Alle innlegg Sukkerforum

blei "Stood up" her på sukker...

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) ti. 1 mars 2011 22:45 Privat melding

Da har man opplevd det - æ blei kontakta av ei jenta her på sukker, og avtalte å møtes over en kaffekopp. Ho dukka ikke opp...?!? ka e vitsen med sånn oppførsel? Det e jo lov å ombestemme seg, men da e jo normal folkeskikk at man sier ifra....

Kjipt.

Skjult ID med pseudonym 9876 ti. 1 mars 2011 22:48

Sier litt om henne det, så hun hadde ikke vært noe å samle på uansett:) Sånt skjer sjelden eller aldri så da har du fått din dose:)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 1 mars 2011 22:49

HUFF!

For en nedtur. Skulle ønske ingen trengte å opplevde dette, for det er toppen av uhøflighet, spør du meg.
Du får trøste deg med at du fortjener bedre - selv om det KAN være viktige årsaker til å ikke dukke opp.

De tre første gangene jeg avtalte date på sukker, dukket ingen av de tre opp.
Så jeg forstår følelsen av å stå og blomstre og føle seg totalt dust - særlig om du er litt følsom av natur som meg.

Men stå på! Ikke la deg knekke av dumme jenter som ikke kjenner sin besøkelsestid. Lykke til videre! :-)

Skjult ID med pseudonym jau ti. 1 mars 2011 22:51

Sånt skjer skjelden eller aldri? Oppps...det var jo trøstens ord;)

Skjult ID med pseudonym backfire ti. 1 mars 2011 22:52

Det burde da være lov til å henge ut slike jenter her...

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 1 mars 2011 22:52

Har aldri opplevd det selv, men er hun for feig til å ikke møte opp og ikke si ifra, så viser hun at hun ikke er noe å satse på uansett. Hun må i hvert fall ha en j**la god grunn for ikke å ha møtt opp!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 1 mars 2011 22:54

Eller slike gutter, backfire?

Næh...hvorfor det? Det finnes alltid en grunn for ting......og man kan selv velge bort nettopp pga slike grunner.
Har aldri hatt behov for å henge ut en som ikke møtte til avtalt date. Jeg er bare ferdig med vedkommende :-)

Skjult ID med pseudonym Undrende.. ti. 1 mars 2011 22:55

Det var dårlig oppførsel helt klart. Ingen fortjener det.
Hun burde ha sagt fra.
Lykke til med neste date. Jeg tror ikke det er så ofte dette med å ikke møte opp skjer.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa ti. 1 mars 2011 22:56

det var leit, håper du får en unnskyldning og god forklaring

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 23:05 Privat melding

For en kjiping! Man gjør jo ikke sånt!

håper ikke at det representerer standarden her inne, er man ikke interesserrt i å møtes allikevel, så sier man ifra.

som den naive godtroende ppersonen jeg er, bare må jeg spørre: hun tok ikke feil av dagen da, eller stedet dere skuulle møtes?

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 1 mars 2011 23:08 Privat melding

Kjipt da :/

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 1 mars 2011 23:10 Privat melding

Har opplevd det der en gang, at daten ikke har dukket opp. Noen dager senere kom beskjeden at hun hadde havnet på sykehus pga knivstikking. Det var en akseptabel unnskyldning.

Skjult ID med pseudonym mega ti. 1 mars 2011 23:12

pgmp
En sjalu X ?

Skjult ID med pseudonym mega ti. 1 mars 2011 23:13

TS
ikke bry deg om henne. Du fortjenner noe bedre.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 1 mars 2011 23:19 Privat melding

Uff, den er lei! Men du kan i det minste trøste deg med at du slapp å involvere deg med ho da... Dessuten, når folk har samvittighet til å gjøre sånt så har de dessverre ikke mange sperrer hva normal høflighet angår... Og du kan vel i grunn være glad for at du "slapp unna" :)

Ikke heng med hodet, men se heller frem til neste date med ei ny jente! :D

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 1 mars 2011 23:28

@ TS

Det har skjedd meg en gang her også, så helt uvanlig kan det ikke være selv om det er relativt sjeldent. Og hun jeg skulle møte kom aldri med noen unnskyldning eller forklaring i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym medusa on. 2 mars 2011 09:21

Har også opplevd at gutter man har prata med over lengere tid, har "fordustet" når det har blitt snakk om å møtes... Stor i kjeften og snar å springe... Så helt klart noe som hender begge kjønn, og ikke såååå sjeldent som man skulle tro!
Slike folk er ikke noe å samle på - å du har det bedre uten! Lykke til videre! :)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 2 mars 2011 09:52

