Alle innlegg Sukkerforum

Humørløst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skuffet to. 6 april 2006 14:37


Når man i andre sammenhenger med vennlige hensikter sender en brev eller e-post til noen og til og med ber om en respons, er det ikke da nesten utenkelig og dessuten utrolig frekt ikke å svare; ikke en gang med en et høflig avslag med en liten forklaring eller bortforklaring? Tydeligvis ikke på Sukker. Jeg er ikke alene om å ha opplevet gjentatte ganger at jenter ikke gidder å gi en respons. Jeg vet ikke om gutta også oppfører seg slik.

En ting er at det virker utrolig humørløst (og lite tiltalende, jeg skjønner ikke at folk vil det), en annen er at dette er en oppførsel som ikke gir mening. Hvis man ikke svarer på henvendelser selv fra folk man har en god match med, hva er da vitsen med å ha lagt en profil ut på Sukker?

(mann 37 år fra Oslo) to. 6 april 2006 15:06 Privat melding

Kjære Skuffet.

Nettdating er et "numbers game", vær fornøyd med de svarene du får. Det er ikke "de andre" som er problemet her. De er mange grunner for at de ikke gidder å ta seg tid til å svare. De fleste er gode, og du bør respektere dem. Hvis du "til og med ber om respons" skjønner jeg egentlig tildels veldig godt at svarene uteblir.

Det er ikke verre her på Sukker enn på andre nettsteder, det kan jeg si med ganske stor sikkerhet (jeg har testet etpar andre). Jeg tror faktisk det er endel bedre enn gjennomsnittet. Jeg er også temmelig sikker på at det ikke bare er jentene som ikke gidder å kaste bort tid på folk som de ikke anser som gangbare prospekter.

Mvh,

iGNOSaurus,
yours in Elvis.

Skjult ID med pseudonym sammenlign to. 6 april 2006 15:56

Kjære skuffet, du er ikke den eneste som er skuffet over responsen og mangel på sådann. og tro meg, gutter oppfører seg på samme måte..
les diskusjonen "Hvor mange meldinger får dere jenter egentlig?"- mange bra poeng! hehe

(mann 42 år fra Oslo) to. 6 april 2006 17:17 Privat melding

Viktig å ikke ta online dating konseptet for seriøst.
De jeg kommuniserer med her legger jeg sjela mi i for å bli kjent med, men selve konseptet i seg selv bare ler jeg litt av, mens jeg fortsetter å leve et "normalt liv i virkeligheten". Allikevel er det antagelig like fullt mulig å treffe en soulmate her, som ved en bardisk eller dansegulv, så det er sagt.

Jenter kan ha mange forskjellige grunner til å ikke svare, og det er helt greit.
Sikkert ikke alltid like lett å vite hva de skal svare heller. Jeg har tatt meg selv i å tenke "hva i all verden skrev jeg nå? dette er bare tomt sprøyt egentlig"
Som det sies over her: "Nettdating er et numbers game", og det handler ikke om liv eller død.

Når det gjelder sukker kontra de andre. Jeg har ikke stor erfaring med online dating, kanskje 2 måneder til sammen. Men jeg har fått mer positiv kontakt på sukker i løpet av 2 uker, enn 2 mnd på spray og blink. Det er en helt annen innstilling og kvalitet på "sukker damene", det er ihvertfall mitt inntrykk.

Espen


(mann 42 år fra Rogaland) to. 6 april 2006 17:18 Privat melding

Raser du en kjapp tur innom sukker i "lunsjpausen" så rekker du nok sjeldent å svare samtidig. Og var det mange uinteressante meldingene som ventet på deg da, så glemmer du nok fort å svare igjen når du får tid. Iallfall hvis det dukket opp noen par meldinger som virkelig gjorde deg interessert.

Ellers har man vel en god match med noen par hundre stykker, så ikke ta match-tallet så fryktelig seriøst. Tross alt vet ikke dette systemet hva jeg liker, og det er ikke gitt at jeg foretrekker noen som er mest lik meg.

Skjult ID med pseudonym Husdragen! fr. 7 april 2006 09:51

Det er utrolig hvor mye det klages på at gutta ikke får svar på mailene sine! Men hører dere at vi jenter klager? nei for hva er vitsen!!! En som ikke gidder å svar deg på mailen er uansett ikke en person som har folkeskikk og som respekterer deg som person. Så hva er det å være skuffa over?? Da har du jo allerede fått silt ut det som ikke er noe å samle på. For hvem vil vel på død og liv ha en som bare gir f... ? Nei, jakt videre på den som virkelig vet å sette pris på en god mail, for den vil du garantert få svar fra:-) Så ikke la deg knekke, rett ryggen det er VÅR!!!!

