Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på hva.....

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oppland) sø. 27 feb. 2011 19:05 Privat melding

Jeg lurer på hvor høyt selvbilde enkelte folk får eller har... eller det kan jo hende jeg tar feil men...

Man registrerer seg og betaler for en profil, jeg føler meg som en normal hyggelig oppegående person som har gitt opp å sjekke damer etc på byen. Derfor har je litt trua på nett... man sitter å leser profiler og ser på bilder. Så finner man noen spennende profiler man tar seg tid til å skrive til.... men får man svar???? ehhh neida.... når man får brev kunne man da om ikke annet sende ett svar med takk for brev men at man ikke er den rette etc.... kjenner jeg blir litt provosert egentlig.....

(mann 38 år fra Oslo) sø. 27 feb. 2011 19:17 Privat melding

dette gjelder både menn og kvinner, men tror menn opplever det oftere enn kvinner.

men ikke ta det så tungt, husk at din profil IKKE er deg! dette er et kjøttmarked, og de fleste vil da ha det "beste" som finnes, selv om det ikke trenger å være det beste for dem.

og til sist, så er det mange folk som ikke orker/gidder å ta seg tid til å enten skrive en kort beskjed, eller trykke på en av knappene for standardavvisning. hva grunnen til dette er vanskelig å svare på. jeg tror veldig mange mister litt folkeskikk på nett. ser man på all utrolig nettmobbing osv, så skjønner man lett at mange ikke gidder å holde "folkeskikk" masken på når der er på nettet.

(mann 34 år fra Oppland) sø. 27 feb. 2011 19:26 Privat melding

Enig med deg rasec :)

Skjult ID med pseudonym rabagast sø. 27 feb. 2011 19:33

Skriv til superbrukere. De er per definisjon mer desperate, og svarer oftere. Helt sant. Evt skriv til litt eldre damer. De svarer enda oftere. Helt sant 2. ;-)

Skjult ID med pseudonym Træg sø. 27 feb. 2011 19:35

Som ny i sukkerskålen, trenger du å vende deg til søtt, helt enkelt. Og det smaker litt vondt i begynnelsen, når det blir for mye av det. Når du er en gammel traver og har gått langt om lenge, vil du finne ut at den spesielle for deg ikke er i skogen, men står og venter på jordet. Du må bare gå deg bort litt, før du finner frem. Det er en del av nettoppdragelsen, eller å plukke sukker på sukkerplantasjen. Lykke til...

(mann 34 år fra Oppland) sø. 27 feb. 2011 19:41 Privat melding

takk for gode tips :D

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 27 feb. 2011 19:45

ååååååhhh rabagast, jeg er skikkelig desp, over 40 og superbruker ohlalala jeg er et lett catch!!!!!!!!!!!!!!!

@ts, mange som har skrevet her før at de får ufine svar tilbake dersom de avslår å bli kjent med den som tar kontakt, tror derfor mange velger å ikke svare, men ja det føles ufint. lykke til

Skjult ID sø. 27 feb. 2011 20:22

Enkelte har det for enkelt, rett og slett. Jeg har opplevd at de jeg har skrevet melding til ikke en gang har sjekket profilen min (og jeg har et helt normalt utseende, og et helt normalt profilbilde). Helt ok det, men personlig skjønner jeg det ikke. Om noen tar seg tid til å skrive en førstemelding til meg, så sjekker jeg ihvertfall profilen. Enten den er bildeløs, eller hun i mine øyner er langt fra det jeg ser etter, eller rett og slett bare er utrolig lite pen. LITT nysgjerrig blir man vel?? Om enn bare på hvem denne personen er, uten at man overhodet tror det kan bli noe kjærlighet.

(mann 34 år fra Oppland) sø. 27 feb. 2011 21:05 Privat melding

nettopp.... det også som jeg blir litt oppgitt over....

Skjult ID med pseudonym Bravo sø. 27 feb. 2011 21:25

Ser poenget, men hvis man samtidig tenker på at enkelte av jentene (ganske mange egentlig) får 20-30 poster hver eneste dag, så skjønner man kanskje ikke at ikke alle tar seg tid til dette.. De skal kanskje surfe litt selv, ikke bare svare på post?

