Alle innlegg Sukkerforum

God jobb, utseende betyr ikke såååå mye?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 00:45

Er det jenter som tenker slik? Jeg vet jeg ikke er verdens mest attraktive mann, men jeg er nå lege, og det står beskrevet i min profiltekst.. Får MASSE svar og førstmails egentlig... Er dette golddiggers?

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 22 feb. 2011 00:51 Privat melding

Kanskje du bare undervurderer deg selv, og de som sender deg førstemails er genuint interessert i deg?

Men så klart, det finnes alltid golddiggers der ute, og sukker er sikkert et greit sted for dem med tanke på at flesteparten av de som har profil her inne, har oppgitt utdanning og jobb. Men hvordan skiller man egentlig golddiggers fra de som faktisk er interessert i DEG?

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 00:53

Det er jo det som er problemet da.. Prøver å luke ut de som graver mye om jobben min og ikke spør så mye om meg, men ellers er jeg ikke sikker på hvordan jeg skal skille på dem..

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 22 feb. 2011 00:57 Privat melding

Men så har du jo også den problemstillingen om de spør om jobben fordi de er interessert i selve yrket, eller om de spør for å undersøke hvor mye de ville "fått ut av deg" ved å gå videre med deg.

Så du har nok et dilemma på nettopp det. Men du kan jo kanskje prøve å ikke sette noe yrke i det hele tatt, og se om det forandrer noe? :-)

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 22 feb. 2011 00:58 Privat melding

Du kan jo evt fjerne yrket ditt for en stund og se om det blir noe bedre? Og som el91 sier: Kanskje du undervurderer deg selv? :)
Golddiggers finner man uansett dessverre... Glad eg er en fattig student! :p

Skjult ID med pseudonym . ti. 22 feb. 2011 01:24

Det er også de med falske profiler som oppgir at de er lege for å tiltrekke seg damer, jeg snakka med en jeg trodde var lege, men plutselig var han advokat hehe.... Så jeg er den som spør litt spørsmål angående jobben for å se om det faktisk er reelt, pga den erfaringen, men er ingen golddigger..

Tror det kan være lurt som sabine sier å fjerne yrket og heller si det når det passer seg når du har fått kontakt med noen =)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym rosmarin ti. 22 feb. 2011 05:55

så lenge det ikke står arbeidsledig på profilen så spiller det ingen rolle hva fyren jobber med. Så lenge det er en ordentlig jobb så jeg slipper å forsørge han:)

Jeg har mye med leger å gjøre i forbindelse med jobben så jeg holder meg unna de. Liker ikke å blande jobb og privatliv.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 07:51 Privat melding

Før min del lika æ d bedre om æ ser at fyren e snekker/elektriker eller nå sånt "manneyrke" hehehe.. ;D

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 22 feb. 2011 08:07

Hvis jeg skulle valgt etter yrke, ville lege kommet langt nede på lista.

Skjult ID med pseudonym Jane Doe ti. 22 feb. 2011 08:08

Jeg syntes legeyrket virker veldig spennede og kunne antageligvis godt spurt og gravd mye om det hvis jeg traff noen i yrket som jeg likte, uten at det betyr at jeg er en gold-digger.

Når det er sagt ville jeg prøvd å kanskje sile ut de som du ikke føler du har noe til felles med, det er mer sannsynlig at disse kun kontaktet deg fordi du er lege, enn en person med lignende interesser. Også en god idé som nevnt av sabine å ta dette bort fra profilen og heller nevne det senere litt senere i meldings-skrivingen.

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 22 feb. 2011 09:09 Privat melding

Er det egentlig så ille om en dame ønsker seg en partner som har bra økonomi? Det gir jo en viss trygghet for en eventuell familie. Og ender en opp med en partner som ikke gidder jobbe eller er evig student, så blir det som det blir også :P Nå sliter jeg ikke med TS'es problem, heldige meg.. :P Nå finnes det alltid de som bare vil melke kua for så å gå videre, men det gjør jo folk av mange grunner ikke bare penger. Sånn er det jo bare..

