Alle innlegg Sukkerforum

Føler jeg har kastet bort tiden....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sessa ti. 22 feb. 2011 13:42

Nå har vi diskutert ulike former for ærlighet innpå her.

Jeg har skrevet mye med en fyr. Han virker interessert.. men holder igjen mye. Endelig hadde vi fått til ett treff med hverandre denne uka... men jammen kom det noe i vegen. Merkelig nok kom ikke det som en bombe på meg. Men i det jeg fikk meldingen om det tenkte jeg bare Yeah right.

Jeg skriver ikke med mange samtidig...
Så jeg føler jeg kan ha kastet bort til på en som egentlig ikke er ærlig. Han vet jo hva jeg er ute etter. Jeg kan jo ha sagt nei til mange flotte fyrer her inne fordi denne mannen multi dater, eller har en kjæreste for den saks skyld!

Det er mer i hvorfor jeg mener han ikke er helt ærlig, men vil ikke avsløre noen.

Det må da finnes egne plasser for de som driver med piss eller? Det er ett stort steg, iallefall var det det for meg, å lage en profil her. Det er så unødvendig å kaste bort tiden og penger faktisk, på noen som kun er ute etter ONS. ONS må en da kunne klare å finne på en kveld på byen.. ikke bruke uker på å "bli kjent" kun for å ha seg... snakk om å bruke lang tid på å få seg ett nummer.

Vær oppriktige og ærlige!!!! Det kan da ikke være for mye å be om på ett sånt forum det,...

Og ja, jeg er naiv, og ja jeg håper og tror det beste om folk. Så er vi ferdige med den siden av saken.

Skjult ID med pseudonym DumDumere ti. 22 feb. 2011 15:05

Ja... alle kan jo ikke være like smarte..........

Skjult ID med pseudonym Fløyel ti. 22 feb. 2011 15:25

@Sessa

Ikke skriv for lenge med noen før en date.
Da " kaster du ikke bort tid" som du sier og kan fortere gå videre. Cheer up:-)

(mann 31 år fra Buskerud) ti. 22 feb. 2011 15:27 Privat melding

ettersom jeg har forstått så er det mange "date-sider" som fokuserer mer på ONS.
Men jeg vet der en del som driter i resultatet... det er jakten de liker. Så da er jo egentlig sukker et fint sted, siden de fleste her heller er ute etter et forhold.
Jævelig dårlig gjort, men sånn er livet :-(

Håper du finner noen oppriktige karer snart! :-)

Skjult ID med pseudonym Frk.Angel ti. 22 feb. 2011 15:36

Sessa:

Kjenner følelsen.. Derfor har jeg begynnt med en ny taktikk. Skrive i 3-4 dager kanskje og deretter møtes før vi får den vanen med internett. :D Da ser du med en gang om det er noe du kunne tenkt deg å gå videre med. Samme med han egentlig.

Når det kommer til denne typen så la han gå.. Ikke skrive mer med han.. Virker som han har mistet interessen.

Lykke til snuppa!

(mann 39 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 16:04 Privat melding

Seriøst, du må akseptere at her inne kan du ha NULL forventninger til folk du ennå ikke har møtt. Glem det. Jeg har ikke tall på hvor mange møter som er avtalt som aldri blir noe av, hvor mange lovende kontakter som plutselig slutter å svare. Sånn er det bare.

Det er ikke noe å grine over! De aller fleste her har kontakt med veldig mange samtidig fordi det er det mest praktiske. Ikke kritiser det, ha forståelse for det som en realitet og ikke forvent noe annet. Ha kontakt med flere samtidig selv.

Som sagt, du kan ha NULL forventninger til noen du ikke har møtt. De skylder deg ingen ting. Jeg syns det er flott at du tror det beste om folk. Men her har du bare urealistiske forventninger.

Ikke mist trua!:)

Skjult ID med pseudonym rosmarin ti. 22 feb. 2011 16:05

Føler med deg sessa. Jeg er selv åpen om hva jeg er ute etter men det er alltids noen som prøver seg. Jeg lurer på om enkelte ikke eier samvittighet når de lurer folk på den måten.

Jeg foretrekker å fortsette å være naiv og tru det beste om alle enn å ikke ta sjanser. Man blir flinkere til å sile bort playere etterhvert;)

Skjult ID med pseudonym mega ti. 22 feb. 2011 16:45

Jeg tror ikke Sessa at fyren er multidater eller ute etter ONS. Jeg tror nemlig at han har noe annet å skjule. Hva det er hvet jeg ikke, det kan være høyde, sivilstatus, alder eller noe annet viktig han ikke er ærlig om fra begynnelsen.
Jeg spør direkt i sånne tilfeller og enten får ærlig svar eller får ikke noe svar som helst. Da får jeg svaret. Opp til deg hvordan du vil avslutte dette men prøv å presse han så får du se at det er noe skjult der. Snakker av erfaring, jeg, vet du..
Eller bare la være.

