Alle innlegg Sukkerforum

Noen vegetarianere her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vega ma. 21 feb. 20:47

Jeg spiser både fisk og kylling, men er meget glad i alt som heter grønnsaker.
Noe tips til velsmakende måltider bestående av bare vegetable godsaker?

(kvinne 35 år fra Oslo) ma. 21 feb. 21:02 Privat melding

Min favoritt er pastinakkburger med nøtter i

Kok og mos pastinakk. Ha i egg, litt bakepulver og litt mel + de nøttene du vil. Stek og server med couscous og god salat.

Kan bytte ut pastinakk med blomkål, gulerot eller hvilken som helst annen grønnsak.
Krydder og smør gjør alt litt bedre.

Liker også veldig godt å ha kikerter og frø i salater. Proteiner, og sunt fett. Mmmm.

Skjult ID med pseudonym vega ma. 21 feb. 21:22

Har stekt grønnsakskaker til middag i dag:
Revet : potet, gulrot, løk, selleri + egg og krydderurter.
Stekt i olje med smør, Nydelig middag med salat til.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 21 feb. 21:47

Ikke akkurat en oppskrift, men jeg har fått dilla på supper for tiden. Forskjellige grønnsaker som finhakkes med en god kraft er rimelig digg nå i kulda. Særlig når konsistensen blir en plass mellom suppe og stuing :) Koker du med noen byggryn og kjøtt får du også noe som sitter unna en stund. Eventuelt noe fisk du hiver i på slutten slik den ikke blir overkokt

(mann 29 år fra Buskerud) ma. 21 feb. 21:49 Privat melding

Vegetar Boxty fra The Galagers Boxty house i Dublin! :P

Skjult ID med pseudonym vega ma. 21 feb. 21:55

En argentinsk grønnsaksrett :

Koke en slags tykk suppe som kit beskriver. Altså litt overkokte grønnsaker i god kraft.
Salte og pepre litt ekstra før servering, mose grovt og tilsette en ss olje (solsikke, raps- eller maisolje er ok )
Høres kanskje ikke så tiltallende ut, men det er mmmmmummmmmms.
Perfekt varmende mat om vinter.

Skjult ID med pseudonym vega ma. 21 feb. 21:57

Terje, din luring ;)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ma. 21 feb. 23:05

Denne er ikke noe jeg ville servert til gjester, men jeg ELSKER denne suppen :)
Varm frosne erter i melk og litt smør. Ha i salt og masse pepper. Når det er varmt eller har småkokt litt kjører du i blender og suppen er klar. Grønn og fin, og god å varme seg på.