Nå har ikke jeg samme problemet som TS, Men alle de russiske damene som ønsker email adressen i første brev er vel lett å se gjennom :P De får til og med jeg brev av hehe

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 09:11 Privat melding

"Man, 37, med 'statusjobb' og god økonomi søker vakker kvinne med romslig bekken og barnetekke" :D

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 22 feb. 2011 09:28 Privat melding

Nå får du innboksen full, MrPlacebo! hehe Og de som nøyer seg med grei økonomi, kan henvende seg til meg :P

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 09:29 Privat melding

Hal: da håper jeg de legger ved de interessante målene...altså hvor stort hode de kan presse gjennom :p

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 22 feb. 2011 09:47 Privat melding

Da er du "shallow" om du ikke gir han en mulighet :P Så her tråkker man feil uansett!

Shallow Hal.. :P

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 10:05 Privat melding

Duch: Hugh har flere damer...han er jo ikke akkurat vakker og Mr Trump er heller ikke akkurat noen filmstjerne, så - jo bedre jobb, jo mindre har utseende å si.

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 10:07

Pleier dere alltid å ta over en tråd når dere finner det for godt?

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 10:15 Privat melding

hahaha væll han trump villa ikke æ hadd om æ fikk han kasta ætter mæ, men æ trur nu ikke kjærringen vil ha han bærre før pængan,men me mye pænga kjæm makt og makt e jo førsåvidt litt turn on :D og æ trur ikke han slit me sjøltillittn før å si d sånn :D

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 10:17 Privat melding

@Tumtitum: har vi tatt den over? Trodde vi diskuterte tema, jeg...Det går da vitterlig på om de som går etter folk med penger er gold diggers eller ikke...

Skjult ID med pseudonym Gens ti. 22 feb. 2011 10:20

Tumtitum, det er de faste forumtrollas misjon her på jord å krasje enhver tråd med flaue vitser så fort de logger inn på sukker.

Hva gjelder ditt spørsmål tror jeg det er overraskende mange jenter som ubevisst lar seg påvirke av legestatusen og utsikter til trygg og god økonomi, selv om de aldri vil innrømme det.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 10:24

Helt ærlig? Det skulle nok mye mer enn en legelønn til for at jeg skulle fristes til å bli en golddigger, gitt :-)
Helt ærlig igjen? Jeg trigges ikke spesielt av profiler der han forteller spesifikt hva han jobber med :-)

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 10:24 Privat melding

ta livet som det faller seg, ja ta det som det faller seeeeeeeeeg og le

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 10:26

Gens, jeg skjønner dette.. Hva har Trump med dette egentlig? Har jo hatt kjærester før, møtte gjennom studiet, men etter at jeg logget inn her har det vært virkelig vakkre kvinner.. Noe jeg vet er langt over min liga..

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 10:31 Privat melding

tumtitum, over din liga??? Dette blir for teit.. skal man tenke det samme angående yrke og jobb da? Jeg er utdannet hjelpepleier, så en som da har universitetsutdannelse er da utenfor min liga?

Skjult ID med pseudonym superkah ti. 22 feb. 2011 10:31

Tumtitum, tro på deg selv :D Alle er vi unike på hver vår måte. ALLE har noe spesielt med seg.

Jeg for min del, bryr meg ikke om verken tittel eller høyde. Bare JEG synes at HAN er koselig skjønn. Må vel kun være en allmennpraktiker som kunne vært aktuell for mitt vedkommende, OM jeg skulle vurdere en i legebransjen. Jeg jobber turnus selv, og det er litt lite attraktivt i henhold til tid :S

Vær deg selv, kvitt deg med yrke ditt i profilen - OM det er et problem. Og møt de damene du føler er seriøse. Masse lykke til her inne.

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 10:34

Driver egen praksis, men har ike nevt dette i profilen..

Jeg er høy, godt trent, blond, men ikke den kjekkeste..

Får mindre oppmerksomhet på byen enn hunksene ja..

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 10:36

topy: Mener over min liga utseendemessig.. Om du er rørlegger eller frisør bryr meg ikke.. det er ikke det jeg faller for da.. Men jeg ser når en jente er utenfor min liga..

