Alle innlegg Sukkerforum

Lei av å bli lurt! Advarsel damer!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym peppermø on. 2 mars 2011 23:47

Er relativt ny på sukker men gammel i netdating verden. Har riktignok være ute av gamet de siste 4 årene pga samboerskap.
Jeg kom relativt fort i kontakt med en som vekket min interesse ( han kontaktet meg først). Denne karen er ikke norsk. (amerikansk men litt sydlanske aner utifra bildene) I profilen står det at han bor i oslo (hevder han flytta hit i november) men denne månden som jeg har vært i kontakt med han har han befunnet seg i afrika på forretningsreise. Han har også et meget spesielt yrke.
Profilen er skrevet på norsk med språket bærer preg av at det antakelig er brukt et slags direkteoversetting program.
Denne karen har altså hatt alle de kvaliteter jeg har sett etter hos en mann og han har på mange måter vært "for god til å være sann". Han skriver mail som bokstavelig treffer deg midt i hjertet( kommunikasjonen foregår på engelsk)
Det lar seg av en eller annen grunn ikke gjøre å se ham på webcam. Får hele tiden feilmelding og han har heller ikke mulighet til å se min webcam.Vi har prøv å utveksle sms men de går ikke gjennom. Den gangen jeg prøvde å ringe ble det samtalen brutt med engang uten at jeg hørte en lyd.
I dag morges fikk jeg en forespørsel om at noen ville legge meg til som venn på msn. Det var et engelskklingende damenavn som hadde lagt meg til. Denne damen sender meg en melding hvor hun sier at jeg ikke kjenner henne men hun lurte på hvor godt jeg kjenner " peter brown" (kaller han det) Jeg ble jo selvfølgelig kjempenysgjerrig men spurte hvorfor i all verden hun ville vite det . Jeg sa hun kjente ham antakelig bedre enn jeg og at han virket som en ordentlig kar men kunne enda ikke skjønne hvorfor hun lurte på det. Hun takket og sa at hun syns også at "he seems like a genuin person" but im just doing my homework because my friends tells me there so many bastards on the internet just after your money.
jeg spurte om hun hadde truffet ham på en datingside og det bekreftet hun at det hadde hun gjort,
I likhet med meg hadde fyren lovet gull og grønne skoger og de hadde kun hatt kontakt en uke. Overfor henne sier han at han skal flytte til australia ( hun var derifra) og "he cant wait to see her " i likhet med meg og han kaller oss begge to "babe".
hadde en lang chatt med damen som viste seg å være riktig så hyggelig. Vi måtte jo bare le av hele opplegget og vi bestemte oss for at vi ikke skal avsløre at vi vet at han er fake men late som ingenting å se hvor langt han er villi

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 2 mars 2011 23:51

Noe sier meg at denne "damen" og denne "Peter" aldri vil være pålogget msn på samme tid. ;-)

Skjult ID med pseudonym peppermø on. 2 mars 2011 23:51

villig til å gå med løgnene sine. Vi skal holde kontakten med hverandre. Han skal jo etter planen komme tilbake til norge nå i mars og samtidig skal han være helt på den andre siden av jorda i australia... Blir gøy å se hvordan han skal fixe det...hehe
Er det noen andre damer her som har vært borti samme fjott? eller noe lignende

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 2 mars 2011 23:52

Du lurer ikke på hvordan denne "damen" fant deg?

Skjult ID med pseudonym peppermø on. 2 mars 2011 23:53

villig til å gå med løgnene sine. Vi skal holde kontakten med hverandre. Han skal jo etter planen komme tilbake til norge nå i mars og samtidig skal han være helt på den andre siden av jorda i australia... Blir gøy å se hvordan han skal fixe det...hehe
Er det noen andre damer her som har vært borti samme fjott? eller noe lignende

(mann 42 år fra Telemark) on. 2 mars 2011 23:55 Privat melding

trodde msn var som facebook...at du kunne se venners venner....ihvertfall så forklarer det hvordan hun fant TS, fallgruven er jo imidlertid at en sånn kar ville vært klar over dette og ikke brukt sa,mme navn og profilbilde hvis han i det hele tatt hadde det.

Skjult ID med pseudonym peppermø on. 2 mars 2011 23:57

hun fant meg på msn live eller hva det er det heter. Går man inn på en person man har på msnlista si kan man i enkelte tilfeller se hvem den andre har som venner og. han idioten har ihvertfall i følge henne flere damenavn på lista

Skjult ID med pseudonym peppermø on. 2 mars 2011 23:58

Damen fra Australia kom i kontakt med ham på match.com
jeg her på sukker

Skjult ID med pseudonym Cornelis to. 3 mars 2011 00:01

@TS

Jeg synes du skal satse på denne mannen. Ut fra det jeg kan lese, er du såpass naiv og desperat at du vil gå på en smell før eller siden. Og de sier at det første tapet er det billigste.

(mann 42 år fra Telemark) to. 3 mars 2011 00:03 Privat melding

Noe sier meg at dette er noe denne idioten burde vært klar over..........meget mulig det er du som blir lurt her.
Skal svindleren ha mulighet til å svindle deg må du enten gi han vitale opplysninger selv eller han kan sende deg en mail med et virus som sender vitale opplysninger DU har på maskinen din....denne "damen" kan være den som skal skaffe disse opplysningene......det kan eeeenten være en medsammensvoren eller en samme person.
Vær oppmerksom og gi ikke i noe tilfelle fra deg sensitiv informasjon om deg selv.
Var jeg deg hadde jeg rapportert begge profilene og kutta all kontakt med begge to!

