Alle innlegg Sukkerforum

Trenger litt råd og veiledning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Herremann ti. 8 mars 2011 22:20

Hei forumsfolk!

Tar gjerne imot noen meninger på min siste erfaring fra sukker!

Jeg fikk kontakt med henne på sukker i september mener jeg å huske. Vi fant raskt tonen og pratet hver dag og gikk raskt over på hotmail og msn hvor vi pratet i flere timer hver dag om alt og ingenting, praten gikk flytende og naturlig.

Vi ble enige om å treffes i desember siden jeg jobber utenlands. Allerede da forklarte hun at hun følte seg opptatt med meg og at andre gutter ikke betydde noe.

Da vi møttes så var det første vi gjorde å klemme hvernadre i 15 minutter. Hun fortalte meg at jeg var en veldig spesiell mann og ikke typisk mann siden jeg kan kommunisere og lytter til henne. Vi var nesten ikke fra hverandre i desember og hun overøste meg med komplimenter og vi pratet hver dag når jeg ikke var hos henne. Jeg fortalte at hun betydde mye for meg og jeg kunne slappe av og være meg selv rundt henne. Vi hadde en julekalender hvor vi fortalte hverandre hva vi likte hos hverandre og hvor mye vi betød for hverandre.

Jeg dro tilbake til utlandet i januar og vi hadde god kontakt helt til februar da hun begynte å trekke seg vekk og var kort i svarene da jeg tok kontakt. Så plutselig var hun borte fra msn og jeg skjønte ikke hva som foregikk. Jeg prøvde å spørre hva det var men fikk ikke noe svar. Etter 2 uker hvor jeg ikke tok kontakt fortalte hun at hun hadde funnet en annen. Grunnen , forklaret hun, var at jeg ikke fortalte henne at jeg ville hun skulle vente på henne til jeg kom hjem (kontrakten min i utlandet utløper i mai). Jeg tok det for gitt at jeg fortalte henne at hun betydde mye for meg at det holdt.

Hun kunne ha spurt, men det gjorde hun ikke og det virker som om hun gir meg skylden for at jeg er frustrert og at det ikke er hennes feil fordi hun har funnet en annen....

Spørsmålet mitt er da hva dere synes? Bør jeg gå uten å se meg tilbake, eller ei? Hun har tatt kontakt "bare for å si hei" etter at hun ditcha meg, men jeg vet hun har en annen nå.

Hva ville dere ha gjort? Jeg føler meg ganske lurt og forvirret her. Poenget mitt er vel å få frem hvordan hun var i forkant for så og snu 180 grader...

Skjult ID med pseudonym Dame27 ti. 8 mars 2011 22:32

Jeg synes det at det ikke høres ut som din skyld, jeg hadde som deg hvis jeg var i din stuasjon og etter og ha vist hverandre hvor glad man var i hverandre også tatt det litt for gitt at hun ventet, en skal da ikke måtte si det hvis det er følelser begge veier som det høres ut som.
Nei dette hørtes ut som en sånn dame som har litt for mange gutter i kikkerten.

Du høres ut som en romatisk snill mann, du kommer til og finne noe mye bedre enn henne her:)

Altså, gå uten og se tilbake, så du ikke blir såret igjen!

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 8 mars 2011 22:32

Høres ut som en dårlig unnskyldning, spør du meg. Men det er jo faren med avstandforhold...

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus ti. 8 mars 2011 22:33

Hun er ikke interessert, gå videre og ikke se deg tilbake.

Hvis jeg skal spekulere i en grunn til at hun oppførte seg slik, så tror jeg simpelt hen at du ga henne for lite "motstand".

Folk har lett for å miste attraksjonen når man kan få noen uforbeholdent. Det kombinert med at du ikke var i landet og at det kom en annen i bildet er nok grunnen til det hele tror jeg... :)

Skjult ID med pseudonym Nushi ti. 8 mars 2011 22:36

Hopp videre.
Håper du finner ei ny som er like bra (bare uten delen om at hun ditcher deg)

Skjult ID med pseudonym ... ti. 8 mars 2011 22:37

Der kommer det syke spillet i gang IGJEN.

Burde det ikke være forfriskende å ikke spille spill for en gangs skyld? Burde det ikke være deilig å vite at man kan sende en melding uten tanken på at "ah, nå var jeg ikke såå hard to get da"

Når man prater med hverandre så lenge og det åpenbart er noe der, så burde det si seg selv at hun ventet til du kom tilbake. Men når det er sagt, vil jeg gjerne påpeke at denne dama mest sannsynlig er et prakteksempel på det man definérer som bitch.

