Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym løven. to. 3 mars 2011 19:55

Hei! Har nå vært her inne i drøye en mnd og er vel ikke i fyr og flamme over stedet, men det kan sikkert skyldes så mangt. Men, disse hjertene, jeg har satt hjerter på noen, ikke mange. Men det er bare en av disse jentene jeg snakker med og som har vist interesse. Har sendt de andre en post og en "flørt" uten at disse har blitt respondert på noen måte.

har nå fjernet disse hjertene fra de som ikke har gitt tilbakemelding, syns dere andre brukere at det er greit? at når en ikke får respons og har satt hjerter på, at man da kan fjerne dem?

Og en annen ting.. NÅR setter man hjerter? fins det en fasit? :P noen setter hjerte etter de har kikket innom profilen din, andre etter at man har snakket en del sammen..

Hjertelig takk for svar, for en vel da si ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 3 mars 2011 19:58

Folk bruker vel hjertene på ulike måter - enten det er et hint om at de vil at du tar kontakt eller det er en huskeliste.

Men det er i hvert fall ikke noe i veien med å fjerne et hjerte dersom de ikke svarer når du tar kontakt. For du er vel her for å finne en kjæreste, ikke for å gi damer som likevel ikke er interesserte et selvtillitsboost?

(mann 32 år fra Buskerud) to. 3 mars 2011 19:58 Privat melding

jeg bruker ikke hjerter.. syns det er noe tull egentlig....
Hvis ei jente setter hjertet på meg uten å sende noen melding, så syns jeg det er litt urettferdig at de dytter "meldingsansvaret" over på meg :P
Så jeg pleier å åpne med å si akkurat det.... :P

Men har hendt jeg har fått hjerter på meg, sendt en mail, og ikke fått svar.
Så da syns jeg hjerter er noe tull.

Skjult ID med pseudonym løven. to. 3 mars 2011 20:02

Ja ønsker helt klart å finne en kjæreste og ikke styrke noens ego mer enn helt nødvendig:P

har sett at dette matchtallet kan virke nesten forstyrrende når det kommer til det å ta kontakt, men denne jenta og meg har ett bra tall der, men i autotekst står det at det er så om så.. og i den sammenheng er vel ett hjerte en pekepinn på at en har interesse:)

Skjult ID med pseudonym kb to. 3 mars 2011 20:04

Jeg bruker dem mest som huskeliste for meg selv, men "målet" er at jeg , om ikke annet, skal sende en melding til de jeg har gitt rødt hjerte.

Skjult ID med pseudonym Eva to. 3 mars 2011 20:17

Det er kanskje teit, men eg stempler gutter/menn som gir meg hjerter og ingenting annet som patetiske og feige. Så da er det bedre om di bare lar ver..

Skjult ID med pseudonym løven. to. 3 mars 2011 21:16

ja ett hjerte skal jo være ett synlig bevis på at du vil ha kontakt, så bare det å gi ett hjerte for så å forsvinne i løse luften blir helt feil!!

Skjult ID to. 3 mars 2011 21:18

Jeg setter aldri hjerter, og får jeg hjerter så kikker jeg en gang til på avsender.

Skjult ID med pseudonym ... to. 3 mars 2011 21:22

Ikke gi tome hjerter folkens da, det er feil hvis dere gir bare tome hjerter. Et hjerte må fylles med noe meningsfult, ellers blir det bare patetisk og dumt. Uansett farge, altså.

Skjult ID to. 3 mars 2011 22:19

Jeg bruker å gi hjerter til de jeg ønsker å oppnå kontakt med, litt for å sjekke stemningen. Hvis jeg ikke får noe respons så gidder jeg heller ikke å bruke tid på å sende avgårde meldinger. Gult hjerte for meg er på en måte en poke =)

Skjult ID med pseudonym løven. to. 24 mars 2011 19:56

Kan man fjerne andres hjerte rangering gitt om meg?