Skjult ID med pseudonym topy_za ti. 22 feb. 2011 10:36

U gotta give some 2 get some ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 22 feb. 2011 10:37

@ TS

At jenter flest i større grad enn vi menn tiltrekkes av også andre ting enn utseendet er vel ganske velkjent? At du har blitt lege viser jo blant annet at du er ambisiøs, målbevist og har selvdisiplin – for ellers hadde du aldri startet på eller i det minste ikke fullført en så lang utdannelse – og dette er egenskaper mange kvinner liker hos en mann. I tillegg har du trolig god inntekt og en grei privatøkonomi, noe som i det minste er viktig for mange jenter når de blir litt eldre tenker på å slå seg til ro, og kanskje (?) har du også et ønske om å gjøre en forskjell og hjelpe andre mennesker – noe som også vil imponere mange. At det ofte sikkert vil gi en jente en viss status i venninneflokken å være sammen med en lege nok også noe en del tenker på, selv om de kanskje ikke alltid vil innrømme det. Slike egenskaper vil mer enn veie opp for et middelmådig utseende i mange kvinners øyne, også for en del av de fysisk sett mer enn gjennomsnittlig attraktive damene som ville ha spilt i en helt annen og høyere divisjon enn deg under andre omstendigheter. Ganske mange menn med helt middelmådige, eller noen ganger litt under middelmådige, utseender har veldig vakre kjærester og ektefeller, og det er fordi de har andre egenskaper som tiltrekker damene. Ja selvsagt, noen ganger er det kun lommeboka, men veldig ofte er det nok andre ting som nevnt over.

Dette er jo nettopp grunnen til at mange av oss menn attraktivitetsmessig når toppen senere enn jentene. Vi menn ser gjerne første og fremst etter utseendet og ungdommelighet hos jentene (andre ting også selvsagt, men de to er ofte veldig viktige), og for mange av oss er gjerne jentene mest attraktive fra de er omtrent 16 - 17 år og fram til de er 27 – 28 eller der omkring. Mange jenter hevder selvsagt selv at der er mer attraktive når de er 30, 35 eller 40 enn de var ti år tidligere, og de føler seg sikkert også slik siden de kanskje er mer selvsikre og har en bedre selvfølelse enn den gang, men det er først og fremst i deres egne øyne og sjeldnere enn gutta sine. Menn er på side gjerne på toppen fra de er om lag 28 – 30 og fram til midten eller slutten av 30-årene, i en periode hvor de fysisk sett fortsatt ser ganske bra ut hvis de ikke har latt seg forfalle helt, og hvor alle de andre egenskapene som jentene ser etter som ambisjoner, selvtillitt og trygghet ofte er mye sterkere enn da de var 20 – 25 og i jentenes øyne mer enn veier opp for det lille de kanskje har begynt å forfalle utseendemessig.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 10:38

Du må være attraktiv for meg. LIker jeg ikke både utseendet og personligheten din, hjelper det ikke om du er hjernekirurg eller om du har for vane å gå på sydpolen, om du er bestevennen til Oprah Winfrey eller om du kjøper alle klærne dine i NY :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 22 feb. 2011 10:38

Å bli rik, berømt eller på en annen måte få høy status har alltid vært en måte for menn som ikke er født med verdens vakreste ytre til likevel å få veldig pene jenter, hvis de lykkes. Og leger har status, også i dag selv om det er mange av dere. Så enkelte av damene som kontakter deg er sikkert golddiggers, men mange er bare oppriktig imponert.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 10:38 Privat melding

Tumtitum.

For noen kan du være den kjekkeste i verden. Med utstråling, sjarm og selvtillit, kan du være drømmemannen for mange. Skjønnhet kan være så mangt.

Metroseksuelle hunks er ikke min greie iallefall. Men kan selvsagt bli overraska.

Vi har alle forskjellige preferanser.

Vis initiativ og entusiasme, be dama du liker her inne på date, og kanskje DET funker ;)

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 10:39 Privat melding

jeg skjønte at det var det du mente, men for min egen del så treffer jeg nesten ALDRI menn ute på byen. Jeg ser svært sjeldent på en mann og tenker; han var kjekk, han vil jeg prate med. Så de jeg da eventuellt ender opp med å prate med er de som kommer opp til meg. Jeg har ikke noe spesiell type av utseende, det kommer ann på personligheten, sjarm, utstråling. Dette er det som gjør en person attraktiv i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 22 feb. 2011 10:44

Må selvsagt tilføye at alle de tingene om ambisjoner, status, trygg økonomi etc selvsagt bare gjelder til et visst punkt. Har du elendig selvtillitt eller verdens verste eller kjedeligste personlighet så kommer du likevel sjeldent langt. Og det er klart jentene også må være tiltrukket av deg fysisk, men i og med at jenter som sagt gjerne også tiltrekkes av litt andre ting enn bare et objektivt sett pent ytre, men også av slike ting som lederegenskaper, utstråling, glimt i øye og selvtillitt, så et helt ok utseende er ofte nok hvis du i tillegg har noen slike trekk.

