Alle innlegg Sukkerforum

Stor interesse en dag men er så kort og likeglad den neste

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 9 mars 2011 08:44

Hva foregår egentlig i hodet til mannfolk når de viser stor interesse en dag og så er helt kort og likeglad den neste. For så å bli helt gira igjen men dagen etter helt kald.
Er dette for å virke interessant eller er det rett og slett at de ikke har ekte interesse for dama?

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus on. 9 mars 2011 12:07

Det er en "anerkjent" sjekke teknikk som heter "varm og kald". Saken at man skal fjærne interessen for så å øke den igjen for å få den andre part til å "jakte på en".

Hvis det er grunnen til observasjonen din, så tror jeg de gutta bør jobbe litt med gjennomføringen av dette "trikset"... :D

Skjult ID med pseudonym nøtte on. 9 mars 2011 12:10

Kan jo også være at han har hatt noen gode og dårlige dager omhverandre

Skjult ID med pseudonym OjOj on. 9 mars 2011 12:25

Kan ikke det samme sies om kvinner her inne?

Skjult ID med pseudonym katte on. 9 mars 2011 12:25

Dette spillet er en hodepine...
Det med "varm og kald" er nok en del av en skikkelig lang liste over teknikker.

Eller alt fra uinteressert til usikker, hvis en tolker folk direkte.

Det er vanskelig å lese folk...

(kvinne 34 år fra Vest-Agder) on. 9 mars 2011 13:01 Privat melding

han har sikkert funnet noe han mener er bedre enn deg:D sorry men det er sanheten:D

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 mars 2011 13:15 Privat melding

Jeg vet ikke men om 2uker begynner tippeligaen og det vil mest sannsynlig være årsaken da

Skjult ID on. 9 mars 2011 13:35

@Rass-Mus
Jo men fungere virkelig dette som sjekketeknikk da?

Når dama da allerede viser stor interresse, hva er da vitsen med å spille kald?
Hater slikt kan ikke folk bare være åpne da?

Skjult ID med pseudonym Maja on. 9 mars 2011 13:59

Jeg opplever slikt hele veien. Det er utrolig fristrerende blir veldig usikker og klarer ikke helt å være meg selv, føler jeg blir lurt på et slags vis

(mann 39 år fra Vestfold) on. 9 mars 2011 14:00 Privat melding

En kake kan se god ut. Man gleder seg til å smake. Nysgjerrighet. Ofte holder det med en smakebit for å oppdage at den er totalt uspiselig.

Slik er dating også. Bare at det tar litt lenger tid å få smake.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 9 mars 2011 14:02

Men kaka ser jo fristende ut.... Kanskje prøve en smak til?

(mann 43 år fra Vestfold) on. 9 mars 2011 15:16 Privat melding

Alt har jo med dialogen mellom dere også da. finnes jo emner man kan prate om i 7 lange og 7 breie. Og andre emner som bare blir en kort ja eller nei svar på. Er vel ikke alle som åpner seg opp i dialogen de første dagene heller og som samtidig kanskje får litt hetta hvis andre pøser på med åpenhet og spørsmål. Ingen mennesker er like. Så lenge man får hyggelige svar meldinger er det håp..:-)

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 9 mars 2011 17:54 Privat melding

@TS

Som charmed2 sier, så er det vel trolig andre damer de taster med innpå her som, og så er de vel litt mer "gira" på de andre i perioder. Og kommer de ikke noen vei der eller det var kanskje ikke så spennende osv, så da får du litt oppmerksomhet og må du holdes litt "varm". Eller rett og slett er det vel spennende for noen å jakte og få oppmerksomhet. Et tips er å bare ignorere de og bruk heller tiden på alle de kjekke menn innpå her som ikke driver "fjortisspill":-)

Skjult ID med pseudonym Bravo on. 9 mars 2011 18:02

Fy søren jeg er så glad for at jeg har sluppet unna alle disse "spillene" og taktikkene da jeg har innledet kontakt med mine tidligere flammer.... Så slitsomt og unødvendig?

Joda - sikkert spennende innimellom, men personlig er jeg mer fan av de som kaller en spade for en spade.. Gjerne litt kledelig beskjedne i starten, men når kontakt er innledet og noe av kjemien tilstede - kjør på og hint frem om hva du mener!!

Vil jeg spille spill så går jeg til butikken og kjøper et..

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 9 mars 2011 18:06

Det er mange som snakker med flere. Meg inkludert.
Men jeg driver ikke med fjortisspill!

(mann 46 år fra Vestfold) on. 9 mars 2011 18:10 Privat melding

Enig med det som stort sett blir sagt her....dersom det hadde vært ett spill (kald/varm) tror jeg bare at jeg hadde backet ut og begynt å prate med noen andre..skjønner ikke poenget med det spillet.., men er vel mer sannsynlighet for at det er andre gutter/jenter som har tiltrukket seg oppmerksomheten..

