Alle innlegg Sukkerforum

profiler = tull?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt87 on. 2 mars 2011 00:05

Etter å ha vært på sukker stund så har jeg begynt å spekulere om folk sitter å lyger til seg selv når de lager en profil?
Eller at noen beskriver hva de er ute etter, men i virkeligheten er det noe helt annet.

For eksempel, man kommer over profilen til en person som passer ganske godt til sin egen profil. Men når man prøver å få kontakt med personen, får man ikke noe tilbake.

(mann 31 år fra Buskerud) on. 2 mars 2011 00:07 Privat melding

That's life.
Kanskje det var et eller annet de ikke likte.
Kanskje de dreiv å snakket med noen andre de likte ganske godt.
eller kanskje de ikke likte ilde ditt. Skal ikke være lett :-(

Skjult ID med pseudonym gutt87 on. 2 mars 2011 00:15

Nei skal visst ikke være det :(
Skjønner dette er noe som kan skje en gang i blandt, men gjentatte ganger?

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 2 mars 2011 00:16 Privat melding

Tror nok mange, dessverre, bruker sukker som en liten "selvtillitsboost" i hverdagen...

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 2 mars 2011 00:17

Jeg innrømmer at jeg selger meg litt i profilen. Ikke mye i det hele tatt, men jeg viser sannheten fra den beste siden.

Så er jeg da ytterst kritisk til meg selv også. Kanskje til og med i dette jeg skriver nå.

Men det er lov å pynte. Løgn straffer seg dog.

(mann 31 år fra Buskerud) on. 2 mars 2011 00:18 Privat melding

En av de største temaene på forumet her er jo at jenter sjelden svarer. Så du får bare prøve igjen og igjen.
jeg har en liten tørkeperiode nå... :P
Skal se om jeg skal bli litt mer aktiv igjen snart...
Men jeg bruker litt tid før jeg "tør" å sende et brev, og når jeg da ikke får svar heller, så tar det enda litt lengre tid før neste brev blir sendt :P

Skjult ID med pseudonym gutt87 on. 2 mars 2011 00:26

Ja skal vel være love å pynte litt på profilen, men er forskjell på pynt og løgn.
Det er vel noe i det du sier der Sabine :(

Hvis man ikke skal svare på brev, så skjønner jeg egentlig ikke helt poenget med å lage profil, men igjen er vel kanksje dette med selvtillitsboost å gjøre
Har selv hatt en lengere tørkeperiode nå, vuderer kanskje bare å ta en pause fra dette sukker opplegget :P

(mann 44 år fra Akershus) on. 2 mars 2011 06:59 Privat melding

Det er jo "salgsannonse" det er snakk om. Vi legger opp bra bilder, eller bilder vi liker. Vi legger ikke opp bilder der vi peller oss i nesen eller våkner opp etter å ha sovnet i fylla og blitt "dekorert" av de andre. Vi skriver ikke at vi fiser på bussen eller at vi synes det er gøy å se folk som faller på isen.

Hva forventer du? At alle skal være helt ærlige? For det første kan man ikke være objektiv (objektivitet er en myte - man kan kun være subjektiv, men i varierende grad), og for det andre eier de fleste av oss ikke selvinnsikt ;)

(mann 35 år fra Østfold) on. 2 mars 2011 09:20 Privat melding

Hehehe...
De som leser brevet du sender uten å engang gå inn på profilen til avsender virker for meg litt overfladiske...
Og hvem vil vel ha en overfladisk kjæreste? Ikke jeg ihvertfall...
Så om frøkna ikke svarer eller viser noen form for interesse så får ho bare ha det så godt:)

Vi kan ikke sitte å sutre over de som ikke svarer ihvertfall..
Da får selvtilliten seg en knekk, og det skal ikke være så lett å knekke den.. Skal det vel?

Det finnes mange bra frøkner her.
Så tre på deg et breit smil igjen og fortsett søken...
:)

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 mars 2011 10:06 Privat melding

"I never let the truth get in the way of a good story" var favoritt utrykket til en kompis av meg når jeg bodde i Australia... lurer på om det er flere her som tenker det samme når de skriver sine profiler! :P

Skjult ID med pseudonym Binders on. 2 mars 2011 10:15

Det er vel ikke sånn at det bare er to profiler som passer godt til hverandre? Om hun skriver med tre andre allerede som også har profiler som passer godt sammen med hennes, så er det ikke så rart du ikke alltid får svar. Den vanligste grunnen til å ikke svare, er at en del menn "klager på avslaget". Eller at de rett og slett ikke tar seg tiden, men holder fokus på den man er interessert i. Om det en dag er deg, blir du kanskje glad for akkurat det?

Men jeg synes det hadde vært en fordel å legge ned profilen raskere i de periodene man vet at ingen nykommere får svar...