Jeg ble sammen med en sukkerpike for en stund siden, og i flørteperioden hadde hun profilen åpen og jeg fikk selv se hvor sinnsykt mye post hun fikk.. I starten er det nok spennende, men det KAN faktisk bli for mye også.

Ikke at det unnskylder noe, men på nett som dette så må kanskje "ikke svar" bety at man ikke er interessert... Noe annet er om man skriver brev frem og tilbake - da burde det avsluttes på skikkelig måte, ikke bare ved stillhet..

Skjult ID med pseudonym MuffeG sø. 27 feb. 2011 21:45

Har ikke vært bruker her veldig lenge, men jeg er litt skuffet. Jeg sender ut brev til alle jeg finner intressante og får ikke et eneste svar. Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er smellfin, eller drømedama, men jeg er faktisk ganske pen og ikke er jeg helt på viddene i profilen min heller. Finner dette veldig skuffende. Menmen.

Får du ikke svar, ja da er det vel mer deres tap. Er sånn jeg velger å tenke, og fortsetter å håpe på å logge meg på til svar eller "brev i kassa". Den som venter på noe godt...

(mann 34 år fra Oppland) sø. 27 feb. 2011 21:57 Privat melding

Send meg ett brev MuffeG så får du garantert svar :)

Skjult ID sø. 27 feb. 2011 23:25

Velment råd: Bytt profilbildet. Ser av albumet ditt at du er en pen gutt... men profilbildet yter ikke rettferdighet!

Skjult ID med pseudonym jahajah sø. 27 feb. 2011 23:37

Jeg synes det er så kjipt med dem som svarer tilbake og så skriver jeg et litt lengre svar tilbake igjen med noen spørsmål om hva de synes er gøy eller interesser og hobbier. Eller kanskje skriver litt om noe jeg ser vi har til felles. Og så svarer de aldri tilbake på den. Skjedd en god del ganger nå.

Er kjipt fordi man legger da litt arbeid i å gi et godt svar på svaret.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 28 feb. 2011 00:16 Privat melding

Syt syt og atter syt! At man ikke svarer må da være svar nok i seg selv mener nå jeg!

(mann 34 år fra Oppland) ma. 28 feb. 2011 01:51 Privat melding

Jeg syter faktisk aldri... forskjell på å syte og ha en mening :)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 28 feb. 2011 04:24

Folk som syter har nok en mening de og.

Skjult ID ma. 28 feb. 2011 08:10

Mange jenter får svært mange henvendelser hver dag. I begynnelsen ga jeg alle jeg ikke var interessert i et avslag, nå gjør jeg ikke dette lenger. Dette fordi at det ble så mye mas fra de jeg sendte avslag til, spm om hvorfor, fikk drittslenging tilbake o.l.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 feb. 2011 10:57

@ TS

De fleste jentene har nok ikke noe spesielt høyere selvbilde her enn andre steder, men du bør bare for din egen del innse at det på generell basis er en stor forskjell på hvordan kjønnene avviser her. De aller fleste jenter, kanskje 95 prosent, svarer ikke hvis de ikke er interessert. Noen av dem gjør det kanskje ikke fordi de er lei av at enkelte idiotiske menn de avviser fortsetter og plage dem med spørsmål om hvorfor, men jeg kan vanskelig tenke meg at dette er den vanligste årsaken eller viktigste grunnen. Egentlig tror jeg bare at de ikke liker å få direkte avslag selv, og foretrekker at menn som de selv eventuelt prøver å ta direkte kontakt med heller lar være å svare enn å sende såkalte ”høflige” avslag, og de gjør mot gutta som de vil gutta skal gjøre mot dem. Enkelte jenter foretrekker selvsagt en tilbakemelding, og hvis du inkluderer de som selv foretrekker høflige avslag men ikke gidder å gi det selv, og de finnes det sikkert også noen av, så er dette kanskje mer enn 5 prosent, men ikke så fryktelig mange flere tror jeg. For jeg tror og håper at det tross alt ikke er SÅ mye dobbeltmoral her på nettet. Og tross alt, dette er jo nøyaktig det samme som ofte skjer i forhold til jenter også IRL. Jenter som synes du virker som en ok fyr, men ikke er interessert, vil jo veldig ofte enten bare la være å svare på invitasjoner eller komme opp med unnskyldninger om hvorfor de ikke kan, framfor å si rett ut at de bare ikke er interesserte eller liker deg på den måten. Og håpe at du tar hintet. Og de gjør det trolig både for sin egen del, fordi de synes det er ubehagelig å avvise deg direkte og kanskje også er usikker på hvordan du vil reagere, og fordi de tror at det er mindre sårende for deg.

