Alle innlegg Sukkerforum

Søte smser....smelter av dem...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smelter fr. 25 feb. 2011 16:11

Har kontakt med en søt fyr...har vel skrevet noen uker nå...men av pratiske årsaker har vi ennå ikke vært på date. Han har nærmest erklært sin kjærlighet til meg utifra bildene mine og chattingen vår...jeg har sett ham på cam nå flere kvelder og er veldig betatt jeg også...min cam har jeg ikke fått til å virke, men det blir det snart en ordning på. Vi har også snakket på telefon flere kvelder...

Han skriver de søsteste smser og jeg kjenner på at jeg har varme følelser for ham...

Nesten litt skummelt å bli "forelsket " i en man aldri har møtt....

Kan nedturen bli voldsom her når vi endelig møtes? Er vel ikke så bra med så store forventninger eller?

Skjult ID med pseudonym Rapido fr. 25 feb. 2011 16:15

Ja, nedturen kan bli voldsom; nei, det er ikke bra med store forventninger, men noen sjanser bør man bare ta her i livet.

Skjult ID med pseudonym diva fr. 25 feb. 2011 16:40

Bare bruk hodet... Selv har jeg brent meg på å være for kjapp. Husk, det han skriver er ord, jeg møtte en gang en som var god til å "dikte", det som var i hjertet hans var ikke helt det samme....
Men, klart du skal ta sjansen :) Lykke til!

(mann 31 år fra Buskerud) fr. 25 feb. 2011 16:50 Privat melding

Jeg har vært forelsket i ei jeg aldri møtte... Det gikk veldig fort over... :P

Skjult ID med pseudonym diva fr. 25 feb. 2011 17:03

Man kan faktisk bli forelsket i forelskelsen, fordi følelsen er så deilig, før man blir kjent med den personen man er "forelsket" i. Men det finner du fort ut av når du blir kjent med ham :)

Skjult ID med pseudonym Trollet fr. 25 feb. 2011 17:11

Ja... etter min erfaring bør man ikke ha for høye forventninger og forhåpninger, det er ofte i slike situasjoner som fører til at ting kommer til å gå dårlig. Men nå skal jeg ikke være gledes dreper, du får lykke til med duden din ;)

Skjult ID med pseudonym Dr.Nackel fr. 25 feb. 2011 18:17

Jeg har vært i akkurat samme situasjon som du, opptil flere ganger faktisk. Det var over avstand. En gang reiste jeg til en annen by for å møte henne. En annen gang reiste en jente til meg for å møte meg.

Det er kanskje forskjell i den grad av at sex var også inn i bildet med en gang i mine erfaringer. Vi var på besøk hos hverandre, og det var nermest forventet på forhånd at det kom til å skje noe, og at det var kun om vi ble uvenner vi ikke kom til å dele samme seng.

Hvordan er din situasjon, er dere i samme by/sted eller må en av dere dra langt for at dere skal møtes?

Min erfaring er at man på forhånd bygger opp forventninger, store forventninger. Man romantiserer hele "forholdet" og lære å kjenne ting man setter pris på, som egentlig bare er referanser til tidligere forhold eller erfaringer. Altså slik som ble nevnt lenger opp, man blir forelsket i følelsen å være forelsket.

Hvis jeg skulle gjort det samme igjen, eller kommer i samme situasjon igjen, så ville jeg prøvd å huske på at de opplevelsene man gjør seg sammen med en man ikke har møtt, eller de følelsene man provoserer frem, er kun de fine tingene i ett forhold. Du vet enda ingenting om hvordan denne personen egentlig er eller hvilke svake sider han/hun har. Ha det i bakhodet, så kanskje det er nok til at det ikke trenger å bli noen skuffelse. Et annet tips jeg vil gi er å være åpen om dette på forhånd, at dere snakker sammen om forventnigner. Og når dere møtes, gjør noe som gjør at dere kan bli kjent, noe annet enn klisjer eller lange filmer hvor dere ikke snakker sammen :-)

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Tor fr. 25 feb. 2011 18:29

Det er best å ikke ha så store forventninger og heller bli overasket når man møtes ;-)

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 25 feb. 2011 18:53 Privat melding

Jeg er forelsket i Kristin Kreuk. Nei, jeg har aldri møtt henne.

