Alle innlegg Sukkerforum

Noen som gjør som meg??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 08:40

Dater mye, pleier å møte gutter ganske kjappt hvis det er en god tone på nett, og jeg har møtt hyggelige gutter, men jeg er ikke typen til å ha sex på 1-2-3 daten.. Og ofte er det jo ikke mer enn 2 dater uansett.. Derfor har jeg en "venn" som jeg ringer when I'm in need! ;) noen andre som har en venn?

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 08:59

mye dating er d i hvertfall og jeg prøver å ikke ha sex på 1-2-3 daten men ikke alltid eg holder mine egne regler :P hadde og en sånn venn men nå har jeg kutta ham ut ble for mye stress med ham......men så var det en del dårlige faktorer i bildet som jeg til slutt ikke orka forholde meg til.......så nå klarer jeg meg uten en sånn venn ;) prøver egentli hele tiden og holde nede antallet jeg dater så d ikke blir så mange på en gang..liker ikke når d bir sånn uoversiktli ..egentli så hadde d jo vært best med bare en..så er vell d jeg prøver på :P

(mann 46 år fra Vestfold) sø. 6 mars 2011 09:07 Privat melding

Dater aldri mer enn en om gangen, men er nå ikke på så mange dater heller da, skal lissom få tid til et liv inne i det her også...Er vel litt treig til å avtale dater i tillegg..synes også at kaffedater kan bli litt kleint noen ganger.. Har ingen "venn" nei, men jo lenger man går uten en kjæreste jo mer fristende høres det ut..Samtidig så kan det jo være ett toegget sverd som slår tilbake på deg selv..i jakten på den rette..

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 09:11

Min venn er en jeg datet i litt over 1 mnd, og vi ville forskjellige ting.. Jeg liker han godt ennå, men vet nå at det er null strings attached, og det er digg.. :) vi er veldig kosete, og det er nesten viktigere enn selve sexen! ;)

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 09:16

@artista

enig med deg kosen er en av hovedfaktorene vi hadde d ofte sånn at vi bare sov sammen, ringte hverandre fordi begge bare trengte en go og varm kropp å sove intill eller følte oss litt ensomme.. min venn var og en jeg datet en stund tror d var et par mnd vi var i tilegg i et lite forhold..varte bare 1 uke da hehe før jeg sa at nei d ville jeg ikke etter d var vi sove venner et par mnd men nå var d så mye problemer og han er så langt nede i sin egen smørje at jeg klarer ikke forholde meg til ham..så nå har jeg tenkt å klare meg uten en sånn venn :P

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 09:16

Skulle gjerne ha hatt, da.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 mars 2011 09:39 Privat melding

Enig med deg, Lionking. Det er et tveegget sverd. Problemet er at hvis man får dekket behovene for sex og nærhet hos den gale, øker kravene betraktelig til den rette. Kanskje ut av alle proposjoner...?

Tidligere måtte man konkurrere mot andre personer. I dag er jeg ikke i tvil om at det er singeltvilværelsen i seg selv som er manges største rival.

Skjult ID med pseudonym sinnamann sø. 6 mars 2011 09:45

Lilleulv er det garantert klokeste menneske på dette idiotiske forumet:-)

Om jeg leser en tråd til om kvinner som har "en venn" kommer jeg til å spy. De har en fyr som der har bra sex og et godt vennskap med, allikevel er han ikke kjæresteemne. Hva faen mer er det de vil ha da? I tillegg flyr de rundt og dater menn bare for å avvise dem. Har det aldri ramla inn i hodet på disse kvinnene at det blir bortimot umulig å få kjemi med noen som helst da de hele tiden har en reserveløsning. Merker rett og slett at jeg overhodet ikke lenger stoler på kvinner. Resultat blir at jeg selv dealer med flere damer samtidig i frykt for å bli såra og stå igjen alene som en annen idiot.

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 09:58

@sinnamann

ingen mann som blir tvunget til å ha kontakt med meg.....og denne vennen d er snakk om kan ikke få lovprist vårt vennskap nok og mener at jeg på mange måter har "reddet" ham fra ensomheten og hjulpet ham til å få øynene opp for at d faktisk fins bra jenter der ute... jeg er heller ikke en uærlig sjel så det er ingen som er "lurt" her.......er mange menn der ute som bare trenger d samme og setter pris på litt nærhet uten for mange forpliktelser og mas..er faktisk mange ensomme menn der ute og ser du :)

men jeg tror du @lilleulv er inne på noe vesentli den største rivalen er singeltilværelsen fordi man nettop trives så godt som singel at det blir vanskeli å kunne se seg selv innesperret i et forhold..jeg vet i hvertfall at d har blitt min greie..men jeg trives enormt godt som singel.....men som mange av mine veninneer sier når "han" dukker opp blir eg vell så sjarmert at selv singel tilværelsen igjen ikke virker så forlokkende :P men du har nok rett er mange som er singel i mange år møtt en del av de på byen etc..og de er d nok vanskelige å snu..selv har jeg ikke vært singel et år en gang så har ikke noen hast enda :) hvet en ensom far som er en eldre mann på rundt 45 han har vært singel i 8 år og jeg tror han er litt vanskeliere å snu enn lille meg på 23 som har vært singel knapt et år med noen små forhold inni der........ :)

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 6 mars 2011 10:11

@sinnamann, enig med deg at lilleulv er en klok kvinne. men jeg må si at jeg blir veldig forundret over at du spyr av kvinner som har elskere når du samtidig forteller at du dealer med flere kvinner!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 10:17

Dobbeltmoral...

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 10:20

Og det er en helt annen sak om man får sex og nærhet av den gale, og det å ha et samliv med vedkommende.

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 10:22

@snøheksa

er vell d som kalles å kaste stein i glasshus ;)

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 6 mars 2011 10:23

hehe ja det er kanskje det, eller fei for din egen dør :-)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 6 mars 2011 10:29

Jeg gjør ikke som deg, Artista. Og jeg velger det selv - å ikke bruke sparringspartner altså.

