Alle innlegg Sukkerforum

Utseendet`?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pernille fr. 12 jan. 2007 00:06

Lurer på en ting jeg gutter ( og jenter..)
Hvor mye betyr egentlig et pent ansikt? Jeg har dårlig selvtillit når det gjelder utseende-(ansiktet), og lurer på om det er alfa omega for en gutt.
Jeg får høre at jeg har veldig fin kropp, er smart og morsom..

Kan ansiktet ødelegge mye? jeg ser helt vanlig ut, men ikke vakker...

Hilsen reddharen

Skjult ID fr. 12 jan. 2007 00:12

Markedet ditt (og mitt...) er enda større på jobben, skolen, vennekretsen, organisasjonsliv etc. Der blir du kjent med personen først, og så kommer tiltrekningen etterhvert, når (den fine) personligheten kommer frem.
Her inne, og på byen, går det mye mer på utseende.
Og man rekker ikke å bli ordentlig kjent med hverandre før avgjørelsen om videre kontakt skal/må tas.

Skjult ID med pseudonym supermann fr. 12 jan. 2007 00:28

Hvis du har en fin kropp med skikkelig timeglassfasong så har det mer å si for menns tiltrekkelse enn allt annet (glansfullt hår, ren og glatt hud osv) til sammen. Eller det hørte jeg noen si at han kjenten en som hadde hørt at noen hadde funnet ut i et forskningsprosjekt en gang i alle fall... og jeg vil ikke se helt bort ifra at de kanskje hadde rett i det ;)

Skjult ID med pseudonym Pernille fr. 12 jan. 2007 00:35

:-)

(mann 53 år fra Hordaland) fr. 12 jan. 2007 22:59 Privat melding

Pernille: Jeg tror det er utrolig forskjellig fra mann til mann. Noen er kjempeopptatt av ansiktet, andre av kropp, andre av personlighet, andre av sjarm, andre av intelligens, men for de fleste er det en blanding av alt sammen. Rett og slett om mennesket du er, er noe jeg blir tiltrukket av. Ser du helt vanlig ut, trenger du i hvert fall ikke være redd. Masse gutter som ikke er opptatt av dukkeansikter...

Skjult ID med pseudonym Roxy on. 17 jan. 2007 20:42

Det viktigste er at man er trygg å seg selv. Det er utrolig ulikt hva man legger merke til første gang man ser andre mennesker. Som kjent kan førsteinntrykket, spesielt basert på utseende, ofte slå feil. Når det er sagt, syntes jeg folk legger ut til dels snåle bilder. Hvorfor i all verden er det så mange gutter som tar bilde av seg selv på badet??? Og hvorfor skal jentene på død og liv ha kløft ned til nevelen?

Jeg bara lurer jeg;)

Skjult ID med pseudonym Gutt to. 18 jan. 2007 08:54

Det er som de sa på Idol; det er hele "pakka" som teller.
Det nytter ikke å se ut som en fotomodell, og samtidig være dum som et brød, null sjarm, dårlig kroppsholdning etc..
Tror du kommer langt med det du sier du har!!

Skjult ID med pseudonym The grudge lø. 20 jan. 2007 18:32

Et allminnelig utseende krever uallminnelige bildemetoder :-) Artig setting, eleganse, etc. Første regel må være at du allierer deg med en gode venninne. Sikkert mange her som har noen sjekkeallierte venner og bekjente. Få en av disse til å ta et ok bilde av deg. Bruk god tid på dette. Vær original!

Dernest er det nok en fordel at det er en viss sammenheng mellom bilde og tekst. Kanskje har du et bilde av deg selv i en sporty setting, mens du i profilen fremstår som en boknerd som hekler like gjerne som hun syr... Det er lov å fiske med grovt agn, for alle har rett til å vise seg fra minst én vakker side!

Lykke til med kapring på åpent hav ;)

Skjult ID med pseudonym Core ma. 22 jan. 2007 23:43


Vil bare supplere The Grudge med at det kan være fint å vise klart og tydelig hvilke verdier som er de viktigste for deg, og hvilke verdier du ser etter hos en partner.

