Alle innlegg Sukkerforum

Innledningsmail

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann33 sø. 3 feb. 2008 17:25

Hva er best; i første omgang skrive en relativt omfattende mail hvor man utbroderer både det ene andre, hvilket utvilsomt kan virke nokså voldsomt for enkelte. Eller er det lurest å starte opp med en relativt enkel varient av typen; hei, så fin profil du har, ha en flott dag!... Den siste varienten innebærer selvsagt risiko for at man bare "drukner" i massene.... Synspunkter?

Skjult ID med pseudonym Mimm33 sø. 3 feb. 2008 17:37

Noe midt i mellom, kanskje? :-) Synes det er viktig at du viser bittelitt av deg selv - hvem du er og hva du fant interessant i profilen du skriver til. Ingen lang avhandling, men noe som indikerer at du ikke skyter blindt rundt deg. Noe enkelte kan gi inntrykk av at de gjør..

Skjult ID med pseudonym nitrelo sø. 3 feb. 2008 17:47

Noe midt i mellom ja, men nærmere den korte varianten enn den lange. En 4-5 linjer hvor du tar tak i noe i profilen hennes. Kort nok til å ikke skremme henne, men lang nok til å gi særpreg.

Skjult ID med pseudonym Hvagjørjeg sø. 3 feb. 2008 17:54

Synes vel også at man kan samtidig krysse av på enten gult eller rødt hjerte etter hvor interessant profilen er .... har fått brev av interesserte som ikke er så interessert at de setter hjerter .... har erfart at de egentlig ikke er interessert ... antageligvis bare sett på bildet og match og kke lest profil .... selv sender jeg melding når jeg får nytt hjerte fra noen og sier noe om mitt ståsted ... ikke alle gjør det. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym rika sø. 3 feb. 2008 17:58

Det enkle er ofte det beste, men samtidig må du komme med det 'lille ekstra' som viser at du har lest profilen og årsaken til at du har lyst til å bli kjent med personen bak teksten og bildet.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 3 feb. 2008 17:59

Jeg bruker ikke hjertene i det hele tatt.. De jeg sender mail til liker jeg og de som ikke får svar de liker jeg ikke.. kan ikke bli enklere...

Skjult ID med pseudonym rika sø. 3 feb. 2008 18:02

Smily.

Hehe.. Nettopp, det enkle er ofte det beste! Enig med deg!

Skjult ID med pseudonym ikkejeg... sø. 3 feb. 2008 18:08

80 % av de hjertene jeg får er fra folk som er 15 år eldre (50+) og som ofte bor på en helt annen kant av landet i tillegg. Ser ingen grunn til å si noe mitt ståsted til den gruppen. Nei, om man setter hjerte eller ikke bryr jeg meg lite om. Jeg svarer på 90% av meldingene, og sjekker alltid profil før jeg svarer...

Liker best meldinger som er sånn passe korte. 4-6 setninger kanskje. Er det humoristisk, kan det være noe lenger. Men å gjenta det som står i profilen er liten vits. "Hei, skal vi taste litt?" er en dårlig åpning. Vanskelig å avvise det spørsmålet selv om man ikke er interessert... Og du har ingenting å spille på i svaret om du skulle være interessert...

Skjult ID med pseudonym Luna sø. 3 feb. 2008 20:06

Det værste er å få en sånn "hei!! hvordan går det?" også bare det.... den funker bedre på byen?? selv om det ikke er noe slager... hehe!!

(kvinne 32 år fra Hordaland) sø. 3 feb. 2008 20:09 Privat melding

Avogtil har man ikke tid til å skrive noe veldig omfattende og/eller bare vil gi et kompliment.. Weee!! :)

Skjult ID med pseudonym Lars sø. 3 feb. 2008 20:25

Et kompliment skal ikke, og bør ikke være en avhandling, men om du først synes en person er interessant og du vil bli kjent, så skriv en gang du har tid til å legge litt sjel i det.
Det er gjerne det som avgjør om man vil svare.

Om du gir et hjerte, skal du også skrive mail! Det betyr så mye mer!!!

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne sø. 3 feb. 2008 20:37

Heller en enkel variant til å begynne med, enn en omfattende mail ; )

Skjult ID med pseudonym Mann33 sø. 3 feb. 2008 20:43

Det kan jo virke som om folk har svært forskjellig oppfatning og bruk av hjerte-markeringen. Selv har jeg f.eks tenkt at dersom jeg har markert en person med gult hjerte og denne personen er innom min profil uten å sette markering tilbake, så har det ingen hensikt å sende mail til vedkommende. Er det uvanlig å praktisere systemet slik? Dersom hjerte-systemet egentlig bare er en kilde til misforståelser, så er det kanskje like greit å bare avskaffe det?...

