Alle innlegg Sukkerforum

*** K J E M I *** Hva er egentlig kjemi. ?

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 2 mars 2011 15:40

Er det når en samtale flyter gjennom kvelden å du vil se personen igjen, men du tenkte ikke på sex under de 2-3 timene ?
Eller er det når du bare må se på han hele tiden, hører nesten ikke hva han sier fordi du er oppslukt ?
Vi mener det samme om forhold,politikk,oppdragelse,sport,,,,,,?
Eller at du bare må høre stemmen en gang til før du legger deg ?

Noen glemmer man aldri selv etter 5 min møte - rart?

Jeg er nok en person som lett får kjemi med mange, men ytterst få jeg vil dele seng med :)

Hvordan er dere ?

Noen bare vil man ha, men kan aldri få....kjipt.

Skjult ID med pseudonym on. 2 mars 2011 16:22

Vanskelig.... Men for meg tror jeg det handler om en følelse av at jeg vil se vedkommende igjen, praten flyter lett og jeg synes det er interessant og morsomt å prate med han. Og at jeg kjenner en fysisk tiltrekning, jeg vil ta på ham og være nær ham.

(kvinne 28 år fra Akershus) on. 2 mars 2011 16:28 Privat melding

for meg er det når jeg rødmer om jeg tenker på ham, får sommerfugler i magen når jeg ser ham, og gleder meg til å snakke med ham og være rundt ham igjen :-)
men er lenge siden jeg har hatt den følelsen nå, men ser frem til å føle god kjemi med noen igjen, når praten flyter, latteren sitter løst og følelsen av at kvelden aldri kan ende ^^,

Skjult ID med pseudonym vcxz on. 2 mars 2011 19:02

Kjemi for meg er når jeg føler meg akseptert og hun smiler og er nysgjerrig på meg, samtidig som hun ikke overkjører meg med prat, eller overlater kontrollen på samtalen fullstendig til meg. Absolutt en fordel å merke med en gang at jeg er fysisk tiltrukket av henne også, men den fysiske biten blir uansett forsterket om jeg etterhvert merker at jeg liker jenten veldig godt, men kanskje i utgangspunktet ikke var så veldig tiltrukket av henne.

Personlig er jeg veldig obs på at kjemi kan oppstå etterhvert, men forstår at dette funker dårlig for de fleste(?) i datingverdenen. Har et inntrykk av at kjemien helst bør oppstå ganske kjapt på første date for at det skal være verdt å gå videre. Selv kan jeg være ganske sjenert og trenger tid til å åpne meg. Graden av sjenerthet kommer ann på hvordan jeg oppfatter den andre personen, men jeg har ofte erfart at jeg har fått veldig god kjemi med folk (vennskapelig, kollegialt) etter en litt treg start.

Er ganske ny i datingverdenen, og frykter at jeg går glipp av flere muligheter til et forhold fordi jenten avskriver meg ved første anledning. Hvorfor må det absolutt være en veldig kjemi til stede allerede helt fra starten av? Er ganske sikker på at veldig mange vennskap/forhold aldri ser dagens lys fordi mange er alt for kjapp til å konkludere helt i begynnelsen.

Ja, jeg føler meg litt forlatt her i datingjungelen.. :)

Skjult ID med pseudonym Oslo on. 2 mars 2011 19:16

@ vcxz - Enig med deg. Jeg også trenger tid, ender stort sett opp med mange venner. Men ønsker meg selvsagt den ene som jeg ikke vil leve uten.

Lykke til .

Skjult ID on. 2 mars 2011 19:29

Det eneste jeg vet er at jeg føler meg absolutt mest vel med de som ligner på meg personlighetsmessig. Men kansje det ikke nødvendigvis er svaret på hva god kjemi er. Det kan kansje like gjerne være at man utfyller hverandre. Som to puslespillbrikker.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 2 mars 2011 21:52

Hvis det er mer enn at praten går bra og at jeg vil treffe henne igjen, så har jeg aldri opplevd kjemi i hvert fall...

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 2 mars 2011 22:46 Privat melding

god kjemi er vell som hovedinlegger skriver, forøvrig kan man jo lett få god kjemi med mange mennesker på et vennskapelig plan. Men skikkeli go kjemi på et romantisk plan er vell litt for meg når jeg faktisk kan finne på å bli litt flau eller sjenert noe jeg aldri blir ellers!! opplevd d ytterst få ganger men fins noen som klarer å få meg "satt ut" og...når selv jeg ikke skravler løs som en foss..da er d kansje no der...men på den annen side har jeg hatt knall go kjemi på et vennskapelig plan som etterhvert har utviklet seg..

hehe merkeli akkurat i d jeg sitter å skriver d her ringer d en kar, som jeg faktisk hadde en sånn knall kjemi med..husker første gang jeg møtte han da var d virkeli sommerfugler i magen og reine tenåringsfølelsen hvor d omtrent føles som om verden ikke eksisterer og alt er elektrisk :P vi hadde d sånn en hel uke..men neste gang vi møttes igjen var kjemien borte.....men etter telefonsamtalen å dømme ikke helt borte enda hehe .P nei livet er arti til tider..rart d der hvordan ting funker.. men en sånn type kjemi er d jeg vill oppleve igjen!

Skjult ID med pseudonym Z on. 2 mars 2011 22:47

Hva kjemi er? Jeg aner ikke........

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 2 mars 2011 22:51

For meg er "kjemi" mellom mennesker sosial trivsel - "kompatibilitet". Intet mer, intet mindre.

For at jeg skal virkelig bli revet med, behøves noen flere fagretninger og fremmedord.
(Åh, jeg høres blærete ut!)