@ medusa

At folk av begge kjønn prater her i lengre tid for så å bare forsvinne er nok ganske vanlig. Jeg har i alle fall opplevd det mange ganger i forhold til jenter her. Men det TS skriver om her er å faktisk avtale å møte noen på et bestemt sted til en bestemt tid, for så ikke å møte opp og la vedkommende sitte der skuffet og med følelsen av å ha blitt holdt for narr. Det er hakket verre enn at folk bare slutter å skrive vil jeg påstå. Selv sto jeg en gang en fredagskveld midtvinters og frøs ræva av meg i rundt 30 minutter før jeg innså at jenta ikke kom, fordi vi hadde avtalt å møtes ved et landemerke så det ville være lett å finne hverandre. Hun hadde nummeret mitt, men sendte meg ikke en gang en sms. Jeg hadde ikke hennes.

Av det lærte jeg i alle fall tre ting:

1) Jeg kommer aldri igjen til å møte en jente som ikke vil gi meg telefonnummeret sitt. Aldri. Det der var første og siste gang. Jeg driter i unnskyldninger som at hun synes det er skummelt å gi det til fremmede. Får jeg ikke nummeret hennes så stoler jeg overhode ikke på at hun kommer, og da kan det være det samme.

2) Jeg kommer aldri til å sette meg på et fly eller en lengre togreise for å møte noen fra nettet for første gang. Jeg kan bare være glad til at jeg skulle møte dama den gangen i min egen hjemby, Oslo, slik at jeg i det minste ikke brukte mer enn 20 min på å komme meg hjem etter skuffelsen. Men det har vært andre menn som har fortalt historier her på forumet før, om hvordan de har reist i opptil 3 -4 timer hver vei for å møte noen og så har ikke jenta tørt eller villet møte dem likevel (jeg har fortsatt til gode å høre om en jente som har opplevd det samme, men det kan sikkert skje det også). Vil noen utenbys fra møte meg nå så får de komme til Oslo, eller til nød innen en 20 -30 minutters togreise herfra (Bærum, Kolbotn etc), eller vi kan møtes hvis jeg tilfeldigvis skal dit de bor pga jobb eller lignende. Hvis ikke får det være det samme. Synd at det skal bli slik, men det er jo dessverre ganske åpenbart at ikke alle er til å stole på. Dessuten er jo sjansen for at det er full match ganske lav likevel, så uansett greit å gjøre det enkelt og ikke investere for mye tid og penger i å reise langt for å møte noen du mest sannsynlig ikke faller for likevel.

3) Jeg kommer nok aldri til å avtale å møte noen utendørs på vinteren igjen, hvis jeg ikke kjenner vedkommende;)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 2 mars 2011 10:10

@ medusa: hehe... menn som har "fordustet"... enten det var meningen eller ikke var det et ganske bra uttrykkk!

@ Oslomannn Mitt telefonnummer gir alle opplysninger om hvem jeg er og hvor jeg bor. (Gjør ditt?) Derfor gir jeg det bare til de som jeg føler meg trygg på, og som jeg minimum har fornavn og etternavn på. Har vært plaget med telefonterror natt og dag uten å vite hvem det var. Poltianmeldt og greier. Så Oslomann - jeg vil faktisk påstå det er verre å bli plaget over tid (risiko ved å oppgi tlf. for raskt) enn å blir stood up (risiko ved å ikke få nummeret). Eller egentlig hadde det vel ikke hjulpet deg noe om du hadde nummeret hennes? Hun ville vel ikke tatt den om du hadde ringt...? Hun hadde jo ditt, så det var vel ikke snakk om at hun ikke fant deg?

Det finnes dessverre ustabile folk, og folk som ikke sier fra at de uteblir. Jeg har heldigvis aldri opplevd det.. og aldri selv oppført meg sånn. Men jeg ville aldri avtalt å møtes ute om vinteren, nei! Sjelden om sommeren også faktisk. Sjansen for å gå på kjente på Aker brygge eller Nationalteatret er stor, og det er ikke det jeg ønsker når jeg skal møte en date for første gang... Men lærer så lenge man lever!

Skjult ID med pseudonym medusa on. 2 mars 2011 10:58

@ Oslomann: Jeg har faktisk blitt stood up et par ganger også! Riktig nok ikke av en nett date, men like kjipt å sitte dær å vente forgjeves likeså! Eller stå i regnet for den saks skyld! Og jeg er ganske forsiktig med hvem jeg avtaler en kopp kaffe med nå! :P Er det rart man blir mer og mer skaptisk til menneskeheten? Haha!