(mann 42 år fra Telemark) to. 3 mars 2011 00:04 Privat melding

Da ville jeg gått og sett om dama fra Australia hadde profil på match.....spør om profilnick å gå og se umiddelbart når du får det.........

(mann 42 år fra Hordaland) to. 3 mars 2011 00:05 Privat melding

Send han en mail hvor du forteller at du har arvet en tante. Mange millioner... Men, du trenger litt penger for å få løst ut arven.. :P Om han sender over noen tusen så du får betalt bla bla bla, så skal han få masse tilbake..

Skjult ID med pseudonym Bangalter to. 3 mars 2011 00:08

Høres for meg ut som du blir lurt like mye av denne dama. Det er ganske utspekulerte svindelnettverk som utnytter naive nettsjekkere. Kutt kontakten med begge to og glem at alt skjedde.

Og bare så du vet det; vi gutta blir utsatt for slike svindlel-greier hele tiden. Også her på sukker.

(mann 42 år fra Telemark) to. 3 mars 2011 00:10 Privat melding

Nemlig....det er flust av fake profiler med bilder av damer som er så fine at det er for utrolig til å være sant......med tydelige spor av oversettelsestjenester!

(mann 44 år fra Akershus) to. 3 mars 2011 00:22 Privat melding

Jeg var på match noen måneder. Historien din minner veldig om hvordan damer prøver å svindle menn. Jeg vasset i damer som var ute etter pengene mine. Hovedsakelig russiske damer, men også noen fra andre land.
Det var mye lettere å få kontakt med damer på match enn her, men jeg ble så lei av alle svindlerne. Derfor kuttet jeg ut match.
Uansett, så ikke gi fra deg informasjon som kan benyttes til å få tak i penger. Uansett hva mannfolk sier har skjedd eller hva de lover deg, så aldri send dem penger. Er du usikker på om en person er ærlig, så start med å google alt av info du har. Ofte vil du finne treff på at de er kjente svindlere. Selvom du ikke finner det, så ikke la deg lure uansett.
Jeg var veldig nære å gå i baret første gangen, men heldigvis ble hun for ivrig da hun hadde meg på kroken. Avslørte seg selv.
Mitt råd er å være forsiktig både med mannen og damen, det kan være samme person eller et samarbeid. Svindlerne er dyktige til å manipulere, så vær på vakt. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Casanova to. 3 mars 2011 12:18

Scammer 100%

Som mange andre her inne har jeg blitt kontaktet av damer for godt til å være sant. Ved å gjøre et søk på google på known scammers vil du finne mange baser som vil hjelpe deg å avsløre de.

Noen koster penger, men erfaringen har vist seg at det har vært lurt å investere de få kroner det koster.

Dette gjelder både for menn og kvinner!

Bare det at de har profilen på norsk og må kommunisere på engelsk burde få alarmklokkene til å kime. Hvis de ikke kan norsk og påstår å bo i Norge, hvorfor skriver de ikke da på engelsk?

(mann 38 år fra Oslo) to. 3 mars 2011 15:29 Privat melding

hmm, tok sukker.no og sensurerte seg selv, mitt og (jeg tror) Tingelings innlegg?

eller stresser jeg så mye på jobb at jeg drømte at jeg skrev et innlegg og kritiserte sukker.no for å lide av xenofobia? >_<

*rister på hodet*

sorry for avsporingen, men ble litt satt ut av den plutselige sensuren :)

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 3 mars 2011 15:44 Privat melding

hørtes mistenksomt ut hele greia ja.. kjipt at d skal finnes sånne folk men d gjør d alltid :P jeg har og vært på match..men kutta ut da standarden på gutta var bedre her ;) ^^ dessuten likte jeg forumet :P

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 3 mars 2011 15:50

jeg ville gått for @hal2000 sitt forslag,han hadde helt sikkert gått 5 på;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 3 mars 2011 15:56

@rasec
En berettiget selvsensur og sletting av påfølgende innlegg, slik jeg ser det. Jeg meldte meg selv til Sukker pga mitt krasse innlegg, og med begrunnelse for dette. Og jeg setter pris på at Sukker tok dette til følge. :-)
*Case closed*

Når det gjelder scammere på nett, vil det alltid være endel av disse - og man har ingen garanti for å unngå å bli kontaktet av disse. Mitt beste tips er å stole på magefølelsen, og ikke gi fra seg mer info enn man kunne gitt til "hvemsomhelst, uansett intensjon". Ta ansvar for dere selv når dere er på nett!
:-)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 3 mars 2011 17:51

Cornelis kl.00.01: Knallforslag! :o))

Skjult ID med pseudonym wolfie to. 3 mars 2011 19:00

Hvis jenter og gutter her inne går for norsk så slipper man å brenne seg ett par hundre tusen på en svindel.
Skjønner ikke at de fleste her inne ikke har fått det med seg. svenske og norske damer har i 40 år blitt advart mot strandguttene og alikevel hopper dere ti meter høyt når de sier hopp. Samme med menn i 50+ årene som slenger millioner etter russiske og baltiske jenter, idioti.

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 3 mars 2011 19:03 Privat melding

@wolfie..... må si meg litt småenig med deg ......