Alle innlegg Sukkerforum

Strekkmerker og hengepupper..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :( ma. 7 mars 2011 16:42

Etter noen svangerskap er kroppen langt i fra det den var før, og jeg føler at jeg ser fæl ut, puppene er bare skinn og henger og magen full av strekkmerker hele veien osv, appelsin hud på rumpe og lår, det er ikke måte på.
Jeg er ganske ung, og jeg føler at menn spesielt på min alderog rundt( 25-30), er veldig opphengt i kropp, og jeg føler at jeg skuffer dem der.
Med klær på ser jeg riktig så fin ut jada, men når klærna skal av,forsvinner morroa for min del.

Vet ikke helt hva jeg ønsker med dette innlegget men, vet ihvertfall at jeg er lei og høre at jeg ser så fin ut på bilder osv her blandt annet når jeg føler at sannheten om kroppen min ikke kommer frem, men kan da ikke akkurat stille med nakenbilder i albumet heller..

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 7 mars 2011 16:47

Vet du....
Ikke tenk på det, de fleste menn sliter faktisk med det samme som oss.
Jeg er heller ikke frk. Perfect men jeg har en personlighet og en selvtillit som gjør at menn tenner på meg uansett.
Det er ikke det som teller, men heller hvordan du er som person.
Det er sexy med personer som er glad i seg selv.

Du er Flott,,,si det til du tror det selv. ( det hjelper)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 7 mars 2011 16:47 Privat melding

Det der er vel mer et tema om hvordan du føler enn hvordan de føler det. Jeg har sett folk som er trygge på mindre pen kropp som er langt mer sensuelle og seksuelle enn folk med lang penere kropp. Det det går på er hva *du* utstråler. Jeg har selv vært sammen med en som har fått to barn, og modenhet og trygghet på seg selv gjorde henne så utrolig mye flottere enn smårips man ser i "bilde-bladene".

Så jeg vil rett og slett oppfordre deg til å jobbe med eget selvbilde! Når man koser og er kåt, så er det ikke kroppen man ser på - den er bare innpakningen, og det man er ute etter er gaven inni. Med mindre du roter deg borti noen av dem som kun ser etter ONS, man da er det kanskje like greit...?...

Skjult ID med pseudonym :( ma. 7 mars 2011 16:58

Mannen min? er jo skilt, hadde ikke vært her hvis jeg fortsatt vært gift, alvorlig talt så barnslig svart!

Klart at barna mitt er verdt det, men jeg må få lov og være lei meg over kroppen min fordet, og man kan ikke trene det bort, strekkmerker er der uansett det..

Jeg er ikke lat i det hele tatt heller!

Skjult ID med pseudonym katte ma. 7 mars 2011 16:58

Og vi gir en takk til lila for å øke snittet på dyden og anstendigheten her inne.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 7 mars 2011 16:59

Otroligt positiv du lät nu Lila .

Skjult ID med pseudonym Skosålen ma. 7 mars 2011 17:06

Om det er noe trøst hadde jeg cellulitter og strekkmerker i en alder av 18.. og veide 50-60 kg og var 175 cm. Uten å ha fått barn eller slanket meg..

(mann 35 år fra Østfold) ma. 7 mars 2011 17:06 Privat melding

sikkert en fattig trøst, men, jeg tenker ikke over sånt engang...
sikker fordi jeg er mann, og er litt enklere møblert i toppen... hehe
om jeg liker en jente så teller jeg ikke over antall strekkmerker for å finne ut om det er verdt og fortsette med ho..

Skjult ID med pseudonym k29 ma. 7 mars 2011 17:07

@lila
Hva var det for et innlegg å komme med?
Respekt, hva er det liksom? Og for et ordbruk! Fy deg!
Folk på sukker pleier av en eller merkelg grunn ikke nevne "mennene" sine, di fleste er faktisk single og på let etter en mann!

@;()
De fleste som har født har spor og merker etter det. Men om du er lykkelig og glad i deg selv vil en mann også kunne bli det.
Som du selv sier så ser du jo bra ut med klær på, og det gjør du nok uten klær også, bare at du selv er mer kritisk. Er selv en person som henger seg opp i detaljer på meg selv, men sjeldent jeg gjør det hos andre.
Tror ikke vi er så annerledes enn resten av befolkningen..?