Skjult ID med pseudonym superkah ti. 22 feb. 2011 10:44

Bare en ting; IKKE nedgrader deg selv og sutre over ting. Det er ikke særlig attraktivt :P

Man skal ha troa!!!!!

Skjult ID med pseudonym topy_za ti. 22 feb. 2011 10:44

Oslomann, du har skjønt det :D

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 10:46 Privat melding

Oslomann - en klok mann :b

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 10:50

Er det kontrollspørsmål jeg kan spørre jenta om, for å avsløre om det kun er status hun er ute etter eller om det er meg?

Jeg har troa jeg altså. Er aktiv, utavdent og har masse venner. Jeg er i allefall ikke kjedelig! :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 10:53

Beste "kontrollspørsmål" du kan gjøre er å fjerne ordet LEGE på profilen din...om det er viktig for deg å ikke bli likt på grunn av dette altså :-)

Oslomann. Du skriver bra, og jeg tror det du skriver gir mening for mange. Men om man er oppvokst med både profilerte skikkelser rundt seg - og der f.eks lege er et helt normalt yrke, vil jeg nok tro at folk tenker noe annerledes.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 22 feb. 2011 10:59

@ topy_za

Haha, jeg håper da i det minste at det er slik, i og med at jeg nok har et ganske gjennomsnittlig utseende selv ;)

Men jeg har jo merket mange av de tingene selv etter at jeg passerte 30, og sett flere av kompisene mine som i dag er selvstendig næringsdrivende med egne bedrifter, har lederstillinger i forskjellige bedrifter, eller er jurister eller finansfolk oppleve akkurat det samme. Og de har jo selvsagt også blitt mer erfarne, mer modne, tryggere på seg selv og sine omgivelser og har mye mer selvtillitt enn da de var 20 eller 25. Det gjelder i høyeste grad meg også. Utrolig hva slike ting kan gjøre med attraktiviteten selv om vikene begynner å bli litt mer tydelige, håret gradvis blir litt tynnere (det gjelder heldigvis ikke meg, i det minste ikke ennå) og magen stadig blir vanskeligere å holde i sjakk, nesten uansett hvor mye du trener. Til tross for dette har verken jeg eller de fleste av mine kompiser på samme alder som meg selv (i begynnelsen av 30-åra) i dag særlig store problemer med å møte jenter, ofte i motsetning til for 10-15 år siden hvor det bare var noen få som hadde skikkelig draget (omtrent uten unntak de som fysisk sett så best ut, og som samtidig hadde noe av et bad-boy image), og vi andre slet. Slik er det ikke lenger. Heldigvis. Det vanskelige i dag er ikke å møte jenter eller å få en jente til å ville være sammen med deg, det vanskelige er faktisk å finne en du liker godt nok til å ville være sammen med henne.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 feb. 2011 11:05 Privat melding

Vet du hva jeg tror, jeg tror det er best for din egen del at du ikke flasher hva du har, eller hva du gjør jeg.....

Og da tenker jeg ikke mest på at du kan stå i fare for å tiltrekke deg golddiggers, men faren for at du overbeviser deg selv om at hun er det.... uten at hun er det.

Når jeg ble singel, så fikk jeg dette rådet fra en kompis:

Ikke vis noen hvor du bor, ikke vis noen hva du kjører, og prøv å tone ned hva du jobber med, så slipper du å tiltrekke deg damer som vil ha deg på feil grunnlag.....

Dette rådet har jeg nok mer eller mindre hatt i bakhodet, men om det har vært nødvendig å ha disse forholdsreglene, ja det vet jeg jo ikke, men jeg tror ikke det er så skadelig å tenke på denne måten heller :-)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 11:08 Privat melding

@buddha: så du mener at jeg kommer til å bli utsatt for golddiggere om jeg skriver i profilen min at jeg har en tre år gammel astra? :p

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 11:11

Hei Buddha :-)

Men du Buddha?

