Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg så håpløs og lite attraktiv?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kim ma. 21 feb. 2011 19:07

Har vert inne på sukker nå i over 1 år uten å ha vert på date med noen herfra. Jeg mener, jeg har jo vert på date med andre jenter fra det "virkelige" livet... Og ja, det er seriøst. Hva er feil? Er jeg for kresen, eller er det jentene her inne som overvurderer seg selv og undervurderer guttene her inne? Eller hva er greia? Noen som har noen meninger om det?

(kvinne 35 år fra Vestfold) ma. 21 feb. 2011 19:11 Privat melding

Umulig å si uten å se profilen din..?

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 19:17 Privat melding

Riktig, det hadde vert en fordel :)

Skjult ID med pseudonym Haefs ma. 21 feb. 2011 19:21

Spør du om date? evt hva svar får du?

Skjult ID med pseudonym FHJ78 ma. 21 feb. 2011 19:22

Så vidt jeg kan bedømme, som hetrofil mann, ser du da ut til å være en kjekk kar!

Jeg tror heller det er geografien som er problemet! Hvor mange fra Sogndal og umiddelbar omkrets er det på sukker.no ? Hvor langt er folk ute i distriksnorge villig til å dra for å dra på date?

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 19:25 Privat melding

Er jo ikke akkurat det første jeg spør om :) Men er vanskelig å komme så langt i "samtalen" før man kan spørre om det. Om du skjønner? :)

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 19:27 Privat melding

FHJ78): Hehe, takk for det.
Det er ikkje mange, desverre. Eg kan nok reise et stykke. Er ikke så langt til verken Oslo eller Bergen. Så mulighetene er der :)

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 19:29 Privat melding

Tror sannelig at sukker er overvurdert jeg :P nå er ikke jeg den som liker å skrive første meldinger så da blir det heller å sitte og vente på noe godt.

@ Kim78 fra en manns perspektiv kan jeg ikke skjønne at du ikke får fler tilbud.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 19:34 Privat melding

@Kim78

HVIS jeg var dame, og fikk beholde de preferansene jeg har nå, så hadde jeg likt å ha sett et profilbilde der du ser inn i kamaraet. som nr 4 i albumet ditt, jeg liker bilder der jeg kan se øynene og smilet til folk, og siden jeg liker kattepuser, så blir det jo 3 ting på en gang!! whats not to like! >_<

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 19:39 Privat melding

Kløftrtøft: Mulig sukker er oppskrytt, har ikke tatt noe standpunkt til akkurat det :) Hehe, vel ikke vet jeg. Mulig flere jenter burde svart her inne :)

rasec: Takk for tipset :) Skal se hva jeg finner :)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 19:45 Privat melding

nei hva skal man si, her må det være geografi som er utslagsgivende. Et spørsmål; har du mange besøk? og er det mange av de som drar med uforetted sak? Da har de kanskje funnet ut hvor du bor og tenker at det blir vanskelig *huff og puff*

For å gå litt lenger så kan du fylle ut profilen no mer, spesielt den siste delen, gjerne prøve deg på litt humor. Det er jo ikke en hemmelighet at kvinner går noe mer etter slike ting enn oss gutta ;-)

Skjult ID med pseudonym Trollet ma. 21 feb. 2011 19:49

Du er kanskje litt for lav.......... damer vil ha maskuline menn.

Skjult ID med pseudonym rosmarin ma. 21 feb. 2011 19:50

Klikka inn på profilen din på sidebanneret og merka deg som uaktuell pga avstand. Har nok ikke noe med deg å gjøre TS.

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 19:52 Privat melding

-Taz-: Vet ikke hva som blir definert som mange besøk, men jeg har vel hatt litt over 3 tusen besøkende på min profil. Er nok en del som drar med uforettet sak, ellers hadde vel innboksen vert smekkfull :) hehe
Mulig, det er geografien, men som jeg sa tidligere i tråden så er det kort vei til de 2 største byene i Norge. Dessuten så er jeg flyttbar.
Takker for tipset :)

Skjult ID med pseudonym FHJ78 ma. 21 feb. 2011 19:58

Vær OBS på at det som foregår her på forumet er svær lite representativt for hva som foregår i sukker-verden. Av de damene jeg har data hittil tror jeg ikke noen har vært klar over at forumet eksisterte en gang!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 21 feb. 2011 20:03

Høyde ja, så la ikke merke til det. Sier kanskje noe om meg som mann da jeg ikke er opptatt av det, mens damer er fryktelig opptatt av det.

