Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 21 feb. 2011 02:28

Har lagt merke til at det er mange som er på sukker som ikke er single, men som bare "sjekker ut litt"

Hadde min kjæreste hatt profil på sukker ville jeg sett på det som utroskap og svik.

noen tanker? eller er jeg veldig "gammeldags" i en alder av 20

(mann 35 år fra Østfold) ma. 21 feb. 2011 06:44 Privat melding

da er det fler som er gammeldagse her :)
er riktignok 8 år eldre da men... ;)

hva skal man med sukker i et forhold??
er litt synd på de inngrodde forumtrollene da, som antakelig er rimelig hekta på sukker... hehe
men for min del så blir det å deaktivere profilen hvis jeg drar på seriøse nok dater...

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 feb. 2011 07:02 Privat melding

Samme her. Sukker er et sted man er når man er single. Blir det seriøst med noen blir profilen deaktivert, og det vil jo være rimelig uaktuelt å skulle chatte eller skrive med folk her inne - og man vil jo uansett være alt for opptatt med nyfunnet kjærlighet til å gjøre noe annet uansett :p

Skjult ID med pseudonym tapzer ma. 21 feb. 2011 09:10

@ TS

nei jeg synes ikke du er gammedags, men viser mer at du er en oppegående person ved å tenke slikt. (Ihvertfall fra mitt ståsted)

Jeg har ingen som helst behov for å være her hvis jeg treffer en annen, og jeg kutter helt (sier ikke opp, men gidder ikke logge inn) fra første date slik at jeg kun kan konsentrere meg om hun ene. Jeg synes det er respektløst å sitte på datingsider hvis man er i en innledende fase i et forhold og i et forhold også forsåvidt.

Skjult ID med pseudonym Sessa ma. 21 feb. 2011 12:22

Skulle jeg treffe en her inne, og det blir seriøst er "jobben" til sukker gjort for min del.

Og det håper jeg det er for han også. Sukker er en sjekke plass, og jeg håper ikke dette forumet hadde vært så viktig at han bare måtte inn her igjen. Så mange single damer på en plass kan jo bli for fristende.

Skjult ID med pseudonym . ma. 21 feb. 2011 12:23

Gleder meg til å kunne deaktivere sukker for godt!!!!!!!!

Er man i et forhold er sukkerdagene talte.........

(mann 43 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 12:30 Privat melding

Så fort det blir på alvor med noen, så forsvinner jeg fra sukker....til tross for at jeg liker forumet her og folk i den, så er dere ikke så viktige at jeg skal forbli og gi den minste lille grunn til uro for min utvalgte...

Skjult ID med pseudonym littsnurt ma. 21 feb. 2011 12:32

Deaktivere om jeg skulle finne noen og vil nok at min kjæreste også skal gjøre det.
Det som er greia her inne her jo at profile står på vent og man kan gå ut og inn av en deaktivert profil så ofte man vil virker det som ....
Og er man ikke klar på å ønske seg bort herfra kan man jo bare holde på da .. :(
Jeg for min del er litt lei nettdating og skulle ønske jeg slapp dette .. hehehe JADA jADA
kan jo bare skippe det ..... vet det .... men det var det " hengende snøre" da. Og jeg vil jo ha meg en kjærest :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 21 feb. 2011 13:49

Tror at om jeg får meg et forhold i fremtiden... Så kommer jeg kanskje til å sitte iblandt på forumet.. Jeg liker kanalen, selv om jeg skulle ønske livechatt.
Men jeg vil da ikke ha en utfyllt profil osv osv.. Og ikke svare på sjekkere(og kanskje sørge for mest mulig uinteressant profil.. .. Og ikke minst være åpen om at jeg liker å diskutere her..

Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 21 feb. 2011 14:11

Har nemlig blitt kontakta av en super dame som da ikke er singel, som sier hun bare er ute etter venner... i førsteomgang sier hun, men hun hinter om mye mer i korrenspondansen vår. Jeg blir så betenkt på om jeg hadde vært typen hennes. Jeg liker jo henne godt, men hadde hun gjort det samme mot meg og kontakta menn på sukker ville jeg blitt knust.

Blir det veldig moralskt feil av meg å prøve med denna jenta når jeg oppriktig liker henne ?

Skjult ID med pseudonym tapzer ma. 21 feb. 2011 15:11

@ Haefs

Etter min mening, så lenge du vet at hun er i et forhold og kjæresten hennes ikke vet om deg, så ja, jeg mener det er moralsk feil.

Andre er sikkert av en annen oppfatning vil jeg tro etter å ha lest hva en del skriver her.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 15:16 Privat melding

Haefs.... det hun gjør mot ham med deg er det også en sannsynlighet for at hun vil gjøre mot deg med en annen.

Skjult ID med pseudonym tapzer ma. 21 feb. 2011 15:17

@ M.Reynolds

True words.

Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 21 feb. 2011 15:30

@tapzer

Off jeg liker henne godt, og han typen hennes er jo ikke særlig hyggelig mot henne da, og i utgangspunktet sier vi jo bare at vi skal ha det morro ilag, men ja det ligger litt i kortene om noe anna.

Så hva skal jeg si til henner da? at jeg ikke vil ha kontakt med henner før hun har avslutta det med typen hennes? Da er jeg redd hun ser på meg som.. ja ikke aktuell =/

Skjult ID med pseudonym tapzer ma. 21 feb. 2011 16:54

@ Haefs

Nå kjenner jo ikke jeg alle detaljer rundt forholdet, men hvis du ser på hun som en seriøs fremtidig kjæreste så ville jeg ha sagt at hun fikk avslutte forholdet sitt til han andre karen først ja, før det ble noe mer mellom dere. Det er jo vanskelig å vite, men kanskje hun bare 'bruker deg' som en vei ut av det forholdet? Og da har jeg liten tro på at det går så bra med dere etterhvert. Er hun seriøs med tanke på deg så bør hun avslutte forholdet først på en ordentlig måte. Hadde iallefall jeg gjort, men vi er alle forskjellige så ikke godt å vite. Og som M.Reynolds sa, så er hun utro mot han karen, så vil jeg si at sjangsen er mer en bare ganske stor for at hun er utro mot deg i fremtiden... og det er kanskje ikke sånn du ønsker å starte et seriøst forhold heller, med utroskap? Jeg har desverre sett at de av min omgangskrets som har vært utroe, har ikke forandret seg siden de begynte med det, og det er snakk om mange år og flere forhold, uten å dømme noen. Men det virker nesten som once a cheater, always a cheater faktisk gjelder...desverre. Og tvilen vil jo alltid være større uansett hvis så har vært tilfelle. Så svaret på spørsmålene dine må du nesten finne ut av selv, hvor mye du tåler, hva du er ute etter osv..

(mann 37 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 17:13 Privat melding

Personlig så gleder jeg meg til den dagen jeg kan deaktivere denne profilen min.

Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 21 feb. 2011 19:25

@ Tapzer

Takk for gode svar og råd, jeg er alt for følsom av meg til å kunne takle utroskap selv, så før det skjer noe videre kommer jeg til å si at hun må avslutte det ene før vu begynner på noe mer. Da får jeg jo samtidig svar på hvor viktig jeg er for henne. =) ha en god kveld alle dere som kom med synspunkter.