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 mars 2011 10:39 Privat melding

Tok og timet hvor lang tid det hadde tatt meg å åpne en melding, trykke på "lim in høflig avslag" og trykke på send (det gjorde jeg faktisk ikke, så tiden hadde kanskje vært litt lengre...) og det var 2.4 sekunder. og mesteparten av den tiden var ventingen fra jeg trykket på en melding og meldingen åpnet seg!

så jeg kommer nok aldri til å forstå hvorfor noen som ikke er interesert ikke greier å trykke på "lim in høflig avslag" og de som kanskje snakker med noen og kunne tenke seg å snakke med meg ikke trykker på "lim in avslag med mulig åpning".

uten å ha tatt vare på alle meldingene jeg har sendt, så jeg kan ikke gi noe %, men jeg har fått 2 avslag på meldinger, resten har jeg aldri hørt i fra. det første var standard melding, men den andre beder i den forstand at hun skrev at hun hadde sett på profilen min og likte den, men at hun drev å datet noen andre så hun ville fokusere på det. Ble jo litt lei meg selvfølgelig, men det gikk fort over for jeg skjønte jo at hun var en skikkelig go' jente, noe jeg på en måte viste siden jeg ville bli kjent med henne! :P

Skjult ID on. 2 mars 2011 11:14

HVA??? Har du sendt melding og ikke fått svar??? Har aldri hørt om slik frekkhet selv om jeg har vært på sukker og forumet i et år. *Dypt sjokkert*
Vi må få flere tråder om emnet. *Fortsatt sjokkert*

Skjult ID med pseudonym Binders on. 2 mars 2011 11:24

rasec - du tar det for gitt at alle foretrekker å få et standard-avslag framfor stillhet? Det stemmer IKKE, selv om det muligens gjelder flertallet. Det er meningsøst å snakke om at det tar 2,4 sekunder. Det er jo ikke det som tar tid. Det er å vurdere personen. Du bruker vel mer enn 2, 4 sekunder på det... ? I tillegg fører avslag lett til klage på avslaget og surmuling, dessverre. Kanskje du mener blokkering sammen med standardavslag er bedre enn å ikke høre noe, men ikke alle er enige i det.... Jeg synes det er kjipere. Husk at de som er blokkert heller ikke vil komme opp som match på sukkerfest. Derfor kan det faktisk være risikababelt å skrive til de man er interesssert i.... Husk at du kan ha en ny mulighet om du ikke har fått svar.

Mange svarer vel også om meldingen er god nok eller om timingen er bedre!

Jeg svarer alle (dog ikke med standard-svaret for det liker jeg ikke å få selv), men så får jeg heller ikke 30 meldinger om dagen. Hadde jeg fått det, hadde jeg neppe svart alle. 30 meldinger i året er nærmere min virkelighet... ;-)

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 mars 2011 11:46 Privat melding

@Binders
jeg tror du tar for gitt at jeg snakker om hva "alle" foretrekker, men der tar du feil. hvis du leser posten min så snakker jeg veldig varmt om en person som jeg kaller "jeg". Jeg bryr meg ganske lite om hva du og alle andre foretrekker å bli avvist på, jeg vet hvordan jeg ville ha likt å bli avvist, og hadde ikke hatt noe imot om noen sa rett ut at de syntes jeg var stygg/lav/kjedelig, fordi jeg setter pris på at folk er ærlige. jeg behandler andre som jeg selv vil bli behandlet, jeg har selv sendt ut meldinger der jeg sier at jeg ikke er interesert.

ja, jeg bruker faktisk tid å vurdere personer på, det kalles førsteintrykk, og psykologer og forskere har kommet fram til at de fleste danner seg dette i løpet av de første 7 sekundene. så for meg så hadde det tatt under 10 sekunder å vurdere noen og sende dem en avslagsbrev. hadde jeg fått 30 meldinger om dagen, og jeg hadde gjort det samme med alle, hadde jeg brukt 5 minutter på det. 5 minutter.. det er vel så lenge det pleier å være pauser i mellom en tv program, er det ikke det?

"...I tillegg fører avslag lett til klage på avslaget og surmuling, dessverre.." her antar du noe, har du noe fakta å backe det opp med? jeg har aldri gjort noe slikt no, ser på det som rimelig barnslig spør du meg! har du gjort noe slikt? har noen andre, både menn eller damer som er på forumet i alle fall, sendt et "klagebrev" når noen har sendt deg en avvisningsmail? si i fra, det hadde jeg satt pris på!

Skjult ID med pseudonym Binders on. 2 mars 2011 11:58

Rasec - Du sier: "så jeg kommer nok aldri til å forstå hvorfor noen som ikke er interesert ikke greier å trykke på "lim in høflig avslag"

Og du argumenterer med at det går raskt. Da prøver jeg å forklare at det ikke går så raskt som du vil ha det til (tipper jeg bruker 3-4 minutter på å vurdere en profil, se på matchtre, bilder, lese teskt osv), og et par minutter på å skrive og sende avslag. Det handler ikke om å "greie det" når ikke alle engang ønsker det, er du enig?