Ideen min er, som Lilleulv er litt inne på, at jeg skal stille "sulten", sårbar og med nok gjennomsiktighet (ærlighet og åpenhet) til at hun kan forstå at jeg er seriøs på en date. Desperat er jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym sinnamann sø. 6 mars 2011 10:45

Visst pokker er det dobbeltmoral. Men jeg var ikke slik før jeg begynte å møte kvinner fra nettet. Etter å ha blitt såra noen ganger må man beskytte seg selv.

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 10:48

@sinnamann

jeg forstår deg virkelig for jeg er i samme båt selv..forandret meg som person etter at jeg ble singel..og så klart vil man beskytte seg selv! er derfor man til slutt blir litt for iskald...............får satse på neste date har med seg hårføner ;) :P

Skjult ID med pseudonym Jill sø. 6 mars 2011 10:53

Absolutt et smart valg med slike venner. Det er langt mellom det å være gode i sengen sammen og samtidig være en gode partnere for hverandre. Venner kan hjelpe hverandre, slik jeg ser det. En livspartner har noe mer i tillegg. Jeg vil heller date en som har hatt sin "faste" venninne enn en som har datet mange og hatt tilfeldig sex med mange, men aller helst vil jeg nå treffe han... den ene... som har alt i en pakke... er gøyal å være sammen med, herlig å elske med og ikke minst...som liker meg like godt som jeg liker han. Han er nok like om hjørnet, tenker jeg.
Min erfaring er forøvrig at de som snerper mest har minst grunn til å snerpe. Herlighet, det finnes ikke bare en oppskrift på et liv! Det må du leve en stund for å forstå.
En riktig god søndag ønskes dere alle!

Skjult ID sø. 6 mars 2011 10:55

Ts :
Hadde en slik venn, men han var sammen med en annen, noe som kom frem etterhvert.... Dessuten var det han som alltid kontaktet meg, men aldri i helgene. Det var deilig så lenge det varte :) Nå har jeg sagt bye bye, for det er absolutt ikke aktuelt for meg å være med på slikt dobbelt-spill...
Nei, da er det bedre uten en slik "venn"

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 6 mars 2011 10:56

så moralen er at kvinner stoler ikke lenger på menn og menn stoler ikke lenger på kvinner, menn kan ha elskerinner men kvinner kan ikke ha elskere? er det sånn du tenker sinnamann? Synes det er trist når noen dømmer alle over en kam, hvorfor være her om man har mistet troen på det andre kjønn?

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 10:57

@jill
akkurat, det finnes like mange oppskrifter på et godt liv som det finnes mennesker som lever livet :)
han er nok like om hjørnet for oss alle skal du se ;) god søndag til deg og :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 6 mars 2011 11:06

Dater veldig få, og skriver som regel ganske lenge med de før i det hele tatt date blir brakt på banen. Når man ikke bor i Oslo, så drøyer det ut. Men å få meg en "venn" har jeg takket nei til.

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 6 mars 2011 11:09

Jeg kunne nok aldri hatt en sånn venn. Å ha sex med en samtidig som man går ut for å date andre hadde nok blitt i meste laget for meg. Jeg liker å forholde meg til en person om gangen, så får det heller være liten aktivitet på sexfronten til jeg får meg en kjæreste.

Skjult ID sø. 6 mars 2011 11:13

@ sinnamann
Håper du ved første date viser hvor sinna du er, så damene får mulighet til å skygge unna...

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 6 mars 2011 11:30

Kunne aldri falde meg inn å ha en slik "venn". Vi har alle behov vi lenges etter å få dekket. Men for meg personlig er det helt uaktuelt å holde dett atskilt fra følelsene og det å gi seg hen i en relasjon. Har "forsøkt" noen få ganger å nærme meg den type "nærhet", uten å leve det helt ut, men følte meg så tom og trist etterpå og vemmedes slik over hele situasjonen, at det er helt uaktuelt å gjenta. Så vi er så forskjellige...

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 13:06

Jeg ville satt pris på at den jeg en eller annen gang blir sammen med har holdt seg til en så og si hele singelperioden enn hatt seg rundt, så jeg kan ikke se hva jeg gjør som er galt..

Sinnamann: det var han som ikke var klar for å gå inn i et forhold med meg, så du må ikke alltid tro at det er jenter som dumper gutter over en lav sko!

Skjult ID med pseudonym Nololo sø. 6 mars 2011 13:25

Jeg synes det er positivt å møte en jente som har hatt en venn.. Da vet jeg at hun ikke liker meg bare fordi hun vil ha meg i seng! ;)

Skjult ID med pseudonym omega69 sø. 6 mars 2011 13:42

Jeg vil vite minst mulig om fortiden, å heller tenke på framtiden. Starte med blanke ark og fargestifter...;)

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 mars 2011 13:52

Og jeg viste ikke at folk er så seksuelle.
Må man absolutt ha en sexpartner/en elsker(elskerinne), altså?
Det bremser hele prosessen til å finne en kjæreste mener jeg.
Singel tilvarelse er et meget behagelig tilstand som jeg vet og hvis man ha en elsker i tillegg så har man egentlig ikke behov for mere enn det man ha. trives man uten kjærlighetsfølelser så blir man der man er leeeenge, tror jeg.

Selv velger jeg det gammeldagse. Først forelskelse og så sex. Uten følelser funker ikke sex for meg.

Skjult ID sø. 6 mars 2011 14:40

@...
Godt å høre det finnes noen slike som deg.
Jeg må også være forelsket for¨å ha sex, ellers kan jeg klare meg uten.
Tenk så deilig det blir da, å endelig treffe en person som vekker hele spekteret av følelser!
Vi har noe å glede oss til :)

Skjult ID med pseudonym mann77 sø. 6 mars 2011 14:52

For en utrolig deprimerende tanke det er at jeg skal gå ut med en jente, vi flørter og har det hyggelig sammen, kliner litt og så skilles med intensjoner om å møtes igjen ... og det første hun gjør etterpå er å ringe en annen fyr for å møte han slik at hun kan få "tilfredstille sine behov", siden flørtingen og kliningen vår har gjort henne kåt.

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 15:03

Jeg ringer ikke han hvis jeg dater noen, så der kan du ikke komme med pekefingeren angående meg i allefall! ;)

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 mars 2011 15:55

Det dere snakker om her er en pulekompis, hvorfor heter det plutselig en "venn"? De som klarer å ha det kan jo ha det men som en annen nevnte over her så er de kanskje ikke særlig motiverte til å finne seg en partner da de har det "fantastiske" singellivet (som mange snakker om her) + sex......hva mere trenger man!?