(mann 36 år fra Oslo) fr. 7 april 2006 10:59 Privat melding

Skuffet: Støtter deg på det, men er også ganske enig med "Husdragen!"

(mann 36 år fra Oslo) fr. 7 april 2006 16:20 Privat melding

Frøken Poeten, da... Neida, er ikke det, men ser alltid en sak fra minst 2 sider. Gode poenger i begge innlegg!

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 april 2006 16:52 Privat melding


Nå har det vært utrolig mye klaging over at jenter ikke svarer her inne.

Som jente har jeg også opplevd å ikke få svar fra gutter (selv om det ikke har skjedd så ofte, heldigvis). Men jeg vil faktisk heller ha taushet enn en eller annen døv unnskyldning for hvorfor den aktuelle gutten ikke synes jeg er interessant, og synes det er litt merkelig at dere gutter ikke tenker det samme. Jeg har ikke behov for å vite at han ikke synes jeg er pen nok eller har en jobb som virker kul nok, eller at han er opptatt med å date noen andre og ikke har lyst til å skrive med meg pga. det osv. osv. Det ville jeg syntes var mer sårende enn å ikke få noe svar i det hele tatt. "Beklager, men jeg er ikke tiltrukket av deg", liksom. Det er litt mer info enn jeg trenger:)

Og nettopp derfor er det at jeg selv ganske enkelt lar være å svare (ihvertfall som oftest) når jeg får meldinger fra gutter jeg ikke synes er interessante.

God helg folkens!

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 7 april 2006 23:28 Privat melding

Så du syntes ikke min melding var spennende da.. Suspekt

Hehe, nå vart du vel skræmt ja....

Vel vel ikke at det bryr meg så enormt da, men alltid artig med svar da...

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 april 2006 12:21 Privat melding

Men poenget var uansett dette: Er det virkelig så farlig at man ikke får svar? Hvorfor ta det så høytidelig når det er snakk om en person man aldri har truffet engang?

:-)

Skjult ID med pseudonym Janne on. 12 april 2006 10:01

Ingen kan forvente svar på den første meldingen - jeg har jo ikke bedt vedkommende om å skrive til meg, så jeg har ingen plikt til å svare. Hvis noen kommer bort til meg ute på gata og stiller et eller annet spørsmål, er jeg forpliktet til å svare? Synes ikke det. Og hva skal man svare hvis man ikke liker vedkommende? "Jeg synes du er stygg, så sorry Mac..." Jeg har opplevd flere ganger at gutter ikke svarte på meldingen min, det er ubehagelig, ja, men uhøflig er det ikke! De har ikke bedt meg om å kontakte dem, derfor kan jeg heller ikke kreve svar fra dem. Det skjer jeg ber om tilbakemelding, fordi jeg er nysgjerrig på hva som gjorde at han ikke syntes jeg var interessant nok, og da er det fint med et svar, for da kan jeg ikke bli sur eller såret - jeg har jo bedt om en tilbakemelding selv! Det er feigt ikke å svare, men selv da har man full rett til å forbli taus.
En annen sak er hvis man har skrevet med hverandre en stund eller hvis man har møtt hverandre. Da synes jeg at man er fopliktet til å gi tilbakemelding. Og mange gutter er veldig dårlige til det, fordi de takler ikke å snakke om ubehagelige ting - feige rett og slett!

Skjult ID med pseudonym Solstrålen on. 12 april 2006 11:03

Tenk deg litt om, Janne. Hvis noen kommer bort til deg på gaten og sier at de liker deg, og spør om du vil ta en kaffe med dem. Mener du virkelig at det er et alternativ å ikke svare i det hele tatt? Bare snu seg bort? Se uttrykksløst på dem?
Det blir for dumt å snakke om plikt, ikke plikt. Det blir som girl30years sier, enten er du voksen nok til å gå ute blant folk, eller så er du det ikke. På sukker er det litt annerledes og vanskeligere, synes jeg, for noen her er veldig seriøse, mens andre tar det som en uforpliktende lek.

Det du sier til slutt om at mange gutter er veldig dårlige til å snakke om ubehagelige ting, det har du nok rett i, men tror du ikke det gjelder i like stor grad for jenter? Kle deg ut som gutt og prøv å sjekke jenter så finner du fort ut at det er minst like ille der i gården. Lag en gutteprofil på sukker og prøv å sjekke opp jenter. Tenker du vil lære ett og annet da.