Tror du ikke at du vil avsløre en golddigger da?
(De fleste menn svarer ja på dette, mens jeg ville svart nei på deres vegne)

Og spiller det noen rolle at en jente liker deg for hus, bil og ting da så lenge du har det fint sammen med henne?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 22 feb. 2011 11:18

@ Z

Jeg er ikke like sikker, for folk med en "høyere" sosial bakgrunn har etter min erfaring en tendens til å finne sammen til slutt likevel. Det er selvsagt vanskelig å si hvor mye av dette som skyldes at de har like interesser og kanskje omgås de samme sosiale gruppene, og hvor mye som skyldes at de ikke egentlig ønsker å bli sammen med noen de tror de kanskje ikke vil være spesielt stolt over (for eksempel en lege med bare venner som også er leger, eller kanskje bankfolk og advokater, som blir sammen med en lagerarbeider eller barnehageassistent?), men jeg tror alle disse tingene ofte kan spille inn selv om vi ikke alltid liker å innrømme det. Og hva med drømmene om fremtiden? Hvis du drømmer om en grei familieøkonomi, et fint hus og kanskje å sammen kunne reise halve jorden rundt og oppleve verden, vil du da likevel være åpen for å bli sammen med noen som kun tjener 250 - 300 000 kr i året og som tilsynelatende ikke kommer til noen gang å tjene noe særlig mer? Det er sikkert noen som er ok også med dette også, men jeg tror slike ting teller for veldig mange - og ikke minst her på nettet hvor vi faktisk ikke har møtt personene selv, men bare profilene og bildene deres.

Btw, jeg er fra en helt vanlig middelklassefamile jeg også, om enn fra østkanten, med en far som er forsker og en mor som er lektor. Og en av naboene var lege. Jeg ser ikke akkurat på leger som noen som står høyt over oss andre statusmessig jeg heller, og jeg har selv like lang utdannelse som en allmennlege, men det betyr heller ikke at både leger så vel som en del andre yrker og utdannelse nok likevel har en noe relativt høyere status enn visse andre yrker som f.ek.s lagerarbeider, ufaglært bygningsarbeider eller butikkansatt.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 11:24 Privat melding

@oslomann: Tja...sannhet med modifikasjoner, tror jeg. Selv om krake søker make, så ser jeg at de som jobber i barnehagene i Drøbak ofte er i familier med penger. Jeg vil anta at en del av dem da har ektemenn med god inntekt. En som jobber i barnehagen til en av ungene til eks'en kjøpte seg nettop et hus til litt over 4 mill etter skillsmissen ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 11:25 Privat melding

Enig med Sabine_84: Fjern yrke ditt, og se responsen.. Jenter vil jo ofte gjerne ha en fyr med ordnet økonomi, "gud" vite jeg vil... Pga min erfaring med menn som ikke har hatt det.. Det har jo da gått utover min økonomi... Dvs jeg betalte 90% av alle utgifter..
Men leger blir ofte sett på som veldig høyt lønnede, og noe man kan skryte til familien om, så passer det deg å bli satt i den båsen er det greit nok det. Men synes du at det er mer ved deg enn yrket ditt, så burde du kanskje dempe beskrivelsen i starten..
Jeg har selv en kjempearti jobb, men menn blir bare imponert over all fritiden min.., men jenter blir jo fasinert av arbeidet mitt... skulle vært lesbisk ;p

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 11:25

Helt klart, Oslomann.

Enig med deg, jeg. Likevel både kjenner jeg til unntak og føler meg litt ulik dette selv.
Og en gravemaskinarbeider kan tjene langt mer enn en lege. Så status er en litt merkelig greie....

Forresten kom jeg til å tenke på matchtallene her inne. Mine høyeste matchtall skjuler uten unntak så langt menn som "har gjort det bra her i livet" som det ofte sies av besteforeldregenerasjonen. Jeg lurer på hvorfor :-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 feb. 2011 11:30 Privat melding

Ja mr, Placebo, den der Astraen din er jo en skikkelig kusemagnet, så den bør du hemmeligholde lengst mulig :-)

@ Z
Joda, noen ganger tror jeg nok man kan avsløre en golddigger, og jeg innbiller meg hvertfall at jeg HAR gjort det, men helt sikker er jeg jo ikke.....
Men det er mulig du har rett, det er ikke sikkert vi er i stand til å avsløre golddiggers;-)

Selvfølgelig så spiller det en rolle for på hvilket grunnlag hun liker meg.....
Hva om jeg blir syk, og ikke kan jobbe og tjene like godt som jeg gjør i dag, og merca, porscha, og den fancy-smancy- villaen, og hytta ved sjøen må selges.
Vil hun da fortsatt ha meg?
Er da mine beste egenskaper ( materielle ting) borte?