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 9 mars 2011 20:52

Blir bare mer og mer forvirra jeg. Mennesker er vanskelig å forstå seg på, kan jo være spennende det da, til en viss grad i hvert fall. Men den varm-kald greia, den gjør bare at jeg trekker meg unna.
Har sendt flere beskjeder til mannfolk her inne, men ingen respons.
Men gir ikke opp, kan jo ikke det!

Skjult ID on. 9 mars 2011 20:58

Merker jeg at en fyr spiller spill så stikker jeg bare fort som f... Gidder ikke å kaste bort tiden på sånne duster...

Skjult ID med pseudonym eh on. 9 mars 2011 21:00

Jeg er så DRITT lei det spillet! "Varm og kald"-taktikk?!?!

Det ENESTE man får ute av å være hard to get, "varm/kald" osv, er bare forvirrelse! Man ender opp skuffet, såret og nedbrutt til slutt etter alt sammen.

Om man spiller det syke, syke spillet, vil man oppleve at spenningen i forholdet fort går over da dette ble "brukt opp" i begynnelsen. Det blir basert på et sykt spill mange spiller for å gjøre seg kostbare og få interessen opp.

Hva er vitsen? Er så dritt lei.

Hvis man VIL sende en melding, så sender man en melding. Ikke vent fem minutter før du svarer på en melding, ikke la være å svare på en melding. Etter min mening er det mye mer forfriskende å bare la naturen gå sin gang i et forhold, og bare da vil det utvikle seg til noe sunt. Begynn sunt, og du vil oppleve å bli lykkelig til slutt da du ikke måtte være hard to get for å få denne fyren.

Mitt råd til deg, TS; dropp fyren fortere enn du kan si AU. You'll only get burned om du fortsetter. Tro meg.

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 9 mars 2011 21:02

Enig med eh! Har møtt nok av de fyrene, kommer ikke noe godt ut av det! Er dritt lei jeg også. Men samtidig så jævlig trassig, at jeg klarer ikke gi opp håpet om å treffe en fyr. Faen!

Skjult ID med pseudonym corinna on. 9 mars 2011 21:04

Tar heller en runde med kjærlighetssorg enn en mann som spiller sånne tåpelige spill. Mister interessen kjapt hvis noen oppfører seg sånn, så det funker jo bare motsatt av det de ønsker.

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus on. 9 mars 2011 22:40

@skult id; For å forsøke å svare deg:

Varm og kald teknikken begrunnet med at tar vekk noe som skaper et emosjonelt vakuum som du fyller igjen.

Gjort feil – så gjør du det a.la. som du har opplevd det på e-posten. Gjort riktig, merker du ikke at du blir utsatt for det.

Men nå mener jeg at ”spill” og ”teknikker” er begreper som er innført av noen tullete amerikanere. Det er ikke før du ser sammenhengen mellom de ulike teknikkene og den mentale rammen du trenger, du forstår hvordan skape seksuell attraksjon hos det annet kjønn uten at de merker at de blir ”spilt” med.

På enkelte gode dager da jeg drev på som ”værst” trengte jeg ikke det en gang. Kunne leste en dame som en åpen bok.

Sikkert de som er 1000 ganger bedre enn det jeg noen gang var, men jeg sjekket opp damer på (under) minuttet, flere samtidlig, uten å snakke, etc.

Husker en gang da jeg var sammen med en kunde på flyplassen i Amsterdam. Han som var med meg spurte hva f.. som skjedde. Damene som var i nærheten av meg rødmet og fniset som nyforelskede fjortiser bare ved at jeg så på dem; alt fra de jeg møtte i gangen, hun i tax-free’en, hun som serverte etc.

For meg kom det bare helt naturlig og jeg måtte ta meg skikkelig sammen for å ikke drite meg ut for forretningsforbindelsen. :D

Har jeg ikke hatt vitner har jeg nesten ikke trodd på det selv i dag. Men man blir veldig avstumpet av det i lengden og det krever fokus og konstant trening (i fallefall for meg) så jeg ”spiller” ikke så hardt lengre og har dermed normalt ”draget” igjen. :D

(jeg brukte over 15 på å bli ganske flink, og nå nesten 3 år på å bli ”normal” igjen :D).

Langt svar, men det jeg vil fram til; gjort riktig så skjønner dere ikke at dere blir ”spillt med”, jenter. Ofte er det den mest hyggelige, tillitsvekkende, sjarmerende og naturlige som også er ”den sleipeste” for å si det sånn (og ”spiller” man veldig bra så er en ærlig og ekte på hva man gjør og er ute etter :D).

Men hvis de gutta bruker varm og kald direkte, skjønner jeg at du blir forvirret… :D