Greit for dem som orker det. Jeg kan ikke nyte sex uten følelser så pulekompis er utelukket for meg. Hva gjør de som har pulekompis når en av dere får følelser og ikke den andre? Jaja....denne diskusjonen har vært her flere ganger før, alle er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 16:01

Fantastisk og fantastisk...
En kan ha det brukbart greit med seg selv, men det mangler liksom noe...

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 mars 2011 16:03

Helt enig! Har man erfaring fra å være både singel og i et forhold finner man ut at jo, det er bra som singel men bedre i et forhold.

Skjult ID med pseudonym mann77 sø. 6 mars 2011 16:03

@ Artista

Jeg mente ikke å gi noen pekefinger. Jeg sa bare at jeg synes det er deprimerende. Og jeg har faktisk opplevd det også, skjønt de par jentene det gjaldt innrømmet det selvsagt ikke helt uten videre. Hun ene ikke før jeg skjønte tegninga med den "gode kompisen" hun drev og besøkte og spurte henne rett ut, og da kom det fram at de pleide å ha sex i blant ja, men hun unnskyldte seg med at det jo var et helt uforpliktende og åpent forhold og at pulekompisen hennes overhode ikke hadde noe i mot at hun møtte meg også. I det andre tilfelle kom det fram i en samtale da jenta valgte å avslutte datingen vår, at hun hadde en fast elsker. Må innrømme at slike erfaringer, og slike innlegg som jeg ofte leser på forumet her, har fått meg til å stole litt mindre på jentene jeg møter dessverre.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 6 mars 2011 16:28 Privat melding

Etter å ha lest alt dette blir jeg mer skeptisk til hvem jeg vil bli kjent med og gå på date med. Tanken på at hun kan ha en sexkompis er rett og slett discusting, motbydelig kvalmende turn-off. Folk og samfunnet blir visst stadig mer perverse...
Tror jeg lever i feil tidsalder...

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 mars 2011 16:34

Er faktisk litt enig Teddyboy. De gangene jeg har fått vite at hun jeg snakker med har pulekompis så skygger jeg banen. En slik person kan jeg aldri stole på. Hun er da alt for forskjellige fra meg.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 6 mars 2011 16:38 Privat melding

Helt enig "medium", føler at slike jenter kan jeg ikke stole på, for hun er så avhengig av sex at hun har en pulekompis. La oss si man utvikler et forhold med en slik kvinne og må dra på business reise et par dager. Så føler hun seg kåt mens man er borte og tar kontakt med sin gamle pulekompis... Tanken på at daten kanskje har hatt seg på dagen før selve daten er også turnoff. Har ikke lyst til å kysse en som har hatt seg for noen timer siden....

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 16:39

Skal en forvente at folk er i sølibat mens de er single?
Noen foretrekker å være det, andre foretrekker det ikke.
Tilsvarende er det delte meninger om hva som tåles av aktiviteter hos den man dater.
Det er forskjellig hva som kan fungere for folk.
Det er omtrent det vi kan oppsummere?

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 17:03

Teddyboy, noen har kanskje større seksuelle drifter enn andre.. Jeg nyyyyter sex, sex er deilig og jeg ville ikke klart å gå uten hele singelperioden.. Er det ikke da bedre at jeg har en venn enn at jeg ligger rundt på byen o.l? Jeg kommer ikke til å opplyse om min venn når jeg dater, og jeg kommer heller ikke til å ringe min venn igjen hvis det utvilkler seg til et forhold..

Utrolig hvor mange som har en kjepp opp i ræva på dette forumet..

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 17:06

Apropos...
Bare lurer...
Er det noen her som føler et ubehag ved at den man dater har hatt tidligere seksuell erfaring?
(Mens det er selvfølgelig er uproblematisk at de selv har erfaring)

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 17:08

Haha! Good one katte! ;)

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 6 mars 2011 17:10

Artista, det er ingen som nekter deg noe som helst her, slapp av! Vi sier hva vi mener og du kan selvsagt gjøre nøyaktig det du vil uansett hva vi mener.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 6 mars 2011 17:10

Det eneste jeg bet meg merke i her er at folk har regler for når en skal ha sex på dates.
Trodde sex var noe en hadde når det føltes naturlig for begge to jeg, uavhengig av om det er 1., 5., 10. eller 20. daten. Mulig det er jeg som er rar og har missforstått...

(mann 35 år fra Østfold) sø. 6 mars 2011 17:12 Privat melding

powpow... her er det regler for alt..
det må du bare lære deg med engang...

finnes tilogmed regler for hva du skal ha på deg på bildene dine :P

tenkte jeg skulle dra på den sukkerfesten og se om jeg får lurt med meg regelboka til sukker.no.... hehe
blir du med å stjele den?

(mann 33 år fra Akershus) sø. 6 mars 2011 17:13 Privat melding

"Katte" Jeg aksepterer for all del at daten har hatt tidligere seksuell erfaring, men ikke en pulekompis. Om hun derimot bruker plastikk leker hver dag gjør meg ingenting.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 6 mars 2011 17:33

Jeg skjønner godt hvorfor folk har elskere og ”pulevenner”. Sex er godt, og for de av oss som kan nyte sex uten at det er noen sterkere følelser involvert, menn som kvinner, så er det fint å kunne ha den muligheten. Jeg har riktignok aldri hatt en fast elskerinne eller "pulevenn" selv, men det skyldes ikke at jeg aldri har tenkt tanken, selv om jeg heller ikke egentlig er sikker på om det ville ha vært noe for meg. Det skyldes vel heller det at jentene jeg møter og begynner å involvere meg har en tendens til å ganske raskt ville ha noe mer enn som så, og jeg er trolig skikkelig dårlig på å dempe forventningene deres.