@ Binders: det skulle være "fordunstet" men fordustet er et like greit uttrykk vil jeg tro! ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 2 mars 2011 11:20

@ Binders

Beklager å høre at du har blitt utsatt for telefonterror, men det er faktisk ikke bare jenter som løper den risikoen. Jeg har ikke opplevd det selv, men jeg har kompiser som har gjort det. Og mitt telefonnummer forteller både hvem jeg er, hvor jeg bor og hvem som er arbeidsgiveren min ja. Jeg oppgir selvsagt både navn og nummer selv før jeg skal møte en jente, det skulle bare mangle, og jeg forstår ikke hvorfor noen jenter skulle ta sjansen på å møte noen de ikke en gang vet hva heter. At jeg kanskje går glipp av en og annen jente ved å insistere på tlf nr hennes kan være, men det er jeg villig til å risikere. Jeg har kun én gang avtalt å møte noen uten å ha nr hennes og hun møtte ikke opp. Av de kanskje 30 jeg har møtt som jeg har hatt nummeret til har ALLE møtt opp. Så jeg tror rett og slett at terskelen for ikke å møte opp er lavere hvis du ikke en gang har oppgitt nummeret ditt. Dessuten er det praktisk i forhold til eventuelle forsinkelser og slikt, og jeg er heller ikke så glad i følelsen at hun har mitt nummer og kan finne ut alt om meg, mens jeg ikke vet noe om henne. Det bør være litt balanse i tillittsforholdet her.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 2 mars 2011 11:22

Dessuten er jeg tydeligvis ikke veldig vanskelig å spore opp, for en jente jeg pratet med her på Sukker for litt siden klarte det uten andre opplysninger enn fornavn og hjemby. Jeg tipper hun startet med facebook og tok det derfra (jeg har et såpass uvanlig navn at jeg ikke er altfor vanskelig å finne på face, og bruker som de fleste andre her gjenkjennelige bilder), men gudene vet for det første hun kom opp med var arbeidsgiveren min og jobbstillingen. Det var nesten litt creepy. Det tok meg for øvrig bare et par minutter å finne henne også, ut i fra fornavn og hvilket nabolag hun bodde i (jeg var tilfeldigvis godt kjent der), men det sa jeg ikke til henne. Jeg ville ikke en gang ha tatt meg bryet med å forsøke hvis ikke hun hadde gjort det med meg først, og jeg følte det ble litt som en personlig utfordring. Nesten alle er jo på facebook i dag så det er ofte ganske lett å spore opp folk hvis man vil. Og den der ”friend suggestion” applikasjonen til face graver seg jo inn i alle andre programmer du har på dataen, fra msn til e-post. Jeg har flere ganger opplevd at jenter jeg kun har e-posten eller msn-adressen til har blitt foreslått av face som nye ”venner”, med fullt navn og profil, fordi de tydeligvis har brukt den samme msn-adressen/ e-posten her som de har lagt inn på facebook. Så hvis dere skal chatte med folk privat jenter, men ikke vil at de skal vite hvem dere egentlig er, så foreslår jeg at dere enten bruker sukkerchatten eller oppretter en helt egen msn-konto og egen e-postkonto kun til dette formålet. Det hjelper lite å kalle seg ”eventyrjenta@hotmail.com” hvis facebook tyster;)

@ Medusa

Ja, like kjipt uansett om h*n du skal møte er noen fra nettet eller fra andre steder, helt enig i det:)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 2 mars 2011 11:45

Kjøper det du sier om balanse og likhet i "forholdet", Oslomann, og også det om at terskelen kanskje føles lavere om personen ikke vet hva de heter og hvem de er...

Jeg har opplevd noen ganger at menn med uregistrert nummer vil ha mitt, men det får de ikke. Men om jeg finner dem på gule sider er det OK. Da kan de få det hvis magefølelsen ellers er god. Og som regel er den jo det hvis jeg har lyst til å treffe dem.

For øvrig har jeg også flere ganger møtt noen uten at det har vært snakk om telefonnummer fra noen kant. Sjekker Sukker rett før jeg går. Har alltid gått bra det og. Men det er viktig å ha et konkret møtested. En liten kafe med fem bord eller noe. Ikke "ved inngangen til Aker brygge". Typisk dårlig møtested for første gangs treff... ;)

(mann 40 år fra Oslo) on. 2 mars 2011 16:09 Privat melding

Takk for feedback`en, folkens. Tydelig at æ e ikke den eneste som har opplevd det her.
Til dem som spurte om det kunne være en misforståelse ang dato/klokkeslett - vi utveksla tlf nr på forhånd og ho svarte ikke da æ ringte ho mens æ satt på møtestedet, pluss at ho va pålogget på sukker senere på kvelden. Så nei, æ kan vanskelig se for mæ at det va nå fornuftig forklaring på det her.

Ho ombstemte seg vel bare, og det e jo lov.... men ho kunne jo sagt ifra, det va vel poenget med mitt lille "hjertesukk" :)