Alle innlegg Sukkerforum

Oppgitt over tafatte menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgitt lø. 26 feb. 2011 23:50

Trege menn.

Utrolig mange trege menn her inne! Selv om ikke bildet man har lagt ut er helt bra ser man kanskje litt anderledes (les bedre ut i virkeligheten). OG skal bilde bety så forbasket mye. Personen bak fasaden er vel det viktigste. Er det ikke bare å hoppe i det da. Taper jo ingenting ved å treffes til en kaffe! Skal vel ikke være sex med en gang !!
Har prøvdå kontakte flere, men uten å lykkes. Når jeg er ute på byen er det ikke noe problem å komme i kontakt med nye., så nå gidder jeg ikke her inne veldig mye lenger. GRRR. Er vanligvis kjempeblid,utadvendt, snill og får masse positive tilbakemeldinger, men bor på et forholdsvis lite sted SÅ JEG ØNSKER Å TREFFE NOEN NYE FJES !!!

Skjult ID med pseudonym Sid sø. 27 feb. 2011 00:15

kanskje du må endre taktikken din litt?

Skjult ID med pseudonym Bravo sø. 27 feb. 2011 00:18

Oppgitt: Bilder skal ikke bety så mye nei, MEN - på nett er det det eneste visuelle referansepunktet man har, og for min del skal profilteksten være svært god for å veie opp for et bilde jeg ikke fatter interesse for. Det kan være mange grunner, men kanskje bildet du har valgt ikke har den "gløden" du har i øynene IRL, at smilet ikke er helt naturlig etc..tusen grunner.. Det KAN være så enkelt at ved å bytte bilde, kan mye av "problemet" ditt være løst..

Bare et forslag...funka for meg å bytte bilde iallefall - selv om min personlige mening er at det første bildet var best, men det syns ikke målgruppen min..

Skjult ID med pseudonym ..... sø. 27 feb. 2011 00:22

Bor du på et lite sted kan det også være en ide å endre bosted til nærmeste store by. trondheim, bergen, oslo. kristiansand... osv. Er mange som ikke tar kontakt med folk som bor på små steder langt vekk.

(mann 35 år fra Østfold) sø. 27 feb. 2011 00:24 Privat melding

eller fredrikstad... :)

Skjult ID med pseudonym òg oppgitt sø. 27 feb. 2011 01:09

Trege menn? Hva med trege kvinner? De fleste svarer ikke en gang. ;)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 27 feb. 2011 01:15

Den soleklart beste profilen JEG har sett her, inneholdt en siluett i albumet. Og sparsomt med tekst.

Skjult ID sø. 27 feb. 2011 04:16

Eller kanskje du - TS - bør lese "Ligget" av Preben Z. Møller på siden her....og reflektere over at det du får deg på byen ikke er det samme som du får deg her.....(og jeg er jente ja....)

(mann 50 år fra Hordaland) sø. 27 feb. 2011 13:22 Privat melding

må si det samme om damene her også invitert på kafe men ikkje engang svar får jeg tilbake.normal høflighet heter det vel å kunne svare tilbake når en spør.

Skjult ID med pseudonym medusa sø. 27 feb. 2011 13:53

Mange mannfolk er stor i kjeften og snar å springe...
Snakker om treff og date (typ kaffe eller et glass vin) men når dagen nærmer seg, da fordunster de på mystisk vis... Mærkelige greier!

Skjult ID sø. 27 feb. 2011 13:57

Fikk sms i går morges fra en sukkermann som gjerne ville tilbringe kvelden sammen meg, se film osv. Svarte at han var velkommen på besøk, også hørte jeg ikke noe mer?? Jeg nekter å mase, så jeg har ikke kontakta han. Men han er en rar skrue som takket pent for seg etter første date, jeg svarte med pent takk for meg og noen oppfølgingsspørsmål om dagen hans. Også ikke noe svar... Mannfolk altsåå...

Skjult ID med pseudonym rosmarin sø. 27 feb. 2011 13:58

har en vennine som opplever det gang på gang. sender henne ørten meldinger om hvor betatt de er av henne men når de endelig skal møtes, lar de være å møte opp.