Når jeg er sammen med en jente jeg liker, selv hvis det bare er en jeg møter en gang i blant og selv de som bare er venner, så vier jeg henne alltid min fulle oppmerksomhet, passer på henne, varter henne litt opp med enkle men hyggelige gester, spøker, småerter og flørter med henne, og er vel generelt flink til å få henne til å føle seg trygg og godt. Å bruke en halvtime eller time ekstra selv på å følge henne trygt hjem på natta hvis vi ikke får tak i en taxi er en selvfølge, og noe jeg godt også kan gjøre for jenter jeg ikke en gang kjenner særlig godt og som ikke egentlig betyr noe for meg. Jeg synes bare det er det riktige å gjøre. Å bruke tre kvarter eller en time på grundig og tålmodig massere henne fra topp til tå mens hun bare kan ligge og nyte det, uten å forvente at det nødvendigvis går over til sex er en annen ting. Å allerede kvelden før forberede frokost på senga for henne dagen derpå hvis hun skal overnatte, gjerne med ett eller annet jeg har brukt tid på å forberede og lage, er en tredje. Små og uventete ting som overrasker henne og får henne til å føle seg bra. Men ”ulempen” er at disse tingene ser ut til å få jentene til ganske fort å ville være kjærester med meg, og det er jo ikke alltid at jeg er klar for det selv.

Så dere som har elskere og ”pulevenner”, hva gjør dere egentlig annerledes for ikke å skape forventninger om noe mer? Jeg er bare nysgjerrig, for dette har i alle fall aldri jeg lært meg.

Når det er sagt så foretrekker jeg helt klart ikke å vite om en jente jeg skal på date med har en annen som hun pleier å ha sex med for å tilfredstille behov, så @Artista og dere andre må gjerne fortsette å ikke fortelle det. Det du ikke vet har du sjeldent vondt av, og jeg regner jo med (og håper) at hun kutter ut elskeren sin ganske raskt hvis det skulle begynne å utvikle seg noe mellom oss.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 mars 2011 17:47

Har ingen "venn" og er heller ikke interessert i det. Som flere skriver, det fører jo at det blir lange perioder uten sex, men sex uten følelser er ikke noe for meg. Jeg vil også si det er stor forskjell på det å ha en elsker og sex i datingsituasjoner, så det betyr jo ikke nødvendigvis at man lever i sølibat heller.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 18:13

Her var det mye rare og bastante holdninger må jeg si, vi får vel egentlig bare være enig om at vi alle er forskjellige, og godt er det! ;-D

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus sø. 6 mars 2011 18:31

Å ha faste elskerinner er i grunnen noe dritt for de blir fort eiesyk og legger for mye i ting.

Erfaringsvis så er det bra i begynnelsen, så plutselig blir de sure for du "snakker" med andre, kommer med kommentarer som "hvorfor ringte du ikke i går", etc, etc..

*Vil jeg pule stikker jeg bare på byen og ser om jeg finner ei - er jeg heldig så er hun skikkelig kosete også.. :)

*Å ha faste elskerinner er som å jonglere med sure damer som en gang ikke er sælig interessert i... :D

Skjult ID med pseudonym diva sø. 6 mars 2011 19:33

Er det ikke slik at de som er avhengig av å ha en "pulekompis" har en lav terskel for utroskap hvis de er i et forhold?
Eller tar jeg feil der?
Jeg ville ikke stole på en som er så avhengig av sex....

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 19:39

Altså, det at man har et puledyr har da vel ingenting med om man er avhengig av sex eller ikke, og det har ihvertfall ikke noe med utroskap å gjøre.

Har ei venninne som har levde livet som hun ville og det innebar blant annet et ekstremt utsveevende sexliv. All ære til hu for at hun gjorde som hun ville, mange ville derimot karakterisere henne som en skikkelig løs tøs. Samtidig er hu av mine kvinnlige bekjenter som jeg størst tro til når det kommer til dette med troskap. Hun skiller helt klart mellom sex og kjærliget, sex og forhold. Når hun var i et forhold var det utenkelig å ha seg med andre. Dette tror jeg gjelder for mange, men kanskje spesielt for kvinner.

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 19:41

Jeg har aldri vært, og kommer heller aldri til å være utro. Er ikke avhengig av sex heller, men 1 gang i uka med min venn synes jeg er helt ok.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 19:52

Det har slått meg mange ganger....

Om jeg går på en sukkerfest og ser noen av skribentene her inne, vil jeg, lenge før jeg har hilst, vite mye om privatlivet deres, mye om sexlivet deres, om deres brudd med eksen, om de er barbert eller ikke osv.

Jeg slutter aldri å fascineres av hva man utleverer om seg selv og ha man vet uten at man kjenner folk :-)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 19:53

Hvis noen skulle være trengende, så melder jeg meg gjerne, jeg :)

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 19:55

@Z: Derfor det er så deilig at ingen vet hvem jeg er! ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 19:55

Z - kommer vel an på hvilken terskel man legger på hva som er viktig mht til det private og hva som ikke er så farlig at andre vet om. Her har folk forskjellige grenser med bakgrunn i alder, kjønn, bosted, plass i livet o.l.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 19:59

Jepp, Taz. Det er nettopp det som er fascinerende. Jeg har tatt meg i å tenke både det ene og det andre om "personlige ting" når jeg har sett forumskribenter på byen. Og jeg synes det kan være ganske bakvendt...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 20:03

Ok da Elfrodo.....jeg er teit som sier det og som tenker sånn. Jeg backer og beklager sidesporet.

Skjult ID med pseudonym MuffeG sø. 6 mars 2011 20:14

Jeg har en sånn "venn" og han og jeg hjelper hverandre med alt, hvilket er veldig praktisk siden ingen av oss har datet noe særlig før. Har hjulpet ham med valg av profilbilder osv og en gang ringte han meg til og med fra do når han var på date for å få råd :-P

Er vel et ganske sært vennskap, men er omtrent som å ha sex med bestekompissen sin. Når vi dater har vi pause fremtil vi finner ut om det er noe å hente i den "potensielle partneren"
Han, som jeg er på jakt etter "den rette", men blir jo ensomt på vinternettene så ser ikke noe galt i å tilfredstille de fysiske behovene, heller det enn å være altfor frempå med en man liker kjempe godt og kan se for seg en fremtid med fordi man "har vært ensom" altfor lenge :-P

