Alle innlegg Sukkerforum

Å "hjerte" andre brukere

Vis siste innlegg
(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 01:50 Privat melding

Hva er greia med at folk setter hjerte på det motsatte kjønn, for så, når den andre personen faktisk skriver det første brevet så kommer det ikke noe i retur... Er det sånn at det er sport i å sette hjerte i hue og ræva eller hva er greia?

Skjult ID med pseudonym Cornelis ti. 1 mars 2011 01:53

Jeg trodde det var sånn bare jentene drev, jeg.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 01:54 Privat melding

Og jeg trodde det motsatte... Se, så feil kan man ta...

Skjult ID med pseudonym Cornelis ti. 1 mars 2011 02:02

Men seriøst, jeg tror folk bruker det forskjellig.

For meg virler det som en del jenter setter et hjerte i håp om å få et hjerte eller en melding tilbake. Jeg tar det som et tegn på tafatthet. De går gjerne inn og fjerner det hvis det ikke kommer noen reaksjon.

Andre bruker det nok som et slags "bokmerke". slik at de kan ffinne deg igjen selv om de kanskje har andre prosjekter på gang akkurat nå.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 02:07 Privat melding

Altså, jeg har jo satt ett og annet hjerte selv.. Men etter en tid, dersom det ikke kommer noe respons av noe slag etter besøk så fjerner jeg det jo igjen... Men har ikke satt hjerte selv, for så å ikke svare når jeg mottar brev fra den jeg har satt hjerte på... Det virker, for meg, en smule bakvendt...

Skjult ID med pseudonym Maja ti. 1 mars 2011 02:37

Jeg har fått mange hjerter, og er det noen jeg syns virker alright har jeg sendt et brev og det er veldig sjelden jeg har fått svar tilbake..... Skjønner ikke helt den greia der, når man har satt hjerte på noen syns jeg det er rart å ikke ønske kontakt......

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 1 mars 2011 03:46

Jeg setter hvertfall hjerte på de jentene jeg kunne tenkt meg å komme i kontakt med.
Selvsagt flott om jeg da hadde fått et hjerte i retur eller en melding om jenta var interessert.

Men som folk har nevnt i diverse andre tråder, så både bruker og reagerer folk forskjellig på hjerter.

Har faktisk selv vært ute for å få et hjerte fra ei jente først hvor jeg svarte både med å først gi henne et tilbake for så å følge opp med en melding, men fikk aldri noe svar.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 1 mars 2011 07:33 Privat melding

har igrunn aldri skjønt greia jeg heller.....i forrige uke fikk jeg endelig kontakt med en jente som hadde hatt hjerte på meg i nesten et halvt år, noen dager senere var profilen hennes deaktivert:)

Skjult ID med pseudonym katte ti. 1 mars 2011 08:11

Det var nok selvtillit, selvbilde, selvsikkerhet e.l. som sviktet.

(mann 31 år fra Buskerud) ti. 1 mars 2011 09:18 Privat melding

har vært borte i akkurat det samme.... Hun har fortsatt ikke fjernet hjertet, men svarte aldri på posten jeg sendte... :P
Kanskje dette egentlig er en konspirasjon fra sukker, om at alle meldinger ikke skal komme frem! :P
Ellers finner alle seg en kjæreste mye fortere og de slutter å tjene så mye penger!

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 1 mars 2011 11:15 Privat melding

Jeg bruker hjerter til 2 ting.

1. Vise interesse
2. Bokmerke

Uansett så er det klart jeg ville svart på en mail om en av de jeg hadde merket sendte første melding.

Skjult ID med pseudonym Joe ti. 1 mars 2011 11:26

Er mange jenter som setter hjerte. Hvis de ikke sender en mail innen rimelig tid så sender kanskje jeg en mail. Svarer de ikke da så blokkerer jeg. Enkelt og greit:)

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 15:18 Privat melding

Janei, skjønner ikke helt greia med å sette hjerte for så å ikke svare på brev man mottar av den man har satt hjerte på.. Det gir, for meg, ingen mening.. Men klart, det går jo an å ombestemme seg, men da fjerner man vel hjertet vel?
Men virker ikke som om alle bryr seg om/skjønner hvordan de skal fjerne hjerte.. Folk som har satt hjerte på meg, men som eg har avvist fint i en mld fjerner jo ikke hjertet de har satt på meg, de lar bare være å svare på avvisningen min, noe som i seg selv er helt greit..
Kan jo gå til den dramatiske blokkeringen, for å fjerne de "uinteressante" som har satt hjerte på meg, men syns det kan bli litt vel dramatisk og... :)

Men da har eg iallefall skjønt det sånn at folk bruker det forskjellig, at noen setter hjerte i hue og ræva, mens andre er mer selektive i hvem de setter hjerte på og fjerner etterhvert som interessen uteblir/dabber av...
Selv tilhører eg nok siste kategori.. :)

Skjult ID ti. 1 mars 2011 15:30

Jeg har fått inntrykket av at det er flest uten medlemskap som setter hjerter, et lite hint om at de gjerne vil ha kontakt men ikke vil betale for medlemskapet.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 15:42 Privat melding

Hehe! Ja, det er nok endel av de og... Ganske tafatt spør du meg... Verken medlemskap eller initiativtaker (bortsett fra å sette et hjerte på et bilde)... Lover ikke bra! :p

Gir som oftest ikke respons på bare et hjerte, med mindre eg liker det eg ser og leser i profilen da.. Men dersom en person, uten bilde setter hjerte får han ingen respons.. Har han bilde og tekst derimot, er det større sjanse for at jeg sender et første brev, for å se om det er noe av interesse...

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 1 mars 2011 15:48 Privat melding

@Joe

jeg bruker d på samme måte :)