Helt utrolig at voksne menn kan oppføre seg på den måten.

Skjult ID med pseudonym Vikingen sø. 27 feb. 2011 20:17

Min erfaring er at jenter her inne også er lite flinke å svare. Hverken på godt eller vondt. Jeg har kontaktet mange profiler, lagt til hjerter og send post, men som regel glimrer svaret med fravær.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 27 feb. 2011 20:29 Privat melding

Har vært et par damer som har sagt ja til å møtes, men når det kom til stykket, var det de som ikke møtte opp. Så nå nøler jeg lenge med å sende meldinger til noen som helst... og nå ser jeg bare frem til lørdagen, med Operaball i Gamle Logen.

Skjult ID med pseudonym wolfie sø. 27 feb. 2011 21:11

Skjønner ikke problemstillingen.
Vi er mange fllotte menn her inne og det er mange flotte damer her og.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 27 feb. 2011 21:40 Privat melding

Lurer på om du burde skifte taktikk slik han i første svar antyder........mulig du sikter høyere enn du kan klare, hvis ikke så har du kanskje ikke vært aktiv nok.
Da jeg opretta profil her på sukker sleit jeg med det samme selv, etterhvert så skjønte jeg at det var andre årsaker til at det ikke gikk så bra.......en av dem var at jeg ikke brukte nok tid til å kikke i profiler, sende mailer, lese avslag og tilslag ETC Jeg var helt enkelt ikke aktiv nok.
Må si til slutt at tross taktikkskifte så har ikke så mye forandra seg.......men jeg kan ihvertfall påberope meg en ting....jeg sikter ikke for høyt.
Så var jeg deg så ville jeg senka krava litt...mulig du ffffår mere igjen da:)

Skjult ID med pseudonym ruterdame sø. 27 feb. 2011 21:49

Jeg vil heller forbli singel enn å senke krava!

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 21:52

kom isåfall ikke og klag i ettertid da......

Skjult ID med pseudonym ruterdame sø. 27 feb. 2011 21:56

@strings: Det kan godt være jeg kommer til å klage litt i ettertid... -men jeg vil heller klage på at det er kjipt å være alene, enn å klage over at jeg har laget et liv med noen jeg ikke egentlig ville være med.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 22:02

Tror ikke det er så mye snakk om å senke krava på de viktige tingene her. Verdier og moral og et visst utseende er ting som må være på plass og som det er vanskelig å senke krava på men hva med alle de små "teite" tingene vi alle henger oss opp i som egentlig ikke betyr noe? At vedkommende er for lav/høy, feil hårfarge, feil interesser, feil jobb, feil fritid osv..? Er dette kanskje noe som står i veien noen ganger?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 22:12

ruterdame: greit....men klag isåfall til noen andre hvis du skulle bli nødt til å "lette på trykket".

Medium:jeg skjønner hvor du vil, men vil du heller leve livet aleine.....er kamelen så tung å svelge fordi det viser seg at du ikke har sjans på de damene du legger deg etter.
De tinga du nevner betyr selvfølgelig ingenting, men fakta kommer enn ikke unna.....nemlig at du ikke har sjans på de du gjerne skulle vært sammen med.......er det da bedre å leve i ensomhet?

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 22:18

Strings : vet ikke om du snakker om deg selv eller meg når du sier at du ikke har sjans på de du er interessert i.? Hvis både du og jeg tenker etter de forholdene vi hare vært i så har vi funnet flere som vi likte og hadde sjangs på så selvsagt har vi sjangs på å finne dem vi vil ha. Det jeg mener er at jeg har firet mye på mine ganske strenge krav etter at jeg kom hit men beholdt de viktigste. Dama MÅ ikke ha svart hår for å være min utkårne. ;-) Skjønner du? Men nei, jeg vil ikke være i et forhold der jeg ikke er interessert i dama da.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 22:25

Når det gjelder eksemplet mitt så var det reint hypotetisk.....