Alle sier at en pulekompis er sex uten følelser. Er enig i at forelska følelsene o.l Ikke er der, men (nå snakker jeg kun for meg selv) jeg er glad i og trives godt med min "kompiss". Eneste er at vi vil vidt forskjellige ting og er verdner fra hverandre når det kommer til interesser og hva vi ser etter i en partner.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 20:18

*Vel......skjelver overhodet ikke i buksene*

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 20:18

Du vet Frodo, enkelte sitter med notatbøker eller elefanthukommelse og legger sammen alle dine små innspill til de vet hvor du bor, når du går på do og hva du EGENTLIG er ute etter, du vet det kanskje ikke selv engang ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 20:19

Litt ufin Taz...om du sikter til meg. Men pytt, jeg kan ikke noe for at jeg er smart.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 6 mars 2011 20:59

Kobra, eller Lila, eller hvem du nå er - jeg er helt på linje med at sex uten følelser ikke funker. For meg, vel å merke. Men hvorfor skal du stemple alle som er annerledes enn deg, egentlig? Er det et mindreverdighetskompleks som ligger og lurer bak der?

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 21:05

Z - siktet ikke til deg, men tanken slo meg at det kunne oppfattes som det ;-) MEN det finnes garantert folk her som suuuuger til seg all info som en svamp. Selv så glemmer jeg sånt like fort som jeg har lest det ;-)

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 21:07

Kobra, Lila og nå igjen Adi - er det ikke over leggetiden din nå?

Skjult ID sø. 6 mars 2011 21:07

OMG...... Hvorfor gidder du adi aka lila aka kobra å holde på sånn som dette? Tror du virkelig folk tar til seg det du skriver? Tror du virkelig noen tar deg seriøst? Logg deg av sukker og les deg opp på folkeskikk i stedet.

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 21:10

Jepp, konstant åpen sprekk! Er ekko mellom beina mine! ;)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 21:11

adi
Vi har ingenting med hva Lilleulv gjør eller ikke gjør, og du har ingenting med å utlvere hva andre gjør eller ikke gjør!

Utover det: Jeg tar avstand fra det du sier, og det at du opphever deg selv til den eneste som ikke utelukkende tenker på å pule, og den eneste som blr spy over oss andre, synes jeg rett og slett er dårlig stil! Flott at du har din moral og markedsfører denne. Men vennligst ikke båssett meg!

Taz....jeg suger til meg alt jeg leser på forumet. Og svært mye av det husker jeg uten å engang prøve på det...
Jeg husker f.eks navnene på fiskene til kjæresten min fra jeg var 16 år :-)

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 21:14

Er det det man kaller gullfiskhukommelse Z??

*uff den var tørr til å handle om fisker*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 21:15

Vi snakker ikke gullfisker, Taz. Vi snakker bare Z ;-)

*Like tørr*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 21:22

*Jeg er i det minste tørr bak øra selv om jeg har hukommelse!*

Skjult ID med pseudonym diva sø. 6 mars 2011 21:24

Taz..Z..Hva med mariekjeks, det er tørt det :D

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 6 mars 2011 21:31

Marie klistrer seg fast i munn :-/

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 21:33

Seksualdriftene er en av våre sentrale drivkrefter, det er ikke til å komme bort ifra.
Så hvorfor ikke bare kalle en spade for en spade?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 21:35

Jeg blir også svært overrasket over at dere "forumtrollvenner" ikke støtter hverandre mer enn dere gjør. F,eks ble nettopp Lilleulv relativt kraftig angrepet/utlevert/behandlet dårlig uten at en eneste person gidder å kommentere og støtte at slike utsagn er uhørte.

Jeg ble forresten også litt overrasket over kit sin kommentar til meg i går da jeg sa at jeg hadde en drittdag. Synes forumet også gradvis blir mer kjølig, mer kynisk, jeg....

Synd.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 21:43

Jeg søker ikke trøst og støtte på forumet, Elfrodo. Det har jeg aldri gjort og kommer aldri til å gjøre det.
Det var heller ikke poenget mitt...

lila, adi eller hvem du snakker om, har jeg kun lest ett innlegg av, spurte om noen, og har ikke fått svar.
Jeg leser ikke tråder for tiden der det ikke virker som om det er noe å hente for meg.

Skjult ID sø. 6 mars 2011 21:47

Hvis "I`m in need" som TS sier, så finner jeg fram noe jeg har i skapet. Lettere å legge bort om jeg skulle få meg en kjæreste ....... :))))

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 21:56

Ok, Elfrodo.

Ok, HDV. Da er det nok bare meg som tidvis savner litt varme og litt empati her...uansett hvem det gjelder.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 6 mars 2011 22:06

Trist lesning på forumet om dagen..kan vi ikke klare å la være å gå til personangrep?
Diskutere sak osv..

Det at man har en "venn" mens man leter burde jo være opp til hver enkelt..
Er man singel over mange år...skal man da gå helt uten sex?

Trist om dagen jeg Z*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 22:09

Me too, Stjerne. Du får her og nå min beste klem, så får du noen tanker....i morra, og dagen etter.....
(Selv om jeg er ganske perifer, så bryr jeg meg!)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 6 mars 2011 22:17

Jeg bryr meg også Z*
Takker for klemmen og sender varme tanker tilbake...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 22:20

Skal jeg åpne, Stjerne?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 6 mars 2011 22:23

@Stjerne

Jeg er litt enig med deg, selv om jeg har min grunner for ikke få meg en "kosevenn" . Det må være opp til hvert enkelt hvordan de ønsker å innrette seg når de er singel over flere år. Vet ikke om det nødvendigvis er noe værre, enn om man har veldig mange sexpartner? Hvis jeg får meg en partner en gang ønsker jeg ikke å vite hvor mange partnere han har hatt og hvor mange forhold osv. Det viktigste er vel kunn om veldig lange forhold og der det har reulter i barn.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 6 mars 2011 22:23

jepp:)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 22:25

Om du har pulevenner som var hos deg på onsdag og du avtaler date med meg på torsdag har du to valg:

1. Avlys daten med meg.
2. Fortell meg aldri at du har pulevenner og hvor mange du har.

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 22:39

hehe morsomme inlegg....får kose dere jeg skal på en spontan rusletur date ;) enjoy the evening peepz ;)

og jeg er forøvrig enig med noen lenger opp her..den "vennen" jeg hadde var og er eg og glad i som kompis..vi var og bestekompiser og hadde samme greia med å ringe hverandre...kunne slarve i timesvis om morsomme situasjoner på byn etc så følelser har man men mer som det sies lenger opp som en go bestekompis:)

