Alle innlegg Sukkerforum

Hei igjen...

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Vestfold) fr. 1 feb. 2008 18:07 Privat melding

Hei igjen alle sammen.....etter en stund uten å være superbruker bestemte jeg meg får å fornye igjen.....sitter her å lurer på hvorfor jeg gjorde det. Det skjer jo særdeles lite her inne til å være en sjekkeplass:-)) sitter alle damene på gjerdet å venter på oppvartning? Har sent ut noen brev, men ingen svar....er ikke den eneste har jeg skjønt.hehe. Ikke svar selv fra de som her merket meg med hjerte.....forstå det den som kan, jeg kan ikke :-))) Ja,ja...der fikk jeg låst av litt steam..hehe....

God helg!! :-))))

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 1 feb. 2008 18:12

hehehe.. velkommen tilbake,sciroco!

Skjult ID med pseudonym sportylady fr. 1 feb. 2008 18:53

Vælkømmin.....Fader blir bare kjekkere og kjekkere du...si meg hva gjør du i disse supesbruker pausene dine?

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 1 feb. 2008 19:10 Privat melding

Takker:-)) Har bare hatt en superbrukerpause, å da gjorde jeg stort sett det samme som jeg gjorde når jeg var superbruker. Untatt å skrive på forumet, det lar seg jo ikke gjøre:-))

Skjult ID med pseudonym vita134 fr. 1 feb. 2008 19:14

Slutter meg aldeles til Sporty eg, sciroco:) kan sjå ut som du bruker pausene dine til å supe av noke slags styrkande kjeldevatn, og i så fall syns eg godt du kan dele... :))

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 1 feb. 2008 23:56 Privat melding

Hehe:-)) må bli kaffe og cognac det da :-)))

(mann 51 år fra Oslo) fr. 1 feb. 2008 23:59 Privat melding

Jeg er litt usikker på om det er riktig å ønske noen velkommen tilbake, vi er jo her fordi vi vil komme oss bort, eller noe sånt. Men, uansett, hyggelig å se deg igjen!

Skjult ID med pseudonym vita134 lø. 2 feb. 2008 00:00

He he, kaffi har eg forholdsvis nylig oppdaga gleden ved, men konjakk trur eg aldri eg vil komme til å like... Nei takke meg til ein bitteliten Cointreau då... :)

(mann 53 år fra Vestfold) lø. 2 feb. 2008 00:20 Privat melding

Går vel med kaffe og cointreau også:-)) det er jo dokumenter at kaffe inneholder en masse antioksidanter, så det er veldig bra.
Cognac er jo bare reine medisinen....i rette mengder såååååå klart...hehe :-))

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 2 feb. 2008 00:24

Det er også mengder av kalium i kaffe, så det er bære å pøse på.... Så må en jo tenke på de stakkars fattige kaffebøndene, de skal jo også leve!

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) lø. 2 feb. 2008 00:32 Privat melding

Så bra at eg får fullmakt til å rett & slett pøse i meg kaffi her! :)
Treng det nemlig; for to veker sidan hadde eg ei såpass grundig omg.syke at eg endå ikkje har plukka opp igjen sigarettane... Og det har eg tenkt å fortsette med, no når eg er så godt i gong, liksom. Men merker at det begynner å melde seg allslags andre lyster... Spesielt sjokoladelyster... Og kaffi er då altså fryktelig godt for tida. Både med og uten sjokolade... Med og uten kake... Med og uten cointreau... :))))

Skjult ID med pseudonym sciroco lø. 2 feb. 2008 00:36

så flott... skjokolade er godt ja....men er det noe sundt:-)) knaskegullerøtter, blomkål...frukt...mye bedre:-))

Ønsker deg lykke til uansett, det er en bragd å klare det :-)))

Skjult ID med pseudonym rika lø. 2 feb. 2008 00:41

-Bare det at du har lyst til å slutte, beviser at du er kommet langt! -At du i tillegg forteller det høyt (?) til alle, gjør at det forplikter!!!
Strålende og imponerende! Stå på!

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) lø. 2 feb. 2008 00:49 Privat melding

Joda rika,
er fullstendig klar over at det forplikter når eg slenger med kjeften på denne måten! :) Men det kjennes rett. Er snart 40 og har røykt mykje lenger enn eg likar å tenke på... Har ikkje lyst å bli ei sånn gusten dame med rynkete overleppe som harker diskret for annakvar setning ho ytrar og ikkje orkar verken ditt eller datt fordi formen er elendig... Nemlig. Men skal i en stor 40årsdag neste helg, og er nok litt spent på korleis det blir med promille og null sigaretter, men har en følelse av at det går fint.

Og sciroco,
tøyser du med meg no?? ER ikkje sjokolade sunt på linje med blomkål og gulrøtter?? Hmh. Eg føler meg lurt.

Skjult ID med pseudonym rika lø. 2 feb. 2008 01:00

Vita134.

