Syns i grunn sukker er rimelig bra sammenlignet med andre steder, face, byen osv. Det er jo hva man gjør det til selv, jeg er en 26 år gammel gutt og føler ikke at jeg har problemer med å møte damer i det virkelige liv. Men etter en lang dag, kan det jo være greit å få en søt jente i tale. Orker jo ikke å springe på byen hver gang man skal treffe noen og som regel treffer man jo ikke den rette ute heller.

But nuff said, Meldte meg inn i desember og har ikke vært aktiv med å ta noe særlig kontakt med jenter hær inne. Har heller ventet til andre har skrevet til meg og virker de som noe å satse på så svarer man jo selvfølgelig. Men mitt råd er iallefall, ha et bilde som viser hvem du er.. Ta heller folk på sjarmen i det du skriver på profilen istedet for å bruke ditt beste bilde gjennom 10 år. Å hvis man virkelig syns noen virker lovende så er det ikke mer turn off en folk som skriver " hei", "gjort i dag", "gjort i helga" Osv... Det er lov å engasjere seg litt..

Uten bilde nr 787 en lørdagskveld for 3 år siden og med en tekst som tok 2.5 min å skrive, så har jeg sikkert møtt 10-12 søte jenter in real life siden jeg meldte meg inn.. Nå var ingen av de noen jeg var klar for å satse på videre, men har fått mange gode venner uansett. Flere jeg kjenner har samme erfaring, at det overhode ikke er noe problem å møte søte single folk hær inne. Men det hjelper jo ikkje å surmule om man ikke får svar hos noen, da bør man kansje legge om strategien å prøve noe nytt.. Å får all del, det skader ikke med litt humor :p