Det er lett å forholde seg til kjerneverdier. Da har man mulighet til å snevre inn, og så har dere mulighet til å starte med de samme fargestiftene, når dere tegner på det blanke arket i morra:-)

Skjult ID on. 24 jan. 2007 17:33

Det er jo ikke bare en ting som teller når det gjelder utseendet. Personlig vil jeg foretrekke ei jente med fin kropp framfor ei med pent ansikt, men så er det jo andre ting som teller vel så mye, bl.a. personlige egenskaper, utstråling og sjarm.

Så Pernille; Hvis du har lyst til å ha bilde på profilen, men er redd for å skremme noen fordi du har et "vanlig" ansikt, sett inn et bilde med hel profil!

Skjult ID med pseudonym jannike ma. 5 feb. 2007 09:28

hei der det har ikke noe med utseende, det er berre dårlig selvbilde hos gutta eg er ikke noe glansbilde selv , er vanlig, men eg er fornøyd med meg selv, då er det dei det gutta som er feil på ikke deg. ikke la dei få overtaket dei er ikke verdt det du vil finne en til deg også eg har selv fått vite at eg ikke er pen, men det er deres problem. tenk på dei indre verdiene som betyr så uendlig mer . HUSK DET AT ET VANLIG YTRE OG ET FINT INDRE ER BEDRE EN ET PENT YTRE OG ET TOMT INDRE (gjelder ikke alle selvsagt) eg håper at det går bra med deg og lykke til . det kommer når du minst aner det. klem.

Skjult ID med pseudonym veteran ma. 5 feb. 2007 09:31

Fint indre?
Fattigmanns trøst.
Ingen grunn til å tro at mindre pene mennesker har finere indre enn pene mennesker, er det vel...???

(mann 47 år fra Buskerud) fr. 16 feb. 2007 21:23 Privat melding

Tror nok du skal ta det helt med ro. Man finner fort ut at det som teller, kommer innenfra.

Skjult ID lø. 17 feb. 2007 16:46

Bottom line er at utseende teller. Synd men sant. Jeg har et såkalt "søtt" ansikt, men la på meg noen kilo pga sykdom. Har ikke halvparten så bra draget nå, gitt.... På den andre siden - disse kiloene forsvinner jo igjen, og i mellomtiden har jeg blitt veldig god til å spotte de overflatiske gutta sånn at jeg kan styre unna dem i framtiden :)

(mann 59 år fra Akershus) on. 28 feb. 2007 23:47 Privat melding

Vet ikke hvilken aldersgruppe du er i eller søker, men tror nok at utseende betyr noe for de fleste, selvom ikke alle velger å sette ord på det.Jo eldre man blir, jo mindre tror jeg imiddlertid det ytre har å si. Utseende er jo bare emballasje, men innholdet blir selvfølgelig mer interessant og spennende i utgangspunktet, hvis det er pakket pent inn. På sikt er det imiddlertid definitivt innholdet som teller :-)

(mann 46 år fra Troms) to. 1 mars 2007 01:49 Privat melding

Klart utseendet teller. I tillegg til 3 linjer om personligheten er det jo lite annet man kan få inntrykk av hos andre her inne. Blir litt som førsteinntrykket på byen. Hun ser bra ut -> make a move. Men en ting til kommer i tillegg her tror jeg. Og det er bosted. Det er ikke mange søte jentene i Tromsø - hvor jeg bor - her på sukker (heldigvis noen flere her IRL hehe). Og selv om jeg har vært på 2-3 (sukker)dater rundt om i landet så virker det om om 80 prosent av de søte holder til i Oslo. Og de igjen er naturligvis opptatt av å finne seg en eventuell kjæreste i nærheten, forståelig nok. Men kanskje man bør utvide radiusen noe og gi kjekke menn fra hele landet sjansen. Hva sier dere jenter? Norge er ikke såå stort da. Og er det kjærlighet så ordner resten seg =)