Det er ærlige gutter her også, så lykke til med neste mann, Sessa :)

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus ti. 22 feb. 2011 17:04

Kanskje det er jeg som er rar, men jeg synes det er bra at de jeg skriver med her inne "multidater".

Synes det er rett og slett litt "turn-off" hvis jeg står ansvarlig for en persons ve og vel og suksess her inne...

Skjult ID med pseudonym Bones ti. 22 feb. 2011 18:02

Finns det folk på sukker som ikke multidater??? Enig med Hambi, avtaler på meldinger er ikke mye verdt. Er først når man møtes at ting blir ekte.

Skjult ID med pseudonym rosmarin ti. 22 feb. 2011 18:24

@bones

Jeg multidater ikke. Jeg har aldri vært typen til det heller. Men hvis noen gjør det er ikke så viktig for meg så lenge man dropper multidatinga så fort forholdet blir seriøst.

Det som er så fint med forumet er at man utveksler erfaringer:)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 22 feb. 2011 18:50 Privat melding

hør!hør! til Hambi

..hvordan kan folk i det hele tatt snakke om å date eller multidate FØR man har truffet hverandre face to face..?
jeg kaller det å skriv med, jeg. pass på hjertene deres nå...og med det mener jeg ikke å bli kynisk.
ballanse.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 22 feb. 2011 18:58

Jeg har opplevd det samme sessa, det er veldig kjipt, det har blitt slik at jeg holder igjen selv også, en kan aldri vite hva den andre tenker eller føler, synd...

Skjult ID med pseudonym wolfie ti. 22 feb. 2011 19:25

Du/dere bør lese kristins artikkel om nettdating i vg helg lørdag,
Det er svært mange her som bare er ute etter en kjapp flørt for å vite at de fortsatt har det.
Du må huske at her finner du alle slags kvinner og menn ikke bare de med ærlige hensikter.
Er liten vits å investere så mye tid å bli kjent med noen via nett da man aldri vet hva som sitter på andre siden.
Få opp temperaturen her inne og møt så vedkommende for å få bekreftet at de er hvem de gir seg ut for å ta det så videre.

Skjult ID med pseudonym Sessa ti. 22 feb. 2011 21:13

Bli kjent med flere er i seg selv okei, er ikke det jeg mener.. Men da er det unødvendig å si "jeg skriver kun med deg". Jeg skriver med flere... ikke på flørtern.. men velger å ikke si " skriver kun med deg"

Vi har ikke skrevet så lenge... hadde han vært ivrigere på meld hadde det gått raskere med en date. Men dette har også litt med barn og barnehelger. å gjøre.

Tror bare .. siden dette var første treffet jeg skulle ha her inne da... at jeg mistet litt motet da. See?

Ja så er jeg dum, som første mann her skreiv. ( det sa jeg jo selv, så det var gammelt nytt... Og bare en gjentagelse av meg selv ) Men seriøst. . . skal vi alle gå inn i detta å tro det ikke kommer til å bli annet enn en flørt?

Jeg velger nok eller å åpne øynene litt mer. Tillate meg selv å bli kjent med flere, en må jo feile litt for å lære. Tror jeg ble voldsomt revet med da jeg først kom inn her for 3 uker siden. Han fant se nok ett bytte som var bedre. Jakten blei nok for enkel.

Tusen takk for supre og fornuftige svar. Fra alle sammen!!! Til og med uten å ha merket tråden grønn! Stolt av dere forumstroll!

Skjult ID med pseudonym Binders on. 23 feb. 2011 09:53

Hvilken farge hadde han på varighetsbladet?

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 23 feb. 2011 14:13

Ganske vanlig å oppleve slikt her tror jeg. Jeg har nettopp selv hatt en lignende opplevelse. Etter et par ukers skriving fram og tilbake med en jente her bestemte vi oss for å møtes, og vi utvekslet nummere sist fredag og avtalte å snakkes i løpet av helgen for å avtale tid og sted. Ringer henne på søndag uten svar, men får en kort sms tilbake om at hun er opptatt og vi heller kan snakkes på mandag. Ringer på nytt mandag, nok en gang uten svar, og siden jeg ikke liker telefonsvarere noe særlig sender jeg en sms i stedet der jeg foreslår sted og tidspunkt. To dager senere har hun fortsatt ikke tatt seg bryet med å svare. Tror jeg egentlig bare kan drite i henne nå, hun virker jo ikke akkurat veldig interessert lenger. Rart hvor fort noen skifter mening, for senest sist uke virket hun ganske ivrig.