Dette tror jeg går som smurt! Du kommer ikke til å røyke på festen fordi det nå blir prestige for deg å la være!!
Jeg sluttet for mange år siden, med de samme tankene som du forteller om, til grunn. Jeg hadde utrolig lyst til å slutte, så en høstdag bare sluttet jeg! Slutt! Ferdig!
Har ikke hatt lyst på røyk siden, men innrømmer gladelig at den 'følelsen', med årets første utepils og en sigg, er utrolig god, sentimental, romantisk, våryr, .......Ah....
Men, som sagt, jeg har ikke røyket siden!

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) lø. 2 feb. 2008 01:19 Privat melding

Ja, sånn som no fia,
når det er skikkelig p***evær ute, og eg sitte varmt og godt i soffan min og treng ikkje å tenke på at eg "må" ut for å tilfredsstille et idiotisk behov for å kvele meg sjøl sakte men sikkert... Joda, eg har lese Allen Carr si bok, den gjorde det ikkje for meg, for å sei det sånn, irriterte meg mest over kor elendig skriven den var. Men det eg virkelig husker frå den boka, er det uttrykket der, "å kvele seg sjøl langsomt". Herregud.

Skjult ID med pseudonym rika lø. 2 feb. 2008 01:27

Siden jeg påberoper meg tittelen 'Erfaren slutter', så tillater jeg meg herved å dele det aller viktigste rådet:

Ikke slutt om du ikke vil det hundre prosent!

Om du gleder deg, som du sier 'Fia', så er du også på veldig god vei!
Lykke til, begge to!

(PS. Husk at jeg jevnlig kommer til å spørre hvordan det går, og jeg er god på å avsløre om folk lyver!! -Dere blir kjapt avslørt om dere begynner snakke i korte, usammenhengende setninger, stotrer og tuller dere inn i historier som ikke henger på greip!)

(kvinne 60 år fra Akershus) lø. 2 feb. 2008 11:38 Privat melding

sciroco;
Med det profilbildet og denne tråden MÅ det jo bare hagle inn med mailer til deg.
Vurderte sterkt å trekke fra 10 år på alderen min (he he)

Skjult ID med pseudonym Perle lø. 2 feb. 2008 11:43

Velkommen tilbake da Scirocco :) Det er såpass mange som melder seg inn hver dag, at det er blitt mye "ferskt" siden sist ;)
Lykke til med sluttinga Vita. Hvordan går det med beinet ditt?

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka lø. 2 feb. 2008 11:52

Jenter gidder nesten ikke flørte på slike steder. Kjent over alle datinsteder. Skal det bli seriøst endag må vi få bort alle de useriøse damene så kan de som leter etter en kjæreste få være igjen.

Skjult ID med pseudonym Dolly Døkk lø. 2 feb. 2008 13:09

@Kalle Anka: Tror den teorien ev. gjelder begge kjønn. Jeg har vært her en liten stund nå, og er også seriøs, men er for øyeblikket mest lei og trist pga. at folk stiller urealistiske eller ikke-formulerte krav og blir gærne og ekle hvis virkeligheten ikke stemmer med det som de ønsker. Etter et par slike sjokk, får man ikke lyst til å oppholde seg mer her.
Jeg tror mye er gjort om alle skjønner at Sukker ikke er en bestillingsside men et forum for å bli kjent, og at det går an å være hyggelig med folk selv om det ikke er full klaff.

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka lø. 2 feb. 2008 13:33

Vi har for høye krav til hverandre. Derfor havner vi på nettet i stor stil. Men det handler i stor grad å få lystene tilfredstilt. Brad Pitt, Robbie Williams, David Beccham, Viktoria Becham, Pamela Anderson, Prinsesse Madeline av Sveriges. Vi trakter etter "Babes" så tror vi har sjangs på slike personer.

Derfor sender ingen medlinger til hverandre.

Hvor er realiteten egentlig til hva vi kan oppnå her inne?

Skjult ID med pseudonym Dolly Døkk lø. 2 feb. 2008 13:40

:) Sannsynligheten til å finne noe ekte her inne er nok ikke særlig stor hvis man tror det har noe for seg å bli kjent i særlig grad først over nettet. Tror løsningen er å være tøffere til å foreslå møte kjapt. Sevl om mange (inkl. Dolly Døkk) opplever det som skummelt. Opplever hvertfall selv at lange bli kjent-perioder per MSN/mail stort sett ender helt feil og at tanker om "fin personlighet" og "god tone" i det lange løp ikke betyr squat. Er det noen andre som har opplevd det motsatte, dvs. å få full klaff in real life etter lang brevveksling (som det het i gamle dager)?

Skjult ID med pseudonym Mannen47 lø. 2 feb. 2008 18:31

Enig med dolly Døkk.......hvorfor sjekke ut personligheten først. med laaaaaang brevveksling..når man vet at utseende og reallifetreff betyr alt...absolutt alt.

