Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 47 år fra Akershus) to. 24 feb. 2011 19:17 Privat melding

Hei - er det noen som vet om utesteder det går an å gå ut i helgene å danse på? Har hørt at det finnes steder med type latinamerikansk musikk, salsa etc. Noen som har noen tips? :)

Skjult ID to. 24 feb. 2011 19:22

http://www.salsanorge.no/oslo/

Skjult ID med pseudonym qwana to. 24 feb. 2011 19:24

stopp pressen
soria moria
lipp
Disse spiller ihvertfall litt salsa musikk:)

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 24 feb. 2011 19:48 Privat melding

Takk for tips så langt... :)

Lanillen: in10se - har følelsen av at det er litt bob bob..eller...?

(mann 40 år fra Oslo) to. 24 feb. 2011 20:39 Privat melding

Haha, driver du og avslører nicket mitt her mens jeg er borte Lanillen?:P Neida, er ingen stor hemmelighet det. Har vel selv "avslørt" det flere ganger her;)

@ Jade
Hvis du vil ut i kveld allerede kan du gå på Tors Hammer. Det er normalt et skikkelig brunt utested, men en kveld i uka - på torsdager - spiller de salsa i 2. etg. der og da er det alltid masse folk. Utover det kan du som qwana skriver gå på Stopp pressen på lørdager, eller Lipp (på fredager tror jeg). Jeg har bare vært på Stopp pressen et par - tre ganger, men det pleier å være mye mennesker der. Men det er en bar, ikke en ren salsaklubb, og det er etter min erfaring et visst promillenivå. Lipp har jeg aldri vært på så kan ikke si så mye om stedet. Det hender at det er større fester på Soria Moria / Cosmopolite, samme sted som mange av sukkerfestene har vært, men det er langt fra hver helg. Derimot er det stadig nye steder som det går an å gå på. Nylig var det noen som startet opp med salsa på Mona Lisa huset på lørdager og nå til helgen startes det også opp lørdagsfester på Bugge's på Grünerløkka. Samt flere andre.

Hvis du bruker facebook kan du søke etter gruppa Salsa i Oslo og bli med i den, så vil du få regelmessige oppdateringer på hva som skjer. Det er også noen folk som kaller seg Club Clave som driver og arrangerer fester som du lett kan legge til som ”venn”, og deretter motta invitasjoner.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 24 feb. 2011 21:00

@ Lanillen

Takk for et hyggelig kompliment forresten:)

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 25 feb. 2011 14:38 Privat melding

Takk for mange gode tips In10se - skal sjekke ut noe av dette :-)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 25 feb. 2011 14:49 Privat melding

Kan også legge til at det hver mandag arrangeres gratis salsakveld på Myrens kjøkken mellom kl 20-23, bra med folk og god stemning :)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 25 feb. 2011 16:11

Jepp, stemmer det. Er på Myrens i blant jeg også. Nevnte det bare ikke fordi Jade spurte om steder å gå ut i helgene, ikke resten av uka. Kaos på Grünerløkka har forøvrig også salsakvelder på tirsdager, når vi først er inne på hverdager. Og Salsasite har det på søndagskveldene (det er vel strengt tatt fortsatt helg). Sikkert noe på onsdager et sted også, så du kan egentlig gå ut hver eneste dag i uka hvis du vil det.