@lilljanne

enig med deg man trenger ikke vite hele fortiden til folk :P

@ oslomann

ikke rart jenter syns du er kjærste emne med den servicen der!! :D fortsett sånn mr :) :=)

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 6 mars 2011 22:39 Privat melding

Kommer fremdeles ikke gjennom til deg Z*

Kanskje alt dette beror litt på alder?
At når man blir litt eldre og kanskje har noen erfaringer på at singeltilværelsen ikke alltid er så lett..at man da savner denne "vennen" mer?
Eller hvilken aldersgruppe er mer åpen for å ha en venn.?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 mars 2011 22:41

HDV.
Nei....jeg er sliten av å prøve.
Jeg forsøker heller å gi litt varme til de som også velger å gi meg en vennlig hånd....

Likevel tar jeg meg den friheten å påpeke hva jeg mener.
Til og med i en tråd som ikke handler om dette temaet.....

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 mars 2011 22:41

@Katte, det med seksuelledrifter, snakker du for alle katter eller bare for deg selv ?

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 6 mars 2011 22:50

HDV
I denne tråden snakker vi om en pulekompis/ knullevenn...gjør vi ikke?
...altså en venn du har sex med mens du venter på den store kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 mars 2011 22:53

Jeg begynner å tro at de som har pulevenner, de er ikke istand å elske.

Skjult ID med pseudonym InDaNight sø. 6 mars 2011 22:54

tja jeg er da 23 såe... tror ikke det er aldersbetinget kommer vell litt ann på hva man ønsker der og da i livet sitt vil jeg tro :) er ei jente som er veldig glad i nærhet trenger ikke være noe mer enn en varm kropp og en go armekrok som er savnet sex trenger absolutt ikke være i bildet :) alle mennesker savner vell nærhet..og så vidt meg bekjent kommer ikke "plastdingser" som det snakkes om lenger opp her med verken puls, varme, eller store sterke armer...i så fall hvor kan jeg kjøpe en!! hehe ;)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 22:57

@...
Det er biologisk, det gjelder mennesker også, ikke bare kattedyr.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 6 mars 2011 22:58

@ ...
Kan til en viss grad være enig med deg.
Men man har jo ONS uten følelser? Betyr det at om man har det..,kan man egntlig heller ikke elske et annet menneske?

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 mars 2011 23:02

@katte
Vi mennesker er utstyrt med en hjerne som hjelper oss å styre dette, vet du. Hvis det ikke er patologisk vel..

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 mars 2011 23:07

@ Stjerne*, i de fleste tilfeller ved ONS er det alkohol som tar følelser sine plass, så .... ingen kommentar :)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 6 mars 2011 23:14

Hjernen har nok ikke helt kontroll.
Vi bare tror at vi har den har kontrollen.
Prøver vi å kontrollere det, kan det gi bivirkninger på andre områder.
Så vi må være forsiktige.

Skjult ID med pseudonym Artista sø. 6 mars 2011 23:17

Jeg VET at jeg er istand til å elske, så selv om du absolutt ikke kunne hatt en elsker/elskerinne, så synes ikke jeg at du burde komme med så bastante meninger om mennesker du ikke kjenner.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 6 mars 2011 23:19

@...

hmmm.. hilsen en som er singel og sjelden drikker alkohol;)))

Skjult ID med pseudonym ... sø. 6 mars 2011 23:51

@ Stjerne* lille, hvor ofte har du ONS da ? :)

@Artista, jeg vil ikke moralisere eller nedverdige deg. Jeg har bare mine bastarde menninger som er begrunnet på en del forskning og observasjoner.

@katte, ikke ved patologiske tilfeller, det kan jeg være enig om.

Skjult ID med pseudonym InDaNight ma. 7 mars 2011 00:08

ikke alltid d trenger å være så "store" følelser i sving. alle har da følelser men trenger ikke være noe annet enn følelser akkurat der og da fordi du digger personen og utseende..ikke sikkert du gjør d dagen etterpå eller neste uke men der og da fikk du en følelse av en enorm digg kjemi som var så digg at du ikke kunne dy deg..ikke trengte du d heller for du har frie regler er singel og fri som fuglen og muligheten til å gjøre d du føler der og da..er ikke d bare herlig! :D

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 7 mars 2011 00:20

Her har det skjedd litt av hvert ser jeg. En spennende debatt med interessante innlegg. Hyggelig med kompliment fra flere var det også!

Men det var umulig å ikke få med seg det grove og fullstendig umotiverte personangrepet mot meg personlig. Jeg vet at de som kjenner meg ikke tar innholdet seriøst. Jeg vet også at de som leser tråder fast her inne antakelig ikke tar det "adi" skriver om dagen spesielt seriøst. Men mange dumper jo bare innom som mer eller mindre tilfeldige lesere. Og det er rart med rykter... Så dette er selvølgelig fullstendig uakseptabel oppførsel, og jeg har rapportert saken til Sukker. Man skal ikke behøve å være redd for å vise seg her inne. Så jeg håper Sukker reagerer ordentlig på dette.

Takk for engasjementet, Z!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 7 mars 2011 00:22

Til sinnamann har jeg lyst til å si følgende:

Du kan bli sint, skuffet og frustrert over andres væremåte. Ofte med god grunn. Men det er ikke skadelig å mislike andres oppførsel (så sant ikke bitterheten spiser deg opp). Om du derimot selv begynner å leve på en måte som du misliker, tror jeg det kan være svært skadelig.

"Alle andre gjør det jo" er aldri i seg selv en fullgod grunn til å gjøre noe eller leve på en måte man ikke er komfortabel med. Den eneste personen du kan styre oppførselen til er deg selv. Benytt deg av den retten... Man er sjelden så alene i sin tankegang som man tror... :-)

Skjult ID med pseudonym InDaNight ma. 7 mars 2011 00:23

@ lilleulv

flere som har rapportert skal jeg si deg, jeg liker heller ikke å bli tråkket på over en viss grense, og jeg liker enda mindre når uskyldige mennesker blir tråkka på! step on me and you have a enemy, step on my friends and u wish u just was my enemy........

