Alle innlegg Sukkerforum

Utbrent av dating..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ma. 28 feb. 2011 17:10

Begynner å bli lei nå. Lei av alle mennene. Lei av alle datene med nye forhåpninger om at denne gangen kanskje er det HAN, men nei...ikke denne gangen heller. Lei av fylleklining. Lei av å bli dumpet. Lei av å dumpe andre. Lei av å maile.

Kan ikke bare HAN dukke opp snart?

Skjult ID med pseudonym krishopper ma. 28 feb. 2011 17:16

hvor skal jeg dukke opp da? :P

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 28 feb. 2011 17:18

ta deg en sukker/date pause:)

Skjult ID med pseudonym lilli ma. 28 feb. 2011 17:19

LEI JA....vet alt om det der. Om det er noen trøst så er du altså ikke alene. Men er mest lei av meg selv om dagen...at jeg i det hele gidder å bruke så mye tid og energi her inne. Jeg er nær ved å gi opp hele sukker....og mannejakten i det hele...for den saks skyld. Men da får man jo dårlig samvittighet for at man ikke prøver...Kan kanskje ikke forvente i en alder av 36 at han bare dukker opp liksom...eller kanskje det er nettopp det man skal. Det sies jo at han dukker opp når du minst aner det. Så min plan er...nå skal jeg fortsette å forfølge drømmene mine, reise dit jeg vil, jobbe der jeg vil, være med de jeg vil...så får det bare stå til!!!

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 feb. 2011 17:20

Ta en pause og drit i mannfolk en stund. Gjør noe annet. Det pleier jeg å gjøre når jeg selv er lei, i forhold til jenter selvsagt. Merkelig nok ser det da ut til at jentene blir desto mer interessert når jeg møter dem ute og slikt, og egentlig ikke er interessert i annet enn kanskje å slå av en prat eller ta en runde på dansegulvet med de.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 28 feb. 2011 17:50

Enig med Sunway og Oslomann. Dating skal være lystbetont, føler du det er et ork å treffe noen, vil det uansett ikke bli noe ut av det, og du vil skuffe både deg selv og dem du møter. Da er det bedre å ta en pause og heller reaktivere profilen når du føler du har lyst til å møte noen igjen.

Og selv om du merker en biologisk klokke tikke, så husk at du ikke får gjort noe med det raskere ved å date noen når du er fed up av dating enn når du faktisk tenker på helt andre ting. Jeg vet, det er vanskelig, men sånn er det okkesom...

Skjult ID med pseudonym S ma. 28 feb. 2011 17:53

Jeg er også LEI. Ikke bare lei av dating, det har jeg igrunnen aldri vært særlig glad i, men lei av å prøve å bli kjent med en ny fyr for så å finne ut at denne ikke er den du leter etter. Synes alltid det er så kleint i begynnelsen:(

Skjult ID ma. 28 feb. 2011 17:53

Å ta en pause fra nettdating er meget bra.
Selv er jeg sånn ca. 1 mnd. på og 2-3 mnd. ute i det virkelige universe.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 28 feb. 2011 18:01

Hva med å være nøyere med matchen til folk på forhånd? Ikke bare med matchtallet, men også med profilen? Nå vet ikke jeg hvor nøye du er, men jeg vet at jeg er meget rett fram på min profil, og får dermed INGEN respons (som om det er et mål). Men da vet jeg i alle fall at hvis jeg får det, så er det noen som virkelig er interessert, før eventuell date.

Med andre ord så tenker jeg at problemet kansje er at folk ikke virkelig tør å være rett fram fra første øyeblikk, og dermed blir lurt inn i noe de angrer på.

Skjult ID med pseudonym ma. 28 feb. 2011 18:31

TS her....Samtlige jeg har datet har vært kjekke, hyggelige menn som jeg absolutt kunne falt for, ikke noe å sette fingeren på mao, men den lille gnisten mangler....så tror ikke jeg kunne oppnådd noe mer ved å være mer nøye i forkant - om det er gnist eller ikke vet man jo ikke før man ser hverandre face to face.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 28 feb. 2011 18:48 Privat melding

"om det er gnist eller ikke vet man jo ikke før man ser hverandre face to face."

Sikker på det? Hvis man matcher på det meste i interesser og holdninger, er ikke da sjansen stor for at det er gnist?