Skjult ID med pseudonym Sessa on. 23 feb. 2011 14:24

@binders... vi hadde god match der ...

@oslomann: uff.. vanlig? Blir mer og mer skeptisk.... har aldri betalt for å bli lurt en plass.... Det pleier jeg å klare gratis gitt...

(mann 39 år fra Oslo) on. 23 feb. 2011 14:54 Privat melding

Det er ikke noe å bli deprimert over kjære deg!:)

Sånn er det bare med nettdating. Ting går lynraskt i svingene på godt og vondt, og i starten er alle kandidater i et overfladisk og kynisk spill. Love it like it is!:)

Du må regne med å ha god kontakt med noen på nettet som plutselig mister interessen fordi de blir involvert med noen andre. På sukker er det alltid konkurenter i kulissene.

Fordelen er du kan bli kjent med noen du aldri hadde truffet ellers hjemme fra din egen stue og kan så mange frø på kort tid og ha god sjanse for at noe fint vokser frem.

Det som skjer her på nettet i starten er et overfladisk numbersgame og sånn må det være. Det er bare å glede seg over det. Fordi senere fører spillet til møter med unike og ekte mennesker.

Da kan det overfladiske spillet avsluttes og den ekte morroa og kosen kan begynne!:)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 23 feb. 2011 14:59

@ Sessa

Vel, lurt og lurt. Sukker kan ikke noe for hvordan enkelte oppfører seg. En gang skrev jeg faktisk med en jente her i mange måneder, for så å oppleve at hun da vi skulle møtes ikke gadd å si i fra at hun måtte avlyse pga sykdom (eller påstått sykdom, hun fikk seg visst type like etterpå så kanskje var hun bare opptatt med han og prøvde å holde meg på gress i mens), og heller ikke gadd hun å svare da jeg litt senere sendte henne en melding hvor jeg spurte hva som hadde skjedd. Det var først da jeg til slutt sendte en ganske sur sms der jeg skrev at jeg ikke gadd å ha noe mer med henne å gjøre at hun svarte faktisk, og da bare med noe slikt som "fint, hvis det er sånn det skal være". Har vel opplevd lignende ting en kanskje 8 - 10 andre ganger også, inkludert en som ikke møtte opp på daten uten forklaring verken før eller siden og lot meg stå der ute i vinterkulda som en annen tufs, en som hadde trukket fra minst 30-40 kg på vekten når hun hadde oppgitt kroppsform, og en som avlyste den første daten vår 30 min før vi skulle møtes med unnskyldningen at hun hadde "glemt at hun skulle på fredagspils med jobben". For så et par uker senere å innrømme at det var fordi hun hadde dobbeltbooket kvelden med to dater, og hadde funnet tonen med han andre som hun allerede hadde møtt én gang. Fair enough, men hun kunne ha sagt i fra litt før og ikke mens jeg allerede var på vei til daten vår og bare ville sjekke at hun også kom. Jeg må innrømme at jeg følte litt skadefryd da jeg så at hun var tilbake her et halvt år senere. Ja, jeg vet, det var smålig av meg. Kan godt hende at hun er en skikkelig bra jente og faktisk helt oppriktig bare hadde glemt det. En annen jente som jeg krev med lenge kuttet også bare plutselig kontakten uten noen forklaring og forsvant etter at vi hadde begynt å avtale å møtes. Hun kom også tilbake hit et års tid senere, nå som alenemor med et lite barn hun hadde fått med han hun heller ville møte den gangen, arbeidsledig og med helseproblemer etter fødselen, og var plutselig veldig (!) hypp på å møtes likevel. Det var ikke aktuelt for meg for å si det slik, og jeg gjorde som hun hadde gjort med meg tidligere og bare kuttet kontakten uten noen nærmere forklaring. What goes around comes around.

Men jeg har da også datet minst 25 -30 jenter herfra, så det er langt fra alle som oppfører seg slik. Flertallet her oppfører seg veldig bra. Men du bør ikke investere for mye følelser i kontakten med noen her så lenge dere bare skriver sammen.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 23 feb. 2011 15:20

Forresten Sessa, for å muntre deg litt mer opp:

Jenta som tidligere bodde i etasjen under meg fant kjæresten sin på Sukker. Det samme gjorde en kvinnelig kollega av meg, og en annen jente jeg kjenner litt via en venninne, skjønt sistenevnte var riktignok på en av sukkerfestene og ikke på nettet. En jente jeg selv datet herfra en periode fant seg også en ny fyr her på Sukker litt etter at jeg slo opp med henne, og de er fortsatt sammen og er et”offisielt” par nå. Og nå nylig har en ganske god kompis av meg også fått seg kjæreste herfra, etter at de har datet i noen måneder. Ytterligere to jeg kjenner er i dag gift med og har barn med noen de møtte på nettet, skjønt det tror jeg var på gamle spraydate i begge tilfellene og ikke her.