Skjult ID med pseudonym smelter fr. 25 feb. 2011 20:22

Ja, vi bor langt fra hverandre...men han skal flytte til min by veldig snart, (han bodde her for syv måneder siden.)....helt uavhengig av oss...så han planlegger jo liksom fremtiden vår også sikkert i hodet sitt..men vi har blitt enige om at vi ikke er forpliktet til noe selvfølgelig..dersom jeg ikke vil ha han/eller han meg, så er det bare trist, men han skal flytte hit uansett...

Prøver å ikke ha for store forventninger...men blir litt revet med av stemningen...savner jo veldig dette her...gjensidig fasinasjon kan man vel kalle det.

Skjult ID med pseudonym rosmarin fr. 25 feb. 2011 20:28

Har opplevd det samme. Møtte han idag og den gode følelsen forsvant fort. Bildene han hadde på profilen var ca 20kg gamle.... jadda!

Skjult ID med pseudonym Sessa fr. 25 feb. 2011 21:19

Møtte min eks på ett nettsammfunn. Og han pratet meg max etter kjeften .. alt jeg likte , likte han.. alle mine rutiner, hadde han.. jeg følte jeg hadde funnet mannen i mitt liv. Jeg sa jeg hatet country.. til og med det var han enig i... (han elsket det egentlig) Jeg blei bånn forelsket, til tross for at jeg ikke syntes han var kjekk.

Han er nå far til mitt minste barn. Blei gravide, nesten før vi traff hverandre. Sønnen ligge 3 mnd. i magen da forholdet skrantet.. og han var 6 mnd. gammel da jeg blei alene.

Ikke rart jeg er skeptisk i ny og ned her inne....

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 25 feb. 2011 21:31

Som en reaksjon på det Sessa skrev:
Jeg er romantisk. Veldig romantisk. Men ikke helt sånn som ordet brukes daglig.
Jeg er en drømmer. Smisk ødelegger illusjonen.

Skal noen sjarmere meg, kreves det god kløkt eller felles historie. Smisk tror jeg jeg ser gjennom.

Glad for deg, Sessa, at du er litt skeptisk. Håper ellers du har det bra!

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 25 feb. 2011 22:01 Privat melding

@sessa

Sjansen for at han var av den typen bare fordi du traff han i et nettsamfunn er ganske så liten. Jeg ville stolt mindre på en person jeg møter ute på byen i fylla enn en jeg fant her inne.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 25 feb. 2011 22:31

Skjønner hva du mener, Frostbolt.

Men for min del ligger forskjellen i en selv, ikke motparten. På byen, ansikt (t)i(l) ansikt, har en alle sansene sine med seg. Over nett, telefon osv kan en lett kompensere for manglende (sanse)inntrykk med å sette inn sine egne håp eller drømmer.

To sider av samme sak, dog. Fordeler og ulemper med alt. Heldigvis.

Skjult ID med pseudonym Sessa fr. 25 feb. 2011 22:34

Ja, jeg ga bare eksempelet på en jeg blei "forelsket " i før jeg traff han. Og at det var vanskelig å se at han pratet med etter kjeften, noe jeg kanskje ville merket lettere face to face
See? Var ikke det spørsmålet? Om man kan bli forelsket uten å ha sett hverandre? Jeg blei det, og det var i en helt annen enn han jeg traff.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 25 feb. 2011 22:45

Sessa: Jeg har også vært forelsket over nettet. Herregud, så fortapt jeg var!
Kanskje er det derfor jeg (også) har lært. Min historie er dog så latterlig at den forblir sensurert...

Mente på INGEN måte å være kjepphøy mot deg. Heller å gi skryt. Beklager om det kom ut feil!

Skjult ID med pseudonym Sessa fr. 25 feb. 2011 22:50

@1234.. nei nei.... bare forklarte meg litt bedre jeg. Kjenner jeg blei nyskjerrig på historien din. Er mer til min og, men det finnes en grense .. hehe

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 25 feb. 2011 22:59

Jeg kan vel si at jeg aldri møtte henne. Og lurer på om hun virkelig var dame.

Det høres kanskje bagatellmessig ut, og det er jo EGENTLIG det. Men jeg kommer, uansett anstrengelse, fra min historie kun som narr. Lurt i stry.
I absolutt verste fall, for din del, har du lurt deg selv - og hatt et ekte forhold og født et nydelig menneske.

Ah. Hadde vi snakket sammen ordentlig om dette, kunne det blitt en legendarisk samtale.