Nei her flashes det ikke, her kjøres det safe, for jeg vil ikke gruble på om vi har det fint sammen på grunn av det materielle eller om vi har det fint sammen fordi vi liker hverandre.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 11:34

Ler....ok, Buddha.
Men det pinligste er jo de som leker storkar og som ikke har så mye penger med mindre de jobber så mye at de omtrent driter på seg, unnskyld uttrykket. For alle kan jo ha god råd om de bruker all tid på jobb. Det får meg alltid til å smile nemlig :-)

Noen ganger ser jeg godt voksne, smarte menn si at de dater en jente som er SÅ voksen. Særlig. Det eneste hun gjør er å utslette seg selv ved å dyrke denne mannen. Og jeg synes det er så RART at dere ikke ser det....

*Dårlig, rotete og avsporende innlegg.....I know*

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 11:37 Privat melding

@buddha: Tenkte motsatt, jeg, slik at det kanskje blir noe på meg også :p Dessuten, når det er snakk om golddiggers, så ser jeg for meg en person med fingeren opp i nesa hver gang jeg leser det, og en *sånn* vil jeg *ikke* ha ;)

Skjult ID med pseudonym Albert ti. 22 feb. 2011 11:44

En kompis av meg er lege, og det å avsløre dette er en sikker vinner.

Han sjekker damer uten å nevne det, og er litt hemmelighetsfull om det i starten. Etterhvert som samtalen går finner de ham mer interessant for han er en morsom og empatisk kar.

Når han tilslutt frembringer det glade budskap om sitt virke smelter de fullstendig.

Det å være lege er ikke noe som spesielt tiltrekker golddiggere. Det å være lege viser at man har mange gode menneskelige egenskaper, som empati, intelligens, godhet, nærhet, osv. Leger er vel blant de mest populære blant damer, uavhengig av om de er golddiggere eller ikke.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 feb. 2011 11:56 Privat melding

Jeg tok poenget ditt i det rotete innlegget ditt likevel @ Z, men da betyr det jo bare enkelt og greit at damene lurer oss, den ene eller andre veien, og at vi egentlig ikke bør stole på agendaen deres uansett.....

Hmmmm, jeg har nok hatt mer rett i mine antakelser enn jeg har våget å tro på..... :-)

Mr, Placebo

Det er den andre typen golddiggers, og de er ikke spesiellt sjarmerende de heller.....

PS, jeg bare tulla med deg, skal du dra mus med bilen, så bytt ut Astraen din du......

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 11:57 Privat melding

@Duchampion: Hysj! De anonyme liker ikke noen form for analogier - da "stjeler man tråden"

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 12:04

Æsj, ikke vær så hårsår da MrPlacebo. Get over it. Ta heller litt selvkritikk og lek deg videre som alle oss andre.
For det eksisterer ingen som helst tvil om at vi, altså inklusiv jeg, kupper tråder som ikke trengs å kuppes. Sant? :-)

Duchampion
Du spissformulerer, men samtidig ikke. En lege med en sykt dårlig ånde ville ikke bli valgt av en golddigger.
Tror jeg.

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 22 feb. 2011 12:09 Privat melding

Synest litt synd på TS nå gitt.. Folk skriver på tråden hans og han får massevis av brev fra vakre damer..
Hva er det du klager for? Nå må du begynne å se litt lyst på ting!! :)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 feb. 2011 12:30 Privat melding

Z: skjerp deg litt, da - det må være lov å tulle, må det ikke. Når det er sagt, så ser jeg at hver gang jeg kommer med en analogi, så blir det etterfulgt av et oppgulp. Det betyr ikke at jeg ikke klarer å tulle med det...

