Alle innlegg Sukkerforum

Hei jenter!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ida lø. 13 jan. 2007 18:30

Får dere mye mail fra gutta her inne eller?
Uten at dere skriver først mener jeg..

Skjult ID med pseudonym Tadaaa lø. 13 jan. 2007 18:40

Har fått noen, ja, men merker at det er lett å få kontakt med dem og få dem interessert hvis man skriver om noe de er interessert i! Eller har lagt merke til et eller annet interessant med dem. Da er dem på kroken! Ikke sitt på gjerdet og vent! Stuuuup i det!

Skjult ID med pseudonym skyggen lø. 13 jan. 2007 19:11

..Hei, prøver å stupe i det ..litt etter litt...men lite mail er det blitt. Skal prøve som deg Tadaaa.=)

Skjult ID med pseudonym Ida lø. 13 jan. 2007 19:16

så man får ikke flere mail hver dag hvis man ikke tar initiativ selv da eller?
trodde jentene ble rent ned her jeg...

Skjult ID med pseudonym skyggen lø. 13 jan. 2007 19:38

...*smil*., nei , er visst ikke alle jentene som blir rent ned av mail. Men uansett om match tall eller ikke, så er det den eletriske spenningen "live" som avgjør om en føler seg tiltrekket....av sjarm, utstråling....Jeg blir selv forelsket, kjenner savn i ord når jeg mailer, men det har vist seg at det kjemien ikke var tilstede "live"...

Skjult ID med pseudonym Tadaaa lø. 13 jan. 2007 19:45

Ja, det er helt snodig det der. Jeg kjenner også litt det der at man blir litt småforelska, gleder seg til å komme hjem til pcen sin, og se om man har fått melding fra fjottulf eller dottulf eller hvem det måtte være, også har de sendt deg et nytt klarere bilde som du ba om, og VIPS! Var ikke forelska mer gitt.. Det er skrekken det. Kan bare tenke meg hvordan det er live.. Har ikke valgt å treffe noen enda.

Skjult ID med pseudonym snutt lø. 13 jan. 2007 20:10

ja, noen mailer har det blitt, men har også tatt kontakt først selv...
men det med å bli betatt av meldingene, det er skumle greier. brent meg på det, så nå vil jeg faktisk heller treffes før jeg blir hekta... selv om jeg er litt redd for å bli for frempå med å ta det initiativet. hvordan er det? setter gutta pris på at en jente sier - la oss treffes (og følger det opp)?

Skjult ID med pseudonym ny lø. 13 jan. 2007 20:23

Hei , er ny siden i går...har fått et par mailer...det virker morsomt.
Det er ingenting som slår kjemien ( eller ikke ) , når man møtes da...
Men skal man vinne noe, må man jo bare satse litt...ikke sant?
Jeg tror det er litt "skummelt" for alle. Ta initiativet da vel, du finner ikke ut noe hvis du ikke spør! Det er jo også bra å føle seg " svært intressant ", man lover jo ikke bort noe .... ;-)

Skjult ID med pseudonym Ida lø. 13 jan. 2007 20:26

Syntes det er ubehagelig å ta for mye initiativ, tror gutta kjapt syntes man virker desperat...men det er jeg IKKE!
Skal ikke være lett.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 13 jan. 2007 20:28 Privat melding

snutt: tror ikke det er noe problem at jenter tar initiativet, egentlig.. jeg har både prøvd å prate lenge først, og å treffes med en gang, og begge deler har hatt lik sjanse for å bli pinlig eller hyggelig.

ellers er jeg ny her i dag, så jeg har ikke fått sjekket ut hvordan alt fungerer, men det virker som om mesteparten av profilen blir generert og mye avhenger av et pent første bilde... litt synn for meg, som akkurat har trukket en visdoms tann og har bollekinn på ene siden...

(mann 40 år fra Oslo) lø. 13 jan. 2007 20:30 Privat melding

Ida: blir det sånn at ingen ønsker å virke desperat og man dermed ikke blir kjent, er jo det synd også da.. ;-)

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 13 jan. 2007 20:51 Privat melding

Chris;Det er synd det der med bilde...skulle gjerne sett bollekinnet ditt, hatt litt humor lissom. Tror jeg må ordne meg et bilde, hvor jeg ser litt fjern ut - så folk skjønner at jeg ikke tar meg selv så høytidelig. Selv føler jeg på kjemien "gjennom" bildet...men prater man med noen, kanskje den "kjemien" forsvinner fort (hehe). Alt kan jo misoppfattes gjennom mailer, spørs hvordan man leser beskjeden.

Skjult ID lø. 13 jan. 2007 20:58

1 -en- jente only, har skrevet "jeg vil treffe deg".
Og det er den desidert beste daten jeg har hatt.
Trygt og behagelig å vite at noen virkelig ønsker å møte meg.

Jeg skulle ønske alle jentene var litt mer frempå.
Få gutten med ut så fort du blir interessert.
Ikke vent, plutselig er han borte, invitert ut av en annen jente.
Slik kan drømmeprinsen glippe jenter...

Skjult ID med pseudonym Ida lø. 13 jan. 2007 21:06

ai ai ai...det vil jeg jo ikke risikere..at drømmeprinsen forsvinner;-)

Skjult ID med pseudonym veteran lø. 13 jan. 2007 21:10

Advarer på det sterkeste mot å legge ut "fjerne" bilder.
Tror det beste er kun 1 bilde, et skikkelig søtt smilebilde.
Flere bilder kan faktisk ødelegge.