Alt godt.

Skjult ID med pseudonym Sessa fr. 25 feb. 2011 23:02

En lang samtale.... Men jeg er enig. Er derfor jeg kaller meg selv naiv.... og jeg har ikke lært eller. Jeg har fremdeles troa på at det finnes noen med hederlige hensikter. Men ja, jeg vant jo gull likevel :) er han som sitter igjen uten annet enn ett helgeforhold til sin sønn.

*ikke sikker på om hun var dame engang* hehe

Skjult ID med pseudonym smelter lø. 26 feb. 2011 15:15

I natt chattet vi i mange timer og jeg fikk en sms før jeg skulle legge meg hvor han skrev bl.a. : Jeg elsker deg...da kjenner jeg at det kanskje har gått litt for langt før vi har rukket å møtes...blir jo forferdelig vanskelig da...hvis jeg ikke er på samme hakk som ham ....nei ....begynner så smått å få kalde føtter her...what to do? Og han har ikke sett meg på cam en gang..får dessverre ikke camen til å virke..

Skjult ID med pseudonym Sid lø. 26 feb. 2011 15:36

Kanskje en ide å ta skrittet å møtes?? Kan ikke vente for lenge heller....

Skjult ID med pseudonym meg lø. 26 feb. 2011 15:48

@smelter
Jeg fikk en litt ekkel følelse når jeg leste tråden din, for det du skriver virker kjent for meg. Jeg vil bare be deg huske på at alle her inne faktisk ikke er den de utgir seg for. Men håper at jeg tar feil i ditt tilfelle!
Selvfølgelig kan man bli forelsket i en man ikke har møtt. Men noen er veldig flinke til å få deg til å tro og føle det de selv vil.
Jeg vet ikke hva du skal gjøre, det må du finne ut av selv. Men prøv å tenk litt realistisk og kjenn på magefølelsen din. Du sier jo at du begynner så smått å få kalde føtter. Mulig det er en grunn til det?
Men lykke til hvis det viser seg at jeg tar feil og at dette faktisk er drømmemannen din!

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 27 feb. 2011 01:58

Hvis en person elsker en annen uten å ha kunne brukt havlparten av sine fem sanser på vedkommende, er det noe som ikke er som det ... ideellt sett skulle vært.

Skjult ID med pseudonym Leelaa sø. 27 feb. 2011 02:26

@Dr.Nackel: var det pga sex etter første møte at det ikke ble noe mer mellom deg og de 2 datene du beskrev? Ødela så tidlig sex Evt muligheter for videre kontakt/forhold?

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 27 feb. 2011 03:03 Privat melding

@1234

enig med deg her virker som d er noe som skurrer......men noen kan faktisk være slik..noen har veldig lett for å si sånne ting enn andre. Flere gutter jeg har data som har sagt d liksom noe jeg nesten syns var teit(!)...men men d rareste jeg har vært borti var en fyr jeg var sammen med en uke..hvorpå han fridde til meg!! herregud jeg ble totalt satt ut.......og ja han ble dumpa for å si d sånn..snakk om å ta ting seriøst!!

Forøvrig i forhold til å bli forelsker uten å ha møtt personen jeg ble d da jeg var 16, vi prater i timesvis på tlf og nettet i 2 uker og så reise han 120mil for å møte meg..full klaff med en gang og siden den dagen var vi et par noe som resulterte i et 6 års forhold 5 års samboerskap og en sønn på 4 :P så d går ann og d er like ekte som noe annet!

men kjenner og til den å ta litt av for tii :P noe som aldri sjer meg lenger for jeg er blitt frykteli icequeen....men uten å høres totalt teit ut men fakta faen: gutta faller som fluer......... ja jeg veit ikke hva d ligger i d...men kansje jeg er mere moro å "jakte" på siden jeg har så vanskeli for å forelske meg?? blir jo allti de som sender meldinger først osv veit ikke jeg.......syns d alltid har vært stas så klart mange valg muligheter...men er en av grunnene til at jeg er på sukker: jeg vil forelske meg! jepp jeg vil d for digger den følelsen og er lei av å sjonglere gutter som tennisballer føler jeg mister helt meg selv der og gidder ikke være noen slem icequeen! men føler mer og mer at jeg blir nettop d..............hva gjør man med sånt? andre som har opplevd d ?