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 12:36 Privat melding

TS:

Jeg er enig i det som blir nevnt tidligere her på tråden at det at du er lege innebærer mange gode kvaliteter. Jeg jobber i helse sektoren selv og vet at dette er et yrke som innebærer mye empati, også følelser og godhet. Disse er jo egenskaper kvinner verdsetter og ser etter hos menn. Jeg tror derfor ikke at du får mange mailer fordi damene er goldiggerere eller status.

Og om du er pen eller ikke kommer an på øyet som ser, dessuten så tror jeg ikke at kvinner generelt er like opptatt av utseendet på den grad som menn er på kvinner. Litt teit å måtte si det men når vi dater en person, så vurderer vi jo om denne mannen kan være en god var far til våres (kommende) barn, om han har disse kvalitetene.

Skjult ID med pseudonym mega ti. 22 feb. 2011 12:36

Etter min mening så er leger de heldigste på sjekkemarkedet. Det er nemlig annenhver singel jente som er sykepleier eller har annet omsorgs yrke. Derfor er jeg meget skeptisk til alle menn som oppgir at de er leger eller sykepleyer for den saks skyld.
Trådstarter synes at han er noe bedre enn andre fordi han er lege men tross det får han så lite kontakt.
Det er ganske typisk for dere med høyre utdannelse generelt at dere synes dere bør ha større respons her.
Jeg skjønner ikke hvorfor dere tenker sånn.
Jeg har vært på 2 dates i det siste. Med en lege faktisk og en finansmann. Begge meget opptatt av sine status og utdannelse, penger de tjenner og det bekvemme livet de kan leve pg. av alt dette.
Jeg tror at de vil kompensere noe med det og derfor vil jeg videre uten å ofre flere dates på dem. Beklager.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 22 feb. 2011 12:36

MrPlacebo: Ok :-)

Ler....Duchampion: I dont know. Jeg tiltrekkes som sagt verken av bad boys eller av leger, så jeg vet virkelig ikke.

Skjult ID med pseudonym mega ti. 22 feb. 2011 12:55

Duchampion
Kanskje jentene TS skriver om mener det samme. Altså at det er ubehagelig å date dem.
Det står vel "mellom linjene" at han TS mener han er bedre. Han skriver : "... men jeg er nå lege..."

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 13:04 Privat melding

mega...

Menn generelt liker å skryte litt på seg, man liker å by frem sine positive sider. Det er jo tross alt det de har jobbet opp for å nå i alle år. DET syntes jeg de skal få lov til, og det fortjener dem også og få litt skryt av. Men om de er en god familie type eller ikke kan diskuteres, som til syvende og sist er det viktigste.

Ofte er det slik at de som er høyt utdannet bare er kyniske og kalde. Fordi de har investert all tiden på utdanning og jobb. Konkurranse instinkten tilsier at man generelt ikke må vise så særlig av følelser og at man bryr seg, ellers så kan man bli oppfattet som svak og et lett bytte.... Men dette er feil, da den sterkeste mann er den mannen som kan gi en kvinne følelsen av TRYGGHET, og dette gjør ham ved å også kunne vise sine myke sider.

Skjult ID med pseudonym mega ti. 22 feb. 2011 13:10

minigul
Alle fortjenner å være stolte av det de presterer og oppnår. Men hvis en mann sier : "... men jeg er nå lege..." da er jeg litt provosert, skjønner du.

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 13:17

Ikke det at jeg synes jeg er bedre enn andre, å bli lege har alltid vært drømmen min. Like så som andre drømmer om å bli politi eller rørlegger.

Men jeg vet jo at jenter ser veldig positivt på det å være lege, noen fordi man er ambasiøs, varm, omtenksom og målrettet.. Noen fordi man tjener gode penger. Jeg vil finne ut hvordan man skiller mellom disse to grupperinger av jenter. Er forresten 31 år.

Skjult ID med pseudonym mega ti. 22 feb. 2011 13:24

Tumtitum
Jeg foreslår at du finner først ut hva slags menneske du er og hva du vil med livet ditt istellet å fokusere så mye på yrket ditt.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 13:28 Privat melding

TS:

Veel... er det ikke slik at like barn leker best? Du får finne deg ei med høyere ambisjoner selv. Men helt ærlig, nå jeg ikke mann og dater ikke damer, men mener da at de fleste damer er selvstendige og klarer seg selv økonomisk og trenger ikke å bli forsørget av noen. Derfor trenger du da ikke i så stor grad tenke så mye på damer vs din utdannelse som lege.