Så nettdating kan absolutt fungere. Det er det greit å vite når man opplever slikt som du tydeligvis har opplevd nå, og som kan være veldig frustrerende og få deg til å gi litt opp:)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 23 feb. 2011 15:36

Oslomann:
Jeg må gi deg høy score for gjenkjennelsesfaktor her! Men, som du skriver, de fleste er helt ålreite, selv om det ikke blir noe mer, problemet er bare at det ikke er dem man husker. Det er lettere å huske hun som sa at hun hadde mye å gjøre på jobben de nærmeste dagene, men gjerne vil møtes igjen, for så å gi beskjed om at, nei, hun har møtt en annen hun har blitt glad i, eller hun som plutselig sluttet å svare fordi hun hadde hooket opp med eksen igjen, enn hun trivelige du dessverre ikke hadde noen kjemi med.

Jeg har vel møtt et tjuetalls damer herfra, og med unntak av de to ovenfor nevnte pluss ei eller to til, har de alle vært trivelige damer som jeg ikke har noe å utsette på, rent bortsett fra at de og/eller jeg ikke var interessert, men det er disse, samt hun som var interessert og som jeg var interessert i, men som jeg klarte å drite meg så loddrett ut overfor, som er de jeg husker.

Men du har helt rett i at det fungerer - både min søster og en fetter av meg er i dag lykkelig samboende/gifte med folk de har møtt på nett og et par-tre smårollinger hver på toppen av det hele.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 23 feb. 2011 16:09

@ qwerty

Ja, absolutt. Alle jentene jeg faktisk har møtt herfra, ansikt til ansikt, har absolutt vært hyggelige nok, og tre – fire av dem har jo endt opp som venner og bekjente også. Og et par – tre andre har jeg innledet kortere forhold til, men som dessverre ikke har vart. Og jeg for min del setter absolutt pris på de opplevelsene. Selv hun som må ha veid rundt 100 kg, men som påstå i profilen at hun kun hadde ”et par kg for mye”, var jo hyggelig nok, så jeg ville ikke utmyke henne med å gå med en gang og brukte 20 – 30 min på en kaffe med henne før jeg takket for meg. Tipper hun allerede hadde nok problemer uten at jeg trengte å bidra til at de ble større. Jeg har også opplevd en eller to ganger at jenter jeg har skrevet med har hooket opp med exen, men da har de vært oppriktige om det og sagt i fra, og i det eller de tilfellene har jeg bare ønsket dem lykke til. Det er jo en helt fair ting det.

Det som der i mot i blant kan være både irriterende og frustrerende er jo når du sitter igjen med en følelse av å ha blitt lurt og at du har kastet bort tiden på en som bare holdt deg på gress eller som ikke egentlig var ute etter å møte noen i det hele tatt, i det minste ikke deg, men kun var her for å slå i hjel tid eller få oppmerksomhet. Eller når du tar folk i løgn. Og selvsagt å stille opp på date uten at dama møtte opp, det var jo rimelig irriterende. Den erfaringen er da også den dag i dag en av de viktigste grunnene til at jeg ikke gidder å reise særlig langt for å møte noen. Jenter fra andre byer får komme til Oslo hvis de vil møte meg, med mindre jeg av en eller annen grunn tilfeldigvis er innom hjembyen deres, og hvis ikke kan det være det samme. Jeg har overhode ikke lyst til å reise i flere timer og bruke en hel del penger på bil, tog eller fly, for så og oppleve at jenta har fått kalde føtter og ikke møter opp – eller at hun har løyet om for eksempel alder eller kropp. En kompis av meg fortalte en gang at han en gang skulle på ”date” med hva han trodde var en slank, 28 år gammel jente uten barn, og i stedet møtte en dame på noen-og-tredve med tre unger hun ikke hadde fortalt han om, og minst ti kilo for mye på kroppen til en gang å kunne kalle seg ”gjennomsnittlig”. Noe slikt har ikke jeg lyst til å oppleve, og aller minst hvis jeg først har reist i to eller tre timer og kanskje har betalt for både fly og hotell.

Men de aller fleste jentene her er flotte, hyggelige og ærlige mennesker ja, helt enig i det.

Skjult ID med pseudonym Sessa on. 23 feb. 2011 16:37

Hm.. takk Gutter. Satser på at de fleste her inne har hederlige hensikter. Men tror og det er mye av det der og ha kontakt med folk, for så å kutte uten forklaring.... Jeg ville jo aldri kuttet uten forklaring til noen jeg skulle date i virkeligheten....