Og en ting til, tenk på alle som misunner deg di strekkmerkene og den såkalte hengemagen! Ikke alle som har den muligheten heller.
Sikker på at du finner en mann som fortjener deg til slutt, og han vil være stolt over deg som person!

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Lillah ma. 7 mars 2011 17:24

Du har brukt kroppen din til det den er laget for. Vær stolt av det! Barna dine setter merke på deg, utvendig som innvendig, og den mannen som ikke vil ha deg for det, er ikke verdt å ha.

Skjult ID med pseudonym Silke ma. 7 mars 2011 17:28

@ts

Jeg har også to barn, og har strekkmerker fra brystene og ned til leggene, helt seriøst! Det var en stund jeg tenkte at jeg aldri kunne kle av meg foran en mann igjen, og lagde rett og slett et styggere bilde av kroppen min i hodet, enn det jeg egentlig har.

Jeg "våknet" litt til, da jeg en gang hadde ONS med en perifer venn, og han sa etterpå, "for en vakker kropp du har!" Den er ikke vakker, men da innså jeg at den kansje ikke var så aller værst allikevel....

Ikke bruk tid på å studer deg i speilet, det blir du bare deprimert av, si heller til deg selv gjentatte ganger at du er fin, så vil nok hjernen begynne å godta kroppen etterhvert :)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 7 mars 2011 17:34

@lila

Vær snill å forsvinn fra forumet. Du har ingenting her å gjøre. Du må være syk.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 7 mars 2011 17:42

Noe med seksualitet som årsak til nevroser, kanskje?

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 7 mars 2011 17:54 Privat melding

Kjære deg!!!!

Vær stolt over at at din uterus har vært hybel for 2 barn, som du har ruga fram til denne verden <3 Ingenting gir større rikdom enn det. Kroppen er bare et skall, og ingen er perfekte. Og personlig synes jeg at det er vakrere med en naturlig kvinnekropp, enn disse skinny damene i manneblader :P Selv om det også KAN være fint.

Tror ingen mann vil klage over våre "skjønnhetsfeil". Så fremst ikke vi driver selvoppofrende profeti - og dyrker frem våre negative sider; hengejur, sæggeræv, cellulitter, strekkmerker e.l ;)

Så lenge DU er den eneste nakne kvinne i rommet med DIN mann, så tror jeg ikke det vil være noe problem.

Fremhev dine beste sider, og (prøv å) ikke bry deg om det du føler er minst flatterende :D

God klem

Skjult ID med pseudonym Snøheksa ma. 7 mars 2011 17:56

Det er veldig få som er perfekte, du er garantert mer enn god nok, og ja vær stolt over kroppen din og hva den har fått til. Det viktigste er at den fungerer:))

Kan noen fler være så vennlige å rapportere til sukker om lila?

Skjult ID ma. 7 mars 2011 18:03

Er det ikke bare å stenge ute lila på bakgrunn av ip'en, eller er dette forumet for simpelt til å kunne gjøre det?

Skjult ID med pseudonym .... ma. 7 mars 2011 18:29

Jeg har ikke født barn, men har strekkmerker etter en rask vekst i puberteten, og puppene peker nok mer ned enn frem. Kjenner meg igjen i det at det ikke føles "riktig" når man får komplimenter for kroppen, da de jo ikke vet sannheten. Men har troen på det flere over nevner, at selvtillit veier opp for mye, og andre kvaliteter for resten.

Blir trist av de man hører om som kun har sex i mørket, og som aldri hav vist seg naken for den de har vært gift med i årevis. Elsk deg selv, så får du et bedre liv, og om det ikke kjennes mulig å gjøre det, så fake it til you make it.

Skjult ID med pseudonym rosmarin ma. 7 mars 2011 18:39

Kan tenkes at du ikke ser så ille ut i andres øyne enn dine kjære deg.