Skjult ID med pseudonym mega ti. 22 feb. 2011 13:35

lol, Duchampion og ... ha en fin dag :)

Skjult ID med pseudonym ...... ti. 22 feb. 2011 13:45

Oslomann har skjønt det.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 13:55 Privat melding

mega...

jeg ser ikke noe galt i det? Man må jo jo kunne vise at man er stolt av seg selv. Spørs hva personligheten har å tilby det... men forstår hva du mener hvis han har for høye tanker om seg selv i forhold til andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym altså ti. 22 feb. 2011 14:19

Jeg er overbevist om at de som utelukkende har leger i kikkerten har en eller annen fysisk skavank som de desperat ønsker å få hjelp med uten å henvende seg til helsevesenet.

Tilsvarende er alle som trakter etter psykologer selvsagt vandrende schizofrene galninger. osv

Skjult ID med pseudonym Avatar82 ti. 22 feb. 2011 14:25

Jeg er selv lege, og vet at det er et sikkert stikk å komme med etter at man har snakket med ei dame på byen.. Men har ikke nevnt det i profilen her inne, fordi jeg vil at damene skal digge meg for utseende, sjarm og humor.. Har aldri trodd at jeg er bedre enn andre, vi har alle en viktig oppgave i det vi gjør/jobber med, men lar være med å nevne det fordi jeg vet det kan virke litt teit å skrive i profilen.. Det her er vel ikke noe problem, TS, slett at du er lege i profilen og nyt livet!:)

Skjult ID med pseudonym Jane Doe ti. 22 feb. 2011 16:02

Oslomann traff hvertfall blink på mine tanker rundt emnet. Godt skrevet, sir.

Forøvrig gjetter jeg på at TS har en god profil og ikke kun scorer høyt på yrket sitt :)

Skjult ID med pseudonym nlrk ti. 22 feb. 2011 16:04

Kvinnelig lege her. For oss er det motsatt. Mannfolka blir skeptiske. Og kjører man kuul bil, har meninger og litt bein i nesa er det enda værre.... de løper. Merkelige greier.

Skjult ID med pseudonym Tumtitum ti. 22 feb. 2011 16:11

Da har jeg slettet yrket fra profilinfoen min.. Så får vi se! Takk for all hjelp og info om tankene deres!

Skjult ID med pseudonym aladn ti. 22 feb. 2011 16:50

nlrk,
Det handler om å gni passe laid-back diskre på de rette lamper,.. så skal du se ting åpenbarer seg..

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus ti. 22 feb. 2011 16:51

Er ikke lege, men har et såkalt "høy-status" yrke selv.

Kan bekrefe at yrket er et effektivt middel når det kommer til sjekking. Kan si det er tre dimensjoner av dette:

* Økonomisk - noen jenter har sagt rett ut de ønsker en vellutdannet mann for å leve et mer konfortabelt liv, slippe og bo på de billigste hotellene når de reiser, etc.

* Sosialt - Andre har gitt uttrykk for at de synes det er viktig at den hun er sammen med er "flink til noe", bor på det "rette" stedet, har de "rette" tinga, og at det er lettere å få aksept for en kjærese som er f.eks. lege enn om du sitter på kassa på rimi.

* Genetisk - Dette er egen observasjon. Damer blir rett og slett mer tiltrukket når de vet yrket. Siden attraksjon blir styrt av følelser og kjemi, så regner jeg med Harald Eia har en forklaring på dette... :)

Men i de fleste tilfeller det nok en kombinasjon. For egen del bor jeg i en knøtt av en leilighet i ett av byens værste strøk, ikke så glad i for mye luksus når jeg reiser (tar helst koffeten selv opp på rommet, etc :) ), kjører et vrak av en bli, etc.

(Mye Zen og ønske om frihet i dette - jo mer du eier, jo mer eier tinga deg.. osv.. :D ).

Så for min del er det ikke så veldig mye mer å hente på de på to første tinga enn hos noen med et "lavstatusyrke" - med det ser faktisk bare ut å nesten forsterke effekten; også til de som jeg trodde var renspikka "golddiggers". :)

Jeg tror yrket beskriver deler av din personlighet. Selv om jeg ikke har det i profilen min, tror jeg det kunne vært greit å ha det der...