Skjult ID med pseudonym nitrelo sø. 3 feb. 2008 21:06

Tror de fleste tenker det samme om hjertene som du gjør. Om man setter et hjerte på en person og personen er inne på din profil uten å markere med hjerte så betyr det sannsynligvis at hun ikke er interessert. Men ikke nødvendigvis... Jeg setter ikke hjerter på noen damer, rett og slett fordi jeg synes det virker litt for forsiktig å måtte få hjerte-bekreftelsen for å tørre å ta kontakt. Jeg sender heller en mail. Men når det er sagt så synes jeg hjertene har sin funksjon fordi jeg får med meg hjertene jenter setter og terskelen for å ta kontakt med de som har satt hjerter på deg er lavere.

Skjult ID med pseudonym Morild sø. 3 feb. 2008 21:26

Enig i at hjertene er litt "intetsigende" - det blir så enkelt, og sendes i hytt og gevær uten at vedkommende egentlig mener det ser det ut til......?
En mail med et komplement for profilen og en hentydning om at jeg ønsker kontakt synes jeg fungerer bra.
Uansett er det jo hygglig å få noen godord om profilen sin - eller?
Og angående profiler: Førsteinntrykket kan lure deg trill rundt - det har jeg ihvertfall erfart........!

Skjult ID med pseudonym Perle sø. 3 feb. 2008 21:34

Jeg satser på humor og kvalitet fremfor kvantitet. Men det hender det blir lengre enn jeg har tenkt :)

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 3 feb. 2008 21:37

Hjerter er vel en den eneste måten brukere som ikke har betalt for å være her har for å kommunisere, så ett hjerte fra en slik bruker betyr jo en del mer enn de hjertene vi superbruker "slenger rundt" oss med :-)

Skjult ID med pseudonym felix. sø. 3 feb. 2008 21:41

@ Kit

Slenger du hjerter rundt omkring??
Du er raus du........
Ja det er mange int. personer her.
Brukere som ikke har betalt kan jo sende mail til superbrukere.

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 5 feb. 2008 10:01

@felix, jeg har hørt, men ikke fått det bekreftet at brukere som ikke har betalt, kun kan sende hjerter.

Skjult ID med pseudonym Kandy ti. 5 feb. 2008 10:45

Brukere som ikke har betalt, kan kun sende hjerter til andre som ikke har betalt (får ikke sendt melding eller lest profil).
En bruker som ikke har betalt, kan sende både hjerte, melding og lese profil til en superbruker.
:)
For to som ikke har betalt og derfor satt hjerte på hverandre, må den ene, eller begge lage seg superbrukerprofil for å komme lenger... :)

Skjult ID med pseudonym Kandy ti. 5 feb. 2008 10:53

Ang. innledningsmail:

Kvalitet er viktigst. Med det mener jeg at det er brukt humor, og at den som skriver viser at han/hun har lest profilen og sett på bildene gjennom det han/hun skriver.

Funker på meg i allefall ;) (men, ingenting funker uten en viss kjemi/tiltrekning).

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 5 feb. 2008 16:59 Privat melding

Skriv til de du vil skrive til og spesifiser hvorfor du skriver til akkurat dem, og skriv hva enn du får lyst å skrive ellers.

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 5 feb. 2008 20:08 Privat melding

Og konklusjonen ble: Har du lyst å sette hjerte bør man også legge til noen ord, eller er det ok å kun sette et hjerte?? :)

Skjult ID med pseudonym Lurer ti. 5 feb. 2008 20:10

Å sette hjerter på folk er litt fjortissaktig synes jeg hvertfall:-)Vi er jo modne voksne mennesker her skulle en tro:-)

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 5 feb. 2008 20:31 Privat melding

Hehe, ja liker jo å tro det- men i fare for å virke fjortisaktig, synes jeg det var litt fint å sette et hjerte jeg da:) Og var personen intr i kontakt- så var det på en måte servert.... Men jeg får se å vokse opp og modnes litt kanskje!! :)

Skjult ID med pseudonym Lurer ti. 5 feb. 2008 20:39

Hmmmm...var ikke personlig ment enitsirk.:-))Forresten tror jeg nok du drukner i hjerter..hehe

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 5 feb. 2008 21:49 Privat melding

None taken Lurer, bare litt ironi må vite:) og drukner skulle man gjerne gjort....tror jeg :) men dengang ei....