dere er avbildet fra 40 meters hold, i full skikostyme. Eller fra under vann, i dykkerdrakt. Eller på en eller annen kamel i Egypt.

Dere blir ikke mer attraktive fordi dere har vært på skitur, charterferie eller fest. Skjerp dere!

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 00:57 Privat melding

"Og alle dere som bruker profilbilder der dere er avbildet fra 40 meters hold, i full skikostyme. Eller fra under vann, i dykkerdrakt. Eller på en eller annen kamel i Egypt.

Dere blir ikke mer attraktive fordi dere har vært på skitur, charterferie eller fest. Skjerp dere!"

Helt enig TS, poenget er at folk prøver å legge ut beste sider av seg selv, fremstå seg selv som naturinteresserte og liker spennende ting. Jeg mener at ting som blir skrevet eller lagt ut på profilen gir ikke et helhetlig bilde av noen på noen som helst måte, faktisk så blir man til og med få løgner servert på fatet også. En person bør oppleves live, og ikke bak en skjerm. Jeg syntes derfor at man skal egentlig bare ta sjansen og gi seg selv et kick til å ta kontakt og treffes asap.

Negativer som holdes skjult, mens kun positive sider som blir fremhevet er en annen side av en løgn mener jeg.

Skjult ID med pseudonym livsnyter ma. 21 feb. 2011 01:58

Jeg synes det er positivt at jentene legger ut bilder i typiske situasjoner de trives i! Jeg er kjempeglad i være på sjøen, stå på ski, være i fjellet og reise, og søker et partner som også har sans for noen av de samme tingene. Jeg ser på det som mye mer positivt når jentene legger ut bilder fra eks. reiser de husker godt (som de gjerne skulle reist tilbake til) eller fra en eller annen flott hyttetur fremfor å legge ut en haug "pose"-bilder med maks make-up. For mitt vedkommende sier disse bildene mye mer om personen. Det kan godt være jeg tar feil, men hvis en jente legger ut noen bilder eks. fra skitur, båttur el.li. så tolker jeg det til at det er en jente som mest sannsynlig trives med å bli med på skitur eller bli med ut i båten om sommeren. Interessant! I profilen min har jeg også lagt ut noen bilder fra eventyr jeg har vært på som betyr mye for meg. Dersom en kommende partner ikke ser hvorfor disse eventyrene er viktige for meg så tror jeg ikke det er spesielt godt grunnlag for et godt og langvarig forhold siden jeg nettopp søker en partner som trives i slike settinger. Vil også gjerne legge til at jeg har fått veldig positiv respons fra mange jenter her inne når jeg har kommentert deres bilder i albumet. Blant meldingene jeg har fått fra jentene her inne er det også veldig mange som bemerker de flotte bildene jeg har lagt ut når de tar kontakt.

Vedr. røyk og slikt så synes jeg det er helt greit at de legger frem bilder som viser hvem de er. Om de røyker/fester/dykker/går på ski så synes jeg ikke det er noen grunn til at de skal trenge å legge skjul på det. Da er det like greit at røykefanatikerne vet det med en gang, så kan de spare seg å sende førstegangsmelding dersom de synes det er så forfærdelig. Jeg tror også at mange på slike sider har for lett for å ekskludere potensielle kjæresteemner dersom de har mange slike absolutte krav. Jeg røyker ikke og har aldri gjort det, men om jeg treffer verdens flotteste jente og hun røyker (det er godt mulig jeg allerede har gjort det) så klarer jeg virkelig ikke å se hvorfor slike bagateller skal gjøre at det er uaktuelt å bli sammen med vedkommende. Vi har alle våre små uvaner og kan alle forbedre oss på flere måter...

Hva slags bilder foretrekker du Rudolf?

Ellers er jeg helt enig i at det er best å treffes live forholdsvis kjapt slik at man kan se om det er noe vits å bli bedre kjent eller ikke.... :)

Skjult ID med pseudonym Fesjå ma. 21 feb. 2011 02:17

Hva i alle dager slags idiotisk ting er det å henge seg opp i, om man har en røyk i hånda eller ikke?? Resten av innlegget ditt finner jeg heller ikke mye mening i..

Skjult ID med pseudonym seffern ma. 21 feb. 2011 16:06

@TS:
Se det positive i det!
Disse menneskene viser en side av seg selv som du misliker.
Dermed slipper du å bruke tid på disse folka. :)

Skjult ID med pseudonym Undre ma. 21 feb. 2011 16:43

Flott ....TAKK !! :)))))

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 21 feb. 2011 16:57 Privat melding

Dykkebilder er bra :D
Men det kommer jo såklart av at jeg dykker selv..

Skjult ID med pseudonym The_dude ti. 22 feb. 2011 16:58

Når har folk med seg kamera da?
Det er jo ikke hjemme i stua når de sitter å slafer, eller når vi står å svetter på sats.

Det er på fest, ferier og andre festligheter.

Men bra at folk har bilde av seg med sigg og øl. For da vei vi hva de står for.
Må få meg ett bilde av en fet joint.... :)

Skjult ID med pseudonym lol! on. 23 feb. 2011 01:34

Må si meg enig med The_dude, jeg er glad i å sy, og andre hjemlige aktiviteter, men er jo ikke det jeg har bilder av, eller (om jeg hadde hatt bilder) velger å legge ut, da ser jeg bare ut som en bestemor, da legger jeg heller ut bildene fra den kjempe fine skituren jeg tok med bikkja i skogen, eller fra sommerferien på Kreta hvor jeg var brun og fin. Så setter jeg heller opp: liker å sy i aktivitetene mine.