Kvinner nedvurderer ofte utseende sitt. Folk sier som regel det de mener. Ellers så hjelper det veldig på selvtillieten å være i fysisk aktivitet:)

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 7 mars 2011 18:56

@TS: strekkmerker og cellulitter tror jeg søsterparten av befolkningen har, grunnet fødsler eller ei. og puppene går det jo an å fylle opp igjen :o) tror ikke jeg tar feil om jeg tipper at iallefall 90% her inne har en eller annen del av seg selv de ikke er fornøyd med, men som vi andre ikke ville tenkt på engang.
jeg hiver meg på resten her, som sier at det er hvordan DU er som teller, ikke hvordan kroppen din er (prøver å fortelle meg selv det samme samtidig, merker jeg) :o)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 7 mars 2011 20:50

Omtrent alle har et eller annet de ikke er fornøyd med. Det være seg strekkmerker, pupper som ikke lenger er like faste og yppige som de var når en var 18 år, har måne eller om det er små eller skjeve peniser som vel er oss gutters største usikkerhetspunkt.
For andre kan det virke som en triviell ting, mens det for vedkommende kan være ganske flaut og ubehagelig.

Men til felles for alle, så er en stort sett nødt til å leve med det, lære seg å akseptere det og lære seg og elske seg selv slik en er.

Skjult ID med pseudonym nymfoman ma. 7 mars 2011 21:19

@lila

Du får ikke mer for pengene ved å henge her. Og at du tror du er mer begavet enn gjennomsnittet må skyldes selvbedrag. Jeg tror du er en bitter forumgjennganger som har fått pepper i eget navn og nå tror at du sårer andre. Det gjør du ikke.

Og siden når ble nymfoman et skjellsord?

Skjult ID med pseudonym nymfomann ma. 7 mars 2011 21:30

Må ha det, bare må ha det!

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 7 mars 2011 21:32

Satt på et forspill en gang, hvor vi begynte på en "dyp" samtale om bryster, og hva vi ikke var fornøyd med. Det hele endte med at alle viste brystene sine, og vi rullet nesten rundt på gulvet av den ene vanskapte puppen etter den andre. Greit, vi var utrolig barnslig, men gud så befriende det var å se at alle mine tilsynelatende perfekte venninner også hadde sine skavanker!

Hoho

Kroppen din er bare tempelet til den fantastiske personen du er, jo mer du pleier ditt tempel med positive tanker, jo finere blir tempelet ditt...Ikke verdensmester på metaforer, men du skjønner hva jeg mener! ;)

Skjult ID med pseudonym nymfoman ma. 7 mars 2011 21:33

mmmmm og ikke så langt unna å få det..hehe

Skjult ID med pseudonym nymfoman ma. 7 mars 2011 21:48

@Tj
Her i gården bestemmer ikke lila så mye.

Og jeg skjønner at innlegget ditt kanskje ikke er negativt ment, men snakk om å legge ekstra press på en jente som allerede prøver å fikse problemet sitt.
Ikke så greit å prøve å ikke tenke på det man ikke skal tenke på. Greiere å snu på det og prøve å fokusere på hvor bra det er, hva som er fint med den andre, med deg, nytelsen, osv

(mann 44 år fra Akershus) ti. 8 mars 2011 07:46 Privat melding

sooky: Minn meg på at jeg må bli med deg på fester fremover... :p

(mann 43 år fra Oslo) ti. 8 mars 2011 09:55 Privat melding

@Lila
"Forresten - hva er galt med å bli forsørget av en mann ?
Bare ekte kvinner blir det !"

Ekte kvinner = kvinner uten jobb, kvinner på uføretrygd og kvinner med rike menn?

@Nymfoman
"Og siden når ble nymfoman et skjellsord?"

Tja...en kvinne som har like mye lyst som en mann er en...sexgal nymfoman?
Da har jeg aldrig møtt noen andre enn nymfomaner i mitt liv...og jeg skatter meg heldig av den grunn.

@TS
"Med klær på ser jeg riktig så fin ut jada, men når klærna skal av,forsvinner morroa for min del."

for din del, kanske...men om jeg får lov å¨være direkte, så vil jeg si at moroa begynner for menn ved samme tidspunkt...vi ser ikke hengepupper, vi ser ikke strekkmerker, vi ser ikke defekter av noen slag...naturen har vært så flink at den har gitt menn store, sterke rose briller som gjør at den vi er glad i er verdens peneste og mest perfekte, og vi klarer ikke å se strekkmerker og dersom vi blir gjort oppmerksom på dem, så syns vi helt sikkert at dom er verdens mest sjarmerende strekkmerker og oppriktigt hevder at det er bare fint...