Nei, jeg "antar" ikke at det i blant blir klage på avslaget. Det er en gjenganger av et problem her på forumet. Og jeg har opplevd det selv mange ganger. De fleste responderer ikke på avslag, og noen takker til og med hhøflig for beskjed og øsnker lykke til. Men noen blir direkte ubehagelige, eller skal forklare at jeg ikke kan vite nok om han til å avslå, eller at han er i Oslo så og så ofte, eller at det er mitt tap osv. Noen menn takler dessverre avslag dårlig. At det er barnslig er vi helt enige i. Men det kan være med på å forklare hvorfor noen ikke "greier" å trykke "lim inn høflig avslag" :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 2 mars 2011 12:19 Privat melding

@Binders
så du mener at for hver førstemelding du får av noen, at du, UANSETT om du syntes de ikke er attraktive i det hele tatt eller ikke, tar det 3-4 minutter for å vurdere profilen?

da kan jeg LETT si at du er en bedre person enn det jeg er! hvis noen sender meg en førstemelding eller setter hjerte på meg, og jeg syntes ikke at de er attraktive i det hele tatt, så bruker jeg mest sannsynlig ikke mye tid på å sende en melding med avslag. nå er det jo slik at jeg trykker ikke de standard avslags greiene, jeg skriver tingene selv. men jeg skriver ganske fort, nesten like fort som jeg snakker, så det tar ikke lang tid nei.

så nei, jeg er ikke enig, for jeg tror veldig mange gjør det helt lik, bortsett fra det å sende en melding. jeg velger å tro (for jeg har ingen fakta å basere dette på) at mange ser på bildet som dukker opp ved siden av meldingen, hvis de liker den så går dem inn i profilen, hvis ikke så gidder med ikke å svare. Dette kan du se veldig lett ved at du ser når en melding har blitt lest som du har sendt, og du kan se hvem som har vært innom profilen. ut i fra min opplevelse, så går kanskje 5-10% av de inn i profilen min, mens resten gjør ikke det. så ja, for meg så handler det om å ikke greie det, eller bedre sagt, ikke gidder eller ta seg tid til d.

jeg har lest et par ganger om folk som har fått klage på avslaget, men ikke i samme stor grad som folk klager over å ikke ha fått svar i det hele tatt og som gjerne ville ha hatt det. de nevner selvfølgelig ikke om de hadde klaget på svaret, men velger å tro at de ikke hadde gjort det. så jeg velger å tro at det å klage kan sees som aviket i det som er standarden, ikke at det er selve standarden.

og til sist, hvis du er redd for å få en klage etter en avslags, så kan man altids sende en avslag for så å blokere personen. og jeg trenger sikkert ikke å regne ut hvor lang tid det hadde tatt og legge det til kalkyla "første intrykk + standard avslag = god folkeskikk" (i mine øyne, hvis ikke det var opplagt for noen...)

Skjult ID med pseudonym dame on. 2 mars 2011 16:30

Det er nok et par jenter her på sukker som får så mange meldinger at de orker ikke å svare alle.
Men...
Mesteparten av de som ikke svarer må være de som ikke har rent mel i posen, tror jeg.

Mennesker har bra fantasi og er skapt for å kunne lage historier. I den virkelige livet har man ikke så mye muligheter til å pynte på seg selv i den forstand at man kan utbrodere enten på utseende eller på andre fakta.
Så kommer man på nett og der er så mange muligheter at man bare ta de mulighetene i bruk. Noen ganger helt bevisst, noen ganger ikke. Man vil nemlig tro selv at man er "litt" bedre enn i virkeligheten.
Noen har det vanskelig å beskrive seg selv og bruker de klisjene som finnes tilgjengelige og det blir feil, det også. Så kanskje hadde vært lurt å få en kompis eller en venn, en som kjenner oss til å lage beskrivelse, vet ikke jeg. Men det hadde vært litt mindre subiektivt.

Skjult ID on. 2 mars 2011 18:31

Slik er det på nettet. Man får ikke endret det. Blir det for stort problem, er ikke nettdating noe for deg.

Skjult ID on. 2 mars 2011 20:03

Jeg tror at mange pynter på sannheten, og fremstiller en sånn versjon av seg selv som de ønsker å selge- gjerne den de har fått vite selger.

Personlig misliker jeg utrykket "å selge seg selv", som man også bruker i arbeidslivet. I arbeidslivet selger jeg ikke "meg selv", men arbeidskraften min. Kan jeg gjøre oppgavene eller ikke, og hva får jeg igjen?

På et sted som sukker.no er det for meg malplassert med ordet "selge" i det hele tatt, fordi det handler ikke om en maskingmessig prosses hvor jeg gir noen det de vil ha, mot noe jeg vil ha (prostitusjon, ja..), det handler om at jeg er noe den andre liker, og den andre er noe jeg liker. Hvis jeg ikke er noe de fleste liker, skal jeg da prøve å "vri" på sannheten så jeg jeg får solgt meg selv?

Jeg vil ha ekte mennesker. Fra første stund. Da vet jeg hva jeg får.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 2 mars 2011 21:55

Selvsagt trekker man frem de positive sidene sine. Jo da, jeg skriver nå enkelte mindre fordelaktige ting i profilen også, men det er forskjell på å skrive at man er tynn i håret og å skrive at man er langsint, for å si det sånn.