Ja man kan være flyttbar Kimmern, men her er utfordringen at folk sitter med shoppinglista si og undviker "utfordringer". Ei som hadde falt for deg i røyndomen, går kanskje rett forbi deg her da de ikke føler at shoppinglista blir oppfylt.

Du kan jo ta et lite eksperiment her, ikke for å lure folk, men for å sjekke. Flytt bostedet ditt til Bergen, eller helst Oslo, og se hva som skjer. Det vil jo gi raske svar på om det er det som er problemet.

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 20:04 Privat melding

Lanillen: Høyden er det som bekymrer meg minst :)

FHJ78: Ok. :)

Skjult ID med pseudonym wolfie ma. 21 feb. 2011 20:33

Sogn og fjordane er desverre for langt vekke.
Det er både menn og kvinner som sliter med det og som ser bra ut og har bra profiler.
Det er ikke bare å reise da ser man hverandre for sjelden.
For de aller fleste så fungerer ikke langdistanseforhold.
Du sier også bergen og oslo ikke er så langt unna men der er det jo også større konkuranse om damene, er flere menn som er på så damene har større utvalg.
Men er det ikke en ide å ta seg en tur ut på byen i førde er vel ikke altfor langt unna og det er en god del søte single jenter der. Ei som til og med var her på sukker en stund.

Skjult ID med pseudonym Kim78 ma. 21 feb. 2011 22:46

Wolfie: Sikkert mange single jenter i Førde også, har bare ikke vert der for mye i det siste :) Men takk for tipset. Langdistanseforhold funker dårlig, det vet jeg av erfaring :) Jasså? Var det? Hvem var det da? :)

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 21 feb. 2011 23:01 Privat melding

Var nettopp innom profilen din, glemte å sjekke høyden, som vanlig......

For noen er dette viktig, for andre som meg,er det ikke viktig med mindre du er lavere enn meg da (skal litt til ;))

Syns profilteksten var litt tørr, med det og bostedet utgjør det gåvideretasten for meg, og sikkert de andre jentene her inne som ikke har tatt kontakt.

Lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym livsnyter ma. 21 feb. 2011 23:26

er vel ikke umulig at det kan være geografiske forhold som gjør at det vanskelig å treffes! Jeg har inntrykk av at minst 80% av profilene her er fra Oslo og omegn, noe som forøvrig passer meg fint siden jeg også er østlending. Jeg har i hvertfall ikke tatt kontakt med jenter som bor mer enn 10-15 mil unna.

Har du tatt kontakt med noen her, hatt en god dialog og foreslått å møtes?

Tror vi gutter bare må innse at det er vi som må ta kontakt med jentene i starten hvis vi finner noen interessante jenter, og at ca. 1/4 jenter svarer på førstegangsmeldingene. Blant de jentene jeg har vært i kontakt med her hvor jeg har fått respons på førstegangsmeldingen så har jeg ikke inntrykk av at det er så utrolig vanskelig å treffes så lenge avstanden unna ikke er for lang. Er noen som gjerne trekker seg dagen før også uten noen god forklaring, men det må man ikke ta personlig. Det er nok slik at de fleste her inne spiller på flere hester samtidig og da må man bare akseptere at det er en av bakdelene og spillereglene med slike nett-konsepter ;)

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 23:34 Privat melding

sooky: Klart høyden er viktig for noen, men man velger ikke foreldre :) Kanskje eg får gjøre noen endringer på profilteksten, takker for tips ;)

livsnyter: Har hatt kontakt med noen, der vi har foreslått å møtes. Men det har aldri blitt noe av, litt som du sier av ufrklarlige årsaker. Og det må jo man bare akseptere, enten man vil eller ikke.
Men man får vel bare vere tålmodig og prøve seg frem, funker det ikke så får man finne på noe annet kanskje? :)
Uansett hyggelig at du deler litt info om hvordan du har opplevd det her inne :)

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 21 feb. 2011 23:40

Et lite tips er å gå inn på de herreprofilene her med bilde, da får du se andre menn sine profiltekster og kan hente litt inspirasjon til din egen?