Husk at denne formen for sjekking er psykologi på høyt plan.
Skal svært lite til før du blir "vraket". Et uheldig bilde eller lite gjennomarbeidet tekst i profilen plasserer deg fort i skyggenes dal her på Sukker. Du skal selvsagt stå inne for innholdet i profilen (for du blir uansett avslørt til slutt), men noen formuleringer selger utrolig mye bedre enn andre. Og noen tabber må for enhver pris unngås. Dette gjelder selvsagt for begge kjønn.

Hilsen Sukkerveteran, som har lært mye på sine måneder her inne.

Skjult ID med pseudonym Ida lø. 13 jan. 2007 21:12

det var noen knallgode tips!!
Skal fjerne bildene mine
Tusen takk

Skjult ID med pseudonym Ida lø. 13 jan. 2007 21:16

gi noen eksempler og da veteran..

Skjult ID med pseudonym mann sø. 14 jan. 2007 14:29

Nå ja, ødelegger egentlig flere bilder? Alle kan se bra ut på et bilde. Flere bilder gir deg mest sannsynlig et mer realistisk bilde av personen. Men ønsker man flere treff på profilen, og ikke nødvendigvis flere treff fra de "rette", så kan sikkert en overfladisk og enkel profil være det rette. Men det er jo det vi har sjekking på byen for, så hvorfor kjøre samme strategi her inne?

Selv bryr jeg meg lite om hvor mange eller hvor få som tar kontakt her inne. Det viktige for meg er hvem som tar kontakt. Og de som tar kontakt på grunn av en enkel profil med enkle virkemidler, tror jeg er de samme jentene jeg er lei av å treffe ute på byen. Og jenter som har safet med et fint smilebilde, og en enkel og lettfordøyelig profiltekst, styrer jeg som oftest unna.

Vi har ikke mange ordene til rådighet her inne for å beskrive oss selv og hva vi søker, men de som faktisk klarere dette fint uten å komme med lister, og samtidig klarer å gjøre dette på en finurlig og artig måte, er de jeg gjerne tar kontakt med. Og gjerne om de ikke har bilde også. Men flere bilder er uansett alltid en fordel.

Skjult ID med pseudonym fersk sø. 14 jan. 2007 15:05

Vi reagerer sikkert forskjellig på bilder, men første bud er ihvertfall: Ha bilde! Ikke bilde=ikke interessant (for min del). Deretter syns jeg det er gøy at det er flere bilder i flere situasjoner,sånn at man kan få et litt mer nyansert inntrykk. Hvis det jeg liker på de fleste bildene gjør et godt inntrykk, er det bare helt fint om det er et som ser ganske "sløvt" ut. Da blir man litt mer menneskeliggjort og det er også viktig. Kanskje man også treffer nettopp på humoren. Selvfølgelig er det ikke positivt hvis det blir for mye av det, men litt går vel an?
Da syns jeg det blir mer kjedelig å se flere bilder med den samme bakgrunnen, men bare med forskjellige positurer. Det blir bare fysisk og kjedelig og gir ikke noe bilde av "deg" (eller gjør det kanskje det...)

Nei, knips i vei :) men ha "litt" fantasi, du ønsker å vekke oppsikt hos en eller annen der ute. Tenk over hva du ønsker å fortelle og hvem du ønsker å nå. Stort krav? Javel, men prøv da vel...

Skjult ID med pseudonym Påfugl sø. 14 jan. 2007 17:21

Jeg skriver sjeldent til ei som ikke har mere enn ett bilde. Hvordan kan jeg vite om hun faktisk ser så bra ut, eller om det er bare et "lykketreffbilde"? Vil mye heller ha noen ekstra bilder og se på, enn bare ett.

Men det er meg da... ;)

Skjult ID med pseudonym Ida sø. 14 jan. 2007 17:34

hmm..og jeg som bare har et par bilder igjen ute...
vanskelig dette her..

Skjult ID med pseudonym Tadaaa sø. 14 jan. 2007 18:09

IDA!!!! Gjør det du føler for!!!! Nå ser du at det er forskjellige meninger om det, så da er jo valget enkelt. Vær deg selv, det er deg gutta skal treffe! Veldig veldig velment fra meg :-)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 14 jan. 2007 23:01 Privat melding

Nå skal jeg ikke kaste glass i stenhus, jeg har bare ett bilde i profilen enda selv, men jeg tror nok man får gitt et bedre "bilde" av hvem man er når man har flere bilder, og selv om noen styrer unna når de ser alle bildene av deg, ville ikke de personene styrt unna om du møtte dem for en date også? Kanskje man får ferre henvendelser, men isteden har større match med de man får? Det holder med en, om den er den riktige, ikke sant?

(mann 38 år fra Oslo) ma. 15 jan. 2007 00:30 Privat melding

Tror mange som er her inne er her fordi de kjeder seg og ser spenningen med å snakke med andre mennesker, som gir litt oppmerksomhet. Og ta en kaffe eller hva som helst blir plutselig reality og da styrer damene unna har jeg fått inntrykket av her inne (vært medlem i 4-5 dager bare da:). Synd, sikkert jeg som ofte er for direkte eller noe. Uansett er stort sett alle veldig hyggelige. Så trenger man noen å taste til kan man jo alltids logge seg på sukker. Må nok ut å treffe folk i den virkelige verden om man skal få kjemi som er sann i stedet for å lage en fantasi kjemi som plutselig ikke stemmer likevel ut i fra bildene og tekstingen på nettet ;) Ikke meningen å virke negativ eller noe, men jeg tror ikke bildene man bruker i profilen sin har så sinnsykt mye og si for så å vente på at en prins eller prinsesse skal dette ned fra himmelen. Må tørre og være litt offensiv og tørre å møte folk utenfor PCên og ikke være redd for at den kjemien du har laget i huet ditt ikke stemmer.