(mann 42 år fra Hedmark) to. 24 mars 2011 20:37 Privat melding

Blir så oppgitt over å høre at det er feigt og lavmål å gi hjerter, det er da ment for at man skal vise interesse / nysgjerrighet på en grei måte. Det er patetisk og dumt å hevde det spør du meg, hva er vitsen med å lire av seg masse "lure" ord til noen som kanskje ikke ser deg som aktuell i det hele tatt??
Mottar man et hjerte, vet man at motparten har interesse av en dialog, og den interessen kommer mest trolig av en besiktigelse profiltekst og bilder. Ved å sette et hjerte forventer jeg at personen som får det titter på min profil. Vedkommende har da en grei mulighet til å respondere med samme "mynt", hvis hun liker det hun finner der.
Det må da være en grei måte og starte et bekjentskap på, istedenfor lange første mailer som kanskje ikke blir lest igjennom en gang.

Skjult ID med pseudonym Jeno to. 24 mars 2011 20:55

Jeg har fått noen hjerter, men svarer ikke på de så lenge vedkommende ikke har sendt brev i tillegg.

Skjult ID med pseudonym kamelåså to. 24 mars 2011 20:59

Takk Tyr-76, fin måte å se det på. Det blir litt redundant å først sette hjerte for så å sende melding.

Skjult ID med pseudonym ... to. 24 mars 2011 21:03

Hjertene er noe tull! flørtene er noe tull! Har du lyst å ha kontakt og bli kjent med vedkommende, send en melding med innhold!

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 24 mars 2011 21:11

så lenge hjertene oppfattes slik de oppfattes så er det tull, og hvorfor trenger man så lange førstemailer?

De jeg eventuelt måtte sende består av 2-3 setninger, thats it. Oppnår man ikke det man vil med den meldingen, sammen med profil, så hjelper det ikke å skrive 3000 tegn...

(mann 44 år fra Oslo) to. 24 mars 2011 21:36 Privat melding

Hadde vært fint om det faktisk hadde noen hensikt å sette disse hjertene istedet for at de bare er plassfyll som nå.

(mann 42 år fra Hedmark) to. 24 mars 2011 21:36 Privat melding

Tull ..tull og atter tull!!! Er veldig mange tullinger her da skjønner jeg.... blir sendt mange hjerter i begge leirer her vet jeg...

Men er det noe som er tull!!!!!!!!!!!!!!! Så er det de som påstår her at de konsekvent ikke svarer de som sender hjerte . Da er vedkommende ikke interessant alikevel.
Hvis en person har en god profil tekst som treffer enn som ingen andre, så ikke kom her å si at dere ikke ville brydd dere med å besvart et hjerte .... BULLSHIT!!!

Skjult ID med pseudonym langbein to. 24 mars 2011 21:38

Får jeg hjerter og fyren tiltaler meg sjekker jeg ut profilen. Dersom den er interessant sender jeg gjerne en kort melding. Svarfrekvensen på de meldingene er 100 % så langt så synes det har en funksjon jeg. Slutt å ta dere selv så forbanna høytidlig da folkens, dette er faktisk ikke så veldig alvorlig! :)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome to. 24 mars 2011 21:46

Jeg vil tro at det har mer for seg å sette hjerte hvis du er kvinne, enn hvis du er mann.
Jeg bruker det ihvertfall ikke, men jeg har satt hjerter tilbake på noen jenter som har satt på meg, dersom jeg har funnet dem sjarmerende. Dessverre bor de som regel i en annen landsdel :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 24 mars 2011 21:57

Tja...jeg har satt hjerte èn gang, jeg. Et gult ett.
Så fjernet jeg det, fordi jeg opplevde den personen som veldig lite interessant etter noe forumskriblerier. Og etter det fikk pepper i et halvår for at jeg fjernet hjertet.
Så...etter det har jeg holdt meg unna hjertene, og ikke følger jeg hvem som setter på meg heller.
Sånn er det med den saken.
;-)

Skjult ID med pseudonym Luringen12 lø. 9 nov. 2013 10:42

En ting er jo helt sikkert da! At setter man et hjerte på noen eller mottar et, så er jo dette utvilsomt et signal om at du eller vedkomende som har satt et på deg viser interesse. Der i fra, blir det vel opptil den enkelte og selv tolke hvordan en skal agere på det. Jeg selv, mener at det ikke er ett svar på dette, man kan sende en melding som tilsvar eller hjerte på et mottatt hjerte, hvis følelsen er gjensidig, og at du også finner "denne" innteresang. Hvis ikke så er det vel greit og ikke svare på noen som helst måte om "personen" ikke viser seg og være av innteresse for deg. Hvis siste nevnte er gjeldende så må i hvetfall den som har gitt hjerte følge dette opp med en melding som fanger din innteresse..