(da mener jeg ikke å kopiere altså, men det kan hjelpe på, mange flotte personlige profiler her inne ;))

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ma. 21 feb. 2011 23:44 Privat melding

Kanskje ikke så dumt :)
Får se hva eg får til. Blir ikke gjort nå på en stund, siden eg skal til Spania og blir borte i et par uker, Men takk igjen ;-)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 23:49 Privat melding

Treningsleier faktisk....Kim, nå må du huske at vi i Vålerenga ennå ikke har glemt ranet fra 30.oktober 2000. Så nå antar jeg at du gjør en dårlig jobb der nede ;-p

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ti. 22 feb. 2011 00:01 Privat melding

-Taz- : Hehe, det viktigste i fotball er å vinne, hvordan man gjør det er egentlig ikke så viktig :P Jobben blir gjort uansett :)
Blir morro å vere i det "gode" selskap igjen :)

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 22 feb. 2011 00:29 Privat melding

Det finnes jo utallige grunner til at man ikke har "fått napp" på sukker. F.eks at man har forskjellige synspunkter på mennesker. Selv om man setter én mann foran mange jenter, vil det jo være noen som ikke finner vedkommende tiltrekkende, og noen som gjør det. Det kommer helt an på hva slags "type" utseende man liker best. Og her på sukker tror jeg det er stor variasjon på hvem man finner tiltrekkende!

En annen grunn (som mange andre har nevnt i denne forumstråden) er jo det geografiske. Noen er ute etter en partner som bor relativt nærme, og det er jo forståelig. Bare det i seg selv er kanskje en viktig faktor til hvorfor noen ikke svarer overhode. Men det går jo også på høfligeten til folk, og i hvor stor grad den er.

Skjult ID med pseudonym Kim78 ti. 22 feb. 2011 15:26

el91: Joda, enig i mye av det du skriver. At folk ikke engang gidder å svare når man skriver en hyggelig mld, får stå for deres regning :)

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 22 feb. 2011 17:02 Privat melding

Faktisk, Duchampion, så har jeg sett mange "normale" jenter på sukkerforumet som (kanskje ikke med vilje) har "etterlyst kritikk".

Men på en annen side, når man står for det man mener og ikke gjemmer seg bak pseudonum (kvinne eller mann), er det ikke nødvendigvis etterlysing av kritikk de mener med det. Man MÅ ikke være anonym for å si sin mening (selv om mange sikkert finner det behagelig).

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ti. 22 feb. 2011 19:58 Privat melding

Duchampion: Føler ikke eg stakkarsliggjør meg selv, men etterlyser hvorfor det er så mange (eksemplifisert av meg) her inne som ikke finner seg en date/kjæreste. Føler ofte at både gutter og jenter her inne motsier seg selv med å vere her inne, men ikke ta til ordet for handling :) Behandlingen her inne får man tåle om man står frem, visst ikke så får man la vere tror eg :)

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 22 feb. 2011 20:58 Privat melding

Kim78: jeg tror det også går veeeldig mye på stoltheten til folk. Mange som ikke liker å innrømme en feil, eller at de har sagt imot seg selv. Mest sannsynlig en stor grunn til at folk er så anonyme på dette forumet...

Stolthet ødelegger litt i henhold til slike diskusjoner, syns jeg.

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ti. 22 feb. 2011 21:11 Privat melding

el91: Er man slik i virkligheten også tror du? Er folk så "feige" at man må gjemme seg for å si hva man mener og tror? Eventuelt sine feil? :)

Stolthet kan ødelegge mye.

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 22 feb. 2011 21:28 Privat melding

Jeg tror det er veldig mye anonymitet i virkeligheten, at mange føler seg brydd om de ytrer meningen sin. Mange gjemmer seg og holder seg unna alt av diskusjoner etc. Men jeg tror at det som er problemet (men allikevel, kanskje ikke et stort et), er internett. Det er på en måte lettere å si sin mening uten at folk vet hvem du er, for det eneste du trenger, er å huke av for "Vær anonym"... (på sukker f.eks, da). Det negative, er jo at man ikke ytrer meningen sin i virkeligheten, men på nettet. Og det kan ha en litt dum virkning på det som eventuelt kan dukke opp av diskusjoner i for eksempel skolen, jobb, fest osv. Men det kan jo være en positiv ting, så lenge man kan diskutere på en saklig måte. For eksempel, så kan man lære litt av diskusjoner på internett og kanskje ta det med videre til virkeligheten?

Jeg har en venninne som hadde skikkelig med stolthet. Hu sa aldri unnskyld, tok "aldri feil" og innrømmet aldri at hun dreit seg ut. Heldigvis kom hun til fornuft og fikk en sunn mengde stolthet istedet. Men dessverre er det veldig mange som er slik, og det er ikke kun på nettet. Så stolthet kan ødelegge mye, som du sier.

(mann 39 år fra Sogn og Fjordane) ti. 22 feb. 2011 21:45 Privat melding

el91: Sant det du skriver. Eg liker iallefall å vere ærlig og samtidig vise hvem eg er. Og det gjør jo du også :)