Bortkastet tid å sitte å lulle seg inn med forventninger: foran en pc-)God helg:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 2 feb. 2008 18:54

Er ikke helt enig. Har man først fått sans for noen, så sitter man ikke med samme kritiske, granskende mine når man treffes første gang. Man gjør seg opp en mening på bakgrunn av mer enn bare utseende. Og kanskje det viktigste: Har man oppdaget at man er "på nett" på nett, er sjansen større for at det vil bli hyggelig å treffes, mer humor osv selv om det ikke er helt klaff.

@ Mannen47.... Datteren min hadde aldri gitt E.T en klem om hun hadde møtt ham på café i dag. Æsj, ville hun sagt. Eller kanskje blitt redd. Men hadde hun sett fimen umiddelbart i forkant, er sjansen stor for at hun ville kastet seg om halsen på ham...

Sjarm og personlighet tar i blant tid å få tak i. Om man starter rett på treff, er sjansen stor for at rullegardina dras ned etter 30 sekunder hvis utseende ikke passer helt og man fullfører "daten " av ren høflighet...

Dessuten kan det i blant være moro å lulle seg inn i forventninger. Det betyr ikke at man nødvendigvis går i bakken om det slår helt feil ut.. Men man har det da ikke så verst all den stund man gleder seg til noe. Eller hva?


Skjult ID med pseudonym Mannen47 lø. 2 feb. 2008 19:23

Ikke enig...uansett hvor godt man skriver sammen er de første 5 minutter i et møte helt avgjørende.Det er ikke de indre verdier øynene til et menneske ser eller vurderer ved første blikk.

De indre verdier betyr ingenting om man ikke visuelt aksepterer hverandre ved første møte.Sånn er verden dessverre..og ingen kan noe for at det er sånn.Kanskje dette er instinkter som hører til urmennesket og "dyret" i oss:-))))

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 3 feb. 2008 00:04

Forskjellige meninger her ja. Jeg vil si det kommer litt an på settingen. En person som du av føresteinntrykk ikke liker utseende og væremåte på kan fort "vokse" dette av seg i en f.eks jobb eller skolesituasjon hvor man ser vedkommend hver dag. Da vil andre egenskaper komme tydeligere fram og en vil kunne falle for vedkommende.

Skjult ID med pseudonym rika sø. 3 feb. 2008 00:14

ElFrodo.

Jeg er så enig med deg i det! Dette er gjerne egenskaper som man ser i hverdagen, og som kjent er det flest hverdager...


Skjult ID med pseudonym Perle sø. 3 feb. 2008 01:12

@Manen47: Med den innstillingen må det jo ta tid før du finner deg en dame...

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ma. 4 feb. 2008 18:03

Mannen47 virker lite imponderende.

Det er lov å drømme etter "Babes". Den mannen har sannsynligvis lite å bidra med til damer. Derfor er han singel fordi han sikter alltfor høyt på utseendeskalaen.

Sjarm og utstråling gjør et menneske vakkert. I mange øyeblikk trenger ikke utseende å stemme ved første øyekast vis mennesket har en ukjent sjarm med seg som gjør det tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 4 feb. 2008 18:15

Er faktisk litt enig med mannen47... Man kan ha bra kjemi på nett .. men ikke IRL....
De første minuttene av en date er viktige ,de setter forventningene for resten av daten. Kan fort se om han er noen jeg kan bli sjarmert av eller ikke.

Skjult ID med pseudonym UtpåByen ma. 4 feb. 2008 18:28

Mannen47 har helt rett, de som ikke er enige i det, lyver eller bedrar seg selv.

Jeg har tvunget meg selv til å gå ut på byen og ta kontakt med det motsatte kjønn, det er et rent helvete og jeg hater det som faen, men det må til....Uansett 75% er hyggelige, om man er nøytral i sin framferd og holder seg til fire pils. Jeg har blitt loddrett driti ut en gang så mye at jeg faktisk dro hjem etterpå :P Uansett jeg har fått noen nr og vil si at det fungerer bedre for meg enn nett dating...

Uansett dette var bare ment som en intro til det jeg egentlig har å si: Jeg meldte meg inn her for litt under et år siden, har vært veldig frem og tilbake..Jeg ser den dag idag noen av de samme ansiktene på lista mi som første gang jeg var her, dette er veldig pene jenter som ofte studerer (det samme som meg selv) Okay, hvordan går det ann å se så bra ut som noen av de gjør, studere (dvs fester, happenings, turer, festivaler osv...) og ikke møte NOEN de liker. Om de lider av prinsessesyken hvor de bare venter på at Brad Pitt skal komme og redde dem fra singelheten så får de pelle seg av nett dating, hvor de frustrerer oss vanlige guttær med å ikke svare. Og det tror jeg kanskje er litt greia her altså. Jeg tror jenta som klager på at det aldri er noen kjekke gutter på festene hun drar på finnes her, mens vennina som så det stikk motsatt fant seg en og er ikke på markedet lengre...