Husker en kar jeg holdt på med tili i singel tilværelsen min advarte meg mot å bli for hekta på å være singel...sa at han så tegna på meg og at virka lik han..for han er en skikkeli player men han vil gjern forelske seg han og noe han heller ikke får til...........forøvrig gir han aldri opp å møte meg igjen..men jeg gidder ikke..orker bare ikke..veit ikke hva d er med meg asså :P men kansje kuren min er en av gutta her ? who knows :P når jeg minst venter d dukker d vell opp en sjarmør som faktisk sjarmere MEG i senk! :P

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 27 feb. 2011 03:07 Privat melding

@leela

sånn er d for meg..prøver faktisk å være avholds noe jeg klarte et par uker intill 2 dager siden :P irriterte meg litt men var en sexy høy mørk fitness mann fra jobb...og klarte ikke stå i mot lenger dessuten var han typ 34 og viste hva han dreiv på me hehe :P men interessen er borte nå gitt...herlighet jeg er gærn :P men nå skal jeg prøve å holde meg unna igjen........:P men har jeg først sex med en fyr ja da mister jeg interessen med en gang etterpå..og igjen sitter en forvirra fyr..sexen kan være dritbra den hjelper ikke d mister interessen lell jeg! :P lså faktisk er d en gutt som bare sover sammen med meg er d ikke fordi jeg er ikke er intresert men fordi jeg faktisk liker fyrn bedre enn gjennomsnittet!! fordi alt ødelegges for meg etterpå :P

noen andre som har d slik ?

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 27 feb. 2011 03:15

Start klokken, Missi!

Og ja, jeg vet godt (av personlig erfaring, skriftet i denne tråd) at det KAN klikke. Men jeg forbeholder meg å fremme teorien (min) om at hvis det bare klikker umiddelbart hos én av to, fører det NESTEN utelukkende til et smell. Dette gjelder jo også, dog i litt mindre grad, ellers også. I fem-sanse-verden, mener jeg.

Ikke overrasket av at du opplever at din "ice queen"-følelse trekker oppmerksomhet. Men det nytter ikke å være "kald" om man ikke har noe interessant å tilby.

Det var et kompliment. Sov godt! Sparkes i morgen!

Skjult ID med pseudonym smelter sø. 27 feb. 2011 09:42

ååå han er bare så skjønn...må få til et treff men det er store avstander for øyeblikket som hindre et treff....

Jeg tror det er noe stort på gang her....men får bare roe ned og ikke ha for store forventninger....glad for at jeg har sett ham på cam i hvertfall...det er en fin pekepinn for meg i hvertfall, føler jeg har møtt ham live liksom...han har sett masse bilder av meg og jeg tror det skal gå bra....

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 feb. 2011 11:31

"Jeg elsker deg"....?

Skal ikke påstå hverken slik eller sånn jeg, @smelter. Men min anbefaling er treff kjappest mulig. Og avstand vil neppe være en utfordring for en som påstår å elske deg.
Koble inn realismen tidlig, før følelsene eskalerer basert på en illusjon. På meg virker det som om du bruker mye tid og fokus på denne mannen, så det kan vel være veldig hensiktsmessig å finne ut av dette. :-)

*Hva sier magefølelsen din?*

Skjult ID med pseudonym smelter sø. 27 feb. 2011 11:34

Han er fortiden på ferie på et annet kontinent...han kommer så fort han bare kan..er ikke i tvil om det...

Har faktisk en god magefølelse denne gangen...

Skjult ID med pseudonym smelter sø. 27 feb. 2011 11:41

Tusen takk....jeg må bare gi det en sjanse....føler en sterk oppriktighet fra hans side....går det ikke bra så kan jeg ihvertfall ikke angre etterpå at jeg ikke prøvde...

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 27 feb. 2011 11:46 Privat melding

@smelter sant d bedre å angre på noe man har gjort enn noe man aldri forsøkte :)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 27 feb. 2011 13:41 Privat melding

@TS: dette går sååååå bra atte ;)

Skjult ID med pseudonym smelter sø. 27 feb. 2011 14:23

Takk Kvinne81, føler meg litt i samme båt som deg da..med å være her på Forumet..ikke mange menn som klarer å fange min oppmerksomhet for tiden...det er bare en i hjertet mitt.....så får vi se...har trua jeg foreløpig...glad på dine vegne forresten...lykke til:-))))