Skjult ID med pseudonym katte ma. 7 mars 2011 08:24

Fordi det er visse likhetstrekk i språket som brukes av disse.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 7 mars 2011 08:24

Det er fordi du skulle gitt deg mens leken er god, eller holdt deg til et nick. Det påtagelig at alle dine 3 nick skriver på samme tidspunk, det er påtagelig at alle dine 3 nick bruker de samme ordene (barnslige og pretensiøse) hele tiden og det er påtagelig at det aldri har vært noen som har skrevet slik her og plutselig er det 3 stykker her.

men men, samme kan det være, du har helt sikkert fått så mange klager i løpet av helgen at det ikke er noe grunn til å anta at du kommert til å være her så veldig lenge til.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 09:48

@ InDaNight

Haha, det er jo som regel fint å bli vurdert som kjæresteemne og ikke bare et ligg, men det er jo ikke ALLTID jeg har lyst til å være kjæreste heller;) Poenget er vel at jeg oppfører meg ganske likt mot jenter enten de er kjærester, dater eller bare venner (med noen åpenbare forskjeller selvsagt), og egentlig ikke har peiling på hva jeg skal gjøre hvis jeg en dag møter en jente som hadde vært fin å ha som elsker eller såkalt ”pulevenn” og ikke noe mer. Jeg har jo prøvd et par - tre ganger å si det rett ut, at jeg ikke er ute etter å bli kjæresten hennes, men da ender jeg enten som kun en venn (uten mer sex) eller så fortsetter hun å forsøke å få meg som kjæreste. Jeg tror rett og slett jeg trenger å bli bedre på forventningsstyring og å passe på hva slags signaler jeg sender og hvordan hun vil tolke de, og ikke bare hva jeg sier. Men jeg er en ganske lidenskapelig fyr som liker at jenta har det godt når hun er sammen med meg, så dette er nok ikke alltid noe jeg tenker på der og da. Jeg har aldri vært særlig god i dette ”spillet”, og en jente vet nok normalt veldig godt om jeg er interessert i å bli bedre kjent med henne eller ikke, jeg tror ikke det pleier ikke å være noen tvil. Det jeg derimot nok i blant er dårligere til er å signalisere er hva slags forhold jeg er ute etter. Ikke det at jeg alltid vet det selv med en gang selvsagt. Men begynner vel å bli litt bedre til dette også med årene da, og oppfører meg jo redelig og skikkelig mot disse jentene så jeg har fortsatt til gode å oppleve at en jente jeg gjør det slutt med går rundt og hater meg i ettertid. Vi pleier å skilles som venner.

Skjult ID med pseudonym Artista ma. 7 mars 2011 10:58

Din mor er en kvinne.... Ikke stol på henne!!!

Skjult ID med pseudonym katte ma. 7 mars 2011 10:59

Så moralen er nå menn med menn?

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 11:07

Litt ironisk at personen som preker om umoral og synd kaller seg ”kobra”, navnet på en giftslange…

Skjult ID med pseudonym katte ma. 7 mars 2011 11:13

Vedkommende kan ihvertfall påberope seg lang erfaring som går tilbake til Edens hage :)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 7 mars 2011 11:53 Privat melding

@kobra

tror du har hørt feil ordtak, for det finnes jo ingen gud! (IMHO :P)

riktig versjon av det ordtaket er mer som at du kan stole på to ting her i livet, døden og skatt! ;)

@Artista
det går vel ann å stole på kjærligheten til en mor, men ikke selve moren? hmm :P

@oslomann
ser ikke helt sammenhengen mellom en giftslange og umoralsk/synd... stakkars slangen angriper jo ikke hvis noen hisser den opp! >_<

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 12:01

@ rasec

Hvis du ikke ser den sammenhengen så kan du ikke være særlig bevandret i den kristne og den jødiske religion. I både kristendommen og jødedommen er slangen ofte et symbol på Satan.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 7 mars 2011 12:38 Privat melding

@oslomann

faktisk så kan jeg ganske mye om religion, etter å ha lest flere religiøse tekster. men hvis du hadde tatt deg tid til å lese det jeg skrev (referer da til "for det finnes jo ingen gud! (IMHO :P)"), så ville du sett at jeg snakker om virkeligheten og ikke fantasier. for hvis du gjør det så kommer du ingen vei!

f.eks, du nevner kristendommen og jødedommen ser på slanger som negative ting, og det er riktig at de gjør det. men hvem sier at de religionene er riktige?

i budhismen så blir slanger sett på som beskyttere etter at Mucalinda, kongen av alle slanger, beskyttet Buddha mens han mediterte.

i gammal maya mytologi så ser de på slanger som hellig og symbolyserer gjenfødsel.

hvis jeg ikke husker feil så er det en slange i norrøn mytologi som holder hele verden sammen, ved at den ligger rundt hele verden og holder igjen vannmassene ved å bite seg selv i halen. det er jo ganske snilt gjort av den slangen, hadde han ikke gjort det så hadde ikke jorda overlevd.

så ja, du ser kanskje hvorfor en intelligent person ikke blander sammen virkelighet og mytologier/fantasier/religioner/overtro? ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 13:00

@ rasec

Hvor har du det fra at jeg synes slanger er onde? Men når en person her på forumet spyr ut edder og galle og viser til synd, umoral, Gud og evig fortapelse i dødsriket (Hades, men jeg tipper vedkommende mente det i betydningen Helvete), altså religiøse begreper, og samtidig kaller seg selv for en slange - som i nettopp den samme religionen, kristendommen, symboliserer selve Djevelen, ja da synes jeg det er ironisk. Men hvorvidt du også ser ironien i det bryr jeg meg egentlig pent lite om.

Midgardsormen i norrøn mytologi var by the way overhode ikke "snill". Den var kanskje ikke direkte ond heller, men det var et fryktelig sjøuhyre, avkommet til den sleipe og ganske så slemme guden Loke og en jotnekvinne (altså et troll), og den eneste grunnen til at den omga hele jorden og bet seg selv i halen var at den hadde vokst seg ut av alle proporsjoner og kveilet seg rundt hele verden - og til slutt beit seg selv i halen fordi den var så sulten. Og den slåss på ondskapens side mot gudene under Ragnarokk, og dreper guden Tor.