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 9 nov. 2013 13:15 Privat melding

Jeg har fått endel hjerter, og blir glad for det - for jeg tolker det som en slags interesse av noe slag. Bokmerke er det noen som kaller det. Men man setter da ikke bokmerke på en vilkårlig side? Eller er jeg heelt på bærtur der også?
Det skal også sies at jeg har satt hjerter på noen og ikke fulgt det opp i etterkant (fy meg for det!!) men av og til blir jeg litt sånn "starstruck" over en fyr, og vet liksom ikke helt hva jeg skal bidra med - og kommer liksom ikke på noe bra å skrive i en melding.Enten så har han en bra energi, pent smil, artig tekst eller noe annet som tiltaler meg. Men jeg vet ikke alltid hva jeg skal bidra med selv ;) Så da står det liksom der og blafrer da, dette hjertet..
Akk, ove... Ikke lett alltid.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt lø. 9 nov. 2013 13:39

Ja, må vel være greit å ta bort hjerter. Betyr jo bare at du IKKE lengere er nysgjerrig på personen. Men det kan så klart også virke litt barnslig, å gi bort og ta tilbake om man ikke får den interessen man ønsker tilbake.

Tidligere hadde jeg ikke abo. her og fikk dermed ikke sent 1. gangs meldinger. Var det da noen menn jeg var nysgjerrig på sendte jeg dem et hjerte i håp om at de da sendte meg en melding og dialogen kunne starte.

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 9 nov. 2013 14:08 Privat melding

Og så må det vel være greit å ta vekk hjerter når du skjønner at den andre ikke er interessert. Eller?

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 9 nov. 2013 14:52 Privat melding

Bare synd disse jentene aldri tar vekk hjertene som de sender.... Når man allikevel ikke får kontakt med dem eller har skrevet noen runder for så ikke høre noe mer....

Skjult ID med pseudonym smil79 lø. 9 nov. 2013 20:33

Hjerter fungerer som en slags bokmerke hos meg. Jeg setter på hjerte når ser på en profil som virker interessant men jeg har ikke tid/anledning til å sende melding med en gang.
Så følger det en melding fra meg senere ;)
Eller fjerner jeg hjerte hvis jeg var for optimistisk ;)

Skjult ID med pseudonym Blah lø. 9 nov. 2013 20:47

Jeg blokker pene damer som virker helt blåste eller biske, også setter jeg hjerter på alle normale og oppegående personer om de nå har bilder eller ikke. For meg er det bare et slags tip-of-the-hat eller også bokmerke at jeg har vært innom når jeg ser de på rullatoren ved siden av hovedteksten på Sukker.

(kvinne 35 år fra Hedmark) lø. 9 nov. 2013 21:00 Privat melding

Har satt ett par gule hjerter. Rett og slett fordi det var noe med profilen som interesserte meg litt mer enn de fleste, men etter bare to dager her inne, er jeg ikke varm nok i trøya til å sende noe særlig med meldinger enda. Det kommer, det kommer!

Skjult ID med pseudonym prodigy lø. 9 nov. 2013 21:14

Hei hei:-) Fjern hjerter, send hjerter....vi er alle på sukker og de som har vært der "litt" har vel opplevd litt av hvert. Jeg bruker det som en huskeliste over de jeg ønsker mer kontakt med, men det er ikke alltid at jeg husker på å følge opp heller. Men glem alle regler om hva som er rett eller galt, er man sårbar så er "nettdating" ikke nødvendigvis oppbyggende for selvtilliten, uavhengig av hvilke mekanismer som de ulike date sidene byr på:-)

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 10 nov. 2013 03:10

Det finnes nok like mange fasiter på når man skal sette hjerte som det finnes profiler på Sukker, men den beste er nok å ikke sette hjerter, og heller ta deg bryet med å skrive et brev. Vis at du ikke er helt tiltaksløs.

Evt. bruk dem som en huskelapp og skriv brev senere.