For å kommentere svaret ditt: at du ikke godtar damer med svart i tilegg til at du firer på dine verdiprinsipper er ijngen god kombinasjon........begge gjør nok situasjonen verre for din del, det er helt klart at du er opphengt i det visuelle...kanskje mer enn det som er naturlig, kanskje det er en tvnagstanke du har.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 22:29

Tror du misforstår her: jeg elsker svart hår men har akseptert at andre jenter med annen farge hår går like bra! Sånn sett har jeg virkelig myket opp og ser mange flere muligheter nå enn før. Hvordan kan det være verre?

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 27 feb. 2011 22:31 Privat melding

Tar ikke noe mindre enn han som klarer å sjarmere meg trill rundt slik at selv jeg ikke klarer å tenke logisk :P

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 22:34

Da er jeg med Medium......men hva er det du har fira på da da?

Skjult ID med pseudonym Hotspur sø. 27 feb. 2011 22:34

Mulig noen av oss er litt treige, men makan til treige kvinnfolk som her på Sukker skal man lete lenge etter. De fleste av dere gidder ikke engang å svare på en hyggelig melding.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 22:39

Strings: som jeg nevnte bare teite småting. Når det er så stort utvalg her er det mange ting som kan fenge har jeg funnet ut. Det er imidlertid ikke blitt noe enklere selv om man har flere valg og tar mere kontakt, da blir det også flere avslag.. hehe ;-)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 22:47

Men jeg vil komentere noe du sier.......du sier at ettersom vi har vært sammen med andre så beviser det at vi er istand til å finne de en vil ha......jeg er bare delvis enig.
La meg forklare.....hvorfor må de aller fleste av oss igjennom et eller flere forhold før vi finner den vi til slutt slår oss ned med? Fordi lysta ved de andre forholda dreide seg mere om sexuelt begjær enn begjæret for kontakt med det motsatte kjønn.......vi la mere vekt på dette da, etterhvert som tida gikk begynte nye behov å bli gjeldende.......Kjemi!.....ettersom at den ikke var så sterk som man selv trodde forsvant til slutt gnisten.
Fordi elementære forhold som er viktig for at du skal tenne ikke var tilstede...........hvilke forhold da?...forhold som ligger nærmere følelser for personen, det vil si følelser som er mere knytta opp mot mellomenneskelige forhold enn begjær for det motsatte kjønn.........da beveger vi oss inpå et område enn blir mer bevist på med tida, som ikke betyr noe da vi var unge. Det at vi ikke brydde oss om det da vi var yngre betyr imidlertid ikke at de ikke var tilstede, vi brydde oss bare mindre om dem.

Skjult ID med pseudonym jahajah sø. 27 feb. 2011 22:54

@ hotspur

Du er ikke den eneste som er oppgitt over dette faktum..

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 22:57

Ja, ser hva du sier men det at våre krav endret seg med tiden endrer ikke det faktum at vi klarte å finne noen vi ville ha den gangen vi blei sammen. Jeg mener bare det ER mulig å finne noen du har sjangs på. Så gjelder det bare å bruke den erfaring du har og finne noen som passer både fysisk og personlighetsmessig.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 23:01

Det er klart.....men det forutsetter at du har lært av dine feil, sånn at du legger mere vekt på personligheten en du gjorde dengang........hvis ikke kan enn like fort komme inn i et forhold der gnisten forsvinner etter en stund.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 23:03

Men hvis du bare ser etter en du "har sjans" på så har du jo forsåvidt helt rett.....fordi enn antakelig finner flere enn har sjans på enn som egentlig passer som partner.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 23:03

Yes, er helt enig med deg! Personlighet er for meg nå MYE viktigere enn utseende. Må selvsagt like utseende men er ikke personligheten der hjelper det ikke hvor deilig dama er, da funker det ikke.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 23:04

Da er ihvertfall VI enige......

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 23:06

;-)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 27 feb. 2011 23:07 Privat melding

En super personliget kan gjøre at man blir mere sjarmert enn ,man blir av et bra utseende er min erfaring :)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 27 feb. 2011 23:10

mhm....er med på den missi, treffer jeg en dame jeg har en bra kjemi med så senker jeg automatisk karva til det visuelle.......dama blir finere fordi hun ,matcher meg på kjemi med andre ord.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 27 feb. 2011 23:11

Enig i det Missi, kvinner spesielt ser det lettere enn menn tror jeg.