Ingen er perfekt slik noen sa det tidigare i denne tråd...men, den vi er glad i et så nær perfeksjon som bare mulig å komme til...ikke la strekkmerker bekymre deg, for trolig den eneste som legger vekt på dem er du selv.

@MrPlacebo
"Når man koser og er kåt, så er det ikke kroppen man ser på - den er bare innpakningen, og det man er ute etter er gaven inni"

Amen. (helt enig, slik jeg pleier å være...er det noen Placebo-fanklubb jeg kan bli medlem i? :D)

@Superkah
"Tror ingen mann vil klage over våre "skjønnhetsfeil". Så fremst ikke vi driver selvoppofrende profeti - og dyrker frem våre negative sider; hengejur, sæggeræv, cellulitter, strekkmerker e.l ;)"

Det samme gjelder i stor grad menn også...Jeg har en dålig vane å ta mine sterkeste sider og prøve å jekke ned meg selv der og ikke helt ta komplimangene helt på alvor...vi borde alle bli litt flinkere å la andre bedømme oss enn å selv bedømme oss, fordi vi er langt hardere mot oss selve enn andre er...

Skjult ID med pseudonym Maren to. 10 mars 2011 09:49

@lila
Sier jo litt om deg om du synes dette er det mest bortkasta du har brukt penger på for så å bruke din dyrebare tid på å skrive syke innlegg her.

Hvor dum går det ann å bli?
Ikke rart du er singel og tror du bare må vende deg til det, for tviler på du noen gang finner en partner.

Skjult ID med pseudonym lola to. 10 mars 2011 10:50

Tror lila trenger å hente seg ei kone som ikke vet bedre, for norske damer, de fleste, vil vel faktisk utrette noe mer enn å bare stelle for sin mann og hjemmet deres..?

Skjult ID med pseudonym mann to. 10 mars 2011 11:57

@ sooky

Hvorfor blir aldri JEG invitert til sånne fester!!??? :(

Skjult ID med pseudonym søtisen to. 10 mars 2011 20:04

tyckte lila skrev at hun er dame noe sted?...utroligt merklige åsikter har hon - og formulerar sig på en stygg måte i inläggen hun skriver her inne. Ikke hyggelig läsning i det hele tatt- men man kanskje hellre bara ska ignorera?

(mann 43 år fra Oslo) to. 10 mars 2011 22:51 Privat melding

@Lila
"Ekte kvinner med en velhavende menn - behøver ikke arbeide utenfor hjemmet, og de trenger ikke uføretrygd fordi de har verken psykiske eller fysiske skavanker, og de går slett ikke rundt og synes synp på seg selv. De har alt de trenger, arbeider for sine menn og familie - hjemme - og gjør livet rikt og behagelig for dem."

.....og du er på et nettsted for å møte single fordi?

...for å finne en velhavende mann som kan støtte deg økonomiskt?...greit nok, jeg dømmer deg ikke for det..alle gjør sitt og jeg kan tenke meg at menn med sterk økonomi er atraktive for kvinner, null problem for meg.

men, du bør heller ikke dømme andre som er ute etter annet enn du er ute etter...Dersom en eller annen jente er ute etter sex for en natt..hvorfor ikke?..dom er ikke nymfomaner av den grunn, like lite som du er en...for å si det mildt...prostituert som går etter tykkelsen på andres lommebok.

live and let live...ikke alle har ens det minste lille intresse av å leve på bekostnad av staten eller en mann, mange ønsker å leve for egne penger og for egen kraft, akkurat som noen ønsker kun en partner for resten av livet og andre ønsker å prøve litt av hvert fordi dom ikke er så intressert i forhold akkurat nå...ikke noe er feil så lenge man spiller med åpne kort.

du spiller vel med åpne kort, Lila?

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 10 mars 2011 22:57

Ikke for trollet...