Alle innlegg Sukkerforum

Det irriterende budskap

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mmm ma. 21 feb. 2011 17:27

Jeg møter stadig på religiøse som prøver å prakke sitt budskap og synspunkter på andre. Enten det være kristne, mormonere eller jehovas vitner, og gjelder syn på abort eller andre ting. Begynner å bli mektig lei! Kan ikke de holde synspunktene for seg selv, vi trenger ikke flere folk på denne kloden med forkvaklet menneskesyn.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 21 feb. 2011 17:31

Jo, men det er jo virkeligheten de lever i. Jeg synes det er like irriterende som du synes, men det er jo ikke for å være slemme at de gjør det?

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 21 feb. 2011 17:51

Jeg syns vi trenger noen med andre synspunkter enn våres innimellom, for å ikke ende opp som trangsynte og intolerante. Er enig i at det kan være irriterende å få dem på døren hele tiden, med disse flygebladene, men å stoppe på gaten, og ha en meningsutveksling, kan være litt befriende innimellom ;)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 17:57 Privat melding

En gang...lenge siden, så var jeg litt...uh, kreativ med Jehovas vitner og har ikke fått besøk siden dess.

Dom ringte på (og forstyrte meg) og jeg åpner døra...der står da disse to og begynner sin ting, prøver å få meg til å ta emot det dom hade å gi og jeg lytter på dem høflig, smiler og er generelt bare hyggelig mot dem..men, takker nei til tibudene dom kom med...

så, siden jeg bor lengst bort i blokka, så spurte jeg dem dersom dom hade vært hos alle naboene i allerede, og ja...det hade dem, jeg var den siste dom skulle besøke og da var dom ferdige.

så, jeg..fortsatt smilende og hyggelig spør dem om dom kan ta med seg søpleposene mine og kaste i søppelbeholderne lengst ned...for dom skulle jo uansett samme vei.

dom takket ja (selvfolgelig), jeg ga dom søppelposene og ønsket dem lykke til videre...

dom måtte ha hørt oss le rått mens dom gikk nedover med søppelposene mine...stakkars, men..dom kom aldrig igjen i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Nushi ma. 21 feb. 2011 17:59

Jeg respekterer religion, men blir ganske irritert hvis folk prøver å dytte det på meg.
Helt greit å diskutere... men var ei som begynte med å spørre om jeg hadde lest bibelen (ikke her på sukker), når jeg sa nei, så sa hun bare rett ut at da kom jeg til helvette. Da ble jeg ganske irritert... så jeg begynte å kødde med henne :P

Skjult ID med pseudonym mmm ma. 21 feb. 2011 18:10

Hehe Den var god PJH1, fikk meg en liten latter jeg og nå :D