Jeg er derimot fullstendig klar over at en del andre religioner har et veldig annet syn på slanger enn det den jødisk-kristne har, men det var ikke poenget mitt. Jeg er forøvrig heller ikke religiøs selv.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 7 mars 2011 13:18 Privat melding

@oslomann

jeg tenkte på din kommentar "...preker om umoral og synd kaller seg ”kobra”, navnet på en giftslange…" og nå forstår jeg i alle fall hvorfor du sa det du sa. og nei, jeg ser absolutt ikke ironien, og det ser ut som du er den eneste som gjør det! >_<

til sist, du burde være litt mer forsiktig med å "påpeke" ting som har med kunnskap til folk som du ikke kjenner, for du viser bare din egen arroganse og ignoranse ved å tro at du vet mer enn hva andre folk gjør.

kanskje du skal helle leve etter livsynet til socrates "det eneste jeg vet med sikkerhet er at jeg vet ingenting" ;)

ok, sorry for nok avsporing, dere kan få tilbake tråden deres, har pratet nok tull om religion og mytologier i en tråd som handler om, ehm, "a friend in need is a friend indeed"! >_<

Skjult ID med pseudonym Mygod ma. 7 mars 2011 13:59

Rasec - om du mener andre bør være så varsomme, er det vel lurt å tråkke forsiktig selv når du uttaler deg på vegne av andre.... Jeg ser helt klart ironien, Oslomann. :) Innenfor den gitte kontekst er jeg enig at det er ironisk. (Og jada. Jeg har studert verdensreligioner på universitet i 3 år, og bla bla..siden dette plutselig var viktig å konkurrere om...) Snakk om avsporing! ;-))

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 14:09

@ rasec

Ja, fortell meg hvordan jeg skal leve du, jeg setter pris på det. Og hvor arrogant og ignorant jeg er når du selv overhode ikke skjønner hva jeg skriver om, og jeg påpeker dette. Helt greit for meg. Jeg er sikkert den eneste som synes dette var ironisk ja, men så er jeg da også ganske uintelligent, kunnskapløs, arrogant, uvitende og belærende. Det er bra at vi har sånne politisk korrekte og opplyste mennesker som deg her til å fortelle meg hvor uintelligent jeg er som i det hele tatt nevner en eldgammel religiøs symbolbruk, og kan påpeke at slanger overhode ikke er onde – som jeg åpenbart må ha ment, selv om jeg ikke var klar over det selv. Og at jeg attpå til påpeker at din egen kunnskap om norrøn mytologi kanskje ikke er helt oppdatert, noe du forresten lett kunne ha funnet ut av selv ved et enkelt google søk, ja det er bare frekt. Så takk for mange gode råd. Og ha en fortsatt fin dag.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 14:09

@Mygod

Takk, bra det ikke er bare meg;) Og virket for meg som katte også tok den, så da er vi alle fall tre. Felles skjebne er felles trøst antar jeg.

Skjult ID med pseudonym medusa ma. 7 mars 2011 14:32

Man skal ikke undervurdere behovet for menneskelig kontakt, og når man går singel over lengere tid, kan det behovet blir rimelig heftig.
En gang var jeg ute på byen, en helt fremmed kar ba meg opp til dans, og da han la kinnet sitt mot mitt holdt jeg på å begynne å grine, for det føltes så godt. Etter dansen takket vi for oss..

Så lenge man ikke bruker noen, og begge parter i et "pule-venn forhold" er inneforstått med hva opplegget er, ser jeg ikke problemet! Virkelig ikke!
Å si at noen som har en slik "venn" ikke er i stand til å elske er i mine øyne stygt! Skikkelig ufint! Det handler ikke om ville sexualdrifter, det handler ikke om utroskap, det handler om at mennesker har behov for å dele ulike sider ved seg selv med andre - å være singel er ikke nødvendigvis å gå i sølibat!

Klart at folk er forskjellige, klart at noen kun kan ha sex om det er sterke følelser i sving, men om andre kan det - betyr jo ikke det nødvendigvis at det bruker noen, eller at man blir "brukt opp"
Det betyr vel ikke at når man finner seg en kjæreste - så vil man automatisk være utro. Det er da voldsomt så fordømmende enkelte er!

(mann 41 år fra Hedmark) ma. 7 mars 2011 14:51 Privat melding

Var da en engasjerende tråd ser jeg :)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 7 mars 2011 15:10 Privat melding

@osloman

når du sier ting som "Hvis du ikke ser den sammenhengen så kan du ikke være særlig bevandret" så syntes jeg du er arrogant og ignorant. Du kjenner ikke meg eller hva jeg vet, eller om jeg er "særlig bevandret" i et tema eller ikke. her ANTAR du noe uten fakta, og man trenger ikke å være særlig intelligent for å forstå noe så logisk.

men ja, du vet jo selv hvordan du er, jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv:

"...men så er jeg da også ganske uintelligent, kunnskapløs, arrogant, uvitende og belærende..." - osloman

Skjult ID med pseudonym katte ma. 7 mars 2011 15:32

Vurderer du kastraksjon, forresten?

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 7 mars 2011 15:56

Ja, på seg selv kjenner man andre rasec.

Det var siste ord fra meg her, så kan trådstarter få igjen tråden sin for min del.

Skjult ID med pseudonym syfilis ti. 8 mars 2011 14:21

En slik sexvenn er jo ofte også en venn av en eller annen grad i dagliglivet også så jeg hadde hatt store problemer med å ta med meg min kommende kjæreste på et eller annet som denne vennen også skulle på også late som ingen ting. Hadde jeg presentert de forhverandre så er jeg helt sikker på at kjæresten min hadde sett tvers gjennom meg og vist at det var noe. Det hadde blitt sådd en tvil, og en tvil kan jo være spire til så mangt elendig. For meg er sex hellig og nytes best med den man er forelska i. Å ha sex bare for å ha sex med en man ikke er glad i er omtrent det samme som å ta seg en joggetur, får endorfiner av det også. Da tar jeg meg heller en joggetur. MEN det er meg.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 8 mars 2011 15:07

Hvor da?