Alle innlegg Sukkerforum

Nok bilder av bikjer, fjell og landskap...I want to see U!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ærlig ti. 22 feb. 22:01

Et lite hjertesukk....legg ut bilder av deg selv. Det er DEG jeg ønsker å bli kjent med. Bikja i alle positurer, fjellene og landskapene fra alle vinkler tar vi seinere. Kanskje sammen. Takk.

Skjult ID med pseudonym heisann on. 23 feb. 17:39

HEEEEELT ENIG:-))))

(mann 33 år fra Buskerud) on. 23 feb. 17:44 Privat melding

Syns 1 bilde av bikkja er bra, jeg. Har funnet ut at bilder av grusomt stygge bikkjer, som jentene tydeligvis syns er fine(bulldogg type bikkjer, for eks.) er et veldig fint hint til å holde seg langt unna :P

Skjult ID med pseudonym katte on. 23 feb. 17:51

Mount Everest.
Forbidding, aloof, terrifying.
The mountain with the biggest tits in the world.

(mann 43 år fra Akershus) on. 23 feb. 17:54 Privat melding

http://theomniscientmussel.com/wp-content/uploads/2008/07/letter-u-270x300.jpg :p

(kvinne 29 år fra Akershus) on. 23 feb. 18:23 Privat melding

Litt enig her, et bilde av kjæledyra feks går jo ann men ellers er d nå kjekkes med bilder av personen man er nyskjerri på :P

Skjult ID med pseudonym X to. 24 feb. 00:31

Hvis man skal vise litt av hvem man er (og da snekker jeg ikke bare om utseende), så er det vel helt naturlig å legge ut bilder man synes beskriver fritidsinteresser, noe man er glad i o.l. Som for eksempel bikkja, fjellturer man har vært på, steder man syns er fine. Holder det ikke at man har et profilbilde av seg selv, og kanskje et annet et i albumet?

Synes folk skal slutte å være så kritiske og overfladiske. Hvis man skygger unna av den enkle grunn at det ikke finnes nok bilder av vedkommende i albumet, eller at det finnes "feil" bilder, ja da kan man ha det så godt. Hva med å fokusere på det som står skrevet i profilen istedet?

Skjult ID med pseudonym S to. 24 feb. 08:31

Nettdating generelt er igrunn litt overfladisk. Man vurderer jo først profilbilde før man velger å gå inn på en profil. Når du har skrevet i profilteksten at dine hobbyer er biler og motorsykkel, trenger ikke jeg å se bilder av bilen og motorsykkelen din i albumet. Man er jo selvfølgelig opptatt av hvordan den andre parten ser ut (selv om utseende for meg ikke spiller den største rollen, har det jo selvfølgelig litt å si), og personlig synes jeg det er vanskelig å vurdere fra ett bilde.

(kvinne 44 år fra Akershus) to. 24 feb. 14:35 Privat melding

Hm, har vist blitt negativt/positivt påvirket av å være her for lenge...la ut mitt første naturbilde!

(mann 33 år fra Buskerud) to. 24 feb. 18:18 Privat melding

@mamita

Om du ikke har profilbilde eller album, så blir nok ikke klagen din tatt veldig seriøst :P