Du burde være glad denne dama er ute av livet ditt, for hvem vet hva hun kunne funnet på å gjøre om dere fortsatte! Du må bare se på det sånn, også kommer det garantert en fin dame din vei når du minst venter det :)

Skjult ID med pseudonym MuffeG ti. 8 mars 2011 22:38

Har en vennine som er på samme måten, hun er storm forelsket og han er "the one" og det er ikke måte på, og så plutselig hører man aldri noe om ham igjen, da har hun gått lei og to uker senere får vi høre akkurat det samme om en ny kar.. Er egentlig litt trist, slike jenter burde finne ut hva de egentlig ser etter, hva som egentlig mangler, for en kjæreste er det ikke!

Men tilbake til poenget: Gå videre og ikke se deg tilbake! Du høres ut som en catch så må gjerne sende brev til meg *wink wink*

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 8 mars 2011 22:52 Privat melding

Hvis disse ordene var sitert ordrett:
< Grunnen , forklaret hun, var at jeg ikke fortalte henne at jeg ville hun skulle vente på henne til jeg kom hjem >

Så råder jeg deg til å gå videre, se deg ikke tilbake......

Trykk delete, og ignore........

Skjult ID med pseudonym Herremann ti. 8 mars 2011 22:53

Takk for mange svar. Er godt å se at flere tenker som meg her.

Synes bare det hele er litt dumt siden vi nettopp hadde snakket mye om kommunikasjon....og nå dette....

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 8 mars 2011 23:00

Høres heilt ut som hun prøvde å legge skylden for at hun mista interessen over på deg, så hun skal slippe å ha dårlig samvittighet for at hun fant en annen.

Ikkje hold deg på beite - gå videre. Hun blir uansett ikkje meir interessert i deg om du går der og venter på henne.

Skjult ID on. 9 mars 2011 08:28

Trist opplevelse for deg.
Synes det er virkelig råttent gjort av henne å legge skylden på deg når hun dumper deg. Burde heller beklaget den dårlige oppførselen sin og vært så moden og ærlig og forklart at dessverre så mistet hun interessen og fant en annen.
Du finner antagelig noe bedre enn dette.

Skjult ID med pseudonym k29 on. 9 mars 2011 08:29

@adi
hørtes trist ut, stol aldri på en kvinne?? Er du bitter for noe? Hvordan kunne finne noen om en ikke har mulighet for å stole på noen?

@TS
Så dumt det utviklet seg den veien! Men virker ikke som hun har noe svar på hvorfor hun har gjort som hun har gjort og derfor prøver å legge det over på deg. Ikke helt rettferdig akkurat!
Ville gått videre uten å se meg tilbake selv om det kanskje er lettere sagt enn gjort noen ganger. Du ble en erfaring rikere, og har nå muligeten til å treffe ei som fortjener deg! Heldigvis er ikke alle like, så ender nok bra til slutt:)
Lykke til!

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 9 mars 2011 10:17 Privat melding

Trøsteklem!!!!

Skjult ID med pseudonym Håpløs on. 9 mars 2011 16:09

Psyko alarm - løp vekk.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 9 mars 2011 16:22

TS

Som vel alle de andre her også sier så er dette ikke din skyld. Jeg tipper at grunnen til at hun forsøker å legge skylden på deg er at hun har dårlig samvittighet fordi hun falt for en annen, og for å ikke føle seg som et dårlig menneske forsøker hun å komme opp med en unnskyldning ovenfor seg selv. For den er nok mest rettet mot hennes selv, ikke deg, og hun vil nok gjerne tro at det var slik selv. Det er tåpelig av henne, og urettferdig ovenfor deg, men jeg synes du bør tilgi henne det og la henne være. Saken er at det ikke er noen av deres sin feil, for hun kan nok ikke noe for at hun har falt for en annen heller. Tiltrekning er ikke et valg tross alt. Men gå videre, så du kommer over henne så raskt som mulig. Og det kan godt inkludere å fortelle henne at du ikke lenger ønsker kontakt fordi du trenger å komme deg videre, hvis du føler at det er bedre. Det er tross alt hun som har dumpa deg her så det skal du i alle fall ikke ha dårlig samvittighet for å gjøre.