Alle innlegg Sukkerforum

Match og alder

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 25 feb. 2011 10:49

Jeg forundrer meg litt over at jeg får så høyt matchtall med veldig unge jenter, som i sin profl kun ønsker kontakt med jevnaldrene.
Har ikke no problem å date yngre jenter, men synes det må være litt bortkastet for begge parter at matchtallet er misvisende.
Noen andre med tanker og erfaringer rndt dette ?

(mann 31 år fra Buskerud) fr. 25 feb. 2011 10:53 Privat melding

Jeg blir kontaktet av jenter på 17-18 års alderen. Jeg har satt opp 20-26.
Men de står fortsatt som gode matcher... 17 år og bor på andre siden av norge ville ikke jeg sakt var en god match. men ja ja :P

(mann 44 år fra Akershus) fr. 25 feb. 2011 11:09 Privat melding

Kan du ikke bare gjøre dem klar over det du sier, da? Om du er ute etter noe seriøst, så si det. Det er i det minste min filosofi. Kanskje jeg skremmer bort noen, men jeg kaster i det minste ikke bort tid på folk som bare er ute etter en "fling" :p

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 25 feb. 2011 12:33

Gå inn på personlighetstesten og sett at alder er viktig..Løser det meste av slike problemer vil jeg tro?

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 25 feb. 2011 13:45

Å sette at alder er (svært) viktig gjør at du får dårlig match med andre som ligger utenfor sukkers "vitenskaplige" aldersintervall. Hvilket aldersintervall man selv (og den potensielle) har oppgitt av man ønsker å treffe gir matchsystemet totalt blaffen i. Saken har vært tatt opp flere ganger og sukkers offisielle uttalelse er at for mange ønsker å treffe et så smalt aldersområde at de ville fått for få matcher. (Jeg trodde nettopp det var hele poenget med matchsystemet - å få frem de få som er aktuelle)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 25 feb. 2011 13:47

Problemet er at matchsystemet tar utgangspunkt i at dama bør være noen år yngre enn mannen - selv om dama oppgir en annen preferanse.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 25 feb. 2011 15:15

Matchsystemet er regresjon mot normalen. De har tatt utgangspunkt i hva som kjennetegner gjennomsnittlige par som holder sammen. Hvis du og den andre er veldig like gjennomsnittsparene, får dere høy match. Avviker dere, får dere lav match.

Preferansene til den enkelte blir ikke tatt hensyn til. Det får en eventuelt skrive i profilen. Hadde en latt den enkelte bruker velge selv, ville vel 80% av mennene ønsket en jente rundt 25 og 80% av damene en mann over 185 cm med ordnet økonomi

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 25 feb. 2011 15:19

Men da er det jo bare for damene å blokkere alle som ikke er over 185 og som ikke har ordnet økonomi...?

Skjult ID med pseudonym kit fr. 25 feb. 2011 15:27

Joda, jeg dro eksemplene litt ut det ekstreme.

Poenget er at all modelltankegang, som sukkers match, går ut på å finne hvilke faktorer som kjennetegner det ønskede utfallet. Det som er det mest vanlige blir premiert. Det er faktisk ikke mest vanlig at mannen er yngre eller lavere, eller at kvinnen tjener mer.

Den rette adressat er ikke sukker, men den virkeligheten som ikke er slik den burde ha vært

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 25 feb. 2011 15:51

Tja, det *kunne* jo vært mulig å søke på for eksempel det aldersspennet man ønsker selv. For selv om en modell gjenspeiler det typiske, er det jo ingen som vil *være* det typiske. Det er ingen som har 2,4 barn, eller hva nå snittet er i våre dager, for å si det sånn...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 25 feb. 2011 15:52

Etter jul fikk jeg ganske høy match med uhorvelig mange som var godt over i alder på det jeg søker her. Derfor blokkert veldig mange.

Blokkerer ingen pga høyde. Det er ikke viktig i det hele tatt, er så lita at jeg kan gå med høye hæler uten å må de fleste til haka, ha, ha. Men klart ordnet økomomi er viktig.

Skjult ID med pseudonym Albert fr. 25 feb. 2011 16:11

>> Men klart ordnet økomomi er viktig.

Skulle jeg begynne å hinte om formue, inntekt og diverse ville jeg følt meg lite billig gitt. Bare det å oppgi "Høy" på inntekt byr meg egentlig imot. Mulig jeg er sær, for det er klart, slikt teller. Det gjelder vel å få bakt det inn på indirekte vis. Gjør man ikke det er det nok fort gjort at man blir blokka.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 25 feb. 2011 16:25

@Albert

Med ordnet okomoni, så mener jeg ikke at det betyr "høy inntekt". Da er det at man ikke lar regninger ligge å hope seg opp, men betale de før det kommer feks purringer som gjør det dyrere. Eller å legge til seg dyre vaner når man ikke har inntekt til det.

Skjult ID med pseudonym Albert fr. 25 feb. 2011 17:11

Høres bra ut, er helt enig. Kanskje ikke det mest interessante å skrive om i en profil, men "ordnet økonomi" som du skriver er jo dekkende.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 25 feb. 2011 19:55

@qwerty. Nei, få familier har 2,4 barn.

Det er også heller få som er midt mellom mann og kvinne selv om det er gjennomsnittet av befolkningen i Norge er omtrent 50% kvinne og 50% mann...