Så ut i fra den tankegangen burde kanskje du som mann slutte å sende ”høflige” avslag til de jentene som kontakter deg og som du ikke er interessert i også. Sjansen for at hun hadde foretrukket ikke å få noen tilbakemelding i hele tatt er ganske stor, i det minste hvis du tror at jenter flest i det minste til en viss grad oppfører seg mot andre som de vil at andre skal oppføre seg mot dem. Selv sendte jeg tidligere også høflige avslag til de som kontaktet meg, men som jeg ikke var interessert i, men jeg har stort sett sluttet nå siden nesten ingen av jentene gjør det – og jeg derfor antar at det er slik de selv også foretrekker det.

(fortsetter)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 feb. 2011 10:57

(fortsetter)

Mange av mennene her, særlig de som er nye eller som kanskje i utgangspunktet ikke får så mange meldinger selv, ser derimot ut til å foretrekke å få direkte avslag framfor å bli avvist med stillhet. Og siden de selv gjør det slik ovenfor de jentene som de ikke har lyst til å kontakte selv, så forventer de at jentene skal gjøre det samme. Det kommer ganske enkelt ikke til å skje. Vi mennesker, både menn og kvinner, har nok en tendens til å tenke at andre liker og foretrekker det samme som oss, men slik er det ikke nødvendigvis. Så slutt å dømme andre ut i fra dine egne meninger om hvordan ting burde være. Får du ikke et svar så bare trekk på skuldrene, tenk at det ikke er personlig fordi hun tross alt ikke kjenner deg, og gå videre. Vi som har vært her litt lenger har for lengst lært oss å gi blaffen. Det burde du gjøre også.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 28 feb. 2011 11:37 Privat melding

@oslomann
veldig bra skrevet! og helt enig i det du sier! har for lengst forstått at det er bare sånt det er og ikke noe vits å dømme andre pga det. tenker alltid "dont hate the player, hate the game!" :)

men personlig så kommer jeg nok ikke til å slutte å svare de som skriver til meg, jeg har alltid levet etter den gyldne regelen (gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg) og syntes det blir for dumt at jeg skal måtte forandre meg til en "standard" som er lavere/dårligere på "folkeskikkskalaen" bare fordi "alle andre" gjør det. alle har jo sikkert hørt clicheen "hvis alle andre hoppet fra taket, hadde du gjort det du og?" og det er sånt jeg ser på det!

men som sagt, ikke ta det personlig! for jeg tror de fleste oppegående, intelligente mennesker forstår at din profil og bilder ikke er deg, for å finne ut av det så må de snakke og møte deg!

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 28 feb. 2011 15:22

Tydelig at en er fersk i nettdatinggamet når en tror en får svar på alle meldinger en sender.
Nei, det er som på byen, er ikke alle tilnærminger en får respons på.

Det hadde selvsagt vært flott om jenter som var interessert viste interesse først, samtidig som sikkert mange jenter hadde satt pris på at litt færre menn tok kontakt først. :P

Skjult ID med pseudonym ma. 28 feb. 2011 17:07

Du burde bytte profilbildet, det er ikke rettferdigt mot deg og får deg til å se kraftig ut.

(mann 34 år fra Oppland) ma. 28 feb. 2011 18:56 Privat melding

Hvis folk dømmer meg etter profilbilde uten å lese om meg eller sjekke galleriet mitt... kan dem egentlig brenne for meg altså :)

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 feb. 2011 19:23 Privat melding

Faktum er at profilbildet er første utfordring. har du ikke et skikkelig profilbilde, så får du heller ikke folk inn på den. Profilbildet er der for å "lure" folk inn på profilen din, så de kan lese teksten din. Sånn er det bare...

Skjult ID ma. 28 feb. 2011 19:29

Hvis TS blir provosert over at mange ikke svarer her inne så tror jeg han heller bare får melde seg ut, sparer han for mye frustrasjon ;)