Kjekk og hyggelig er ikke akkurat det jeg mener med en god match. Sier jo stort sett ingenting synes nå jeg.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 28 feb. 2011 18:52

Jordfjern:
Jeg er i hvert fall sikker på det! Det hjelper kanskje på, men de jeg har klikket best med her er slett ikke de jeg har hatt mest til felles med sånn sett.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 28 feb. 2011 18:54 Privat melding

OOps. Glemte å krysse for anonym, men det er ikke så farlig. Da kan du se hvor rett frem jeg er iallefall.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 28 feb. 2011 19:00 Privat melding

Det er merkelig for meg. Matchtallet er ikke nok, det er helt sikkert. Men det står jo mye om holdninger og interesser på førstesiden i profilen også, pluss at matchteksten sier mye om hva som matcher eller ikke. Synes det er vanskelig å finne en eneste person som virkelig passer jeg..

Skjult ID med pseudonym moonlight ma. 28 feb. 2011 21:28

Jeg er så enig, så enig.
Utrolig mange hyggelige jenter, men de få gangene det matcher så er det enten hun eller jeg som trekker seg unna.
Jeg tror nok jeg tar en pause fra i morgen.
Mars blir sikkert ok uten sukker også :-)

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 28 feb. 2011 21:34

Dukke opp.....i inboksen din eller hvor da? Sikker på at han ikke er på matchlista di...at du bare har hoppa over han?

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 28 feb. 2011 21:39

Kanskje svaret er å gå inpå de du tidligere har hoppa forbi...sånn tenker iallefall jeg:)

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 28 feb. 2011 21:59 Privat melding

Går ann å bli lei i blant ja var møkk lei for et par måneder siden og tok en skikkeli pause fra all muli dating var så lei av all sjongleringen styret og maset :P

Nå er jeg mer i vår modus og koser meg bare :) møtt masse hyggeli mennesker d singel året..gått på noen smell..en nå nyli hehe som jeg angrer litt på men gjort er gjort..hadde noen dates den uka som var men ingen jeg fikk noe mere interesse for men super greie folk som kansje havner i venneskuffen.. men koser meg uansett nå og d er d viktigste så kansje du skulle ta en pause ja ?

Skjult ID ma. 28 feb. 2011 22:12

moonlight
Jeg tar snart pause, jeg også.
Kan hende vi ses ute i den friske luften da ?

Skjult ID med pseudonym moonlight ma. 28 feb. 2011 22:21

Haha Nå har jeg jo ingen andre valg enn å vandre gatelangs så det er ikke umulig.

Skjult ID ma. 28 feb. 2011 23:12

Du er nok ikke alene om å være lei av alt som handler om dating og menn, for det sitter ei her også!
Jeg har kun vært her et par dager og jeg er glad for at jeg bare har betalt sukker for en mnd....tenkte jeg fikk prøve å se hvordan dette var.
Det er helt sikkert masse hyggelige mennesker her og dette passer sikkert mange, men unntatt meg føler jeg!
Noen av meldingene som jeg har fått, har vært så uforskammet og de som har skrevet eier ikke snev av vanlig folkeskikk. Det er noen menn som tror at et kvinnfolk skal kun gå i en løpestreng fra kjøkkenet til soverommet....og det provoserer meg maksimalt. Jeg er født og oppvokst med likestilling og jeg har nok blitt litt `guttejente` som har bein i nesa. Og jeg klarer ikke å skjønne hvorfor enkelte syns at det er galt at ei jente kan litt om alt?! Hva så om jeg klarer å skifte dekk på min egen bil....hva så om jeg klarer å skifte olje selv også?! Og selv om jeg gjør dette, så er jeg faktisk ei dame som liker å ta meg godt ut og har alikevel et kvinnehjerte.

Nei, jeg går tilbake til den gode gamle måten:)

Du må ha masse lykke til med kjærligheten:)

Skjult ID med pseudonym ti. 1 mars 2011 00:06

TS har gått gjennom listen sin og funnet ut at det fortsatt er mye som ser ut som gull der ute...nye dater i loopen og stemningen på vei opp : ) Er ikke så mye som skal til....

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus ti. 1 mars 2011 00:15

Jeg var/er utbrent av sjekking for etter 10-15 års intens fokus og jobbing ble jeg litt "for flink" til det. I tillegg ble jeg litt lei alle sure damene som la for mye i det jeg trodde, og sa fra om, var en uskyldig flørt. :)

Virker som ulike mål mellom ( enkelte i) de ulike kjønnene sliter oss ut.. :D